Last news in Fakti

31 Май, 2019 10:45 7 740 31

Цветанов опразни кабинета си в централата на ГЕРБ

  • цветан цветанов-
  • герб-
  • бойко борисов

Вторият по сила човек в партията подаде оставка след несъгласия с лидера Бойко Борисов

Цветанов опразни кабинета си в централата на ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС

Цветан Цветанов, който вчера подаде оставка от ръководните постове на ГЕРБ, вече е освободил кабинета си в централата, научи "Епицентър".

В 11.00 часа днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов свиква Изпълнителната комисия на партията и областните председатели ГЕРБ, пред които ще даде своята оценка за изборните резултати. Още по време на изборите Борисов намекна, че ще има промени в партията и ще "реже" до дъно провинилите се структури. Идеята на Борисов е да изгради наново партията си така, че да е способна за истински победи.

По всяка вероятност няма да има човек на мястото на Цветанов сред заместниците на Борисов и той ще остане само с двама - кметовете на София и на Бургас Йорданка Фандъкова и Димитър Николов, които ще си разпределят функциите на досегашния Втори в партията.

Ще има промени обаче в Изпълнителната комисия - ще влязат нови хора на мястото на Цветанов и на Румяна Бъчварова, която отива посланик в Израел.

В изявлението си след изборите Борисов даде ясно да се разбере, че Цветанов не е Човекът-изборджия, както всички анализатори коментираха досега, и неговата роля в партийните дела е надценена.

Вчера Цветанов разкри, че по време на разговора си с Борисов двамата не са постигнали съгласие за общото им партийно бъдеще и затова той си е подал оставката. Цветанов напуска партийната централа и се лишава от всички атрибути, които му даваха досега партийните постове - кабинет, кола, секретарка и други екстри. Няма да има има медийни изяви, няма повече да е лице на ГЕРБ. Остава редови партиен член, но с какво ще се занимава извън ГЕРБ, не е ясно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    35 6 Отговор
    Предполагам ,че Партията ще се погрижи за Цвъки с топло, добре платено местенце на държавната ясла. Например: Директор сигурност на Ръководство Въздушно Движение.....
  • 2 да да

    34 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    "Остава редови партиен член, но с какво ще се занимава извън ГЕРБ, не е ясно."
    ясно е
    ще преподава физическо възпитание в училище- за каквото е учил!
  • 3 Реалист

    27 8 Отговор
    Ще преподава по физическо в университета в Благоевград :)... Такава селяния като неговата не съм очаквал - ама то от Андрешко няма как да стане гражданин даже и да си купи апартамент на центъра на София. Все едно от курна селянката откраднала Техноимпекс... Проблем за България е провинциализма на много от българските политици. радан кънев с неговото изказване "бай х..й" е същия простак.
  • 4 Сталин

    16 2 Отговор
    Бойко се закани да реже глави в Добрич и Плевен където ГЕРБ губи с по 3% от БСП, а в Ямбол губят с 8% ,но тях ще ги помилва. Да не е Денят на Благодарността......

    Коментиран от #12, #23

  • 5 гост

    21 3 Отговор
    Хубав шут в г-за.
  • 6 ДОКО

    28 4 Отговор
    А КОГА ЩЕ ОПРАЗНИ АПАРТАМЕНТА ОТ 300 КВАДРАТА ОПИ..

    Коментиран от #7

  • 7 ДАНИЕЛ

    13 1 Отговор

    До коментар #6 от "ДОКО":

    Така де. Всичко друго е простотия.
  • 8 takoni

    17 2 Отговор
    значи така,купил апартамента и някоко джобни пари се събрал от държавата и още какво ли не...?и след това напуска,няма никаква логика,знам че има нещо друго,може би ги е страх да го арестува,времето ще покаже.......
  • 9 ПЕЕВ

    17 5 Отговор
    А БИВОЛИЦАТА КОГА ЩЕ СИ ТРЪГНЕ.
  • 10 Дявола носи цвички

    16 7 Отговор
    Аре Цурко направи си партия да разводниш на Боко гласовете
  • 11 Имам въпрос

    20 1 Отговор
    Опразва ли апартаментите. Отива ли в Диана Бад?
  • 12 Ние в Плевен

    14 2 Отговор

    До коментар #4 от "Сталин":

    Отдавна сме отрязали на герб главите
  • 13 Справедливост

    6 5 Отговор
    Дъщерите ти да страдат Господ събуждай се да си получат заслуженото ?
  • 14 Въх

    20 5 Отговор
    Цвък си го премести в другия крачол той се е окрал та до 99то коляно. И няма кой да го накаже за корупция, за пране на пари, за търговия с власт, за подслушванията от времето когато водеше мвр. Абе изобщо няма кой да го накаже.
    А цацатурата повече стой като бостанско плашило, отколкото каквото и да е било друго.
  • 15 Бай курти

    22 3 Отговор
    Дреме му на цвъки нали си му стоят апартаментите и банковите сметки а и кой знае колко дивиденти още. Според мен излязал е в заслужена почивка. То и да се краде е уморително.
  • 16 Batushka

    16 0 Отговор
    Вече ще работи от къщи (нали помните къщито му)да живей България !
  • 17 ...а?

    9 2 Отговор
    Този го предайте на разследващите(не че ще го осъдят),но поне тях да нарече приятели.Що за безочие -да нарича приятели тези който е лъгал?Избирателите му може би са доволни и ще останат верни завинаги ,а?
  • 18 Nostradamus

    13 5 Отговор
    Най големият крадец от герб ЦветаноFF си тръгна, но с откраднатото от народа. Остават обаче още много крадци и престъпници в Шайката ГЕРБ, начело с боса им, които ще ни ограбват още дълго, ако не ги изритаме!
  • 19 Гарантирано от ГЕРБ

    14 4 Отговор
    Вторият в Шайката ГЕрП си тръгва, защото държавните служители, родата им, Крадците около ГЕРБ и купените мангалски гласове са около 7ОО ООО до 8ОО ООО, а за бандата са гласували само 570 хиляди, т. е. дори и гербери са отвратени от тях, и Боко го знае пределно ясно това.!

    Коментиран от #24

  • 20 Serge

    6 3 Отговор
    Цвъко отива при Слави да му прави стрктури за избиеите за кметове.Всичко е игра,Бойко ще си направи сателит и ще се освободи от патеиотите.
  • 21 Дааааааааааа

    0 9 Отговор
    ..бесепарската къртица цветанов изля последната си компроматна помия върху ГЕРБ, но за нещастие за бсп това се оказа напразна предизборна пръдня.

    Коментиран от #25, #27

  • 22 Така мисля924

    8 2 Отговор
    И аз.искам да живея в тази хубава къща със самостоятелен асансьор ! Дай боже всекиму !
    Но водещ политик да демонстрира висок стандарт е простотия ! Не така Цветанов ! Браво на Борисов !
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Qwerty

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "Дааааааааааа":

    Браво! Ето един бдителен член на Герб. Той изобличи "врагът с партиен билет" - Цв. Цв.
  • 26 SAAB

    6 0 Отговор
    Да се мести в .....бакърената ! На собсвен ход :)
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Бай Мъдурко

    3 0 Отговор
    А кога най-после ще попълни килията си за следващите 10-20 години тая измет гробаджийска?!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Пепа

    1 0 Отговор
    Има един Николай Стойнев и той колко е взел човек на Цецо и на Фандъкова е кой ще го разследва колко фирми има Николай Стойнев дясната ръка на Фандъкова Николай Стойнев ??? Николай Стойнев ? Николай Стойнев ? Николай Стойнев ???
  • 31 незнайко

    0 0 Отговор
    (Публикувано във факти.бг: но с какво ще се занимава извън ГЕРБ, не е ясно.) ЩЕ СЕ ПЕНСИОНИРА ПЪРВА КАТЕГОРИЯ !!! Пари и жилище вече не му трябват, защото си има достатъчно !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове