Last news in Fakti

9 Март, 2018 08:22 3 231 39

Волен Сидеров: Коалицията може и без Валери Симеонов

  • кирил

Част от "кръга соросоиди", които изопачават българската история и манипулират българската история

Председателят на парламентарната група на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров защити руския патриарх Кирил, който държа назидателен тон на българския президент Румен Радев по време на посещението му в България по повод националния ни празник Трети март.

А защо да не се кара на президента, попита Сидеров в ефира на "Лице в лице" по БТВ. След което продължи атаката към водещата Цветанка Ризова: „Беше ли ви обидно, когато френският посланик се караше и размахваше как да живеем? Защо вие е обидно само в една посока?".

Участието на лидера на "Атака" в предаването "Лице в лице" беше скандално, тъй като той изсипа куп обиди към водещата. Сидеров обвини Ризова, че е част от "кръга соросоиди", които изопачават българската история, както и че манипулира българската история.

„Ако вицепремиерът бе отправил такива думи, като към патриарх Кирил, към главния равин на Израел, дали щеше да е още вицепремиер!? Но с православието можем да се гъбаркаме... Ако отправи такива думи той няма да е вече на поста си, а дори физически“, каза Волен Сидеров.

И продължи: „Правя тази аналогия, за да покажа, че има двойни стандарти. Въобще, с Русия е позволено, даже е модно, да се ругае и да се псува Русия. И винаги около Трети март става нещо подобно - появяват се някакви хора, които оспорват освобождението. Тези хора, които оспорват ролята на Русия, според мен, искат да продължаваме да сме под турско робство, обясни той.

„Православието е единно, главата му е Исус Христос, нашият спасител. А ние сме част от тялото на тази църква. Завършил съм богословие. Да посочиш и да идентифицираш един човек с държава, е невежество. Нападката към висшите йереи, е нападка към цялото православие. Не сме в селско кафене и на мегдана, това не е допустимо“, възмути се председателят на парламентарната група на патриотите.

„Кой тон на Кирил - ла мажор, си бемол?, попита Сидеров на въпрос как може да одобрява тона на патриарха по време на срещата с президента Румен Радев.
Волен Сидеров уличи медията, като водеща, която има за най-голям грях към българската държава. Казвате, че Русия е лоша, а Америка е добра, манипулирате, защо не казвате нищо за американския посланик, попита лидерът на "Атака". Защо не се възмущавате от тези посланици на САЩ, които казаха, че трябва да се направи помашка партия?, посочи той към водещата.

Патриарх Кирил не се караше на българската държава, той изрази недоволство, че ние непрекъснато неглижираме, под влияние на соросоидни, антибългарски организации, ролята на Русия в нашето възраждане, посочи още той на реплика на водещата, че гостът е държал недопустим тон у нас, продължи с нападките Сидеров.

Вие лично сте част от един кръг, който се опитва да неглижира Русия, директно обвини Сидеров водещата Цветанка Ризова.

"Вие, като медия, имате най-големия грях към българския народ, защото вие сте тези, които всеки ден сте в домовете на българите и промивате мозъците им, като казвате, че Русия е лоша, а САЩ са добри. Защо не казвате една лоша дума за САЩ? Вие сте част от един соросоиден кръг, който прави мегдани, протести и други", подчерта Сидеров.

"Не съм част от кръг, щастлива съм, че не съм част от кръг", отсече водещата.
Коалицията на Обединени патриоти с ГЕРБ въобще не зависи от Валери Симеонов, той може и да не е вицепремиер, заяви лидерът на "Атака".

На въпрос на водещата какво ще направи Сидеров, ако Валери Симеонов не се извини за думите си, лидерът на "Атака" посочи, че ще помисли. Тази коалиция може да продължи и без той да е вицепремиер, знам, че ви е любим политик, но политиците се сменят, животът продължава, коментира Сидеров. Вие аритметика ли правите вече, попита той Ризова.

На въпрос за ЧЕЗ Сидеров посочи, че Ризова има аборигенски подход, тъй като се вайка за това, че ЧЕЗ съди страната ни във Вашингтон. "Мнението ми е, че ЧЕЗ максимално бързо трябва да се оттегли от България. Съдраха ни по десет ризи от гърба и сега искат да се изнижат", посочи Сидеров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бичето

    33 35 Отговор
    Ей перхидролен пудел !
  • 2 Този

    33 33 Отговор
    Ех болене болене
  • 3 ха ха

    31 32 Отговор
    По добре коалиция но без теб
  • 4 Иванов

    36 27 Отговор
    Този е такъв продажник, че и мюсюлманин би станал срещу добро заплащане. Политик мекере!
  • 5 куку руку ку

    31 12 Отговор
    Не съм привърженик на Волен Сидеров, но:
    Публикувано във факти.бг:" Участието на лидера на "Атака" в предаването "Лице в лице" беше скандално, тъй като той изсипа куп обиди към водещата."

    Само едно изречение на Сидеров оборва това твърдение:

    ..."Със вярата компромиси не могат да се правят. С тази вяра ние сме оцелели като народ. За тази вяра сме се били, за тази вяра сме подлагали главата на дръвника и този, който напада тази вяра, той иска всъщност да продължи турското робство."...
    Цитата е дословен!
  • 6 Аааа

    35 13 Отговор
    Сидеров е прав !
  • 7 Бялата Златка

    17 20 Отговор
    не е този, който ще каже какъв да е състава на правителството. Снощното му поведение бе продиктувано от желанието му да се препоръча като русофил №1 и да се докопа до лъвския пай на руските грантове за петата колона.
  • 8 Ъхъ

    30 13 Отговор
    И според мен е прав
  • 9 Пеньо

    18 23 Отговор
    Още в началото прогнозирах, че ибрикчията е троянски кон и рано или късно ще предаде коалицията. За сега само лае, защото все пак трябва да си заслужи рублите.
  • 10 Волен

    22 8 Отговор
    Извини се бе!!!! Извини се бе!!!
  • 11 Гост

    21 23 Отговор
    Сидеров и вяра!!!Това някакъв тъп виц ли е?
  • 12 Наблюдател

    17 15 Отговор
    Лицето Сидеров е събирателен образ на русофила-православен християнин.
  • 13 Къртев

    23 8 Отговор
    Не защитам Сидеров, но лични обиди към водещата не е имало. Той прости на няколко пъти и каза в прав текст, че има двоен стандарт на отношението към чуждитестранните упреци към нашите политици. А това, че Волен е фурнаджийска лопата се доказа с коалицията и с ревностното защитаване на този кабинет. Когато викаше "Бойкооо к...ооо", държавата не се управляваше по различно от сега.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Историк

    10 11 Отговор
    Волен и православното християнство са като император Бокаса и вегетарианството и веганството.
  • 16 Жана д,арк2977

    18 12 Отговор
    Сидеров поне е интелигентен и знае да говори.... Знае и да лъже приятно... А Симеонов е тотален, арогантен бандит и простак. На израза на лицето му е изписано. Всички го виждат - душевносттс на човек е изписана на лицето..... Припомнете си наскоропочиналия дядо Добри..... Сравнете ги...
  • 17 Демократ

    19 12 Отговор
    За много от нещата Сидеров е прав.Усоиницата бълва гущери като се каже нещо за герб ,тиквата ,рапопя и другите.При Хекимян беше плндира Гърневски и тоя лъже журналист и дума не обели за фалшивата новина произнесена от плондира за Моника Станишева.От как тиквата попита Хекимян за заплатата му той има страхова невроза от гробаджията.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Гост с име

    10 12 Отговор
    Рядко противен простак е Болен. Беше кротнал ама явно пак трябва да се вади бялата риза с дългите ръкави. Апропо Сладуранка е много интелигентен журналист, само че някои нямат пипе да го разберат.
  • 21 Гост

    18 11 Отговор
    Сидеров е прав ! Не забравяйте благодарение на кого не носим чалми.В днешният свят такова освобождение би било немислимо и почти невъзможно.Станало е по точното време . Не зависимо кой какви имперски амбиции е имал ние сме печелившите .А сметката я е платил друг.Знаете от историята че сме неорганизирани и всички наши въстания са завършвали с клане.
  • 22 гОСТ

    12 7 Отговор
    Валери Симеонов май го налазиха фондациите и друга песен запя.Голям патриот.
  • 23 Прометей

    13 13 Отговор
    БРАВО На Волен!!!
  • 24 217

    13 16 Отговор
    Симеонов е българин, докато Сидеров е руски пудел. А руския патриарх е християнин, колкото аз съм марсианец.
  • 25 ПИЧ

    12 8 Отговор
    Този ще се окаже най-големият ПЕДЕР--т на прехода !За пари прави ВСИЧКО - сложи си зл.пръст и спря развитието на БГ за близо 2 год...купиха го със парите от КТБ. При новият гл. прокурор. този ще е от първите обвиняеми ! КАКЪВ патриот е този. който започва кампанията на Атака в чужда страна - в РАША ?
  • 26 Дедо Грую

    11 10 Отговор
    Мнението ми е, че руският патриарх се държа възмутително арогантно. Той не е политическо лице, а духовно. Но постъпката му е гаф от политическа гледна точка. Нима не е истина, че във войските на Руската империя е имало хора от различни националности, оставили костите си на наша земя в името на свободата ни?! И да не се самозаблуждаваме : Рускотурската освободителна война не е имала самоцел само освобождаването ни. То е умело използвано като мотив - любовта и съпричастността на руския народ към единоверните, поробени братя с обща писменост и много близък език, но е имало и свои дългогодишни планове : излаз на топлите морета и овладяване на проливите. Хубавото е, че и двата мотива се допълват и допринасят за възраждането на българската държавност.
    Лошото е, че заслепените от алчност, себелюбие и жажда за власт "български политици" са готови да я унищожат.
    Според мен Волен се пробва да яхне вълната.Всяка една крайност в 90% от случаите е вредна. Гледам го от както се появи по тв "Скат". В началото много го харесвах, но в последствие забелязах една цикличност- с много знания и добър език набира популярност и после с някоя от добре известните си изцепки се сгромолясва. В началото си мислиш случайно, но в последствие става закономерност. Човек се пита : - А бе тоя да не е луд?!
    Мнението ми е - не е. Играе си ролята и си гони интересите. Просто прилагат "разделяй и владей". Погледнете колко "сензационни" гафове се случват напоследък. Отвличат вниманието на
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Жириновски

    9 6 Отговор
    С две неща в този живот не може и не трябва да се спори, с телевизор и комунист. Подмини ги и докажи че си над тях. Болен , разбирай Волен, не е български комунист, а е руска комунистическа подлога.
  • 29 Ads

    14 5 Отговор
    Страшен ибрикчия е тоя. За пари и майка си ще продаде.
  • 30 бобо

    6 7 Отговор
    А бе каква освободителна война.....Не си спомням някоя армия да води
    война от любов към някакъв народ
  • 31 Пешо

    9 5 Отговор
    Тоя същия мишок преди 4 години се криеше под една маса. Ходеше пиян залян да прави скандали. Този ли ще раздава морал, дето си пушеше пурата на Варадеро. През 2000-ната, когато Симеонов го прибра в СКАТ беше гол като пушка. Симеонов му даде хляб и работа. Ама правилно са казали хората :храни куче да те лае.
  • 32 Борис

    6 5 Отговор
    Апа без твоя злате пръст при всяко правителство хептен може.
  • 33 Бай Благой

    5 6 Отговор
    Сидеров пак не си е пил хапчетата.
  • 34 гост

    5 5 Отговор
    Сидер - руска долна подлога и предател !
  • 35 Валери Симеонов

    0 0 Отговор
    В тоз момент пристига Гошо.
    И ма гледа лошо.
    Лани ние с него двойка бяхме
    и зверски се ....
    Подхвърли стария рефрен,
    пак да се ....
    Одързостен от своята....
    Наби му бай Илия,
    Една бухалка.
    Гошо възнак падна
    и на мига припадна.
    Че страшна бе таз бухалка,
    кат топуза на Крали Марка.
    Та за туй не зная,де ще му излезе края.
  • 36 Валери Симеонов

    0 0 Отговор
    Че зъл беше бай Илия,
    когато си дялкаше....
    Беше нещо кат генерал
    на целия квартал.
    Още по люта беше таз фурия,
    за таквиз кат мене,
    страдащи от......
    Люто ни ковеше,
    но хубаво ни беше.
  • 37 Абе

    0 1 Отговор
    типичен невъзпитан груб ганъо.
  • 38 валери

    1 1 Отговор
    Много повече избиратели ще гласуват за Атака. Ако някой мисли друго, значи се лъже.
  • 39 The TRAPPER

    0 1 Отговор
    И ние можем без вас , но ви търпим.!!За какво сте ни - по цял ден си чешете езиците и топките, и се чудите какво да / присвоите. /
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове