Last news in Fakti

4 Октомври, 2019 23:02 2 702 31

ГЕРБ сигурни, че ще спечелят в София, Демократична България искат дигитализация

  • дебат-
  • местни избори-
  • панорама-
  • бнт-
  • герб-
  • демократична българия-
  • нфсб

Според арх. Борислав Игнатов най-големият проблем на столицата е корупцията

ГЕРБ сигурни, че ще спечелят в София, Демократична България искат дигитализация - 1
Кадър: БНТ/Панорама

"Няма електронно управление. Безспорният проблем за хората е корупцията. Искаме да пресечем корупцията. Това ще стане чрез дигитализация. Сред нашите общински съветници има IT специалисти и в рамките на една година ще променим коренно общината и връзката ѝ с гражданите", това декларира кандидатът на ''Демократична България'' за кмет на София арх. Борислав Игнатов в предаването ''Панорама'' по БНТ.

Според Игнатов най-големият проблем на столицата е корупцията. Той заяви, че ще му е необходима една година, за да се справи с корупцията, а това ще стане посредством дигитализация.

"Ще направим София един прекрасен град за живеене. Да се скъсат връзки, да се направи прозрачност. Корупцията изяжда парите, които би трябвало да са на тротоарите. Когато някой смуче обществения ресурс - няма тротоари, няма детски ясли, няма градски транспорт. Трябват конкретни действия, но за да бъдат извършени трябва воля, доблест, честност. Стремя се да обединя хората, за да стане този град европейска столица", заяви още арх. Игнатов.

''Всички избори дават нова политическа ситуация, дори когато се преизбере дадена партия. Хората искат техните градове да се управляват по един приличен начин. На тези избори няма да се промени статуквото. За да се случи това, трябва да се явим на парламентарни избори'', това заяви от своя страна народният представител от ГЕРБ Тома Биков, който представляваше партията си в ''Панорама'' по БНТ.

''Десницата са хората, които гласуват за десните. Тя е въпрос на разбирания и припознаване на избирателите. Не сме на различни страни на барикадата, имаме малки различия. Десницата е призвана да създава стабилност и база за развитие. Десните избиратели биват подлъгвани понякога да изберат кандидат на БСП, но няма как да си десен, ако го правиш'', отбеляза Тома Биков.

"Притеснението ми не е за София, защото ще спечелим, а за страната. Когато левицата спечели някъде, се стига до разруха. Всеки град след БСП тръгва да решава основополагащите си проблеми, а не да надгражда", коментира още народният представител от ГЕРБ.

Според Стефан Иванов, който е кандидат за кмет на София от НФСБ, тези избори не са само местни. Той и арх. Борислав Игнатов, остро осъдиха случващото се пред БНТ в момента, в който вървеше предаването, а именно провокациите на Волен Сидеров и симпатизантите му спрямо хора от Българската национална телевизия. Тома Биков от ГЕРБ бе далеч по-мек от колегите си, като заяви, че понякога част от предизборните стратегии включват и подобни похвати.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    34 4 Отговор
    Има ли някой който да се съмнява че ГЕРБ знаят че ще спечелят изборите дори преди да знаят самите те че ще има избори?

    Коментиран от #25

  • 2 Последния софиянец

    35 2 Отговор
    Респектираха циганските квартали и си опекоха работата.

    Коментиран от #3

  • 3 ТИР

    25 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния софиянец":

    Много точен коментар...Само да махнат и камерите на местата=хранилки ,,,,
  • 4 Невроза

    17 5 Отговор
    Спи, спи Българийо... В Русия вече съществуват свободни личности като Алексей Навални, Михаил Светов, Константин Семин. Тука един такъв човек ако излезне по-бързо ще го изколят камо ли да успее да каже нещо
  • 5 Ако Полфриймън направи

    10 11 Отговор
    Партия ще гласувам за него
  • 6 Порнорама

    13 2 Отговор
    Със спецялен гост Волен Сидеров
  • 7 Гледач

    34 2 Отговор
    Е Гроб ще спечели.Като сменят бюлетините. ТО Е ЯСНО .Нали ги снимаха как сменят чували

    Коментиран от #9

  • 8 Прах

    22 1 Отговор
    Като президентските избори ще ги спечелят.
  • 9 Другарят Сталин е казал

    22 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гледач":

    Не е важно кой гласува а кой брои бюлетините

    Коментиран от #16

  • 10 Вито

    27 1 Отговор
    На един от предишните избори Цецо-многоапартаментов звъни на мутрата от Банкя.Казвай бързо щото имам да бия дузпа-казва мутрата.Имам две новини-казва първия-една добра и една лоша."Казвай добрата" -казва мутрата;
    "Ами спечелихме изборите ";" А лошата каква е." "ЕМИ.....НИКОЙ НЕ Е ГЛАСУВАЛ ЗА НАС"
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Джамба Джамба

    8 0 Отговор
    Бнт е на ваша страна
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ГОСТ

    15 3 Отговор
    Като са много сигурни в победата си , ЗАЩО НЕ ДОПУСНАХА ВОЛЕН ДА УЧАСТВА В ПАНОРАМА ГЕРБ СТАВАТ ВАЕ ПО ЖАЛКИ В БЕЗСИЛИЕТО СИ В ЛЪЖИТЕ. 50 МИЛИОНА ЗА ЗАПЛАТИ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И СЛЕД МЕСЕЦ ГИ РЕЖАТ НА 6 млн. А ОБЯВЯВАТ В МЕДИИТЕ ЧЕ СЕСТРИТЕ ПОЛУЧАВАЛИ НАД 1000 ЛВ МЕСЕЧНО. ПОРЕДНАТА КРАЖБА ОТ НЗОК ОТКЪДЕТО ВЗИМАТ ОБЕЩАНИТЕ МИЛИОНИ ВМЕСТО ОТ БЮДЖЕТА КАКТО Е ГЛАСУВАНО В ПАРЛАМЕНТА. ДЕКЛАРИРАТ ГОЛЕМИ ИЗЛИШЪЦИ А ВСЕ ЗАЕМИ ТЕГЛЯТ И ДЪЛГА НА БЪЛГАРИЯ Е НАД 34 МИЛИАРДА ВЕЧЕ.

    Коментиран от #19

  • 15 Ананката вика парите ги нема

    5 0 Отговор
    Боко не ви е излъгал ма и аз не съм ви излъгал. Е кой тогава лъже бе дърто побелело комуне алкохолик. Къде са парите?!
  • 16 onq s konq

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Другарят Сталин е казал":

    Др. ти Сталин е бил абс прав за Руската действителност,където И СЕГА е така.Така беше и в България ЦЕЛИ 45Г.Сега обаче е ДОСТА ПО-РАЗЛИЧНО,защото БРОЯТ ВСИЧКИ ПАРТИИ.И ще ти задам Простичък въпрос:Ако настояваш че конкретно ГЕРБ като управляваща партия в момента действа "по Сталински",ще признаеш ли,че вследствие на това Е ИЗКЛЮЧЕНО Тя да купува гласове,защото след като може да си докара "Успеха" от броене,ЩО ДА СЕ ХАРЧИ за Глупости?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Зайко Байко многознайко

    11 0 Отговор
    Абсолютен анахронизъм! Да ме извинява Маринов, по-добре познат, като пазвантина на Мето Илиенски, който така и не опази. Подготвят нова смяна "пеликани", които в последствие, като встъпят на постовете да делят "залък" с мутренското началство. Тия очилца ,които си е турнал да му придават интелигентен вид на мутренската му физиономия не могат да излъжат средно статискическия Българин. Как са се наредили, роднина, милиционер, роднина милиционер. Шуробадженашко котило , което е яхнало народа ни и както казваше дядо ми Мъдрият Заек:" Умиране има, отърване няма" ЦЕцерон Асансьора грабна торбата с парите и сега прави паралелна асоцияция, организация или каквото е там. Ако ги съберат с Маринов едва ли ще могат на две магарета сламата да разделят , въобще " ужасен ужас" безхаберни мутри и физкултурници пият народната кръв. Но пак ще спомена дядо ми, който казваше :" Ковчегът няма джобове и никой нищо няма да вземе в отвъдното, но за това пък ще остане в историята, като непочтен лъжец, корупционер , манипулатор, подлизурко,мошенник, който се е облагодетенствал на държавен пост.
  • 19 Пюрнак

    3 5 Отговор

    До коментар #14 от "ГОСТ":

    Щото Волен е гей затуй. Избори без геюви!
  • 20 цигането от София

    10 0 Отговор
    още от сега агентите на ГЕРБ са приготвили чувалите с фалшиви бюлетини , изборите са само за заблуда , а корупцията още ще се увеличи
  • 21 Анонимен

    6 0 Отговор
    Всички знаем как печелят. А корупцията не е само София.... Цялата ни държава е корумпирана и окупирана....
  • 22 Nnам

    5 0 Отговор
    Няма нищо дясно в гроб. Има шайка за крадене
  • 23 SAAB

    3 0 Отговор
    Е как.......цецо ша мъкне чувалите !
  • 24 Гост

    3 0 Отговор
    Управляват ни опг. Не организираните са в затвора......
  • 25 666

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ал та фанах Атаопънах":

    Парите решават всичко.
  • 26 Опг Напа Пирин

    3 1 Отговор
    Мислите си че БГто е държавата на българите и грешите БГто е държавата е на комунистоолигархията подлогозадкулисието политик проституцията популизамът и мутроченгесарщината

    Коментиран от #29

  • 27 681

    3 0 Отговор
    То и аз да броя и печатам бюлетините, и аз ще съм сигурен, че ще спечеля.
  • 28 боцмана

    2 0 Отговор
    Защо да не спечелят , особено ако към девиза на София "Расте но не старее" добавим "Расте но не старее , само много циганее и селянее"!
  • 29 Петата колона на Русия

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Опг Напа Пирин":

    Първо се запознай какво е истински комунизъм и какво е недоразвит социализъм. Това е само смесване на две различни понятия. Същото правят руснаците, нарочно бъркат фашизма с хитлеризма. Истинският комунизъм засега е истински само на хартия.

    Коментиран от #30

  • 30 Секир махала

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "Петата колона на Русия":

    Русия има само географски интерес в България. Крим беше нужен на Путин по същата причина. Няма къде другаде да си печат гъзовете, затова русофилчетата са на всеки километър.
  • 31 Както е казал народът

    2 0 Отговор
    Последният комунист ще умре в България
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове