Last news in Fakti

11 Септември, 2019 14:18 1 670 30

10-годишна забрана за влизане в страната и на олигарха Малофеев

  • константин малофеев-
  • сотир цацаров-
  • шпионаж

Той поясни, че разследването е започнало като разследване на пране на пари

Днес е наложена забрана за влизане в страната за период от 10 години на Константин Малофеев. Това каза главният прокурор Сотир Цацаров по време на изслушването си в пленарна зала по шпионския скандал.

"Вчера бе съобщено, че е наложена ограничителна мярка на едно лице. Това лице е руският гражданин Леонид Решетников, на когото председателят на ДАНС е забранил влизането в страната за срок от 10 години. Днес е наложена ограничителна мярка на още едно лице и това е Константин Малофеев. Същата ограничителна мярка - забрана да влиза на територията на Република България за период от 10 години", допълни още Цацаров.

Той поясни, че разследването е започнало като разследване на пране на пари. "В това разследване са установени парични потоци, които стигат до определено лице, или определени търговски дружества или до определени обществени организации. Конкретното лице, за което става дума, повтарям още веднъж е лицето Николай Малинов. Не сме събрали, каквито и да е доказателства по отношение на други лица", подчерта още Цацаров.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДРОнег

    17 8 Отговор
    Тези руски олигарси дали са се разбързали да идват точно в България ?!
    И като знаем как се дават Български паспорти, на тези олигаррси дали ще им бъде проблем да си "купят" Български паспорт, че дори и да станат граждани на България ?!
    гербаджиите само плашат гаргите и заставаме на топа на устата, заради други, защо бяха тия показни акции, чии интереси обслужваме този път ???!!!
  • 2 666®

    13 6 Отговор
    Не сме събрали, каквито и да е доказателства по отношение на други лица", подчерта още Цацаров...... Но същото наказание има наложено и срещу Решетников. А ако няма доказателства за други лица, защо има обвинения срещу такива и защо са тарашени десетки адреси? Белите конци се късат......
  • 3 държавата приключи

    12 14 Отговор
    България ще яде голямата хурка, не че и сега не я яде де, благодарение на шепа полирани мозъци политици г@золизци на западните еврогейски "ценности".

    Коментиран от #6

  • 4 Русороб

    13 6 Отговор
    А от масква ни вопъл ни стон, вероятно обмислят поредното освобождение.

    Коментиран от #10

  • 5 БгТурист

    8 3 Отговор
    Но затова пък всякаква измет от "мирната" религия е добре дошла . :(
  • 6 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "държавата приключи":

    Да-а-а, интерконекторната газова връзка с Гърция е фактор, а не само журналистическа новина!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Боли го шмаизера за бегето

    7 5 Отговор
    Да има как и аз да имам забрана и да не идвам у таз тиня😂😂😂
  • 9 Янките ВЪН

    6 8 Отговор
    А за краварските цървули на Ново село що не пишете ? какво ядат, какво пият, на карти ли играят или народни танци учат. Май, май пазят изборите и гърба на гърбавите омразни герберасти ?
  • 10 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 8 Отговор

    До коментар #4 от "Русороб":

    Русия няма нужда да ни "ОСВОБОЖДАВА", достатъчно е да активира своите "спящи клетки". Министър председател на БЪЛГАРИЯ в периода 1950-1956 г. е полковник от НКВД с псевдоним Спартак. Става въпрос за сатрапа - вълко червенков. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Лубянка... Цялата ни държавна структура е окупирана от руските \"спящи клетки\", единствено ген. Б. Борисов успя да пробие ограниченията с хитрост, защото го подцениха интелектуално него, а и БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД е умен и мъдър. Освен това, честно казано имахме невероятен шанс с Горбачов и Елцин, а може би и Господ е Българин, че хватката се охлаби и бързо България пое глътка въздух....

    Коментиран от #12

  • 11 Пак не е имало полов контакт снощи а😂😂

    6 5 Отговор

    До коментар #7 от "Румяна Костова":

    Кво има да шпионираш у бегето бе😂😂😂у таз празна тепсия като до скоро сичко беше руско а като Ердоган пусне с 400 оно ше фашта сичко де излъчва ел магнитно поле от блатото тука😂😂😂какво има което руснаците не знаят за бегето та им требват шпиони😂😂😂като имат спътници и какво ли не 😂😂😂

    Коментиран от #14, #20

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ти верно си кукуригуу😂😂😂

    2 10 Отговор

    До коментар #7 от "Румяна Костова":

    Ама нали вече сте по малко от готвачите в турската армия бе какво силово ше ни заплашваш да ни изгонила от СУВЕРЕНА ТУРСКА ТЕРИТОРИЯ😂😂😂 САМО ЕРДОГАН ДА НАРЕДИ И СИЧКИ СКАЧАМЕ и сбогом гергино и за теб ше е по добре при друго управление щото турците се грижим за земя животни стопанство икономика а не сме като вас мундари и шнорхели надути нашарени крадци далавержии измамници абе кофти народ сте малко ви беше Баязид 1 и следващште Султани

    Коментиран от #17

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 4 Отговор

    До коментар #12 от "Тиквоча можеше да се":

    Да, ама е хабилитиран спец в тази област и знае как да се опази...всъщност генерал лейтнант д-р инж. Бойко Борисов е работил РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“. Пък Бойко е хитър шоп, не пада в капаните дето му ги подлагат на всяка крачка, а за феноменалният му рефлекс и способност да отреагира вярно при непредвидени обстоятелства, да не говоря.

    Коментиран от #23

  • 16 гост

    5 3 Отговор
    Сделката за F-16 беше наистина повратен и решителен момент за България ! Сега вече комунягите и русофилите ще започнат да усещат че България е завинаги част от ЕС и НАТО и основния враг е Русия ! Тежки времена идват за руските подлоги в България ...

    Коментиран от #21

  • 17 Пешо

    7 2 Отговор

    До коментар #13 от "Ти верно си кукуригуу😂😂😂":

    Суверенната турска территория е в анадола.А реално твоята в Индия.Няма да те пъдим кой ще върши черната работа.То вие и задруга не ставате .Вековно изостанали сте били и ще бъдете ,гастербаитери в болшинството си.

    Коментиран от #19

  • 18 Путин или Ердоган не са рекли

    2 6 Отговор

    До коментар #14 от "Румяна Костова":

    Не са влезли за 5 часа така че не знам за какво говориш а ти ше зяпаш и ше пискаш😂😂😂😂а аз ше помагам и на Путин и на Ердоган които влене първи да ни освободи от българското робство

    Коментиран от #24

  • 19 Тука и там се е Туркия😂😂😂

    2 5 Отговор

    До коментар #17 от "Пешо":

    Аре оди на острова ягодки да береш да има барантаиката на 15 годин с десно кормило да са фукаш пред кафето😂😂😂
  • 20 Пешо

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "Пак не е имало полов контакт снощи а😂😂":

    Седиси пич у джунгалските медии и се опияняващи от луксозната ви цигания и се възхищавай на изостаналата отоманка.Не тука М- ГО.

    Коментиран от #22

  • 21 Муахахаха 😂😂😂😂

    1 4 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    5 фърчила с шепа патрони😂😂😂и бензин от лукойла демек от руснаци и бегето викаш става тигър😂😂😂😂😂и завинаги била у нато и ес😂😂😂колко да е завинаги бе😂😂😂като до 30 годин ви изчисляват западните ви приятели че нема да има такава раса 😂😂😂😂
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Кво речииии😂😂😂😂😂😂муахахахахах

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Оли гърмишшшш😂😂😂😂😂😂😂гърмишшшшш
  • 24 Пешо

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Путин или Ердоган не са рекли":

    Ми що не речете щото не можете,рубли ,лири бумаги за тоалетната ,големата изпаднала работа сте.

    Коментиран от #26

  • 25 Пешо

    3 3 Отговор

    До коментар #22 от "Турция ни е по-голям приятел от България":

    Но ти неси М- ГО а рускиня или полуруски с две думи нищо не можеш нищо не знаеш само лаеш .!
    Като Нети изнася Магадан тук е БГ,отук взехте писменост, култура но всичко изпортихте и изкривихте "в жопу засунохте"ВОН .
  • 26 Не пиши с чужд

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Пешо":

    ник.

    Коментиран от #28

  • 27 Тръмп

    1 1 Отговор
    Браво,сега Манолова остана без руски пари за изборите!!!:):):)Номера на Манолова,че е "независима" финансово от руските пари,няма да мине!!!:):):)
  • 28 Пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Не пиши с чужд":

    Мой си е от край време.!
  • 29 цвцв

    1 0 Отговор
    гешев режисьора пак станаза смях кандидата
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове