Last news in Fakti

28 Март, 2017 13:51, обновена 28 Март, 2017 19:12 5 879 21

Трифонов: Не съм нарушил никакви закони (Видео)

  • слави трифонов-
  • шоу-
  • слави-
  • btv-
  • пресконференция

Политиците са мои служители, ваши служители, не давам ултиматуми, категоричен бе телевизионният водещ

Трифонов: Не съм нарушил никакви закони (Видео) - 1
Снимка: БТА

Слави Трифонов даде пресконференция относно промяната във вчерашната телевизионна програма на bTV и спирането на епизод от "Шоуто на Слави".

"Водили сме разговори относно свалянето на предаването и съдържанието му. Между нас и телевизията има договор за конфиденциалност. Не съм нарушил никакви закони. Снощи заявихме позиция. Преди месец и половина излъчихме предаване с почти същото съдържание като вчерашното, но тогава нямаше проблем. СЕМ съблюдават интересите на политиците. Половината в СЕМ са назначени от политическата класа, а останалите - от президента", продължи Трифонов.

"Да цитирам колегата Йода. Силата е във вас (обръщайки се към журналистите на пресконференцията). На 113-о място сме по свобода на словото. Сякаш и вие сте поувяхнали."

"Нямам политическа инициатива, тъй като нямам политическа партия. Имам това право като гражданин. Не бягам от отговорността си. Гледам си грешките, гледам да не ги повтарям. Имам това право - да изляза, да мисля, да изразя позиция и да поставям условия на политиците. Те са мои служители. Те са ваши служители. Не давам ултиматуми."

"Пак повтарям. не съм нарушил никакъв договор с bTV. Не съм нарушил взаимоотношенията с партньорите си. Следващото ми предаване, ако решат да го излъчат, ще бъде насочено към свободата на словото"

"Не мога да кажа дали има външна намеса зад решението на bTV", допълни Трифонов.

Вчера от bTV заявиха, че планираният за 27 март епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за телевизионно съдържание на неутрална и обективна телевизия като bTV, която не толерира едностранно представяне в програмите си.

От пресцентъра на телевизията припомниха, че bTV и „Седем осми” имат сключен договор за създаване на предаване с развлекателно-информативен характер. Уважаваме професионализма на екипа на „Седем Осми” и опита им в създаване на развлекателни програми. Същевременно bTV Media Group не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за bTV.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оня БЕЗ коня

    16 3 Отговор
    "развлекателно-информативен характер"

    Ами човека информира политиците какво смята да прави. Напълно по договора с БТВ...
  • 2 Ехо

    29 0 Отговор
    "Не гледам бТВ, защото мога да мисля!"
    из съвременни народни мисли
  • 3 Край

    18 6 Отговор
    Слави не прави политика и не иска да е политик както и аз ОБАЧЕ тази система нарушава правото ми на избор - при тази система то се превръща в право на гласуване на чужд избор за това Слави - да вървим на жълтите павета. Щом не разбират - да им обясним.
  • 4 Митака

    7 8 Отговор
    Абе..... Що не си.....!!!?!? Аман от будители на овцете,... Егати безпътието!!!
  • 5 гост

    15 10 Отговор
    Ето какво иска Слави шоумена
    1.) Мажоритарно гласуване
    2.) Електронно гласуване
    3.) Ниско заплащане на партиите или никакво

    1.) При мажоритарно гласуване ще изчезне единствения сега партиен контрол над кандидата.Кандидата без надзор от партия,ще може свободно да продава държавата.
    Кандидат може да стане всеки психопат талибанин.
    2.) При електронно гласуване, всеки келеш с компютър ще може свободно да ви подменя вота.
    3.) При намаляване субсидиите на партиите те ще се финансират от съседни нам страни, а знаете, че музиката я поръчва, който плаща.
    Защо искаш това Слави ?!??

    Коментиран от #6, #8

  • 6 Гост 2

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Ето как виждам аз нещата :
    Към коментара ти за мажоритарния вот не съм съгласен, че всеки ще може да влезе в политиката. Всяка партия ще има право да излъчва по 1 кандидат за избирателен район и ти, приятелю, и само ти ще решиш за кого да гласуваш. Така ще се гласува за човек, който е познат на общността с делата си най-малкото. Също така, когато този, избран от теб кандидат, ако не си свърши работата, ще знаеш кой е, и ще можеш да се обърнеш директно към представителя на твоя район.
    Електронно гласуване. Тук коментара ти е доста несериозен. "Келеш с компютър да ми подмени вота". Мисля, че в не малко държави има електронно гласуване и до сега никой не е "подменял" вота на някога, понеже няма да те извикат теб, за да им направиш програмата за гласуване, а някой, който е учил програмиране и се е доказал.
    За субсидиите съм съгласен с теб, но не напълно. Както виждаме и в момента има вмешателство в страната ни от едни или други държави и се финансират партии без проблеми. Ако субсидиите станат по 1 лев за партия, при изборна активност от 70-80% от населението, партиите пак ще взимат достатъчно пари.
  • 7 Хер Флик

    9 9 Отговор
    Цял ден се занимаваме с тоя бухал. То неговото предаване не го гледат и бабичките, защото ще умрат от скука. Единствените му зрители са безработните лентяи и самотните лишени от социален живот домакини.
  • 8 Morgoth

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    1. Към момента партийния контрол върху кметовете не е съвзсем изчезнал. Ако искат да имат следващ мандат трябва или да вършат много добра работа или да са с партията, защото като независими шансовете им са по-малки.
    Мажоритарния вот се очаква именно да вкара хора които си държат на името и затова не си позволяват да се продават. Но от друга страна мажоритарния вот ще вкара сульо и пульо който е известен като ще пропусне качествени хора които нямат добър ПР.

    2. Електронното гласуване няма да даде на всеки келеш с компютър да ти подмени вота. В тази област работа и да ти кажа хакването не става като по филмите. Този вот ще даде лесен достъп на хората от чужбина и ще улесни младите които иначе няма да си направят труда да чакат на опашка в секцията. Но пък ще даде 100% проследяемост на купения вот - изведнъж циганите ще се окажат най-грамотните и най електронно гласуващите.

    3. По-малки или по-големи субсидии няма да спрат партиите да се продават. Не и за големите пари, които идват от държавната далавера. Малкото пари обаче биха намалили партиите.
  • 9 Събуди се Българино

    14 4 Отговор
    Българския народ напълно си заслужава съдбата! Чудя се как не могат да се проумеят толкова прости неща, които и нисшите животни разбират!? Направен експеримент с плъхове, при което в лабиринт в един от тунелите е сложено сирене. Десет пъти, когато пуснат плъха той отива първо в тунела със сиренето. Махат сиренето и пускат плъха, който веднага се насочва към същия тунел, но не го намира! Пускат го втори път, пак се насочва в тунела със сиренето и пак не го намира. Третия път въобще не отива в този тунел, а търси сиренето на друго място. Българинът обаче не, продължава да го търси на същото място тъпо и упорито! Какво направиха герб за два мандата? Едно голямо Нищо! Същото ще направят и в третия си мандат! Халал да им е мизерията на гласувалите за нея! Не стига това, ами и когато се появи някой, който иска да промени нещо, почва голямото плюене! Със стари к..ви нов бардак не става. Трябва нова партия, нови хора на власт и това не е гаранция, че нещо ще се промени! Обаче гаранция има, че нищо няма да се промени при сегашното управление, даже гаранция, че по-зле ще стане! Така че, продължавайте тъпо и упорито да гласувате за собствената си мизерия!!!
  • 10 хубави новини

    5 5 Отговор
    Все хубави новини, Шоуто на Слави фалира, Литекс Моторс също фалира, сигурно е съвпадение.

    Коментиран от #11

  • 11 Бат Ваню

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "хубави новини":

    .... тва е начолото на края на прехода..... ;-)
  • 12 реформатор на деформаторите

    7 2 Отговор
    Слави , обявявай дата , когато кърлежите влязат в Парламента, и да излизаме на протест ! Ще дойдем да потърсим правата си ние ,Българите! Стига тази забравила се самовлюбена и ненаситна каста се гаври с Българите! 2 милиона души , каймакът на нацията е извън страната ни . За информация на парламентарните кърлежи, и лично на самовлюбената ТИКВА,, толкова хора България не е губила и по време на война! А цензурата , която налагат е предверието към ФАШИЗМА!!!!!
  • 13 Хасан

    4 1 Отговор
    Как трудно стават промените в България!! И да си Слави нищо не можеш да промениш.. Османското робство се смени с царско,то пък се смени с комунистическо.. А то с олигархично.. Трайте си или бягайте в чужбина като мене
  • 14 FUCK OF

    3 0 Отговор
    ДО СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО...

    АКО ЗНАЕШ КОЛКО СИ ПРАВ...КОЛКО ДЯВОЛСКИ СИ ПРАВ.....ПО ДОБЪР КОМЕНТАР НЕ БИХ И МОГЪЛ ДА НАПРАВЯ.......ПОЗДРАВЛЕНИЯ
  • 15 АГЕНТ ТЕНЕВ

    3 0 Отговор
    ПЪТЯ КЪМ АДА Е ПОСТЛАН С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ......
  • 16 АГЕНТ ТЕНЕВ

    10 0 Отговор
    ЕДИН СЛАВИ СЕ ОПИТВА ДА НАПРАВИ ЩО-ГОДЕ НЕЩО РАЗУМНО И ПАК НЯКОИ ГО ХУЛЯТ.......ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ГО ПОДКРЕПИМ......САМО ЗНАЕМ ДА СЕ ПЛЮЕМ......СРАМ И ПОЗОР.....
    СТРЕСНИ СЕ ПЛЕМЕ ЗАКЪСНЯЛО......
  • 17 Спиро

    4 0 Отговор
    Проблемът на нацията е, че поголемият процент от нея обича да корумпира и да я корумпират, далаверите,рушветите, шуробаджанащината, тарикатщина, и т.н. Доказателство за това са резултатите от изборите. Ето затова няма да се оправим никога. Хората, които не приемат това за нормално се изнесоха отдавна в чужбина, а тука остана много висок процент човешки материал с лоши качества и една малка част честни хорица, които са на изчезване. И ако някой започне да се държи нормално никой не го приема на сериозно защотото другите си мислят, че са големи тарикати. Толкова големи, че 27 г. са на дъното на всички класации.
  • 18 мъжкар

    3 1 Отговор
    Браво Слави много добре ги нареди тия ПЛАТЕНИ ЖУРНАЛЯ!!!!!Аз съм твърдо зад теб и ще направя всичко за да подкрепя твоята кауза аз имам тази възможност защото тия КОМУНИСТИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СВАЛЕНИ ВЕЧЕ ОТ ВЛАСТТА!СМЯНА НА СИСТЕМАТА ТРЯБВА.А ако някой от тукашните драскачи не ги подкрепя тия неща значи и той е за смяна.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Иво

    4 0 Отговор
    Слави е един от малкото в тая държава, които не могат да бъдат сплашени, купени или подритвани от политици и бизнесмени. Той е един от малкото, които имат възможност(и го прави) да изразява напълно свободно гражданската си позиция. Слави е институция в тая държава също като парламента, президенството, правителството. На някои това може да не им харесва, но той си е ИЗВОЮВАЛ това право през годините. Надявам се да направи партия дори само за да накара самозабравилите се политици да зачетат резултата от нашия вот на референдума. А всеки, който се опитва елементарно да го обижда на "чалгар" и "шоумен" - става наистина смешен. Никога не е бил "чалгар" и всичко ,което прави в развлекателния бизнес, е със сериозна художествена стойност. Човек с морал и позиция, на чиято страна е истината и гласа народен. Те наистина ли мислят, че ще успеят да го/НИ преборят?!!
  • 21 незнайко

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Имам това право - да изляза, да мисля, да изразя позиция и да поставям условия на политиците. Те са мои служители. Те са ваши служители. Не давам ултиматуми." ТУК Е НАПЪЛНО ПРАВ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове