Last news in Fakti

9 Май, 2018 18:00 2 932 5

Събират дарения за спасителната акция на Боян Петров

  • боян петров-
  • алпинист-
  • издирване-
  • радослава ненова

Инициатор е Радослава Ненова

Събират дарения за спасителната акция на Боян Петров - 1
Снимка: Facebook

Жената до Боян Петров - Радослава Ненова, направи дарителска сметка за спасителната акция на алпиниста, който е в неизвестност от няколко дни.

Това оповести самата тя с публикация в личния си профил във Facebook.

"Не знам до колко е подходящо, но ето че го направих. Сметка за спасителната акция на Боян. След време застрахователите би трябвало да възстановят пари, но след време не ми върши работа, аз имам само СЕГА", пише Радослава.

Радослава Георгиева Ненова

BG32 UNCR 7000 1523 2695 49

UniCredit Bulbank UNCRBGSF

"Мога да посоча и Paypal, ако е по-удобно [email protected]", написа още тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зомби килър

    22 3 Отговор
    Хайде започна се,откога го чакам този момент,това е любимата ми част.
  • 2 Недоволен

    19 3 Отговор
    Дарителска сметка за някъв дето тръгнал да се прави на мъж и е пукнал някъде и немогат да го открият има толкова много хора на които трябва да се помогне финансово за да оздравеят и да продължат живота си много по смислени каузи на които трябва да се помогне. Как не я срам жена му на тоз да прави дарителска сметка то нестига че по телевизията постоянно се говори за тоз ами и сега поредната наглост
  • 3 ГосТ

    3 9 Отговор
    Боян Петров, освен един от големите български алпинисти е и добър учен. С описани нови видове за науката по време на неговите експедиции,а и в България.Наред със забитите за първи път трибагреници на най известните върхове (без държавна подкрепа), той е спечелил много Европейски проекти за мониторинг на прилепите в България, и помогнал с тях и на много млади зоолози да се занимават с любимата си наука. От своята обществена позиция,той винаги е бранил и българската природа от гнусното обезобразяване, на което сме свидетели. Освен това, Петров е пример и надежда за много болни хора,за това как волята може да победи болестите. Не един път е организирал такива срещи.
    Затова, призовавам всички нормални хора,които оценяват тези достойни дела,да помогнат с каквото могат.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 NVS

    3 0 Отговор
    Да тръгнеш по чукарите с ясната идея, че можеш да загубиш живота си и да оставиш децата си сираци, е абсолютно БЕЗОТГОВОРНО. И да се помага и поощрява такъв индивид, също е безотговорно, дори престъпно. С парите, които ще се похарчат в издирването на мумията на този хайванин, могат да се подпомогнат хора в нужда или да се спонсорират даровити деца, с които да се гордеем.
    Не виждам причина, с която българите следва да се гордеят с псевдоборецът за зелена природа и граждански права Петров. Не разбирам и ЗАЩО следва да се харчат пари за издирването му - той не е пратен там по държавна работа или с някаква хуманитарна мисия, нали?! И това не е единствената му безотговорна постъпка - той има диабет, който се получава САМО и ЕДИНСТВЕНО с нездравословно хранене. Е, защо някой да му е длъжен на този парапитек, който си го влече към дивото?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове