Last news in Fakti

21 Септември, 2021 14:00 1 575 4

Patria ще достави акустични системи за борба с минната опасност на белгийските и кралските холандски ВМС

  • patria-
  • системи-
  • мини

Това се прави в сътрудничество с Belgium Naval & Robotics

Patria ще достави акустични системи за борба с минната опасност на белгийските и кралските холандски ВМС - 1

Patria е сключила договор за доставка на акустични системи за борба с минната опасност Patria Sonac ACS за белгийските и кралските холандски ВМС чрез консорциума Naval & Robotics, съставен от ECA GROUP и Naval Group. Системите ще бъдат част от напълно интегрирана хардуерна и софтуерна система за минно разчистване, разработена от ECA GROUP. Този договор е резултат от успехите на фирмата в тази насока. Той подсилва стратегическите усилия на Patria да стане един от водещите доставчици на решения и услуги за борба в подводни войни (ASW) и морски противопехотни мини (MMCM). Новият договор за доставка подобрява съществено конкурентоспособността и позицията на компанията на световния пазар на MMCM и представлява важна стъпка в новата стратегия за развитие на Patria.

Системата ACS на Patria Sonac изцяло поддържа настройка на мините, симулация на целите, както и режими на работа за заглушаване на мини. Системата е в състояние точно да възпроизведе истински предварително записани или синтезирани подводни или надводни акустични сигнали на целта, което е от решаващо значение за съвременните интелигентни морски мини. ACS на Patria Sonac поддържа самостоятелна работа, но може да бъде интегрирана и като част от всяка многофункцоинална система за прочистване на мини.

”За нас е удоволствие, че бяхме избрани от Belgium Naval & Robotics чрез ECA GROUP за снабдяване на белгийските и кралските холандски ВМС с нашето решение като критичен компонент на набор от инструменти за военноморски миночистачи. Развитието на ACS на Patria Sonac е резултат от дългосрочно ангажиране в областта на прочистване на мини и създаване на морски мини ”, казва Йонас Геуст, президент на бизнес звеното на Patria.

Patria има над 35 -годишен опит в проектирането, разработването и доставката на подводни акустични системи в областта на разузнаването, наблюдението, противодействието на морските мини.

Patria участва на международното изложение за отбрана DSEI, което се провежда от 14-17 септември 2021 г. в Лондон. Щандът на Patria е Excel H7 - 120. Ще бъде изложено също широко предлагане на продукти от продуктовото портфолио за разузнаване и наблюдение на фирмата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рашъ

    3 1 Отговор
    нас никой не може да ни пипне , ний сами си събуваме кюлотите
  • 2 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    ТЪПОТИЯ !!!!!!!!!! ПЪРВО - НОВИТЕ МИНИ СЕ МОНТИРАТ НА ДЪНОТО И ПРИ НУЖДА СЕ АКТИВИРАТ !!! ВТОРО - КАКВО КАТО ВИ ИНФОРМИРАТ АКУСТИЧНИТЕ УСТРОЙСТВА ---ПАК ЩЕ СТЕ СИ МИНИРАНИ !!!!!!!!!
  • 3 Чичо Тони

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "за борба в подводни войни (ASW) и морски противопехотни мини (MMCM)"????

    Коментиран от #4

  • 4 Чичо томовaтa колибa

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Чичо Тони":

    Питaй в Холивуд. Те тaм знaят.