Last news in Fakti

3 Февруари, 2018 09:03 10 431

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Не само IT бранша и аусторсинг компании търсят в началото на годината своите нови служители. Счетоводни къщи с международна дейност също търсят квалифицирани кадри, както и компании, които се анализират качеството на дискове.

ТРЕЙД СТАР 1 ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е специализирана в предоставянето на висококачествени писмени услуги на физически и юридически лица. Непрекъснато проучва нови възможности за разширяване на дейността си, като в същото време се стреми да поддържа високия стандарт на работа и грижа за клиентите. Компанията разполага с модерен и иновационен екип, благодарение на което на клиентите се осигурява най-доброто качество на обслужване. Болшинството от експертите разполагат с над 10-годишен опит в своята област, което е гаранция за индивидуалния подход, който прилагаме при изпълнението на всеки проект. Компанията отделя значително време и ресурс за обучение на персонала.

Вижте свободните позиции на ТРЕЙД СТАР 1 ЕООД

РИУОРД ГЕЙТУЕЙ (Обединено Кралство) ООД - клон КЧТ

ТОП работодатели на седмицата

.

Компанията е посветена изцяло на човешките ресурси вече 10 години. Помага на фирмите да привлекат, ангажират и задържат специалистите. 76% от изпълнителните директори признават, че ангажираността на служителите е от жизненоважно значение за успеха на фирмата, а 24% споделят, че имат силно ангажирана компания.

Вижте свободните позиции на РИУОРД ГЕЙТУЕЙ (Обединено Кралство) ООД - клон КЧТ

СПОРТ ДЕПО АД

ТОП работодатели на седмицата

Спорт Депо е изцяло българска компания, мултибрад и лидер на пазара от 1998. Независимо от конкурентните чуждестранни фирми, Спорт Депо държи челните места на българския пазар. Компанията разполага с над 20 магазина на територията на страната, като в тях работят над 300 служители. Всички те се радват на изключителна приятелска среда и лично внимание от страна на мениджмънта. Постоянните обучителни програми, преференциалните условия за пазаруване в магазините, бонусни пакети и подаръци, тиймбилдингите са само част от придобивките, с които служителите на Спорт Депо могат да се похвалят. Работното време е гъвкаво и съобразено с нуждите на всеки служител. Обикновено то следва работното време на търговските центрове, в които са разположени магазините на Спорт Депо или сезонността там, където магазините са изградени на собствени терени на компанията.

Вижте свободните позиции на СПОРТ ДЕПО АД

Guzik Research Center Europe

ТОП работодатели на седмицата

Компанията работи в сферата на авиационната техника, военната електроника, физиката, астрономията. Компанията е със седалище в Калифорния (САЩ) и е създадена през 80-те години на миналия век. Продуктите й съчетават високоскоростна способност за улавяне и анализ на вълни с усъвършенствана механика, за да се гарантира, че дисковете могат да бъдат анализирани с точност. Продуктите се използват при изследване както на твърди дискове, така и в производствения етап.

Вижте свободните позиции на Guzik Research Center Europe

КОМАРС СТРОЙИНВЕСТ АД

ТОП работодатели на седмицата

Фирмата притежава собствена производствено-сервизна и складова база. Разполага с удостоверение №ПД 056/13.11.2007 г. на Държавна агенция за метрологичен и технически надзор. Дружеството има сключена застраховка “Гражданска отговорност. Има внедрена система за управление на качеството и сертификация по ISO 9001:2015Ние сме акционерно дружество със 100% частен капитал собственост на физически лица.

Вижте свободните позиции на КОМАРС СТРОЙИНВЕСТ АД

НЮ ГЛОБАЛ БЪЛГАРИЯ АД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е водещ производител на печатни опаковки от картон и велпапе, както и новатор в конструирането и производството на еко стелажи за различни индустрии в страната и чужбина. Ситуирана в сърцето на България - Стара Загора. Разполагаща с производствена и складова база на площ от 7000 кв.м. и технологично оборудване от висок клас. Като наш служител, вие имате възможност да се развивате в сферите на Производство, Продажби, Полиграфия, Конструиране и дизайн, Логистика и други.

Вижте свободните позиции на НЮ ГЛОБАЛ БЪЛГАРИЯ АД

RaySat Bulgaria Ltd.

ТОП работодатели на седмицата

Компанията предлага широка гама възможности за кариера, независимо дали става дума за млад служител, който сега започва своя професионален път или за служител с дългогодишен опит. Вече три десетилетия компанията е сред лидерите в HR сектора като насърчава иновациите и мисли абстрактно. Сред петте причини кандидатите да се присъдеинят към компанията са: иновативния дух, предизвикателствата и стимулиращата среда на работа, възможност за изграждане на кариера.

Вижте свободните позиции на RaySat Bulgaria Ltd.

BLU GLOBAL UK LIMITED

ТОП работодатели на седмицата

Агенция за подбор на персонал за Великобритания с безплатни услуги за кандидатите. Търси най-подходящите кандидати за търсените позиции. Осигуряват както постоянни, така и временни трудови договори. Целта на компанията е да представи най-добрата персонална услуга, адаптирана към изискванията на всеки клиент на най-добрата цена. Компанията помага на хората да развият уменията си по английски език.

Вижте свободните позиции на BLU GLOBAL UK LIMITED

ЛЕГИЯ АД

ТОП работодатели на седмицата

Част от белгийската група Caroline Biss. Производител е на бутикови и дизайнерски облекла за европейския и световния пазар. Дейността на фирмата е фокусирана върху разработването на дизайнерски колекции, организиране на логистиката на готовите изделия и извършването на всички действия за достигане на желаните производствени резултати. Фирмата се намира в град Раковски /област Пловдивска/ с персонал 365 служители.

Вижте свободните позиции на ЛЕГИЯ АД

Максима България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

"Максима България” ЕООД e представител на Maxima Grupe UAB - най-големият работодател и инвеститор в Литва, Латвия и Естония. Оперира на българския пазар като собственик на веригата T MARKET, с 63 супермаркета в цялата страна.

Вижте свободните позиции на Максима България ЕООД

ЛЕЙНОНЕН БЪЛГАРИЯ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Финландска частна мрежа от счетоводни и одиторски дружества с офиси в Хелзинки, Стокхолм, Осло, Талин, Рига, Вилнюс, Санкт Петербург, Москва, Киев, Варшава, Будапеща и София. Разполага с над 25 години опит в предоставянето на счетоводни услуги и е лидер на пазара на този тип услуги в скандинавските държави. Компанията е създадена през 2008 г. Офисът в София е сертифициран по международните стандарти за качество ISO 9001: 2015.

Вижте свободните позиции на ЛЕЙНОНЕН БЪЛГАРИЯ ЕООД



Свързани новини