26 Февруари, 2019 12:18 9 377 33

Шофьор „прелетя“ със 130 км/час през Каспичан

  • каспичан-
  • джигит-
  • полиция-
  • кат

Солена глоба за джигита

Шофьор „прелетя“ със 130 км/час през Каспичан - 1

13 нарушения на скоростните режими са установили пътните полицаи само за два часа в град Каспичан в късните следобедни часове на 25 февруари.

Униформените, които работили по безопасност на движението в града установили нарушител, който не спазил ограничението на скоростта и преминал покрай мобилна камера с 132 км/ час при разрешени 50 на ул.“Александър Стамболийски“ малко след 18:00 часа. „Състезателят“ бил зад волана на лек автомобил "Мерцедес", с търговищка регистрация.

За превишението на скоростта ще му бъде наложена глоба в размер на 975 лева и ще бъде лишен от правото да управлява за срок от 3 месеца. Водач на лек автомобил ''Дачиа Логан'' с шуменска регистрация е засечен да управлява с 39 км/ час над максимално позволената скорост за града - 50 км/ час.

Водач на лек автомобил Сеат „Кордоба“ с шуменска регистрация бил засечен да шофира с 85 км/ час в населено място. На всички нарушители ще бъдат издадени електронни фишове за установените нарушения. От полицията напомнят на водачите да спазват ограниченията на скоростните режими и да не създават предпоставки за пътни инциденти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шофер

    29 2 Отговор
    Споко, сега ще се окаже че зад воланите на тези автомобили са били 85 годишни бабета и те ще поемат глобите......
  • 2 Колю

    54 19 Отговор
    Застават на изходите, точно преди края на населеното място, където обикновено е прав участък с перфектна видимост и обезлюдени... При това се крият.... И ТОВА Е ПРЕВЕНЦИЯ... КАТ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ. За това са жертвите по пътищата

    Коментиран от #3

  • 3 Джудже

    50 8 Отговор

    До коментар #2 от "Колю":

    При 130 км знаеш ли колко ти е спирачният път? Не КАТ са виновни за злополуките, а малоумниците които си мислят, че са безсмъртни и карат със 130 и то в населено място.

    Коментиран от #4, #11, #23

  • 4 майстора

    5 16 Отговор

    До коментар #3 от "Джудже":

    Около 45 метра е спирачния път ..ама не разбрах какво имаш предвид

    Коментиран от #6, #9, #24

  • 5 ванката

    18 0 Отговор
    този търговишкия мерцедес е ясен от тази раса хората са много нагли обаче се чудя тая пуста дачиика как е успяла да вдигне такава скорост сигурно е било по наклон ...
  • 6 Джудже

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "майстора":

    Имам предвид, че в населено място, или в близост до такова, трябва да си малоумен за да шофираш със 130. Що се отнася до спирачният път, тои зависи от много фактори, но и при идеални условия, при такава скорост няма да е достатъчен, ако на пъте излезе човек, животно, или някакво превозно средство. Ограниченията на скороста (независимо, че на места са безумно малки) не е лошо да се спазват (или поне да не се превишават с много), а не водача сам да си преценева с каква скорост може да се движи. Те за това са злополуките, защото някои не бързат и при ограничение 60 или 80 шофират с 20, а други със 120.

    Коментиран от #16

  • 7 Светлана Пеева Тодорова - Варна

    2 13 Отговор
    Е. Той човека си кара с 130 км. ч.
    и те си мислят , че той е опасен.
    Оооо - Нееее - Разбира се .
    Аз съм опасната твар.
    Разкатах напълно фамилията на тоя дето бях с него до преди 2 - 3 дни.
    И то с невериятен кеф.
    От общо 6г.и5м.познанство аз със преструвански номера направих така , че да сме заедно само 7 мес.
    Но му Смачках фасона с кеф и чрез него с още по голям кеф отмъстих на цялото мъжко човечество - А той обра всичките мои гадории и Светлински мръсотии и преструвни
    А в същото време се подмазвам и пренатягам на тези - Към които ако направя моите гадни и долнопробни Светлински номера - Веднага ще ме отсвирят и ще ми покажат Червен картон

    Коментиран от #27

  • 8 десфсд

    4 0 Отговор
    "Солени глоби" 975лв - ох направо ще се задави човека ша знайш. И тва е когато евентуално те хванат.
  • 9 Чочо

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "майстора":

    Който и да излезе на пътя, мъртъв е може да е твой роднина или приятел!!!

    Коментиран от #26

  • 10 Чочо

    1 1 Отговор
    Който и да излезе на пътя, мъртъв е може да е твой роднина или приятел!!!

    Коментиран от #12

  • 11 hmhmhm

    3 6 Отговор

    До коментар #3 от "Джудже":

    Карай с 5 км и си мисли че си номер едно.
  • 12 hmhmhm

    4 6 Отговор

    До коментар #10 от "Чочо":

    Аз съм карал с 230 и не съм сгазвал никой. Ама както и да е карай с 5 мисли че си номер едно и всичко е точно.
  • 13 МВР

    10 11 Отговор
    132 км в час е след приспадане на толеранса! Изрода е летял със 140 км в час в градска - натоварена зона в 18 часа - абсолютен убиец - варварин!!! 140 км в час града в 18 часа - моментално 20 години затвор!!!!

    Коментиран от #15, #17, #22

  • 14 Баш Батка

    3 3 Отговор
    Само селяци в София, няма и да успеят да им вземат глобите.
  • 15 hmhmhm

    4 5 Отговор

    До коментар #13 от "МВР":

    край с 5км и си мисли че си номер едно. А ако евентуално си по нанадолнище пускай на 1 ва. Което също автоматично значи че си номер едно.
  • 16 БББ

    10 8 Отговор

    До коментар #6 от "Джудже":

    Уверявам те че тези който карат с 20 са много по опаси за движението от тия който карат със 120

    Коментиран от #28

  • 17 hmhmhm

    9 3 Отговор

    До коментар #13 от "МВР":

    Господин гладен полицай дори и да стане това 20г. затвор помисли малко ама малко не много. Хората движещи се с такава скорост са в диапазона да кажем примерно от 18г до 50г. Като вероятно е под 40г. Нали не очкваш дядка +70 да кара с такава скорост защото ако е така то той отдавна да си е отишъл от този свят. Та вкарваш шофиора за 20г. кой ще му плаща храната там и престоя. Нали се сещаш че трябва да си ти. И когато го пуснеш след 20г. този човек какво очакваш да направи за теб и родината. Ами едно нищо. Ама защо с рестрикции бре направете пътищата направете тека законите че трудно да се прегазват. Аз със моето колело лично съм дигал 75км в час. И май не знаеш какво е натоварен трафик 18ч. ще ти дам пример София бул. Александър Малинов. я ми развии такава скорост там по това време в работен ден. Господин гладен полицай дори и да се насереш не можеш да вдигнеш и 100км в час. в началото на булеварда след пешеходния надлез в това време.
  • 18 112

    2 2 Отговор
    изработиха дейността за цялата година. нашите хора да са спокойни.
  • 19 Доволен

    5 2 Отговор
    Джигитите трябва да се отстрелват не да се глобяват. Тоя кавал караше 140 градско със счупения си мериджан.... сега като си продаде таралясника, за да си плати глобата ще го видите как крачи с 8 килиметра в час. Хахахахахахах. Хак да му е. Каквато и кола да вземе на свое име пак ще влезе в обектива. Гаранция. Вече е черна овца!!!!!!!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 xaxaxa

    2 1 Отговор
    "С 240 кара бавно из града" май имаше една такава песен. :D
  • 22 Колю

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "МВР":

    Не се пиши МВР, щото си грешка на системата.... Много добре знаеш че над 80% от електронните фишове не допринасят за никаква ПРЕВЕНЦИЯ и не намалят джигитите...просто гледате да има "дейност".... Сигурен съм че джигитите се знаят поименно, по местожителството, но колко пъти си виждал очи в очи.... Със снимки под сянката не става.
  • 23 вес

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Джудже":

    Ха ха наблюдавам една тенденция, че новите "голфаджии" са тези с Дачиите. Летят милите и си мислят, че имат спирачния път на порше.
  • 24 Кухсиии

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "майстора":

    Като та изплащат ще разбереш

    Коментиран от #25

  • 25 майстора

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "Кухсиии":

    Какво ще ми изплащат ?? Продължавам нищо да не разбирам
  • 26 майстора

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Чочо":

    Добре де то по принцип не е необходима голяма скорост за да утрепеш някой ....и какво ако искате да слезем и да ги бутаме тия коли или
  • 27 майстора

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Светлана Пеева Тодорова - Варна":

    Пък на теб грам нищо не ти разбрах
  • 28 Джудже

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "БББ":

    Донякъде имаш право. Тези които шофират с пренижена скорост (предимно песионери и жени) създават не по-малки предпоставки за инциденти, а и изнервят останалите. Те обикновено те не са участнии в ПТП, но са предпоставка за такова.

    Коментиран от #33

  • 29 дядото

    2 1 Отговор
    Като сте изнервени си пийте хапчетата. Какви са тея глупости ? Кой кара с 20 на тези места (не говоря за градско! (а и градско с колко карат автобусите ? не повече от 30 при нас). При ограничение 60 или 80 аз карам применро с по 10-15 км надолу! Като не ви изнася и сте нерваци си стойте вкъщи. Пътищата са на вискчи хора и всички трябва да се съобразяват съгалсно ЗАКОНА! В закона е казано КОГА е забранено и кога не прекалено бавната скорост.... Ако един ден почнете да карате с ПО-МАЛКА скосрост от МАКСИМАЛНАТА ОГРАНИЧЕНА (или поне да спазвате шибаните ограничения) може и да няма катастрофи или поне загинали....

    Коментиран от #32

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Morgoth

    3 0 Отговор
    Специално проверих тази улица на картата. Да караш по нея в градската и част със 130 си е опит за убийство. Но същата улица води извън града, а табелата е щедро отдалечена, за да си длъжен да караш с 50 на прав участък сред полето. Къде точно са мишкували катаджиите историята мълчи, но опита показва, че надали е било в градската част.
  • 32 Morgoth

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "дядото":

    Като гледам единствения изнервен тук си ти, така че следвай собствените си съвети и си пий хапчетата. А когато караш с 10-15 под ограничението прави сметка, че зад теб се трупа колона в която хората правят постоянни изпреварвания и не е ясно кога на някой ще му прекипи и ще те изпреваре на забранено, ще дойде отсреща ТИР и той като няма на къде ще те изблъска от пътя.
  • 33 Morgoth

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "Джудже":

    Това е много вярно. Чисто математически един движещ се с 30 под средната скорост на трафика причинява повече изпреварвания от един движещ се с 30 над нея. Освен това бързия прави сам тези изпреварвания и ако не е добър в това вече да е на оня свят, докато бавния го изпреварват различни коли с различни по умение шофьори, някои от които доста зле. И накрая бързия може да предизвика възмущение у различни хора, но събирането на колона зад бавния води до изнервеност, а изнервените шофьори много по-лесно допускат грешки. Свеждането на целия трафик до една и съща скорост е най-добрата тактика, но това е нещо далеч отвъд възможностите и желанията на нашите катаджии, чиято единствена цел е да си изпълнят нормата от актове.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове