25 Юни, 2019 14:22 5 790 32

"Апартаментгейт" няма, а всички оклеветени са национално богатство! (ВИДЕО)

  • звездомира мастагаркова-
  • апартаментгейт-
  • георги коритаров

Пик на независимата журналистика в "Свободна зона"

"Апартаментгейт" няма, а всички оклеветени са национално богатство! (ВИДЕО) - 1

„Апартаментгейт“ няма, всичко е морално, плод на търговска сделка, а „Артекс“ от радост, че известни личности си купуват от техните апартаменти, могат на Лили Иванова да продадат например и за 500 евро/кв.м. жилище, което за простосмъртните струва около 3000 евро/кв.м. Това разбираме от идилично гостуване на Звездомира Мастагаркова, явяваща се главен редактор на сайта „Пик“, при Георги Коритаров в предаването му „Свободна зона“. Двамата също се притесниха как ще се изчисти името на горкия Пламен Георгиев, който бил жестоко оклеветен и съсипан за незаконната му тераса. А Сотир Цацаров...Сотир Цацаров посветил живота си на работа за държавата и трябва да стане конституционен съдия.

Съветваме ви да изгледате разговора, който може да влезе във всеки учебник по журналистика. Моралния му аспект оставяме на вашата преценка.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Коментар📝

    42 2 Отговор
    Абе ВСИЧКО Е ТОЧНО.МАФИЯ
  • 3 гост

    48 5 Отговор
    БОКЛУЦИ ГЕРБЕРСКИ!
  • 4 мдаа

    53 3 Отговор
    Сицилиянската мафия да яде пасти пред "герберската".

    Коментиран от #15

  • 5 Белчо

    42 3 Отговор
    Коритаров е уникален! Да го слуша човек, е мед за ушите.Е ,естествено трябва да си фен на ГЕРБ,държавен служител и кръгъл идиот, разбира се.
    А какво да кажем за другият "корифей" , да свободната журналистика в България - Антон Тодоров!
    От всяка негова дума, лъха увереност, в правилната линия на Партията.
    За коя от двете партии- изборът е ваш!

    Коментиран от #16

  • 6 Main Fürher

    31 2 Отговор
    Oт ГЕРБ до Атака и от Атака до АБВ е мафия!!!
  • 7 Хахаха

    36 1 Отговор
    Хахаха. С това национално богатство станахме най-богатата държава в Европа. Хахаха

    Коментиран от #8

  • 8 Све

    24 0 Отговор

    До коментар #7 от "Хахаха":

    Богатствата се закопават под земята.…… .... Време и тези богатства……
  • 9 3333

    35 0 Отговор
    Тази е решила да прави свирки на политиците само, че не знае политиците не обичта да плащат. Най вероятно ще им духа безплатно.
  • 10 Bahti

    25 0 Отговор
    Мършиииии!
  • 11 Да да

    43 0 Отговор
    Кой е този бизнесмен, който може да вземе 3000евро на квадрат да се откаже и да продаде 6 пъти по евтино и то без нищо само защото Цецо и Цецка са му много симпатични.

    Коментиран от #18

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Духът...

    20 0 Отговор
    Поздрави на Системата.Продължавайте в същия дух.
  • 14 Тото Кратуно

    18 0 Отговор
    И все по лошо ще става, ще видите. И никой нищо не може да направи. Съдбата ни е такава.
  • 15 Диан

    23 1 Отговор

    До коментар #4 от "мдаа":

    Най важното е, че не им пука. Толкова наглост.
  • 16 Все пак

    16 2 Отговор

    До коментар #5 от "Белчо":

    И коритаров и антон тодоров са комунистически кадри, както и шефа им боко тиквуня. Ама от онези, дето нищо не са работили и създали, а само са търсели как да се уредят на лесното и мекото.

    Коментиран от #22

  • 17 Гоуст

    15 0 Отговор
    Звездомира е звездата на Недялко-Блиц-Пеевски индустрията... Кой очаква от това перде да е критична към Цецо Псалмиста и Пацо Терасата?? Даже не си е избърсала устата от предишните занимания и фъфли.... Коритаров????
  • 18 Отговор

    14 0 Отговор

    До коментар #11 от "Да да":

    Този бизнесмен, на който „случайно” управляващите му внасят поправка в ЗУТ-а която му спестява 600хил лв от ново разрешително за строеж.

    Коментиран от #20

  • 19 Помнещ

    6 0 Отговор
    Чисто и просто трябва Ни ,, Грамада" !!! Както преди 150 години!!!
  • 20 11ап

    12 0 Отговор

    До коментар #18 от "Отговор":

    А иначе партийките били ,,независими " от ,,Бизнеса" според Данчо Менталния!
  • 21 Забранена зона

    3 3 Отговор
    А бе що обръщате внимание на "свободна зона" ? Нищо смислено от възпитаника на руската гимназия в София.
  • 22 Санчо

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Все пак":

    Все пак,те не са комунисти ами номенклатурчици. Имало е истинси комунисти(да им го начукам ) дето са се подвели по гьзоблизачите. Мьрши,а не лидери. Гейсьюза е сьщото. Берьт плодавете на Митеран още,НО ще ядьт яловия на Макран. Гои, Бог да убие сьздателете на гоите(за незнаещите за превьрнатато от човек живатно се нарича от изродите извьршители гой)
  • 23 санчо пансов

    4 0 Отговор
    това национално богатство е време да го хербаризираме с формалдехид за идните поколения. още сега. ние ги плюем а те си мислят, че с марна вода ги къпят. и така ще продължат докато не им видим сметката.
    разбира се, че ще го вардят и цецо и пацо и цецка и всички останали, защото ако един от тях го изтърбушат, ще пропее и ще потопи целия ортаклък.
  • 24 gerb

    5 0 Отговор
    e mafia
  • 25 Само питам

    3 0 Отговор
    Наа тази и е много сбъркана логиката, давали са по-евтино за реклама. А защо не са дали на един известен артист или певец на смешни пари, а са давали само на хора от властта. Защо не са дали на някой политик от опозицията да речем, щом толкова много харесват политици.
  • 26 Гражданин

    4 1 Отговор
    На това се казва политическа проституция.
  • 27 Усмивката

    2 0 Отговор
    По онова време рухнала от своите пороци и от чуждите врагове една голяма държава – Аварският каганат. Тогава царувал Крум – победителят на Никифор. И понеже канът знаел, че това, което станало с аварите, може да се случи и с България, решил да изнесе на своите боляри малък урок. Извел пред тях пленени от него авари и ги запитал: “От какво мислите, че погина вашият предводител и целият ви народ?” Те отговорили: “Понеже взаимните клевети се умножиха и погубиха по-смелите и по-умните; и още понеже насилниците и крадците станаха съобщници на съдиите; също така и от пиянството. Освен това и от подкупничеството, също и от търговията. Защото всички станаха търговци и се мамеха помежду си. И от това произлезе нашата гибел.”
  • 28 цвцв

    1 0 Отговор
    народен съд като чаушеско и ще се оправим с гадовете крадливи
  • 29 добри

    2 0 Отговор
    Верваме й на Звездомира Магистралкова
  • 30 йгффхйммбмжй

    0 0 Отговор
    Абе нещо залинял ми се види и не спря да се чеше по ръката от нерви ли от що ??? Може псориазис да е барнал или друга венерическа болест, ама ме притеснява да не е болен. И главицата една голяма и отслабнал, явно се не храни здравословно милия.
  • 31 ДОКО

    2 0 Отговор
    КОЙТО ЯЛ ЯЛ,КОЙТО ПИЛ ПИЛ КОЙТО Е..Л Е..Л ОПИ ИЗМИХА СИ РЪЧИЧКИТЕ И СЕГА СИ ЖИВЕЕМ ОХОЛНО И ДОВОЛНО В ГОЛЕМИТЕ АПАРТАМЕНТЧЕТА ОПИ..ЕВАЛА БАНДИТО МАФИОЗО ГРАНДЕ ГЕРБЕРАНТЕ..
  • 32 Грую

    2 0 Отговор
    Така е бре! Прави са разбира се! Националното богатство е в тези хора и затова другите сме толкоз бедни и най-бедните в Европа и Африка даже. Как да не е така?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове