Last news in Fakti

1 Юни, 2019 15:10 13 100 21

Вени Марковски: Цветанов решаваше кой е крадец, кой - мошеник, кой - убиец и кой - детеубиец

  • цветан цветанов-
  • герб-
  • политика

А какво да кажем за останалите изказвания и издаване на микрофонни присъди по адрес на най-обикновени граждани, журналисти или художници

Вени Марковски: Цветанов решаваше кой е крадец, кой - мошеник, кой - убиец и кой - детеубиец - 1

Уважаеми хора, Някои сигурно се питате защо до този момент не съм коментирал факта, че повече няма да видим такава снимка, показваща Бойко Борисов и неговия доскорошен пръв помощник. Чаках някой запознат да се произнесе по темата и ето, че дочаках* - певецът Веселин Маринов пред ”Дарик радио” си спомня за Цецерон, по паспорт Цветанов, когато той е бил министър на вътрешните работи. Това коментира във „Фейсбук“ Вени Марковски.

„Това бяха много страшни години. Беше по цели дни и нощи в кабинета си. Виждах го колко е угрижен как щеше да промени света към по-добро веднага и да има справедливост.[...] Той се бореше за справедливост, не за целия свят. Той не може да го промени, но просто искаше да възтържествува справедливост. Това се усещаше".

Разбирам г-н Маринов - той е приятел с човека Цецо, но когато говори за министъра Цветанов, просто можеше да избере друга позиция и да каже: "Извинете, но аз съм приятел с него, не мога да говоря обективно."

Защото, ако човек говори обективно за времето, в което Цв. Цв. беше министър и вице-премиер, ще трябва да си спомни, че тези години бяха страшни, но не за бандитите, а за невинните хора, обявени от Цветанов за престъпници!

Веселин Маринов може и да е забравил, но ние помним, че именно Цветанов беше човекът, който пред микрофоните на камерите решаваше кой е крадец, кой - мошеник, кой - убиец и кой - детеубиец.

Как може човек да е забравил, че именно Цветанов бе човекът, съсипал живота и кариерата на едни лекари от Горна Оряховица, като прочете от трибуната на Народното събрание (и в нарушение на закона) записи от СРС-та, за да покаже, че те са детеубийци?!

Това не беше справедливо, а подло и гнусно.

Арестуването на бивш министър с викове "Като всеки престъпник - на колене!" не е справедливост, а пълно тържество на беззаконието.

А какво да кажем за останалите изказвания и издаване на микрофонни присъди по адрес на най-обикновени граждани, журналисти или художници, или използването на фамилни имена на съдии (помните ли заглавието "Цветанов обяви нова акция на МВР - "М.И.Л.Е.В. - Мастит Измамник Лицемер Е Вреден"?), намесата му в съдебни дела (забравихте ли, че се изказа по случая с осъдените полицаи за убийството на човек на улица в Благоевград?) и т.н., и т.н.

Ако някой познава Веселин Маринов, моля да му предаде, че човек с подобни прояви в качеството си на министър трудно ще бъде угрижен как да променя света към по-добро и "да има справедливост".

Напротив - с подобни действия министърът Цветанов направи така, че в обществото имаше по-малко справедливост. А сметката за некадърната работа на МВР под неговото ръководство от онова време я плащаме все още всички ние - с всяка осъдителна присъда в Страсбург.

За разлика от Веселин Маринов, нормалните граждани, които не са приятели с Цветанов няма как да видят каквото и да е лошо в това, че такъв човек вече не е във властта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Bahti

    61 1 Отговор
    За Изтъпления към Майка България, наказанието е само едно!

    Коментиран от #4, #16

  • 3 Бойко Борисичин

    22 4 Отговор
    Наужким го уволниш Цецо че има много компромати срещу мене и ще ме издаде и за ще ме издаде и за Барселона за вилата и за оная манекенка къде ме лиже по-мекия чуем Няма начин всеки месец плащам парички защото Работата е дебела ще се насере Ради изкарам поне още 10 години иначе
  • 4 Цветан Цветанов

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "Bahti":

    Че по-кротко че знаеш ли колко милиона е направо ще те съсипя прокуратура всичко бачка за мене бе човек Ей мизерник Ти знаеш ли кой съм аз имоти ям си ебало майката и пари колко en но такива мизерници като тебе съм на скубал леко сметки Има ли само какво ми говориш тук ли мислиш че направо се съсипвам звънна един телефон на Сотир и направо на задната пера

    Коментиран от #5

  • 5 Bahti

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "Цветан Цветанов":

    Оценявам Шегичката!

    Коментиран от #8

  • 6 Кажи ми, кой ти е

    26 0 Отговор
    приятеля, че да кажа какъв си ти!!!!! Много хубава българска поговорка, която важи за тия два боклука!!!!
  • 7 Цветан Цветанов

    13 4 Отговор
    Милионите ги правя Кеш Кеш милионите ги владее cache-cache аз съм Паралия Аз съм Паралия хитри съм умен хитлеризъм умен народа е тъпак народа е тъпак народен е тъпак тъпак милионите ги правят Кеш Кеш милионите ги правил е кеф кеф имам мезонети мезонети чукам модели чукам модели мезонети на мезонети чурка модели чукам модели на слънцето аз съм Цецо с прякор крадеца крадеца

    Коментиран от #18

  • 8 Цветан Цветанов

    9 3 Отговор

    До коментар #5 от "Bahti":

    Печен си искаш и за благодарност за добре да са с един апартамент 100 лв квадратен Аз съм първи с апартаменти Не се тревожи Ако искаш може да влезеш с мене в играта и да правим каша каша каша каша каша ще забогатееш само ме слушай мене и в Новата партия да влезе

    Коментиран от #11

  • 9 Мъка,мъка....

    29 0 Отговор
    И вълка ,,задоволен"и агнето цяло и оправено!!!Пак няма наказани и пратени на почивка за вечни времена.По тъп народ от нашият няма и няма да има!!

    .
  • 10 Обективно погледнато

    32 2 Отговор
    До месец ще му дадат някой апетитен държавен пост и амнистия за апартаментите, а вие си драскайте.
  • 11 Bahti

    17 0 Отговор

    До коментар #8 от "Цветан Цветанов":

    Ма с асансьор в зайчарника Искам!

    Коментиран от #12

  • 12 Цветан Цветанов

    16 0 Отговор

    До коментар #11 от "Bahti":

    Всичко има и на покрива барбекю ще направим и ще направим мазето на публичен дом важното е пари да има

    Коментиран от #13, #14

  • 13 Bahti

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "Цветан Цветанов":

    И не сме Крали! Всичко е законно. Ма и мачле ми се играе.
  • 14 Bahti

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Цветан Цветанов":

    И само Закусвам да си знаеш!
  • 15 Седларов

    20 1 Отговор
    Вени Марковски едва ли е толкова прост за да не знае че една дума от устата на Цецо не излизаше без да бъде съгласувана с Бойко.Остава другия вариант откровено да лъже.
  • 16 Алфа Ромео

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Bahti":

    Левски го е казал: Смърт, смърт и пак смърт!

    Коментиран от #17

  • 17 Bahti

    6 0 Отговор

    До коментар #16 от "Алфа Ромео":

    Когато НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ОПАЗИЛИ ХРИСТИЯНСТВО ТИЯ НА ЗАПАД НЕ СА КЪПАЛИ. ЯКО ПРОМИТИ ТАКА НАРЕЧЕНИ МОЗЪЦИ.
  • 18 Бордюр

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Цветан Цветанов":

    Човече, на какви наркотици си точно?
  • 19 SAAB

    11 1 Отговор
    Мисля , че огне - борчето настъпи жабата този път ! В сремежа си да се избърше изгори ортака ! Обаче , ако цвичков не го сполети внезапна " болежка " с летален край ще станем свидетели на прострени в медиите мръсните шорти на вожда ! Опозицията е слаба да го събори но той сам увисва на куката .....:)
  • 20 Питащ

    5 3 Отговор
    Тоз Вени на кого е ВНУК( правнук)
  • 21 поспаланко

    0 1 Отговор
    Защо сега казваш бе Венчо къде беше до сега та сега вадиш нож на умряло куче
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове