Last news in Fakti

3 Април, 2019 17:35 1 422 23

Нинова към евродепутатите: Защитете българското семейство

  • корнелия нинова-
  • истанбулска конвенция

Осем европейски държави не признават Истанбулската конвенция

Нинова към евродепутатите: Защитете българското семейство - 1
Снимка: БГНЕС

Иска се ЕС да подпише Истанбулската конвенция – призовавам евродепутатите ни да защитят Конституцията, българските семейства и деца и да не подкрепят това решение. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в изявление във връзка с Истанбулската конвенция, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Искам чрез вас една информация да поднеса и един призив да направя към българските евродепутати от всички партии. Опитите за приемане и налагане на Истанбулската конвенция не само, че не са спрели, а се засилват. Преди няколко часа получихме информацията. Утре в ЕП ще се гласува важна резолюция, с която се иска от съда на ЕС да даде процедура, по която конвенцията да бъде подписана от ЕС като цяло.

Може би знаете, че осем европейски държави не признават Истанбулската конвенция. Това са България, Чехия, Унгария, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Словакия и Великобритания. Ако се стигне до подписване на Конвенцията от целия ЕС по силата на договора за функциониране на ЕС, сключеното такова споразумение ще има обвързваща сила за държавите членки.

Ако утре се гласува тази резолюция за съда и съдът даде процедура за подписване на Истанбулската конвенция от името на ЕС и тя се подпише, то тя ще има обвързваща сила и за България. Ето защо се обръщам и с призив към всички български евродепутати“, каза Нинова.

По думите ѝ в последния месец са се видели в българските училища анкети, с които децата трябваше да се самоопределят като момиче, момче или нещо друго. „Видяхме други документи, детски градини, където не сме майки и бащи, а родител 1 и родител 2. Призовавам всички колеги, ние сме различни политически. И идеологически сме различни, но това е моментът, в който да покажем, че над всички нас стои Конституцията на Република България. Призовавам ги да гласуват против, за да защитят Конституцията на България, българските семейства, българските деца“, подчерта лидерът на БСП.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лелее

    8 25 Отговор
    Ама тоя не е ли джендър?!

    Коментиран от #7, #23

  • 2 Иванчо

    45 5 Отговор
    България е против педера***ята и изращенията! НЕ на Истанбулската конвенция!
  • 3 цдна

    10 53 Отговор
    тази жена е болна. Не може да си ръководител на уж прогресивна партия и да си против документ, който защитава жените от насилие и това, което е особено разпространено при циганите - малки деца да бъдат женени без да се познават, а на база споразумение на родителите. В тази конвенция няма и дума за гейове, двуполови и триполови същества от дупката в Царичина. Абсолютна демагогия и отклоняване на вниманието от теми като - приватизацията и закриването на Булгартабак, грабежа на КТБ преди и днес, ТЕЦ Варна на Доган и т.н.

    Коментиран от #10

  • 4 Ботев би извикал

    28 3 Отговор
    На орУжие братя българи!!!
  • 5 Внимание !!!

    41 6 Отговор
    Насила искат да ни наложат джендъризма ! Ако успеят това означава, че са пречупили волята ви и от тук насетне, ще ви налагат, каквото си решат робииии !!!
  • 6 Ко ко каза

    4 29 Отговор
    Др.Нинова не знам за кое българско семейство говорите, но над 50 % от българските деца се раждат в семейство без брак. Може би онова, в което мъжът пребива жена си, че не му е направила салата. Или онова семейство дето жената се пребива от чистене и готвене, а тулупа лежи на дивана. Може това разбирате под традиционни български ценности?

    Коментиран от #9, #11, #21

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 месара

    6 22 Отговор
    другарко "загрижена" нинова, като почнеш да ходиш на работа, тогава ше имаш право да се изказваш! панимаеш?
  • 9 Любопитко

    19 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ко ко каза":

    Това откровение за "ракийките" и "салатките" след поредната "разтривка" по голо от твоята хомодружка ли го сътвори?
  • 10 Пешо

    23 1 Отговор

    До коментар #3 от "цдна":

    Подобни джендарски политики на сороснята в ЕС ще отслабят съюза и ще засилват и без това растящите антиевропейски нагласи. Тъпо и упорито към разпад.
  • 11 Ко речи?

    18 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ко ко каза":

    Че си съединител ли? Хайде марш при манафите в Анадола. Да не забравиш вазелина.
  • 12 Трифонов

    2 12 Отговор
    И да ревете, и да не ревете - все тая! Ще стане!!!

    Коментиран от #13

  • 13 А като "стане" -

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "Трифонов":

    му сядаш отгоре? А за да не ревтуниш, коги сядаш - не забравяй вазелинчето!
  • 14 Курнела крадлата

    4 17 Отговор
    Ти ли ма крадло комунистическа милионерка а ревеш за бедните сина и живурка в САЩ а тя реве за кочина русия с продажните прости рубладжии

    Коментиран от #15

  • 15 Амбиажино дрът,

    7 3 Отговор

    До коментар #14 от "Курнела крадлата":

    Колкото и да се пенявиш - ще го ВЕН-ТИ-ЛИ-РАШ!
  • 16 .....

    12 1 Отговор
    Как така ЕС ще приема и ще ни задължава. Това си е диктатура, а Нинова да гледа Станишев как гласува и от това да зависи включването му в листата.

    Коментиран от #22

  • 17 Националист

    11 1 Отговор
    Не на хомосексуализацията и джендъризацията на нашите деца!
    Запада е в морален и духовен упадък.. дърпат ни към Безбожния си морал.
    Учете децата си да отхвърлят тази анти-христка джендърска идеология още сега докато са малки. Иначе джендърите щи им промият мозъците с тяхната.
  • 18 Националист

    12 3 Отговор
    Какво по-хубаво от това жената да си бъде жена, а мъжа мъж?
    Какво по-хубаво от това да си държим на Християнската култура?

    Спомняте ли си кои напираха да се приеме Истанбулската конвенция? Това бяха елита на Герб, Бойко, Цецко, Цецка ...... всичките корумпирани, за пари в ада ще отидат и други със себе си ще завлекат. Всичките тия джендъристи са и .... русофоби както обикновено става.
  • 19 гост

    2 3 Отговор
    Аре бегайте от тука с тая селянка от Крушовица,спрете да ни занимавате.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 до форумния посерко

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ко ко каза":

    Това дето си описал е във вашия табун. В българските семейства е по-различно, понеже като цяло родителите са по-образовани.
  • 22 на дявола бълхата

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от ".....":

    Така е, да. Такова е законодателството на ЕС, което нашите политици приеха и разписаха когато влязохме в ЕС. Не случайно това стана без референдум и без широко разясняване какво точно приемаме. Цяла източна европа беше придърпана към запада с този "демократичен" трик.
  • 23 соросоидни кърлежи

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Лелее":

    СТАВА ДУМА ЗА МНОГО ПАРИ... Присъединяването на ЕС към тази Конвенция ще доведе до задължение за финансиране и политическа подкрепа на НПО и медии, "занимаващи се с права на жените и сексуалните малцинства" директно от бюджета на ЕС (около 140 милиарда на година [11]), заобикаляйки структурите на националните държави![12] Финансиране, което ще замести липсващото финансиране от САЩ и ще гарантира оживяването на неомарксистките НПО и медии.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове