Last news in Fakti

27 Март, 2017 14:55 18 459 91

Слави Трифонов с ултиматум към депутатите

  • мажоритарен вот-
  • слави трифонов-
  • избор-
  • депутати

Зад партиите има електорат, а зад референдума има народ!

Слави Трифонов с ултиматум към депутатите - 1

Слави Трифонов даде ултиматум от две седмици от свикването на новия парламент, за да започне работа по промяна на изборното законодателство и въвеждане на мажоритарна система.

Това става ясно от негово открито писмо до медиите.

Ето и целият текст на писмото.

Дами и господа политици,

От много време, заради естеството на работата ми, боравя с думи. С много думи. По принцип смятам, че делата са по-важни, но и думите тежат. Та,… има четири думи, които ненавиждам да казвам. От всичките много думи... Те са:

Аз.

Нали.

Ви.

Казах.

Всъщност не ви го казах аз, а ви го казаха три милиона и половина българи. Те оглушително ви го изкрещяха на Референдума и вие упорито си запушихте ушите. И какво стана сега след тези избори? Проведоха едни напълно безсмислени парламентарни избори. Резултатът от тях практически възпроизвежда предишния парламент. Парламент, който не беше харесван от никого. Вчерашните избори са идеалното доказателство, че сегашната избирателна система е напълно изчерпана. Че единственото, което прави, е да възпроизвежда същите хора. Да възпроизвежда същите безсмислени политически комбинации.

Затова ще ви кажа още веднъж. Знам, че не сте го забравили, но повторението е майка на знанието:

Дами и господа, новоизбрани стари политици, и ти аптекарю, единственият ангажимент и задължение на новия парламент е безусловно да приеме волята на народа, изразена на референдума:

– мажоритарен избор в два тура

– намаляване на партийната субсидия на един лев

– задължително гласуване на избори и референдуми.

Затова ще направя следното:

Първо:

Давам на новия парламент две седмици от свикването му да започне конкретна работа по приемането на решенията на народа от референдума. Ако за две седмици вие не започнете работа по този въпрос, в началото на третата седмица аз ще дойда пред сградата на Народното събрание, за да си потърся гражданските права.

Второ:

Ако постъпите правилно и в този двуседмичен срок започнете работа по промяната на законите, съобразно решенията на референдума, след това ви давам два месеца да приемете новите закони. Два месеца е достатъчно време да прецизирате и приемете конкретните законодателни решения.

Ако след този срок, вие не сте ги приели и не сте ги превърнали в закон, а само сте симулирали работа, отново ще дойда пред сградата на Народното събрание, за да отвоювам гражданските си права.

Това ще направя сам.

Какво ще направят другите два милиона и половина, които мислят като мен, не знам.

И за финал ще ви кажа следното:

Зад партиите има електорат, а зад референдума има народ!

СЛАВИ ТРИФОНОВ


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 държавата на НЕвъзможностите

    71 2 Отговор
    "Ако политиците искаха нещо да се промени нямаше да ни позволят да гласуваме"
    Българска народна мъдрост

    Коментиран от #86

  • 2 Българан

    54 98 Отговор
    Учиндолският без бодигардовете си никъде не ходи, така че глупостите, които е написал под въздействието на не знам коя субстанция, че щял да дойде САМ, да не ни ги пробутва!
  • 3 filo

    40 77 Отговор
    Както дойдеш, така и ще си тръгнеш, радетелю за народното благо.
  • 4 gost

    90 15 Отговор
    ИДВАМ И АЗ
  • 5 filo

    44 81 Отговор
    Славчо, ти си бил по-голям демагог и измекяр, отколкото си мислех, признавам
  • 6 Ангел

    43 74 Отговор
    Този си повярвал мннооогооо.
  • 7 Виктор Калев

    42 68 Отговор
    Тоз глупавия май си мисли,че Бойко е Годжи а 'аптекаря' оня бавния Ванката ли къв беше там.Да си пее чалгите и да не се прави на господар.
  • 8 НАЦИОНАЛИСТ

    23 47 Отговор
    1-во: Искането на слави за тези мажоритарни избори е ПЪЛЕН АБСУРД!
    2-ро: Хората които могат да направят нещо добро наистина са ПП Възраждане !
    3-то: Щом искат война ЩЕ Я ПОЛУЧАТ !1-во РЕВОЛЮЦИЯ НАРОДЕ ЗАСПАЛ след това всички останали държави които искат да разчекнат Българският народ и Държава нека дойдат да си го изпросят като не им харесва НАРОДНИЯТ СЪД НА БЪЛГАРИТЕ !
    АЗ ПОДКРЕПЯМ СЪЩО - https://bnoshipka.org ! ВСЕКИ САМ ИЗБИРА ПЪТЯ ПО КОЙТО ДА ТРЪГНЕ !

    Коментиран от #14

  • 9 гост

    32 57 Отговор
    Такива като Славчо искат да участват в управлението без да им слагат етикет с партия. Надали е удобно а?
    Я да си го взимат в БСП и да не се прави на много независим!
  • 10 Кока кола

    28 56 Отговор
    Евала бе Станиславе съвсем си изпляскал.Коката не я спря ли бе.
  • 11 Не знам

    32 54 Отговор
    Не знам, ама на мен лично започна да ми писва от назидателния тон на някакъв шоумен. Като иска да става политик - да става. Към момента в Бг правилата за управление на държавата се определят от народно събрание, съответни закони и подзаконови актове. Е, то както е тръгнало може и да се променят нещата към еднолично мутренско управление - официално, та и Слави сигурно на това разчита. Иначе - АБСОЛЮТНО СЪМ УБЕДЕН (както впрочем и болшинството от специалистите в тази област), че мажоритарният вот сам по себе си няма да донесе нищо добро за средния българин! Обаче полуграмотните сценаристи на "шоумена" няма как да ги интересува този проблем. Айде, честит ви нов "месия"...

    Коментиран от #13

  • 12 Александър Томов

    20 44 Отговор
    Славун си го взимам в моята партия,качествено ще се гушим,на бсп го недавам.Гнусен е почти колкото мене и добра комбина ще направим
  • 13 шруум гъбков

    14 22 Отговор

    До коментар #11 от "Не знам":

    ти най-добре вземай болшинството от "специалистите" и отивайте някъде да правите вятър...
  • 14 шруум гъбков

    24 12 Отговор

    До коментар #8 от "НАЦИОНАЛИСТ":

    Викаш трудно се преживява да рзбереш. че измислената ти партийка я подкрепяте само шепа заинтересовани... и щом това е целта на партийката възраждане, какъв е проблема, че го прави Слави, а не някой нереализиран политик.
  • 15 Методи

    21 39 Отговор
    Поредния "Бареков"!Явно от Бтв няма да му подновят договора за скучното му "шоу" и си търси нова работа,след като барека се облажи защо и слави да не изкара някой милион в парламента?
  • 16 Гостенинът

    58 15 Отговор
    Така уж всички не харесваха старото правителство, а гласуваха пак за старото. Човека е прав във всеки един аспект той иска гражданските му права да не се потъпкват. Тоз народ по тези географски ширини не разбира от добро и лошо. Продължавайте да гласувате за по 20-40 лева на глас и спрете да ревете.

    Коментиран от #83

  • 17 Тончо

    60 13 Отговор
    Много измекяри има в Бг-то, вижда се от коментарите. Вече си мисля че толкова много боклук трудно се изхвърля.
    Спуснати на работните им места, не мислещи колкото щеш. Не искат промяна на статуквото. Не гледат и не слушат, а и вчера повториха миналото накратко на всички от политическия елит. Матряла иска престъпници да го управляват. Слави бил такъв и онакъв. Вие не слушахте ли за далаверите и на Нинова и на Бойко и на Магарешки. Къде блеете бе!?

    Коментиран от #19, #20, #50

  • 18 Тончо

    49 7 Отговор
    Измекяри, за жълти стотинки от 30 лева и тича към урната с която бюлетина му кажат. По-зле и от измекяри.
  • 19 Гост

    52 13 Отговор

    До коментар #17 от "Тончо":

    Не се гневи ,Баце ...няма чак толкова .Има няколко с много профили и постове.Ясно е , че ако Слави направи партия ,ще ги издуха всички.Това не бяха избори , а пренареждане на масата и подготовка за ново крадене и доене на народа.
  • 20 шруум гъбков

    45 9 Отговор

    До коментар #17 от "Тончо":

    Всеки народ си заслужава съдбата... цървулите масово печелят колкото да не умрат от глад, но не искат промяна инициирана от "чалгаджията", нищо че и те друго освен мазни чалги не слушат.
  • 21 гост

    21 48 Отговор
    Тоя прост учиндолски чалгар пак се взе на сериозно и почна да говори от името на народа като император и последна инстанция ...

    Коментиран от #22

  • 22 гост

    20 42 Отговор

    До коментар #21 от "гост":

    Забрави кога продаваше мартеници по подлезите а сега се изживява като Господ ...
  • 23 Rafi

    15 27 Отговор
    Abe na toia 4algar ne mu li omrazna da se barka kade ne triabva kakvi gluposti dranka 3 mliona 4algari OT 4uzbina ta te ne triabva da glasuvat.età i na nego li mu svarsixa pari4kite.ta tarsi oste toia se misli za golem tarikat.smesnik.
  • 24 твнт

    17 30 Отговор
    Това ще е следващия хрантутник след Марешкия!
    Все се надявам да са били нагласени изборите - не ми се врява българския народ да е толкова глупав! Съдейки и по високата избирателна активност
  • 25 София 1881

    31 0 Отговор
    който няма смелост да го каже че нещата не става значи не си вярва. и че всичко зависи от всички 7 000 000 м граждани.
    който има мнение знае за какво става на въпрос. и със Слави и без него хората трябва да не се заблуждават с евтини трикове и преди всичко трябва да бъдем единни
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 внвнвн

    41 10 Отговор
    Абе те хората щом си дават труда да ходят да гласуват и дори гласувайки в бюлетината не подкрепям никога фигурират едва 2 процента от гласовете им - значи смятай много си им харесват и кандидатите и доскорошното управление на ГЕРБ!
    Та в заключение таз година винетката 100лв - догодина 150лв
    Таз година ток - газ и парно плюс 20-30%
    цените на храните поради горната причина нагоре!
    цигари нагоре!
    АЙ ЧЕСТИТО БЪРГАРСКИ НАРОДЕ - заслужаваш си да те оправят !

    Коментиран от #28

  • 28 до внвнвн

    23 19 Отговор

    До коментар #27 от "внвнвн":

    Газ пикаете комунягите че няма да докопате властта а на мен мед ми капе ... :)

    Коментиран от #29, #30

  • 29 ананан

    22 8 Отговор

    До коментар #28 от "до внвнвн":

    Промити мозъци има много - постарали са се господарите ти :)
    Нито съм комуняга - нито ме боли за тях - за бойко - за супю и пубю
    те са едни всички бе приятелю! Намажи се филия с тоя мед докато ти капе че скоро и мед и хляб няма да имаш пари да си купиш!
  • 30 хаха

    8 6 Отговор

    До коментар #28 от "до внвнвн":

    Мед ти капе между бузите - Внимавай!
    Освен ако това не те радва де! ... в такъв случай - Наслаждавай се!
  • 31 краси

    29 14 Отговор
    усещам как ще ги наритаме разните кле*овци-депутати. със сигурност не им изнася референдума без значение от коя партия. браво слави поведи хорото ние обикновените хора ще се хванем да му друснем едно хорце.
  • 32 Тдгпст

    27 11 Отговор
    Народе ограничен ама разбира се че Слави е прав дори премълчава мн неща защото вие и това не можете да смелите ...
  • 33 МММ

    40 11 Отговор
    Два милиона и половина ще излезем заедно за да изхвърлим боклука завинаги!!!
  • 34 той

    14 27 Отговор
    И тоя е взимал от дрогата на Нинова
  • 35 внвнв

    21 16 Отговор
    Умните - ако ги има да си зададат няколко логични въпроса!
    1 - Защо Слави толкова се напиня за този референдум?
    2 - Кой друг искаше да се гласува мажоритарния малко преди да сдаде волана на държавата на служебния кабинет?
    3 - Заради кой затвориха центъра на София при концерт ? Кой беше на власт тогава? За някой друг затваряли ли са центъра на София - Лили Иванова - Орлин Горанов - или те пеят лошо а Слави добре?
    4 - На купоните 90-те и партитата на които беше Слави - кой друг присъстваше?
    5 - Мислите ли че политиците ни реално управляват държавата?

    Натам няма да пиша - просто ми е супер тъпо да гледам и да чета заблудени хора - дето и хабер си нямат от устройство - управление и разпределение на паричен поток в БГ! Милионерите се множат а вие си гласувайте :) - търсете следващия месия и дано той ви оправи!
  • 36 Семка

    34 17 Отговор
    Всички българи трябва да се съберем и да подкрепим Слави. Доволни ли сте с това, че същите партии влизат в парламента???? ПЪЛНА ПРОМЯНА НА СИСТЕМАТА! СТИГА ВЕЧЕ ЕДНИ И СЪЩИ
  • 37 внвнв

    13 23 Отговор
    Като ви чета коментарите се сещам какво ви трябва!
    Трябва ви диктатор дето с бой и страх да ви принуждава да му работите! Да ви дава толкова колкото да не умрете от глад и да сте работоспособни! Забравилите да мислите! Трябва да се въведе такава диктатура тук и ще сте доволни!

    Коментиран от #78

  • 38 Апропо

    32 6 Отговор
    Факт е , че Слави от понякога се изтърва. Но също е факт , че смазващо много хора подкрепиха референдума. Може да е грешно , но хората избраха. Това е смисъла на демокрацията. И не е работа на разни "специалисти" да обясняват кое е грешно и кое не , какво разбира народа и какво не. Все едно им пука за тоя народ.
    Отделен въпрос и негативизма на Слави към Президента , който пък е избран мажоритарно. Сам си противоречи.
    И няма нищо лошо да продаваш мартеници някъде. Това е честен начин да печелиш.
    Мое мнение.
  • 39 Иван

    12 25 Отговор
    Тоя много на сериозно се взема..Гледай си тъпото предаване и не се прави на интересен
  • 40 Алфата

    21 9 Отговор
    В началото на третата седмица съм с теб Слави! Хубаво де - и с охраната ти щом така било. А мажоритарните нови дори с 5 % процента да крадат по-малко, пак ще постигнем някаква победа! А за всички "особено политически грамотни" :https://youtu.be/p0go-UN1x3g
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 нахален

    13 22 Отговор
    ГЕРБ си казаха, че ще работят за мажоритарни избори, хайде да ги оставим да си съставят правителство и да започнат работа, какво ми се е разпищовил този толкова от рано, вече почна супер много да ме дразни. Всичко си има граници вече започна да става досаден с тези 2,5 милиона. И аз съм от тях ама хайде малко търпение......
    Хубавите неща бавно стават... са казали хората....
  • 44 Бат Бойко

    23 13 Отговор
    Ама народа си иска ГРАБ бе хора, не разбрахте ли!!???? Кеф му е да го стрижат и доят!!
  • 45 АНОНИМЕН

    28 16 Отговор
    СЛАВИ Е АБСОЛЮТНО ПРАВ....ПОДКРЕПЯМ ГО НА 100%.....
  • 46 НЕЗАРАЗЕН

    31 6 Отговор
    Хора , народа яко изтрещя!!! Явно сипват нещо във водата? Не може да си недоволен и пак да си избираш душманите..... Жив мазохизъм , Стокхолмски синдром ли , какво ли?????
  • 47 съгласен

    28 8 Отговор
    Евала на Слави ! Тези боклуци в парламента трябва да служат на нас....на народа ,защото ние ги пращаме там да защитават нашите искания .
  • 48 brigante

    5 24 Отговор
    мажоритарен избор само за президент! инак в управлението ще са само грозните, дебели, алчни богаташи... а покрай партиите може да се намърда всеки един от вас... имате възможност! представете си, че изборите са все мажоритарни и вие искате да кандидатствате, но няма да можете да си принтирате само плакатите, 'щото минимум бройка дето за един квартал не стига, струва 5 бона... рекламен блок из медии само ще сънувате и ще е в представата ви в кухата ви глава... мажоритарни не! запомнете го! цъкайте си сега мисучета на вас си :)
  • 49 коментар

    10 6 Отговор
    Съдейки по коментарите.... Всичко знаем, но от нищо не разбираме :)))
  • 50 възмездие

    18 6 Отговор

    До коментар #17 от "Тончо":

    Спокойно......,скоро ще дойде ВИДОВДЕН и жална им м....ца на комуняги и ГЕРБители!!!

    Коментиран от #51

  • 51 Един Пич

    15 8 Отговор

    До коментар #50 от "възмездие":

    Аз съм твой съмишленик Слави!!!
    А покрай мен знаете ли какво се чува?.... И аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз... за пореден път ни се изплюха в лицата и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз и аз.....................................................................................................................................................................................и аз................. аз и
  • 52 бай Пърдешко

    15 3 Отговор
    Селенията и социализма са неразривно свързани

    Коментиран от #53

  • 53 гост

    10 3 Отговор

    До коментар #52 от "бай Пърдешко":

    И двете остават за цял живот, даже се предават на децата!
  • 54 Владо

    8 14 Отговор
    Слави за да се изтъкне е готов да сътвори всякакви простотии. Може дори да е толкова тъп, че да вярва че върши нещо полезно. А може и да не е и да е разбрал това което преди него разбраха Жорж Ганчев, царя, Сидеров, Бареков, Марешки и тн, и това е че много хора са практически малоумни и просто е грехота да не бъдат използвани.
  • 55 Мани Беги

    13 7 Отговор
    Много си е прав Трифонов. Всеки път едно и също избираме едни и същи от които уж никой не е доволен и всеки плюе и накрая пак те са на власт. Идиоти и псевдо патриоти които са много важни и уж бранят "националния интерес" и когато дойде време за действия никакви ги няма. Не ви ли писна да сте като стадо овце и да плюете по всеки който се опита да направи нещо което в крайна сметка ще е и в ваш интерес??
  • 56 gost

    16 1 Отговор
    МДА........Проблема не Е само в политиците(видно от повечето коментари),А от всички Лапащи покраи тях, щото всеки баджанак,шура.приятел и така нататък се е уредил с некаква далавера покрай управниците на статуковото и не ще да изпуска кокъла.АБЕ направо ми писна ПРОДАЖНА НАЦИЯ
  • 57 мъжкар

    16 4 Отговор
    Аз мисля че инициативата на Слави е много добра но както се казва една птица пролет не прави.Тази негова инициатива трябва да бъде сигнална лампа за всеки един от нас.Всеки един от нас трябва да вземе това решение и когато дойде момента всички да отидем на жълтите павета да си вземем това което си е наше ако тия не ни го дадат.
  • 58 гост

    16 5 Отговор
    само така Слави.....сигурно с теб сме били по дървета пред Александър Невски през 89-90....Да,тогава бяхме студенти.С теб съм....трябва да ги променим нещата СЕГА и всички заедно,а не да чакаме следващите същи избори
  • 59 ооооооо

    9 3 Отговор
    Стига с тия избори, бе! Изборите не решават нищо! Ако решаваха - щяха да ги забранят!
  • 60 Цензура ??????

    15 3 Отговор
    Пускам си сега да гледам шоуто да видя, какво ще каже Слави !
    И гледам ПОВТОРЕНИЕ на някакво старо предаване !?!?
    ЦЕНЗУРА ли са наложили бТВ ????? Силно се съмнявам просто така да няма предаване!!!!!!!
    Смърди яко тая работа !
    Борисов и компамия се върнаха на власт и "ефектът" не закъсня !?
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Хер Флик

    6 19 Отговор
    Тоя маркуч и орангутаните около него що не вземат да се скрият някъде.
  • 63 1950

    10 6 Отговор
    МИЖИТУРКИ.НАЛИ ТОВА ИСКАХТЕ ШОУТО НА СЛАВИ Е СПРЯНО .СТРАХЛИВЦИ!!!!!!!
  • 64 стоян георгиев

    4 13 Отговор
    я и този се нареди???!!!само да го питаме ,по какво се различава от боико борисов?същия манипулативен и властен.стана певец без да може да пее ,артист без да е такъв .постигна всичко през изпитаната и при боико стратегия да се правиш успешно на такъв къвто не си.само че ще удари греда в този случаи.статуквото няма да му даде книжка да кара министерски съвет,колкото и да му се иска,а избирателите не са като феновете на концерт и скоро ще го разбере.

    Коментиран от #65

  • 65 Киро

    6 8 Отговор

    До коментар #64 от "стоян георгиев":

    За какво точно се е наредил Слави бе?

    Да не би да се е кандидатирал за нещо?

    Много ви бърка в зад..ците на партийните хрантутници май!


    Аман от плещещи глупости!

    Коментиран от #70

  • 66 Киро

    9 3 Отговор
    Партийните хрантутници са включили л..нометите!

    Нищо, ще видите колко хора ще излязат!
    Глупостите и "плашенията" ви относно мажоритарните избори вече 5 стотинки не струват!

    И пишат ли пишат от различни имена, сякаш ще заблудят някой, че са повече от няколко партийни трола!
  • 67 троянец

    5 8 Отговор
    Славчо много се разбърза,защото и хората, които му дадоха парите за този референдум,губят търпение.Дали са му кинтите,но тяхната работа не става.
    Колкото до ползата от този референдум – и троянският кон е вкаран в Троя с референдум.Резултатът е известен.
  • 68 Варна

    6 3 Отговор
    И аз идвам
  • 69 а така

    10 6 Отговор
    Време е да изхвьрлим боклуците.Браво Слави.Все един трябва да поведе хорото.А че изборите бяха купени от мафията ГЕРБ е повече от очевадно и всички го знаят.Само не мога да разбера докога ще си траем боклуците от ГЕРБ да ни доят и тьпчат.Време е да хванем тоягата, друг начин да се оттьрвем от тези мафиоти от ГЕРБ няма.Идва времето пак на истинското СВОБОДА ИЛИ СМЬРТ
  • 70 стоян георгиев

    3 10 Отговор

    До коментар #65 от "Киро":

    трифонов се е наредил за министър председател.дълго подготвя влизането си в политиката и сега ще пробва,но няма да му мине номера или поне няма да получи тва дето очаква.спряли са го днес от ефир в бтв,та статуквото почва да деиства,а феновете на червеното ферари или някоя друга чалга от репертoара му няма да бъдат актини негови политически последователи ,бъди сигурен.

    Коментиран от #71

  • 71 Киро

    10 4 Отговор

    До коментар #70 от "стоян георгиев":

    Не пиши лъжи от чуждо име бе!

    За никакъв Министър председател не се е наредил Слави!

    И няма как да се нареди - Мажоритарната система подбира най-добрите личности, които после да изберат своя министър председател, а той тръгнал да ми мяука, че Слави се бил наредил...
  • 72 Възмутен

    4 14 Отговор
    Нали току-що имаше избори? Народа си каза думата...Защо трябва да стане това ,което е решил някакъв самозабравил се шоумен ?Той бил казал нещо !!! Ок ,ама кой си ти и като какъв го даваш този ултиматум ?

    Коментиран от #75

  • 73 стоян георгиев

    4 10 Отговор
    кире,тва с мажоритарната система е като 800 те дни на царя.лаф за будалите,не влизаи в тях,а и не ме обиждаи.аз също мога да го правя ,но до сега само отминавам .и сегашния закон кире позволява въпросния мажоритарен избор и само искам да ми кажеш колко депутати народа е избрал с него и защо?после ми обясни как 240 депутати с различни идеи и принципи ще работят за общото благо в един парламент.как ще създадат екиптност и единно мнение!и не на последно място що си мислиш че при мажоритарните избори няма да има кебабчета и кифтета и кеш за циганите?

    Коментиран от #74, #79

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Киро

    10 5 Отговор

    До коментар #72 от "Възмутен":

    Да, народът си каза думата и тя е ЗА мажоритарен вот.

    Ходи и прочети колко човека са гласували и колко са одобрили и после скимти!
  • 76 свободен

    7 8 Отговор
    СВОБОДА ИЛИ СМЬРТ. ДОЛУ МАФИОТИТЕ ОТ ГЕРБ . ИСТИНСКИ МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ. НЕ ЗАБРЯВАЙТЕ ОТ КЬДЕ ИДВА БОЙКО БОРИСОВ- ЛИЧНА ОХРАНА НА ДРУГАРЯ ТОДОР ЖИВКОВ.ПО ГОЛЯМ КОМУНИСТ ОТ ДРУГАРЯ БОЙКО БОРИСОВ НЯМА
  • 77 ддд

    7 3 Отговор
    плюете плюете
    но му спряха шоуто
    ми не ги кефи нещо
  • 78 гост

    7 2 Отговор

    До коментар #37 от "внвнв":

    Ами то сега е такова каквото го описваш бе партиен трол . С по лошо ли ще ни плашиш . Ние идваме от най лошото , тръгнал помияра да ни плаши . Скоро ще видиш ти какво е страх . То е ясно че без кръв няма да мине
  • 79 гост

    7 5 Отговор

    До коментар #73 от "стоян георгиев":

    При партийната система няма отговорност , защото колективната отговорност не е отговорност . Отделно тази партийна система която в момента унищожава българия я държат висши номенклатури , една шепа хора контролират партиите в държавата . Това е чудовищна мафия , по лошо от мафия , защото мафията я преследва държавата , а това е обсебило държавата и няма кой да го преследва . Само народа може да противодейства по примера на французите с гилотината .

    Коментиран от #80

  • 80 стоян георгиев

    5 4 Отговор

    До коментар #79 от "гост":

    ауууу ти откри топлата вода!!!и кво като стане вота мажоритарен тва ще изчезне?така ли бе умнико?ами сега е такъв при избирането на кметовете и кво?чувал ли си за ценко чоков и масата като него?в момента има опция за мажоритарен вот,що никои до сега не се е възползвал,а?или си мислиш че като си научил 4 ри 5 псувни си много страшен или актуален?мажоритарния вот щял да спаси ситуацията щото нямало да има колективна отговорност в парламента!!!!смяххххххх!ти явно си някакъв клоун дето си дошъл да ни разправяш смешки а?и нямало да бъдат в парламента сегашните дето държали незнам кво си!!!!!ха,ха,ха....ха,ха,ха....и кои ще са бе умен?някви извънземни ли ?ти вярно си уникално прост!та пожелавам на всички чалгари ,мажоритарен вот.с него и новия спасител ще промените българия ....ха,ха,ха...ха.просяците с чалгакултурата единствения начин да се замогнат е тук да се открие огромно количество нефт ,да речем два пъти повече от бахреин ,за да има и за крадене и за зиян и да остане за вас.при всички други ситуации сте обречени на мизерия,щото мизерията е състояние на духа скъпи ми смешковци.

    Коментиран от #81

  • 81 Киро

    3 4 Отговор

    До коментар #80 от "стоян георгиев":

    Тролчето се наспа от среднощни подвизи и реши да изкара някоя стотинка.

    Даже няма собствено име, а пише от името на друг.

    Жалка работа.

    Коментиран от #82

  • 82 стоян георгиев

    2 1 Отговор

    До коментар #81 от "Киро":

    киро ,пиша само от този ник и няма нужда да съм трол,а както ти казах съм човек с мнение.ако искаш да ми опонираш заповяраи,но без спам и мучене!
  • 83 само питам

    6 2 Отговор

    До коментар #16 от "Гостенинът":

    Интересно, защо още ЦИК не е обявил на сайта си каква е окончателната изберателна активност на тези избори? Да не се окаже, че е под 50%? Това ще означава, че половината народ не иска никой от тези политици!
  • 84 задачка

    9 0 Отговор
    В Холандия, страна с висок стандарт, парламентът е от 130 депутати, а избирателите са 13 млн. Колко трябва да са депутатите в България, където избирателите са 6.5 млн. за да стигнем стандарта на Холандия? За тези, които нямат основно образование, отговорът е: половината на 130, т.е. България трябва да има 65 депутата.
  • 85 истина една

    6 3 Отговор
    Слави давай дата да излизаме па ако имат кураж тия тролчета да излезнат пред народното събрание да си ги пазят депутати и любимци и да види миризливия плъх Валери Симеонов колко са три милиона и половина и неговата жалка подкрепа
  • 86 опала

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "държавата на НЕвъзможностите":

    65 човека да този момент не разбират логическата грешка в твоето изказване. Заради такива логически грешки на мисълта тази държава не върви в правилната посока.

    "Ако изборите променяха нещата, политиците щяха да ги забранят."
  • 87 Ма Мунио

    1 2 Отговор
    Това което Учиндолският се опитва да направи, няма да стане както го мисли ,но и да стане няма нищо да се промени .Касае се за основен недостатък на демокрацията изначално- чичковци -паричковци си купуват депутати и управляват зад кадър.И АКО преди финансираха партия сега ще ги купуват поотделно -което може и да е по евтино даже.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 БайХой

    1 1 Отговор
    Не сме народ, не сме народ, а мърша,
    хора, дето нищо не щат да вършат.
    Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
    "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
    И не знаем, не можеме, не щеме
    да работим за себе си със време.
    Само знаем и можеме, и щеме
    един други злобно да се ядеме...
    Помежду си лихи, буйни, топорни,
    пред други сме тихи, мирни, покорни...
    Все нас тъпчат кой отдето завърне,
    щот сме туткун, щото не сме кадърни...
    Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
    а всякому мерамът е развала...

    Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
    пак ще кажа и с това ще да свърша.

    1875 ПЕТКО РАЧОВ СЛАВЕЙКОВ
  • 90 волен сидеров

    2 1 Отговор
    ЕЙ заради такива писачи по форумите и правещи се на оригинални зад клавиатурата сме на тоя хал-човека се мъчи да помогне както на себе си така и на нас така и на бъдещите поколения вие господа хейтъри да не би да сте на хонорар и да трупате жълти стотинки като манипулирате и плюете против това което не ви изнася -защото в мътна вода и гадна политическа олигархия най добре се въртят далаверите ви....айде осъзнайте се 27 години нищо добро не става-децата ни избягаха-фабрики почти не останаха-здравеопазването и докторите гледат на всеки човек като банкомат а не пациент-човек....айде да не пиша повече ,че се гнуся-осъзнайте се ако е възможно с пилешките си мозъчета и вижте как ви манипулират 27 години вечеееееее.......чудя се и на тези богаташи къде ли ще си закарат богатството трупано за сметка на чуждото нещастие и от къде толкова злоба между нас българите-не виждате ли че живота си лети-докато се усмихнеш и си се озъбил в задгробният свят....ако има де....
  • 91 antimediator

    1 1 Отговор
    Много на сериозно се взима!
    Като телевизионер е слаб .Като певец също.
    Като минем на мажоритарни избори какво ще се случи?!
    такива кат бат Сали, бате Цеци и разни други ще си купят депутатското място.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове