Last news in Fakti

28 Март, 2017 18:08 8 325 20

Бургаска телевизия предложи да излъчва "Шоуто на Слави"

  • слави трифонов-
  • шоуто на слави-
  • шоу-
  • телевизия-
  • канал 0-
  • btv

"Канал 0” предложи ефир на продукцията на "Седем осми"

Бургаска телевизия предложи да излъчва "Шоуто на Слави" - 1

Бургаската телевизия "Канал 0” предложи ефир на "Шоуто на Слави", след като снощи bTV изненадващо спря предаването му.

"Изразяваме своята готовност при необходимост и промяна на сегашните обстоятелства да излъчваме "Шоуто на Слави" в програмата на ТВ Канал 0”, пише в отворено писмо на управителя на бургаската телевизия "Канал 0" Георги Стоянов и изпълнителния директор Веселин Пренеров, пише "Бургас инфо".

Бургаската телевизия изразява своята съпричастност и заявява "пълна подкрепа към Вашата народополезна и отговорна кауза за промяна на избирателната система в България, а именно: народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура -въвеждането на задължително гласуване на изборите и референдумите - годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори".

"Ние сме убедени, че трябват нови правила в държавата, които да се спазват и важат за всички. Само така ще бъде възстановено обруганото чувство за справедливост на българския народ, на суверена”, завършва писмото.

"Канал 0“ е регионална телевизия в Бургас, част от RN Mediagroup. Излъчването ѝ започва на 31 декември 1994 г. От 15 ноември 2012 г. телевизията се излъчва само в кабелната мрежа на RN-TV.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Evro

    22 13 Отговор
    Крайно време беше че ни омръзна да го гледаме))))
  • 2 неаналитик

    7 20 Отговор
    Бас държа, че зрителският интерес ще се пренасочи от БТВ към бургаската ТиВи? И аз не харесвам отделни лиготщини на моменти от шоуто на бачо Слави, но като цялио, това са едни интересни музикално шоу-диалогични и често представителни шоу епизоди, където има музика, танци, срещи с непознати нови лица и познати звезди и изобщо, като изключим Господари на ефира - едно също комично и хубаво предаване, то на практика Шоуто на Слави няма аналог по медиите. Да, има и други хубави комични сериалчета, но не в такъв голям мащаб. Свалянето му от БТВ си е нечия политическа поръчка. Явно горделивите връзцкари от политиката са вбесени, задето Слави им обяви дуел с мажоритарния вот и наруши потайното им лапкане и договаряне уютно от партийните квоти? Не, че то е престанало, но удара показва гняв... Слави изяде шута от партийният държавен монополиззъм. Е, поне си намери спонсор и двете страни ще спечелят - тивито зрителски интерес и реклама, а Слави трибуна. Реално казано, няма основание дас е сваля от БТВ, поне според оправданието за партийна безпристрастност на канала. Всеки канал излъчил дори веднъж партийни реклами и дебати вече е партийно пристрастен. АБсурдна държава е тук. За съжаление нямаме кораби да идем далеч в другаг алактика ид ас и направим България наново без тия паразити и мафии тук.

    Коментиран от #3

  • 3 неаналитика

    8 11 Отговор

    До коментар #2 от "неаналитик":

    Всъщност, поне в момента което ме впечатлява като шоута е Господари на ефира, Шоуто на Слави, Аламинут и водещият метереологията по БТВ...големи изрази цепи... :). Неу се виждат други наистина хумористични предавания, а Комиците си е подразделение на Шоуто на Слави. Останалото е политика, филми и по някои новини. Няма политически безпристрастна медия! Всяка медия, която отразява новините е пристрастна. А кой и плаща, на чия страна е е друг въпроса? Слави не нарушава рейтинга на БТВ, след писмото си за мажоритарен вот. Той е неудобен на политическите мафии, въпреки, че и ГЕРБ и БСП и ДПС и ДОСТ и ОДС и СДС и НДСВ и повечето други управляват тоталитарно мажоритарно . водачите им дирижират нещата. Няма основание да се счита, че Слави е извършил нещо неморално - поискал ес викването на референдум за мажоритарен вот, което при тези над 3 млн. народ е нещо нормално - в Конституцията пише, че сме републкиа, значи народа решава, а не монархия - парламента и политици да решават! Значи самото управление е лъжовно отдавна? но това е естественно по тия места от столетия.
  • 4 кроко

    11 7 Отговор
    Слави да не се прави на интересен, а да си пуска онлайн шоуто. Всеки прави така в днешно време, интернет е достатъчно силен начин за популяризиране на всичко, не му е нижна телевизията.
  • 5 Гост

    16 14 Отговор
    Да върви в Бургас,няма да го гледам повече,да пускат нещо по-интересно по БТvто че тоя ми омръзна да го гледам вече, не знам колко години едно и също.
  • 6 Бацо

    15 11 Отговор
    Спирането е режисирано за да му вдигнат реитинга.Тоя филм сме го гледали няколко пъти.
  • 7 УКВ

    17 9 Отговор
    Там ще го гледа сестра му и някакви луди бабки,айде да го видим колко е отворен и колко силно иска да приказва каквото си иска.да но и хранилката ще спре,в кабеларката няма стотинки....
  • 8 гост

    15 7 Отговор
    Естествено ,че ще го махнат ,ако иска да е политик ,да си прави партия ,шоуто е за развлечение не да се изживява като месия.
  • 9 javorrrrr

    11 8 Отговор
    БТВ му направиха услуга на наркомана. Крайно време беше да си почине - писна ни да го гуедаме от 15 год.
  • 10 Терцел

    2 2 Отговор
    Абе нали си имате нет, телевизията е за пенсионерите, или всички сте такива.
  • 11 Червен интернационал

    4 2 Отговор
    На някой,все още не му е ясно,че червената мафия "управлява-конспиративно. Славчо е вербуван отдавна и това не е новина! Случайни " ТОП " журналисти,шоумени,политици и друга подобна сган са назначени от ЧЕРВЕНИЯ ЧИФУТСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ за промиване на мозъци и опростачването на нацията!
  • 12 Vasik Atanasova

    7 2 Отговор
    КОЙ ГО ГЛЕДА ВЕЧЕ СЛАВЧО
    БЕШЕ ТО ЕДНО ВРЕМЕ
    НЕ Е АКТУАЛЕН ВЕЧЕ ОТДАВНА
  • 13 Vasik Atanasova

    12 0 Отговор
    И ДРУГИ НЕЩА ТРЯБВА ДА СЕ СВАЛЯТ
    ТОВА СА ТУРСКИТЕ ФИЛМИ
  • 14 ДогъзДоган

    3 0 Отговор
    Българска Национална Турковизия & БулгаристанТурко-Вижънс са най-тъпото и долното нещо - вярваш на хора които са дебело платени да ти промиват мозъка докато много имат вече само боза в главата. Като ми каже някой че го чул по ТелеВизията значи от зомбираните малоумници. След 10 години и държавата ни ще се прекръсти на М....ЛИЯ! Закщо ли?! https://www.youtube.com/watch?v=hUFVXpj-R3U
  • 15 Mamini

    2 3 Отговор
    Ама той бургас велик град бе. Това Париж, Лондон, ряпа да ядат. Те хора не останаха в града, те телевизия до телевизия нароили. Луда селска работа. И като падне герб кво шъ прайм?
  • 16 гощо

    4 1 Отговор
    От кабеларка почна в кабеларка ще свърши!!! Единствената разлика е няколкото милиона които БТВ му плати през годините!!!
  • 17 Скорпион29

    6 0 Отговор
    А бе не го харесвам Слави ама знам че решили може да събере 100 000 човека на жълтите павета
  • 18 в3жфб

    5 1 Отговор
    Е, затова сме на това дередже. Ако някой почне да раздава доброволно пари вие пак ще го плюете. И ще си стоите гладни, злобни комплексари с високо самочувствие. И така ще се затриете без история. Който не го харесва да не гледа. Великите нации показват чрез народа, че могат да променят статуквото, а ние една стачка с резултат нямаме.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове