Last news in Fakti

1 Юни, 2022 10:37 4 694 15

Първокласни бронирани машини и отбранителни системи

  • patria-
  • изложение-
  • хемус-
  • оръжие

Те ще бъдат представени на изложението "Хемус“ 2022

Първокласни  бронирани машини и отбранителни системи - 1

На тазгодишното Международно изложение за отбранителна техника и услуги Хемус 2022, което се провежда от 1 до 4 юни в Пловдив, Patria представя бойната машина за пехота Patria AMVXP 8x8, която е напълно съвместима със стандартите на НАТО и включва съвременни технологични системи, които напълно отговарят на изискванията на българските Сухопътни войски. На изложението Patria AMVXP 8x8 е интегрирана с 30-милиметрова обитаема куполна система на Elbit Systems. Конфигурацията е изпробвана успешно във Финландия и е готова за полеви изпитания от българските Сухопътни войски.

Patria AMVXP 8x8 е изключително иновативна, модулна и издръжлива бронирана колесна машина, съчетаваща висока степен на защита, подвижност и огнева мощ. Системите за данни и управление са напълно цифровизирани.

Patria 6x6 е модулна машина с високи показатели, но същевременно издръжлива, лесна за управление и на достъпна цена, подходяща за мироопазващи мисии, управление на кризи и за превоз на личния състав. Осигурява съвременна защита и изключителна подвижност. Patria 6x6 е идеална за всякакви поддържащи функции на бойните действия.

Доказаната концепция на Patria за стратегическо партньорство позволява надеждно и тясно сътрудничество между индустрията и отбраната в мирно време, по време на кризи и, разбира се, по време на война. Концепцията е изградена върху разбирането за устойчиви решения за поддръжка, съвместна работа с местните партньори на Patria, осигурявайки дългосрочно създаване на местен индустриален капацитет и гарантирайки, че всички специфични за страната изисквания за сигурност на доставките са изпълнени.;

Patria Nemo е дистанционно управлявана 120-милиметрова минохвъргачна система с високо ниво на мобилност, защита и точност. Patria Nemo е способна да води както директен, така и непряк огън в движение, което значително увеличава степента на живучест. Модулният дизайн на Patria Nemo позволява максимална гъвкавост и бъдещи подобрения, в отговор на различните изисквания и специфичните нужди на съвременната война и заплахите в променящата се среда. Patria Nemo може лесно да се интегрира в повечето от сегашните платформи 6x6 и 8x8, както и на плавателни съдове. Patria Nemo може да се използва за самоотбрана и в различни мисии с непряк огън. Patria Nemo съчетава впечатляваща огнева мощ и бърза реакция с висока степен на защита на екипажа


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любопитен

    8 3 Отговор
    Колко вдига по магистралата, колко харчи на 100?
  • 2 По добре

    28 1 Отговор
    Да се заредим с дронове и ракети. В една модерна война, това е най-важното. Кирчо да отвори един научен институт за разработка на ракети и тези от БАН да свършат малко полезна работа.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 😁😁😁😂😂

    7 4 Отговор
    Никой не си е купил още по света патрия!

    Коментиран от #9

  • 6 тикви

    10 4 Отговор
    Поредна ламарина, за какво ли могат да служат освен за мишени на стрелбище!
  • 7 Факт

    8 2 Отговор
    Първокласни ?! САМО ПО ЦЕНА! То там им е силата - в комисионната!
  • 8 смех

    11 4 Отговор
    Поредният западен биклюк първокласна до първата среща с някой птур
  • 9 11666

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "😁😁😁😂😂":

    Няма и да купи!
  • 10 Дойран

    12 3 Отговор
    пуснете една партия до Украйна на фронта и да видим какво ще стане....
  • 11 Три танкиста

    5 0 Отговор
    Без нас изложение не може да се получи.

    Коментиран от #12

  • 12 Кучето

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Три танкиста":

    Излагането е голямо.
  • 13 селтак

    7 0 Отговор
    Патрия Матрия,ако ше се купува оръжие само Израелско,ония го тестват секи ден!
  • 14 Кач пара

    4 0 Отговор
    платиха Patria на авторката, че от цялото военно изложение, е изпаднала в умиление само от тези бронирани машини? Поне сложете едно лого "платена публикация" от кумова срама?!
  • 15 Чичо Данчо-Стругара

    4 2 Отговор
    Газова да се сложи можи ли? За един преател питам