12 Април, 2016 09:09 5 956 27

Би Би Си написа за българския лов на бежанци

  • бежанци-
  • бхк-
  • българия-
  • би би си-
  • лов-
  • отряд-
  • граница

Би Би Си припомни и за "подвизите" на Динко Вълев

Би Би Си написа за българския лов на бежанци - 1
Снимка: YouTube

Британският информационен гигант Би Би Си не подмина случващото се в България. На първа страница на сайта бе публикувана новина за българския лов на мигранти в Странджа планина.

Факти.бг припомня, че доброволен граждански отряд, въоръжен с пластмасови свински опашки, тръгна на лов за мигранти близо до границата с Турция. Правозащитните организации се активизираха, а кадрите станаха изключително популярни в социалните мрежи.

Би Би Си написа, че на кадрите българи призовават мигрантите на развален английски да се върнат обратно в Турция.

Изданието припомня и действията на Динко Вълев, който се превърна в „национална знаменитост през февруари с патрула си по границата“.

„Сборихме се, обездвижихме ги, и изчакахме да дойде другата група, за да им сложим свински опашки. Те бяха агресивни“, заяви пред Би Ти Ви Петър Низамов, стоящ зад последния „арест“ на бежанци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВЪЛКОДАВ

    4 0 Отговор
    БЕЖАНЦИ СЛОЖЕТЕ В КАВИЧКИ, А АРЕСТ БЕЗ КАВИЧКИ. ДРУГО НЯМА ДА ПИША, ЧЕ ЩЕ МЕ ИЗТРИЯТ
  • 2 свинята

    3 0 Отговор
    Когато държавата я няма тези смели момчета я заместват! В нормални държави нарушителите с хляб и сол ли ги посрещат,в америка за превишена скорост слагат белезници!
  • 3 ДДДДДДДДД

    2 0 Отговор
    браво на опълчението
  • 4 Васе

    3 1 Отговор
    Мутри с дебели крими досиета, търсещи слава. А каквото си намерят в бежанците е бонус.
  • 5 оняш

    2 0 Отговор
    Znachi te mozhe da narushavat zakonite kato preminavat nelegalno a nie ne mozhem da im kazhem i napravim nishto... taka li znachi??? Ia boi sex i srybska muzika do otkat i problema shte se reshi... kakvo tyrsiat tuk... tova sa novite hlebarki i tyrtei v evropa deto shte chakat niakoi da gi hrani samo i prava shte tyrsiat...
  • 6 Тончо

    3 1 Отговор
    Това, което тези птриоти правят си е чисто и просто мутренски грабеж. Те не ловят бежанци, а ги обират. В момента масово по граництаа е пълно с мутренски отряди и обират преминалите границата. През 19 век са им викали хайдути а в средата на 20 век - партизани. Сега са си мутри-патриоти. Никой не може да ме убеди, че надрусани и напомпани тиквоглави бичета са се загрижили за сигурноста на държавата.

    Коментиран от #8, #11

  • 7 хаха

    1 0 Отговор
    Тончо и Васе е един и същ трол, да не си от БХК?
  • 8 ВЪЛКОДАВ

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тончо":

    Дори и така да е, пак е полезно за националната сигурност. Това в най- добрия случай са хитреци, а не бежанци. Има и реални терористи. Нямат работа тук. Млади мъже са и да отиват да си освобождават тяхната държава. Ние сме закъсали и без тях.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ЧЕСТНО

    2 0 Отговор
    НАРУШИТЕЛИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА НЕ БИВА ДА БЪДАТ ПОСРЕЩАНИ С ХЛЯБ И СОЛ.КАКТО НИЕ СИ ЧАКАМЕ ТЪПЕЛИВО ВИЗИТЕ ЗА КЪДЕЛИ НЕ ЩОТ БЕЗ ВИЗА СА ВЛЗАМЕ САМО В ЗООПАРКА ТАКА И ТЕЗИ ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ ДА ТЪРСЯТ ЛЕГАЛНИ НАЧИНИ И НА ГРАНИЧНИТЕ ПУНКТОВЕ ДА БЪДАТ ОБСЛУЖЕНИ СЛЕД ПРЕДСТАВЯНЕ НА РЕДОВЕН ИНДИФИКАЦОИНЕН ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ .
  • 11 гост

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Тончо":

    А мен никой не може да ме убеди че не си трол на партиите.
  • 12 гост

    2 0 Отговор
    Хора осъзнайте се , извадете си главите от задниците си , вече 25 години са там . Тези т.н. мигранти правят организирана ИНВАЗИЯ и там където отидат коренното население нищо добро не го чака . Тези са едни долни кръвопийци и терористи-талибани . Ако аз отида в тяхната държава по този криминален начин , ще ме измъчват със дни и накрая ще ме разстрелят . Това са изверзи-джихадисти и държави и държавни граници не признават .Потресаващото е че тези престъпници от ГЕРБ и сие ги пускат в България , а който по някаква случайност го хванат ,както този нашумял случай го настаняват някъде из България да си го отглеждаме , то не ни стигат местните цигани ..... Калпав народ сме това е ......
  • 13 стойчо

    0 1 Отговор
    Чакам с нетърпение два референдума:
    1. На Слави
    2. В Англия, за излизане от тоя смърдящ клозет наречен EU.
    Запитвали ли сте се защо в България думата "референдум" не се употребява от партии??? Ами защото за тях най-опасно е да се даде свободно думата на народа! Тогава ще имаме с 2/3 по-малко партии, но несъмнено по-качествени.
    Колкото до чалготеките, ами че всекидневието (разбирай долно качествената информация от всякъде, зрителна и слухова) произвежда ЦЕЛЕНАСОЧЕНО зомбирано, болно психически и физически поколение с единствена цел- да се пълнят: чалга барове и дискотеки, нощни вертепи, аптеки, киносалони със откровено посредствени филми, да се пълнят гушите на мобилните оператори и търговците на скъпа електроника с излишни и рядко използвани "екстри" и т.н. и т.н.)
    Колкото до доброволците:
    Знаете ли, че дори по време на османското робство, във времена когато разбойници и хайдуци (турски и български) е имало едва ли не навсякъде, със специален ферман султанът е разрешавал на населението да се отбранява носейки оръжие? А тука ВВС, та чак ООН-ето реват за някакви си свински опашки. Ами че Бан Ки Мун да си ги вземе в Корея, и си ги хрантути!!! ПИСНА МИ ОТ ТОЛЕРАНТНОСТ И МИЛОЗЛИВОСТ

    Коментиран от #16

  • 14 Кънчо

    0 0 Отговор
    Стойчо, стискам ти ръката, брат!
  • 15 Редовен студент

    1 0 Отговор
    Смърт за джихадистите !!! Евала на момчетата, дано има повече като тях !
  • 16 анти стиви

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "стойчо":

    Стойчо (Стиви), я си бачкай на строежа и не се занимавай с глупости. Не си ли си задавал въпроса, защо управляващите гласуват провеждането на референдума, с незнам си колко точки, от които ще бъде приета само една, номер 3 - задължителното гласуване! Дали народа ще е на далавера или те? Я помисли малко преди да се изказваш неподготвен!?
    По времето на СОЦА, гласуването пак е било задължително, е и, това как е променило нещата? Резултата е ясен и до днес!
    Количеството не определя качеството, определят го в случая "здравите" институции, т.е. България НЯМА правосъдна система и върховенство на закона, полицията работи за олигарсите, а ви залъгват с някакъв смешен референдум. :)
    Коя друга държава в Европа има ОЛИГАРСИ?
    Знаеш ли коя? РУСИЯ пич.

    А, благодарение на "смърдящия клозет", т.н. ЕС в момента си в Англия, иначе щеше да гниеш в Кенфистан, от където си тръгнал.
    Колкото повече, като теб отидат в УК, толкова по добре за нас. Целувай ръка на Кралицата Майка взимай си помощите и не коментирай, моля те неща, които не разбираш, бъркай си киреча и си свиркай.
    Със специален ферман, ако знаеш, въобще, какво е ферман, султана разрешил на башибозука да ни реже главите, когато и където намери за добре. :)
    Така, че си гледай работата в Англия и не се занимавай с референдуми, почивай си.
  • 17 ре ал но ст

    1 0 Отговор
    Това че ББС е казала за това задържане е мн. добре. Дано го кажат и други световни медии. Това си е безплатна реклама отвсякъде в стил " не минавайте там, че това ви чака". Такива неща се следят от нашествениците и техните помагачи тарфиканти и ефекта от тях е много по-голям и от 1000 км ограда.
    Иначе не е ли странно и срамно медии и социални мрежи седмица след атентатите в Белгия при които бях убити и ранени много хора да млъкнат сякаш нищо не се е случило, а тук за трима вързани със свински опашчици да реват сякаш не знам какво е станало ?!?!.
    Та да попитам медии и драскачи 'хумнанисти" по социалки вие в кое измерение живеете !?
  • 18 Те така те

    0 1 Отговор
    ХА ха ,тия смешници тръгнали да се правят на мъже пред бежанците. Те са минали пеш 100-ци километри,премръзнали ,тия ша ги арестуват? Простотията българска и лакомията ,нямат край.Това са си чисто и просто едни групи от мародери-обират хората по време на война.

    Коментиран от #22

  • 19 Гост

    1 0 Отговор
    М...та им на Би Би Си и тези, които направиха атентатите в Белгия и Франция са от същия дол дренки и за тяхното влизане в стараната някой си е затворил очите, а после всички видяха каква я свършиха. "Горките мигранти" - а дали в главата им няма идея как да направят подобна касапница и у нас
  • 20 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Браво на БиБиСи. Нека пишат, нека се знае - тук е България !! Браво на мъжете, хванали тези гащници. Цацаров не може да вкара в затвора цяла България. Защо той не отиде да варди границата, а скача на тези които са свършили неговата работа.? Колко години ще даде на престъпниците преминали незаконно в РБ? Или тях ще ги среща с хляб и сол ??Че тези българи да не са се скрили - даже в Интернет клип са пуснали !! Какви години доживяхме - родните ни властници да вкарват в затвора хора, защитили държавната граница??! Какво се чудя - бандити върлуват из страната, грабят и малтретират населението . Никой няма право да се защитава - ЩЕ ОТНЕМЕ ФУНКЦИИТЕ НА ДЪРЖАВАТА ! И като че ли от това политиците ни са щастливи? А нищо чудно и да допущат умишлено да има страх, паника, стрес, несигурност у плебеите. Това не е от днес - този терор/ и правилно го наречне така един новинар от "Днес-БГ/ продължава с години. И Господ чу и видя - нашите управници нито чуват, нито виждат !Че сме заплакали за границата !!?!?

    Коментиран от #23

  • 21 FR V

    0 1 Отговор
    От кога руските мекерета, чалгаджийте и байганьовците взеха да дават акъл на Би Би Си и англичаните?!!!

    Коментиран от #26

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Шаран БГ":

    Точно такова отсъствие на държава , липса на морал , наглост, национално предателство както през последните 25 години , раждат радикалните патриоти и национални герои . Народа колкото и да загубен и мишкарски в миналото е дал Левски, Ботев , Бенковски .
    Смърт за народните душмани !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 24 некойси

    0 0 Отговор
    Мда, дойдат ли от BBC и CNN в България и веднага се забиват в циганските махали и зачепква темата за дискриминацията и расизма.
    В случая ромовете идват от вън.
  • 25 FR V

    0 0 Отговор
    Ехооо, доброволния граждански отряд се оказаха криминално проявени които са тръгнали да мародерстват бежанците.
    Това ли са вашите представи за патриоти и национални герои?!!!
    Кво стана, Би Би Си ви е криво ,че ви казва истина в очите!

    Коментиран от #27

  • 26 ЧЕСТНО

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "FR V":

    ВЗЕМИ СИ ИЗДУХАЙ СОПОЛИТЕ ЧЕ ОМАЗА ГРАМОФОННАТА ПЛОЧА ДЕТ Я ВЪРТИШ И ТО С ЧУЖДИ ЛАФОВЕ .НЕГРАМОТЕН????!;::
  • 27 БУМ БАМ

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "FR V":

    ПО ДОБРЕ ТАКИВА ОТ КОЛКОТО ПРОДАЖНИ ЕВРОИЗМАМНОЧЕСКО ОРИЕНТИРАНИ И ВЕРООТСТЪПНИЦИ РОДООТСТЪНИЦИ НАТРАПВАЩИ НЯКАКВА ФИКЦИЯ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове