Last news in Fakti

15 Април, 2019 14:41 6 231 27

Арлин Антонов: Който е без основно образование и осъждан да не може да гласува

  • габрово-
  • протест-
  • цигани-
  • роми

Никой не им е длъжен - ромите трябва да спазват всички закони, които се спазват от останалите български граждани

Арлин Антонов: Който е без основно образование и осъждан да не може да гласува - 1

Държавната и местната власт трябва спешно да променят отношението си към ромите, защото ако продължи имитацията на дейност, има риск да се стигне до сериозно гражданско неподчинение. Това коментира в интервю за радио „Дарик“ Арлин Антонов, бивш шеф на Националната служба за сигурност и бивш зам.-директор на Специализирания отряд за борба с тероризма.

Според Антонов в случая с Габрово липсват бързи действия от страна на МВР и на общината.

"В Габрово са придошли цигани от други райони на страната, за да търсят препитание и вместо да са под непрекъснатото наблюдение на полицията и общината са оставени да правят каквото си искат", коментира той. Арлин Антонов попита кой точно се е разпоредил тримата биячи да бъдат пуснати от ареста след 24 часа.

Той е категоричен, че проблемът с ромите няма да се реши, докато те са използвани за изборите. И напомни, че преди близо 20 години е предлагал възможно решение като депутат в 38-то Народно събрание, но идеята му не е била приета.

Предложението му - криминално проявени и хора без основно образование да нямат право да гласуват, Антонов смята за актуално и сега. "По този начин те няма да ми решават живота, защото двама глупаци, двама криминални престъпници бият гласа на един професор. Как ще вървим тогава ние напред като нация?!?", аргументира се той.

"Никой не им е длъжен - ромите трябва да спазват всички закони, които се спазват от останалите български граждани. Тези, които извършват престъпления, трябва да бъдат съдени и ако са виновни да са в затвора.", допълни Арлин Антонов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 габровец

    56 1 Отговор
    Защо не се иска оставката и на кметицата, а си отиде само началника на МВР-то! В общината е основната вина за бездействието при самонастаняването на циганите в Габрово

    Коментиран от #4

  • 2 Див селянин

    91 7 Отговор
    Ако бъде въведено такова нещо, ГРОБ няма да минат и 4 %

    Коментиран от #23

  • 3 Хипократ

    95 1 Отговор
    Едно адекватно менение да видя ...
  • 4 гарантирано от ГЕРБ

    48 2 Отговор

    До коментар #1 от "габровец":

    Това е моралния стандарт в ГЕРБ - за едни важи, за други не ... според това, кой на кой е човек!
  • 5 подкрепям !

    68 5 Отговор
    Проблемът обаче е че на Боко тия цигани му трябват за да печели изборите и да държи властта иначе без тях грабителската му оария е "довиждане" ! Реално в момента циганите извиват ръцете на властимащите само с един коз наречен "глас" ! Абсолютно съм за да има образователен ценз за упражняване на глас ! Не може необразовани примати било то българи, цигани, турци да решават съдбата и живота на тези, които ги изхранват и отглеждат ! Основно образование дори е нисък праг понеже заради пари и пр. някакси държавата с фалшификации ги избутва такива, трябва СРЕДНО за гласуване !
  • 6 Обикновен Бг

    61 1 Отговор
    Браво г-н Антонов.
  • 7 Мариан

    42 0 Отговор
    Не 2 криминални и 2 цигани бият гласа на професор. Достатъчно е един и вече са равни.
  • 8 Пиниза

    52 3 Отговор
    Г-н Антонов, герб не приема съвети от умни хора. Тартора им е диктатор и като такъв, се обгражда с хора с по малко багаж в главите от неговата.
  • 9 без компромис

    54 0 Отговор
    Твърдо "За" и нека максимално бързо да се приеме поправката в Закона, задължително до края на тази сесия в парламента!!!
  • 10 Асен Асенов Асенов

    35 3 Отговор
    Споко! Проблема ще се реши само след още 1 мандат време. Циганите ще са достатъчно на брой за да си спечелят сами изборите , а вие си умувайте после.
  • 11 Перничанин

    5 12 Отговор
    Много философи и локуми, що не копираме някое удачна и добре работеща система?
    Защо трябва нещо което незнаем дали ще бъде ефективно и полезно?
    За резултатите трябва да чакаме от 30 до 50 г.
  • 12 Гацо Бацов

    45 1 Отговор
    Как може един неграмотен избирател да взима решение за управлението на държавата ???

    Коментиран от #13, #14

  • 13 темелко

    19 1 Отговор

    До коментар #12 от "Гацо Бацов":

    За герб това е приоритет.
  • 14 Гост

    10 23 Отговор

    До коментар #12 от "Гацо Бацов":

    До теб и всички по-горе, които "мислят" в тази посока: Ами като не ходите да гласувате, циганите ще Ви определят живота! Това е! Какви са тези глупости?! Криминално проявен, без основно образоание и т.н. Милиционерски мозъци! В коя държава го има това?! Посочете поне една! В нормалните държави, хората сами коват бъдещето си! Гласувайте и така гласовете на криминалните и необразованите ще бъдат абсорбирани /вярвам, че образованите и порядъчните хора са в пъти повече от другите/!

    Коментиран от #16, #18

  • 15 гост

    23 0 Отговор
    Те ги съдят, слагат им по една условна и ги пускат да насилват, бият и убиват. Каква полза има от съд, само се води осъден, а реално не е. Има толкова много случаи, в които осъдени индивиди не се издирват, нито са намерени, макар че не се крият. Един вид ако сам дойде да влезе в затвора-добре, инак ние няма да го търсим. Такива хора убиват нормални, трудещи се българи, защото им се прищяло да се съвкуплят, защото им трябвали пари за алкохол, защото просто така са решили. Това са животински инстинкти, не човешки и със сигурност не са на интелигентни хора в развито общество. Навсякъде ги има такива, но разликата е, че у нас всичко е разрешено и с бездействието си институциите плюят в лицето на данъкоплатците и носят на ръце криминалните индивиди, които в по-голямата си част са цигани.
  • 16 гостъ

    9 1 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Бъркаш.Дебилите са повече.
  • 17 Фактолог

    24 0 Отговор
    И тъй като Европа ще се противопостави, НЕКА ИЗБЕРЕМ ЕДИН НАТУРАЛЕН РОМ, да им го пратим в Евро-Парламента, ди ги псува, бие и оправя, без да прескача, направо по банките – нека видят, какво е ромски нрав... АМА ТЕ ТАМ СА ДЖЕНДЪРИ, ЩЕ ИМ ХАРЕСАТ и ще настане едно евронравене...
  • 18 шещо бъркаш

    12 0 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Изобщо нямам намерение да абсорбирам неграмотници, еле па криминални... Нещо май бъркаш абсорбация с асимилация или с неглежиране...
  • 19 дааа

    9 0 Отговор
    Ама няма да мине?!Жалко......
  • 20 ако не са те

    7 4 Отговор
    Това е прекалено Кой ще гласува за БСП тогава Те в такъв случай не могат да минат границата да влязат в Парламента
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Amix

    7 2 Отговор
    Спокойно... Дойде и тяхното време :) Чух тайна информация от личния лекар. Скоро ги задължавали да бият ваксини на циганите... Всяка циганка ще се инжектира с препарат от който няма да могат да забременяват. А мъжете с ваксина която ще им съкрати драстично живота 🤫💉😁😁😁😵🤪🤒😷🤕😱😳
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Наивен

    7 0 Отговор
    Толкова е просто. Нека само да го направим
  • 25 Назго

    0 1 Отговор
    Арлекинчо, това го пише в параграф 22!
    И аз съм осъждан и не гласувам!
  • 26 Ванката

    4 0 Отговор
    г-н Антонов е мъж на честа .Евала на такива хора .Вижте и прочетете за акцията му в Пазарджик с/у циганските престъпления.
    Такъв човек трябва да е - Министър на Вътрешните Работи ,а не такива които не могат да вземат решения. За Министър на Отбрана трябва военен погледнете Америка Генерала" Лудото Куче" как казва аз обичам да влизам във въоръжени конфликти и винаги нося нож със себе си ако приятел ми донесе торта .
  • 27 незнайко

    0 0 Отговор
    КАТО ПРОЧЕТОХ ЗАГЛАВИЕТО ВЕДНАГА СЕ СЪГЛАСИХ !!! Не прочетах статията .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове