Last news in Fakti

24 Декември, 2015 09:26 4 098 7

ДПС решава съдбата на Местан на извънредно заседание

  • доган-
  • местан-
  • дпс-
  • лидер-
  • димитър тадаръков-
  • ахмед доган-
  • лютви местан

Приятел на Доган: Той намекна за грешките на Местан преди година

Очаква се днес членовете на партия ДПС да се съберат на извънредно заседание. На него трябва да се реши дали лидерът Лютви Местан ще остане на мястото си или ще бъде сменен.

Партийната среща ще се проведе днес в 13:00 часа. Според устава подобно събрание може да бъде насрочено от председателя или по искане на 1/3 от членовете на партията.

Спрягат се няколко варианта около съдбата на Местан – оставка или временно отстраняване до провеждане на редовната конференция на движението.

В ефира на Нова телевизия един от приятелите на Доган – Димитър Тадаръков обясни, че още в словото си за миналата Коледа Ахмед Доган е намекнал за първите грешки, които е направил лидерът на ДПС Лютви Местан. 

„Не съм изненадан от речта на Доган. Той е един изключителен ум, той е учен и изследовател, политиката му е в кръвта и е голям бохем”, каза още Тадаръков.

„Едно негово интервю ще разбуди политическата обстановка”, каза бившият шеф на Фонд „Земеделие”. Той обясни, че Доган не знае за неговото участие в сутрешния блок на Нова, но не очаква да има проблем.

„Доган мисли с пет-десет години напред. Ако някой някъде е сгрешил в политическата игра, той напуска партията, но това са вътрешни техни отношения. Аз мога да говоря за човека и приятел Ахмед Доган”, каза Тадаръков.

Той коментира гостуването на бившия зам.-председател на партията Осман Октай в "Здравей, България". 

"Октай и Доган не са се виждали от 2001 година, а Октай дава компетентни мнения по телевизиите. Той знае, че Доган е повече българин от всички българи", каза Тадаръков. 

По думите му още от 2001 година в политическата програма на Доган се призовава да се купува българска стока. Самият Доган отбягвал срещите с турски лидери, защото ДПС е българска партия, твърди неговият приятел.

Тадаръков разкри няколко подробности за Доган. В кабинета си той имал 27 карти на почвите на България, защото ги изучавал години наред. Освен това разработвал труд за политиката.

"Не се появява сред много хора, защото има такова възпитание. Той е стеснителен. Мисли, че винаги трябва да казва истината, а тя много боли", допълни гостът.

Тадаръков е категоричен - Доган е много щастлив човек и разкри, че двамата ще се видят още идните дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОКО ЩО МЪЛЧИШ

    0 0 Отговор
    Е, ТОЧНО СЕГА Е МОМЕНТА КОГАТО ДЪРЖАВАТА СЕ ТРЕСЕ И НАРОДА, ЧАКА ДА ИЗЛЕЗЕ НЯКОЙ - ПРЕМИЕР, ПРЕЗИДЕНТ И ДА КАЖЕ КАКВО СТАВА В ДЪРЖАВАТА - БОРИСОВ ДА СЕ ЛИГАВИ! НЯМА ЛИ КОЙ ДА СТАНЕ И ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ДА КАЖЕ - ВЕРНО ЛИ МЕСТАН Е ШПИОНИН НА ТУРЦИЯ И СЛЕД КАТО СЕ ЗНАЕ, ЧЕ Е В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО ДА ИМА ОФИЦИАЛНА НОТА ЗА ПРЕДАВАНЕТО МУ НА НАШИТЕ ВЛАСТИ ОТ ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО? ЗАЩО НИКОЙ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ИЗЛЕЗЕ ОФИЦИАЛНО И НЕ РАЗЯСНИ НА НАРОДА КАКВО СТАВА! ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ НАРОДА ВИ ИЗБРА, ДА РАБОТИТЕ ЗА НЕГОВИТЕ ИНТЕРЕСИ, А НЕ ЗА ТУРЦИЯ - В СЛУЧАЯ МЪЛЧИТЕ ЗА ДА НЕ ЗАСЕГНЕТЕ ТУРЦИТЕ ЛИ? АБДИКИРАХТЕ ЛИ, ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ? КЪДЕ СТЕ? АКО СТЕ АБДИКИРАЛИ, ТОГАВА НАРОДА ДА ПРЕДПРИЕМЕ МЕРКИ, НО ИЗЛЕЗТЕ И КАЖЕТЕ - ГЛУХИ ЛИ СТЕ, НЯМИ ЛИ СТЕ? В УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ ИМА ТАКИВА ГЛАСОВИТИ ЖЕНИ, ЧЕ ЗА ВЛАСТ СЕ БИЯТ! КЪДЕ СА СЕГА ТЕ?

    Коментиран от #3

  • 2 ха

    0 0 Отговор
    ВСИЧКИ КРАДЛИВИ РЕШЕНИЯ БОКО ГИ ПРЕКАРВА С МЕСТАН А ТОЙ ТУРСКИ ШПИОНИН,Е ТОГАВА БОКО КЪВ Е??????
  • 3 999

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "БОКО ЩО МЪЛЧИШ":

    Не можеш да искаш неща които не може да ти ги даде страхливец.
  • 4 знайко

    0 0 Отговор
    Не мога да ши разбера какво ви е крив Бойко ? Бисеров - зам.председател на Пармалента от ДПС го съдят за пране на пари.Местан-шпионин на Турция,е какво повече искате като доказателство,че ДПС е тумор за България.

    Коментиран от #5

  • 5 999

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "знайко":

    Не по малак тумор е и ГЕРБ, и БСП, и Атака, и АБВ и всички в парламента. Разликата помежду тях е в това, че целуват различни задници и пълнят гуши от различни хранилки, едните на запад другите на изток трети на юг а някой зависи от ситуацията.Как един не се намери да е загрижен за прекрасната ни РДИНА.
  • 6 знайко

    0 0 Отговор
    Реално погледнато всички тези партии са от една майка родени БКП,така,че измежду тях няма да се намери нито един загрижен за България.През 1989 година един другар каза - Тази власт с кръв сме я взели и с кръв ще я дадем. И така вече 26 години.
  • 7 reigan

    0 0 Отговор
    Ахмед доган бил голям ум и голям изследовател и голям българин а всъщност той е един голям крадец,който трябва да бъде съден публично за държавна измяна
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове