Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 08:59 41 867 170

Атлантическият съвет: Бойко Борисов направи гаф с базата на НАТО у нас

  • бойко борисов-
  • нато-
  • база-
  • флот-
  • русия

България да се противопостави на руските енергийни проекти

Атлантическият съвет: Бойко Борисов направи гаф с базата на НАТО у нас - 1
Снимка: Shutterstock

Считаме изказването на премиера Бойко Борисов от 24 ноември 2019 г. по повод идеята за изграждане на военноморска база на НАТО в България, направено точно преди предстоящата му среща с президента на САЩ Доналд Тръмп във Вашингтон, за неприемливо и стратегически недалновидно. Това се казва в позиция на Атлантическия съвет в България.

Думите му, че

няма да допусне черноморска база на НАТО на територията на България,

не подхождат на министър-председател на държава, която е съюзник в НАТО. Такава позиция може да има само неутрална държава, която се опитва да балансира между НАТО и Русия, но не и България, чиито съюзнически ангажименти изискват тя да бъде сигурен, достоен и надежден член на Алианса.

С тези думи визитата на премиера в САЩ на практика започна с фалстарт.

Това изявление изпраща много лош сигнал към домакините и към всички наши съюзници в Алианса. Нещо повече - това изявление изпраща окуражаващо послание към Кремъл, който е причината за нестабилността в Черно море, като му дава увереност, че може да продължи с агресивната си хибридна война против НАТО и срещу България в частност.

При това положение няма как желанието на премиера Борисов Черно море да бъде място за "платноходки, туризъм и мир" да бъде реализирана. Агресор не се умилостивява с прекланяне на глава.

Дали Черно море ще бъде за "мир, любов, туристи, лодки и платноходки", зависи от това дали ще има достатъчно сигурност в него и около бреговете му. Факторът, който досега системно внася нестабилност в региона е

Руската федерация с незаконното анексиране от нейна страна на Крим,

с провокациите в Азовско море, с действията за дестабилизиране на Украйна и с интензивното изграждане на нови свои военни способности в Черно море. Стратегическият баланс на силите в Черно море вече решително е наклонен в полза на Москва. И положението ще се влошава, ако страните от НАТО не изградят достатъчно способности в региона за противодействие на агресивните действия на Руската федерация.

Ако не се противодейства на руската агресивна политика сега и не се работи за преодоляване на стратегическия дисбаланс на силите в региона, това би било фактически отказ от защита на собствения ни суверенитет. Стратегическият дисбаланс в полза на Русия е категорично против нашия национален интерес.

Повече сигурност България няма да получи като се старае да омилостиви Москва. Единственият начин за това е да градим стабилна държава със силна армия и да работим за повече присъствие на НАТО в региона.

Затова правилният за нас отговор е повече НАТО в Черноморския регион.

Това, което конкретно трябва да се направи сега, е България да изпълни навреме и в пълен обем всички свои ангажименти по линия на изграждането на адаптираното Предно присъствие на НАТО на Югоизток.

Нещо повече -

ние имаме нужда и от военноморска база, и от военновъздушна база, и от сухопътна бригада на НАТО в България.

Изграждането на многонационални формирования на НАТО в България е гаранция за нашата национална сигурност. Това ни прави силни и независими. И сигурни. А не руските енергийни проекти в България, които само увеличават и без това тоталната енергийна зависимост от Русия. Стратегическа грешка би било да отхвърлим възможността за повече НАТО в България и в Черно море, като същевременно реализираме руските енергийни проекти у нас. Това значи да отхвърлим сигурността и да увеличим зависимостта на страната ни.

Изявлението на Бойко Борисов идва и в контекста на вече допуснатата стратегическа грешка българското правителство да позволи над територията на България на път за Сърбия да прелети руския зенитно-ракетен дивизион С-400. С това действие страната ни се превърна във въздушен коридор за Руската федерация, която се стреми да наложи влиянието си на Балканите като използва Сърбия като инструмент. Освен това, в момента Москва използва своето лоби в Белград, за да въвлече страната ни в измислен шпионски скандал. Провокациите на сръбски официални представители спрямо нас продължават.

Допускаме, че в отговор на изгонването наскоро на руския военен разузнавач от София заради шпионаж Москва няма да отговори реципрочно на своя територия, а ще нанесе косвен удар срещу нас чрез сръбските си приятели. Да не забравяме и награждаването лично от Владимир Путин в Кремъл на обвиняемия за шпионаж Николай Малинов и провокативните думи на говорителя на Кремъл по тази тема, което бе унижение на страната ни.

Москва продължава да нанася удари по нас.

Оценяваме това изказване на премиера Бойко Борисов като изключително разочароващо и направено в най-неподходящия момент точно преди стратегически важната му среща с президента на САЩ Доналд Тръмп.

Препоръчваме на министър-председателя да прочете отново Позицията на Атлантическия съвет на България от 18.11.2019 г по повод срещата му с амерканския президент и изразяваме надежда, че ако се вслуша в нашите добронамерени препоръки, то резултатът от посещението му в САЩ ще бъде с голямо стабилизиращо въздействие не само за България, но и за мира и сигурността в Черно море и Югоизточна Европа.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 134 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ал та фанах Атаопънах

    225 21 Отговор
    Ха на бас че ако беше казал че иска база на НАТО, НАТО щяха да му откажат.
  • 3 Шляхтиц

    312 25 Отговор
    Евроатлантическият съвет ще получи това, което е заслужил, но по-късно. ГОСПОД забавя, но НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯ. Заслужилите ще получат БОНУС: ТРАБИ КАБРИО, ТУРБО ДИЗЕЛ.

    Коментиран от #12, #105, #135

  • 4 Бачо Киро

    316 23 Отговор
    Ало псевдоатлантиците. Що не вземете по една тръба и... Вие си знаете.

    Коментиран от #112

  • 5 СссереМ

    49 391 Отговор
    Ами ние сме част от НАТО, редно е да има база тук,а ако успеят да инсталират и ядрени ракети ще е супер.

    Коментиран от #11, #15, #45, #96, #144

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Наблюдател

    24 204 Отговор
    Напротив, целуна ритуално Путин по задника за да му засвидетелства предаността си! Зщого пагубни те за България руски енергийни проекти ще бъдат спряни и Баце иска да остане на власт като се покаже като непримирим борец срещу натовски бази на Черно море.
  • 8 Behemoth

    352 23 Отговор
    Тия евреи не се спряха ...ще ни превърнат във фронтова държава ...

    Коментиран от #131

  • 9 gggw

    251 11 Отговор
    аман от тия - всеки ден някви глупости изхождат
  • 10 боцмана

    360 24 Отговор
    Целия Атлантически съвет на България на курорт в Белене.

    Коментиран от #97

  • 11 опечален

    138 10 Отговор

    До коментар #5 от "СссереМ":

    Съболезнования на семейството ти!

    Коментиран от #27

  • 12 Само питам

    28 227 Отговор

    До коментар #3 от "Шляхтиц":

    А предателите русофили кога ще си го получиге бе безродник?
  • 13 5kof

    216 9 Отговор
    Господи! Господи! Защо като прибра грешните не прибра и смешните? Аман от дупелизци, използващи задниците си за ветропоказатели!
  • 14 Баце

    109 22 Отговор
    Казах, че няма да има база на НАТО на българското Черноморие. Ще има база на ВМС на САЩ!
  • 15 gggw

    202 17 Отговор

    До коментар #5 от "СссереМ":

    и кат инсталират ядрени ракети ко ше стане? освен че ше дозатрият и без тва затритата природа? а ти на какво ше се кефиш, болен мозък?

    Коментиран от #26

  • 16 Звучи

    104 8 Отговор
    Като нож в гърба. На 24ти си пътуват към америката. На 25ти за срещата му напомнят опорните точки. Заплаха ли е?
  • 17 Борисов

    87 7 Отговор
    Не ме слушайте какво говоря Гледайте какво правя
  • 18 шамандура

    174 11 Отговор
    Правилно е казал.Не ни трябва такава база за да дразним мечката.НАТО има достатъчно бази в Черно море в Турция и Румъния.Грузия също ще им дадат.Тръмп изтегли корабите за да не ескалира напрежението.Търговското корабоплаване в Черно море и без това е замряло заради санкциите и военните действия.Иначе само военни ще плават
  • 19 НЕнато

    264 14 Отговор
    Ето ви пример, как атлантиците без нито един гражданин да е гласувал за тях, имат правото да управляват държава.
    От къде на къде??
  • 20 Един

    80 12 Отговор
    Бойклук
  • 21 белене за соросите

    160 17 Отговор
    олигофрени соросоидни, боклуциии иде видов ден

    Коментиран от #25

  • 22 Тодоров

    218 17 Отговор
    Абе, атлантиците, КОИ СТЕ ВИЕ и кой ВИ иска мнението. Тази "атлантическа" миж....рка се взема много насериозно. Що не вземе да се гр...не, а след като открито работи срещу България, ДАНС да му вдигне мерника. И какъв е официалният статут на Атлантическия съвет, та си позволяват такава критика към изпълнителната власт. Някакви стари нереализирани бивши политически величия, нанесли повече вреда на България, отколкото ползи. Я си...................... Бойко в това отношение е напълно прав и отчита обществените нагласи. А ако руска ракета полети към България, АТЛАНТИЦИТЕ ЩЕ СТЕ ПЪРВИТЕ, които като мишоци ще се изпокриете в задграничните се вили и замъци.
  • 23 CZ 9х19

    19 193 Отговор
    Всички черпвени предатели-русофили ще ги качим на балони и ще ги пуснем над Шабла. Ще провеждаме занятие на ПВО с използване на реални боеприпаси. Това заслужявяте гадове предатели. То бива да работите срещу държавата си, бива ама чак толкова не бива. Членове сме на НАТО ,както бяхме членове на Варшавския договор, който за тези, които не си спомнят руснаците разпаднаха нарочно. Като членове Северноатлантическия пакт и при насищането на западната територия на червената кочина с какви ли не ракети, анексията на Крим, блокирането на достъпа в Азовско море и продължаващата милитаризация, имаме пълно право да допуснем военни бази на територията си. Не може нещо, някъде и душата в рая. Крайно време е да разберем, че ватенките изобщо не ги интересуват "платноходките" в Черно море от векове и много бързо ще ни разорат плажовете, ако нищо не ги възпира. Справка военните бази на черноморския флот, включително и в сепаратистките райони на Грузия, при никакви на НАТО в басейна на Черно море. Борисов обича да се изхвърля, а като чета какви ги ръсите, явно трябва да го убедят да си промени мнението. А той го може.

    Коментиран от #35, #66, #122

  • 24 Рашка с прашка

    71 20 Отговор
    Бочко седи на 2 стола, и скоро ще падне.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Ханс картечаря

    28 172 Отговор

    До коментар #15 от "gggw":

    Какво пречат ядрените ракети на природата бе, червен трол. Руските туристи я унищожават повече, защото са нагли и дрисливи. Ако не знаеш, защото си неслужил в армията, плужек ниеден, природата е най- запазена във военните обекти, защото са строго охранявани и до тях нямат достъп разните изнежени олигофрени.

    Коментиран от #39, #50, #63

  • 27 Генерал

    18 145 Отговор

    До коментар #11 от "опечален":

    Ти си поредния червен тъпанар. Заради такива като теб си заслужава да поканим НАТО да направи база като Инджирлик у нас.

    Коментиран от #149

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Behemoth

    90 10 Отговор
    Днеска е денят ! БАЦЕ се подмива и бръсне в момента...Днес ще му кажат продължава ли да кара жипа или ще го дава на Цецу...

    Коментиран от #47

  • 30 ежко

    120 7 Отговор
    "...фактически отказ от защита на собствения ни суверенитет...."Алоооо?!?Атлантиците?Дефинирайте "суверинитет", че нещо май сте объркали думата.
  • 31 Fate

    135 8 Отговор
    Всички евроатлантици заедно с родната им до 10то коляно трябва да са на първа фронтова линия срещу Русия а не в офиси на хранилка и поилка
  • 32 az#Оставка!

    54 10 Отговор
    От това какво ще каже или няма да каже България нищо не зависи!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ежко

    65 5 Отговор

    До коментар #23 от "CZ 9х19":

    Виждам,че сериозно си прегърнал европейските цености:)Не гледай кой ти говори, а виж кой го следва.....Дори и най-добрата идея, с последователи като теб е обречена на фиаско....
  • 36 124

    96 9 Отговор
    Той Борисофф си е един гаф по рождение а на атлантиците много поздрави на майките им
  • 37 Бат Б

    39 3 Отговор
    Ей Дони, не ме притискай и ти. Внимавай, дане гръмне пушката, която ще ти давам!
  • 38 XXXXXXX

    68 11 Отговор
    КАК Е ВЪЗМОЖНО АТЛАНТИЧЕСКИЯ СЪВЕТ ДС ИЗЛЕЗЕ С ОБЩА ПОЗИЦИЯ. ТА ТЕ СС НЕЩО КАТО ТЮРЛЮ-ГЮВЕЧ. ИМА И СВЕСТНИ ХОРА ТАМ - МАНОЛ ГЛИШЕВ И КИРИЛ ЧУКАНОВ. НО Е ПЪЛНО И С ЧОВЕШКИ УТРЕПКИ - СЪБИ СЪБЕВ, САШО ТРИСЕРЕЦА, КРАСАВИЦАТА КЕЛБЕЧЕВА. ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАМ МНОГО НА НАПИСАНОТО ВЪВ 'ФАКТИ'. ХУБАВИ СТАТИИ ОТ ДОБРИ АВТОРИ НЕ СЕ ЗАДЪРЖАТ ПОВЕЧЕ ОТ 30 МИНУТИ. АКО ОБАЧЕ СЕ ПОКАЗВАТ ПОДВИЗИТЕ НА БАЙГАНЮ, СТАТИЯТА СТОИ С ДНИ. ТРИЯТ СЕ КОМЕНТАРИТЕ СРЕЩУ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ. АБЕ СТАНА НЕЩО КАТО 'ПИК', Т.Е. , НЕЩО КАТО НИЩО. УБЕЖИЩЕ ЗА ПАДНАЛАТА МАСА, ЛИЖЕЩА ПОДМЕТКИТЕ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ В ЛИЦЕТО НА ГЕРБ. АКО В КОМЕНТАРИТЕ СЪМ ОБИДИЛ НЯКОИ ОТ КОМЕНТИРАЩИТЕ ДА ПРОЩАВА. ПОВЕЧЕ НЯМА ВЪОБЩЕ ДА ЧЕТА 'ФАКТИ'. СБОГОМ.
  • 39 no name no face no number

    104 7 Отговор

    До коментар #26 от "Ханс картечаря":

    Дано някой добър картечар освобпди света от присъствието на продажници като теб. На България в момента и трябва неутралитет. По слаби никпга не сме били. зс кой ще се бием? Кого ще заплашваме с бази и защо? Българите имаме право на глас и на избор. РЕФЕРЕНДУМ ЗА НАТО!
  • 40 Чистач

    98 4 Отговор
    Кой финансира тазисбирщина в атлантическия клуб? Като какви се явяват тия ? Като какви се изказват ? Много отпадък има за чистене в тази държава

    Коментиран от #129

  • 41 Нино

    23 49 Отговор
    С тази външна политика никога няма да имаме висок стандарт на живот!!! Тая държава трябва да даде ясен сигнал пред света към ЕС и НАТО ли принадлежи , ако не- напуска тези структури и гравитира към Русия подобно ма Сърбия !!!
  • 42 ПУТИН.В.ВЛАДИМИРОВИЧ

    27 4 Отговор
    Вечна слава на Федеростическиат съвет!
  • 43 Левски

    107 8 Отговор
    Не плюйте против Путин щото ако Ердоган тръгне към Асеновград няма кой да го спре!

    Коментиран от #48

  • 44 СССРБарета

    72 4 Отговор
    Не ни занимавайте с мнението на чуждестранни агенти!
  • 45 Аз предлагам да построят база в блока ти

    80 5 Отговор

    До коментар #5 от "СссереМ":

    И в твойта стая да инсталират ракетите с обогатен уран даже да ти ги сложат под кревата малоумник
  • 46 Borislav Popov

    15 89 Отговор
    Ако, България иска мир на Балканите, трябва да си направим една хууубава и модерна морска база със съвременни кораби, ракети, подводници и т.н. Това не са мои мисли, това са мисли на тукашните руски подлоги, те именно с тази опорка за мира, оправдават, агресивната военщина на руските си господари. А, Ердоган се спукаха тук рублерастите да го хвалят и да го възнасят в небесата, за дето си бил купил С-400 уж да се отбранявал. Нашата морска база, също ще бъде отбранителна, а не нападателна, ми нали за мир се готвим я....)

    Коментиран от #49

  • 47 Лоша работа

    25 2 Отговор

    До коментар #29 от "Behemoth":

    Ако Боко даде жипа на Цоко
  • 48 Стига с тоя Путин бе отпадък русоиден.

    14 63 Отговор

    До коментар #43 от "Левски":

    Левски никога не е бил руска подлога, бе путлераст!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Спитфайър

    58 2 Отговор

    До коментар #26 от "Ханс картечаря":

    Тъпа наци свиня у кочината ти да ги сложат ракетите и от радияцията да ти проникнат още един чифт уши
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Закво ти е

    18 6 Отговор

    До коментар #49 от "no name no face no number":

    Да харчиш само народна пара ли

    Коментиран от #57

  • 53 Кой68

    66 6 Отговор
    Национални предатели....Соросоидни гниди....
  • 54 сноу

    39 5 Отговор
    Ха така-а...Моци и тайфата му пак са се подмокрили и заръчали спешно Ганка да им напише свободно съчинение...Е ,той самия взе напоследък трудно да зацепва и съвсем се разкриви от неудобни пози, но Господ си зтае работата..
  • 55 Borislav Popov

    4 67 Отговор

    До коментар #49 от "no name no face no number":

    Няма значение жужи, какви зе бъдат войниците в базата, важното е, че тя ще е отбранителна и ще защитава България и Балканите, български войници също ще има, ти не се притеснявай, жужи.

    Коментиран от #59

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 no name no face no number

    50 3 Отговор

    До коментар #52 от "Закво ти е":

    Отговорих на тези, които искат чужди войски в България. Мисля, че нова не ни е нужна, но е хубаво да си стегнем съществуващите и не е нужно да купуваме оръжие само от краварника, ами да купуваме най доброто и пт Запад и от Изток, а също и сами да си произвеждаме такова.

    Коментиран от #62, #77

  • 58 незнайко

    81 3 Отговор
    НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ЗНАЕМ КАКВО ИСКАМЕ ! Изграждането на база на НАТО в Черно море наистина не трябва да се случва. Атлантическият съвет защо трябва да диктува нашата политика ??? Прав е Бойко и не трябва да се страхува от Тръмп !!! КАКВО СА ДОПРИНЕСЛИ САЩ ЗА БЪЛГАРИЯ ДОСЕГА ??? НИЩО !!! Втечнена газ от щатите това е БЕЗУМИЕ !!!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Браво

    68 4 Отговор
    Цял свят мълчи , гледа си интереса ,само НИЕ отново “ДИКТУВАМЕ “ международното военно положение ?
    А на жалките подмазвачи със завързани и сложни хамерски никове ще кажа : Тоз път прошка няма да има и за секунди ще се “изпарим “ след като “обявим “ по подмазвачество война на Русия , а вие гнусни Лакеи първи ще бъдете заличени !

    Коментиран от #64

  • 61 9689

    31 3 Отговор
    Все пак от престъпник всичко може да се очаква.
  • 62 Guano Apes

    68 6 Отговор

    До коментар #57 от "no name no face no number":

    Какво оръжие ше се купува бе в тази държава хората нямат пари за храна оръбие ще купуват! РЕПЛИКА БЪЛГАРИЯ трябва да пази неутралитет защото винаги го ядем защото пригласяме на някой друг! България ще я бъде само ако почнат да се раждат бели деца иначе по този път по който вървим ще я бъде още не повече от 30години!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Георги

    48 2 Отговор

    До коментар #60 от "Браво":

    Прав си колега. София е цел на ядрени ракети и при война ще изчезне цяла софийска област
  • 65 Гост

    61 7 Отговор
    След приключване на студената война Нато трябваше да се разпусне.Сега си търсят врагове за да съществуват.Абсолютно против съм на всякакви войни и конфликти на планетата-единственият ни дом за сега.Войните оръжията двигателите с вътрешно горене са за унищожаване.Трябва да запазим този дом за нас и за бъдещите поколения.

    Коментиран от #69

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Гост

    65 4 Отговор
    Борисов е напълно прав.Не ни трябват никакви военнолюбци на наша територия.Русия нищо не е анексирала напротив анексираха през 90-те огромни територии от нея.Бази дрън дрън.Тези хора излязоха от контрол.Нато бази войни само с референдум.Не може някой някъде еднолично да решава с цел световен контрол.
  • 68 Borislav Popov

    7 64 Отговор

    До коментар #59 от "no name no face no number":

    Аз съм си българин, ама вие, вие тукашните петоколонници и платени руски подлоги, не сте и не можете да бъдете ниииикакви българи. Пак ти казвам, когато Ердоган се въоръжава и купува какви ли не оръжия (руски американски) и бази има и всичко има, вие тук се надпреварвате да го хвалите, че бил гооолем държавник и патриот и само мислел за родината си и бла, бла.. ) А когато стане въпрос и във България да се направи нещо подобно, вие напротив почвате да плюете всичкр наред, че сме били предатели и че на нас не ни били трябвали бази и бла, бла, а в същото време ревете, че сме нямали армия и не сме мислели за нашата отбрана и за нашите интереси, както турците мислят ! Ха иди ви разбери после вас, от коя порода сте, турците и руснаците ги хвалите и ги възнасяте до небесата, а по България и българите плюете, като сахарски камили и обвинявате другите, че те не били българи. Продажници сте вие, а не българи ! Аз казах !

    Коментиран от #86

  • 69 Свободен

    11 59 Отговор

    До коментар #65 от "Гост":

    Ще ти се да го няма НАТО. Разпада се само това, което ватниците правят, защото са най-некадърните същества, защото правят всичко в ущърб на обикновените хора. Вижте ги бе, русофили загу*бени - най-богатата на ресурси страна, с най-бедното и оскотяло население. На тях ли искате да приличаме, с тях ли да се сродяваме?
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 тука е така

    7 45 Отговор
    В тоз сайт що русофил пише не е истина,българите останаха малко за съжаление.
  • 72 Май

    49 3 Отговор
    А НАТО според устава му от щатите ли се управлява и групова организация и тези неща се решават публично там.
    Ако за икономически и военни интереси на САЩ се разпореждат с нас като 50 си щат , то това е друга работа.
    И никой не трябва да може да се разпорежда с територията на една държава без решение на суверенна - народа.
    Бойко днес го има,утре го няма и натвореното остава въпреки волята на българите.
  • 73 БББ

    51 2 Отговор
    И къде е атлантика , къде е Черно море, та атлантически/еврейски/ клуб дава мнение.....
  • 74 ГРАЖДАНИН

    30 4 Отговор
    Не го слушайте какво е казал за пред медиите .Нали знаете че до сутринта колко пъти ще дава разни интервюта но в тях съ щноста че е готов на всичко що му поискат от Департамента на които Тръмп се доверява .
  • 75 Българин

    64 0 Отговор
    Тези предатели от атлантическото съюзче да ходят на мерудия , ясно е че реват за тия дето ги хранят, ама ние българите не мислим като тях.Така, че категорично не искаме Натовски бази и тем подобни простотии на територията и водите на България. Оня с Трабанта добре изтъргува картонената си кола, ама стига вече е ревал като млада девица за к.р.
  • 76 FMC

    57 2 Отговор
    На нас ни трябва българска военноморска база, не база на НАТО!!!!! Що за глупаци могат да напишат, че си дават задника на някой?

    Коментиран от #78

  • 77 Добре звучи

    35 1 Отговор

    До коментар #57 от "no name no face no number":

    А за кой ще е това оръжие като държавата се обезлюдява и с право защото не става за нормален живот.
  • 78 Рори

    48 2 Отговор

    До коментар #76 от "FMC":

    Те не са глупаци, а близачи, които са готови да се изнесат всеки момент от България. Не им пука за българите и България, а ги е страх да не секнат паричките за клуба им.
  • 79 Рори

    10 1 Отговор

    До коментар #6 от "El pepi":

    Своите интереси, чий други.
  • 80 цеци

    48 4 Отговор
    Много точно-не трябва да има база на янките...дори и в минало време не е имало база на ссср.

    Коментиран от #82

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 О неразумни юроде

    8 50 Отговор

    До коментар #80 от "цеци":

    Тя цяла България си беше база на СССР и никой не я бръснеше за слива

    Коментиран от #166

  • 83 KONSTANTINOW

    48 2 Отговор
    ТОЗИ АТЛАНТИЧЕСКИ СЪВЕТ Е ЕДНА ЛЕГАЛИЗИРАНА ШПИОНСКА БАНДА РАБОТЕЩА ЕДИНСТВЕНО В ИНТЕРЕС НА С.А.Щ. АКО ИМАХМЕ ПРОКУРАТУРА И ТАКА НАРЕЧЕНИ СЛУЖБИ КОИТО СА СЕ КЛЕЛИ ДА СЛУЖАТ НА БЪЛГАРИЯ ТОЗИ КОМИТЕТ ОТДАВНА ДА Е ЗАБРАНЕН И ЧЛЕНОВЕТЕ МУ ДА СА В ЗАТВОРА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.
  • 84 Rеxor

    37 2 Отговор
    Когато влизахме в НАТО се кълняхме че няма да имаме военни бази.
  • 85 Долна измет

    51 1 Отговор
    Цветанов направи нов Атлантически съвет и отрепката Соломон Паси започна много активно да се мазни на Хамериканците, от страх да не му спрат парите, защото е толкова прост и некадърен, че единственото което умее е да бърбори простотии
  • 86 Бачо Киро

    44 3 Отговор

    До коментар #68 от "Borislav Popov":

    Попов, толкова ли си прост, че не правиш разлика между една страна да си купува оръжия и да си въоръжава армията и да разрешава на друга страна да си прави бази и да си кара въоръжение. Тези войници в базата на САЩ твоите заповеди ли ще изпълняват? Май пропускаш и факта, че в Турция има американска база, но те имат доста войска и въоръжение, а у нас чуждите ще са повече от нашите, отделно нашите по долни гащи.... Ако смяташ, че ситуацията е същата, значи живееш в някаква друга реалност....

    Коментиран от #107

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Българин

    55 3 Отговор
    НАТО е инструмент на ционистите за налагане на Новия Световен Ред. НАТО цели унищожаването на Русия и ще ни използва за пушечно месо срещу нея. Руските ракети ще полетят към България ако от тук се извърши нападение.
  • 89 Коментар

    50 3 Отговор
    Да приемем теоретично, че Русия наистина е анексирала Крим (а той си е руски от край време), каква работа имат нато и в частност сащ там?????????
    Нали нападнаха близкия изток, сега какво е положунието при тях - пълна разруха!!!!!
    Това ли целят с източна Европа и Украйна????!!!!
    Ненавиждам онези от сащ, които ламтят за чужди природни богатства, живеят охолно с огромен външен дълг и голями "демократични"претенции!!!!!!
    Това не е демокрация, това е диктатура едностранно от страна на сащ!!!!
    Добре, че има все още страни, които да им се озъбят, иначе хора като сорос щяха да се изявяват и като богове (не че сега не се опитват де)!!!!!!!!!!
    ВЪН САЩ ОТ ЕВРОПА!!! КАКВИТО ПРОБЛЕМИ СИ ИМА ЕВРОПА САМА ЩЕ ГИ РАЗРЕШИ!!!!!!!!
  • 90 hmhmhm

    41 4 Отговор
    Писна ми от това НАТО - само гледат да раздухат въглените и да лумне пожара! Да видим нашият как ще се държи ! Да земе да нацелува Мелания , па да се разберат с бай Дончо на по ракия ...
  • 91 Жеков

    46 4 Отговор
    Тези бандити сега не си плащат за 4-те бази ние ще им даваме 5-та база.
  • 92 Коби

    38 4 Отговор
    Как поставянето на натовски бази ще те направи по- независим!!!? Просто си слагаш мишена за руските ракети! Има си договор за Черно море чужд кораб да не стои повече от 21 дни в Черно море!
  • 93 onq s konq

    40 5 Отговор
    Eeeeee баааааа и наглите кравари. Малко са им 4 бази в страната които получиха подарък от Б.Б. сега и на черноморието искат!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Цвъки отвръща на удара

    22 3 Отговор
    Добре са го посъветвали краварите! Залагат и на него и на Тиквун! Който оцелее! Държавна политика, задкулисна. Още от създаването си! Всички отрепки на два лагера и да се млатят, така остава половината и то изтощена. Хитро, а?
  • 96 Кръстю

    34 3 Отговор

    До коментар #5 от "СссереМ":

    И до ядрените ракети ще настанят и твоето семеиство за да сте защитени от руснаците. Тъкмо от две места да ни обстреляат и откъм черно море и откъм сърбия. Тъ панар.
  • 97 Po-znaesht

    44 3 Отговор

    До коментар #10 от "боцмана":

    И докога с припомнянето от Атлант. Съвет на тези дивотии,че Русия НЕЗАКОННО е анещсирала Крим??Та,нали СССР СЪЗДАДЕ държавата Украйна след 1917 год. Ккато част от Съветския съюз!!Дотогава НЕ СЪЩЕСТВУВАШЕ държава Украйна!! И сега,естесгвено има право да си регулира границите С МИРНИ СРЕДСТВА след разпада на СССР!!А не като САЩ,които воюваха 2 пъти с Мексико и им отнеха 30 % от територията!!И,нали имаше референдум в Крим и над 90 % бяха за включване към Русия??Направете си изводи за подходите на Русия и САЩ!!!
  • 98 Никой

    35 5 Отговор
    Г-н Михайлов, кой Ви дава право да изказвате мнение от името на България. Руска агресия? Моля, Ви не ме карайте да се смея! Сигурност от НАТО? Пак ме карате да се смея! НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА СИГУРНОСТТА НА НАШАТА СТРАНА! И НАТО И РУСИЯ СИ ГОНЯТ СОБСТВЕНИТЕ ИНТЕРЕСИ. НИЕ КАТО СМЕ ДУПЕДАВЦИ - ЩЕ СТРАДАМЕ!!! И моля най-почтително, НЕ ПРАВЕТЕ ПОВЕЧЕ ПОДОБНИ СТАТИИ - ВИЕ НЕ СТЕ ОПЪЛНОМОЩЕН!!!
  • 99 САЩ и Русия военнопрестъпници

    38 5 Отговор
    Кои сте вие, че да решавате да има база на НАТО на Черно море???
    Вън от България, долни подлоги!!
  • 100 Мирко

    25 4 Отговор
    По откровенно признание че НАТО не могат да се мерят с Русия около Черно Море не бях чел.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 киро

    26 3 Отговор
    USA GO HOME ! Как ме разбрахте ?!
  • 103 az#ЛибераленКрах

    27 3 Отговор
    Тия са от петата колона на глобалистите у нас! И работят за интереса на глобалистите, а не за българския интерес!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 332дед

    11 7 Отговор
    Тикве.. хептен се е самозабравил.. НЕ Е ТОЙ ЧОВЕКА КОЙТО РЕШАВА ТАКОВА НЕЩО В ДЪРЖАВАТА! Оставането на власт на този самозабравил се мутраген е не само вредно, но и опасно са БГ!!!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 az#ЛибераленКрах

    44 5 Отговор
    Ама големи дупедавци сме станали за 30г. демоНкрация! Преди като бяхме част от Варшавския договор и определяни като най-близките до Москва на българска територия нямаше нито една съветска база! При това граничехме с две натовски държави -Турция и Гърция. Сега нямаме обща граница с врага, разбирай РФ и въпреки това имаме четири американски бази на своя територия. А освен това, някой тук реват за още бази.....
    Почувствахте ли разликата от преди и сега и усетихте ли в какви дупедавци ни превърнаха за 30 години???

    Коментиран от #115

  • 109 Калин

    33 3 Отговор
    Които искат база на НАТО и ядрени ракети в България са ненормални.
    Сега ако стане ядрена война в България няма да пуснат бомба , но ако се направи база няма отърваване , ша съ мре

    Коментиран от #110

  • 110 SAAB

    15 2 Отговор

    До коментар #109 от "Калин":

    То да НЕ става....., че радиацията от Фокушима за седмица обиколи планетата ! Жим няма да остене никой !
  • 111 Важно

    16 2 Отговор
    До програмистите на факти.бг!
    Моля направете по подразбиране да излиза последния написан коментар най-отгоре!
    В момента хората гледат главно написаното от първите 10-20 коментирали, което обезмисля останалите коментари!
  • 112 Бачо Киро,невежият зомбиран путинист

    4 22 Отговор

    До коментар #4 от "Бачо Киро":

    Отивай да се кланяш на Пьотр Толстой,който открито се закани че ще ни изкупят като стадо. И прославяй любимия ти Путкин заради великото му "откритие" че българската азбука всъщност била...македонска.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Казуар

    7 12 Отговор
    Какво щеше да стане с умника Николай Малинов ако беше руски гражданин и пишеше доклади до западни и американски служби, че в Русия трябва да се промени системата за управление, чрез подмолни действия.
  • 115 Нафърфорий

    7 4 Отговор

    До коментар #108 от "az#ЛибераленКрах":

    Не сме станали чадо, винаги сме били
  • 116 Усмивката

    3 5 Отговор
    Абе ,има едни рубли ,дето изчезнаха заедно с фалита на КТБ банка.Тия пари сега се издирват.Но се знае в чий джоб се трансформираха .За къщи ,апартаменти,и лотарий ите дружества.И за да не се разгневи чичко Путин ,сега са тия Ганьовски мурафети.За едни 200 милиона сменяме курса от евроатлантически към евроазиатски.Сутрин да ,вечер не ,сутринта не на обед да .Типично за Борисовото управление.Предстои продължение........
  • 117 Не ревете.

    5 11 Отговор
    Че сме били мишени за руснаците. Те имат ракети насочени към всички натовски държави. И без един войник да сме, и без една натовска база, пак сме си мишена. Спете спокойно.
  • 118 дядо Пешо

    24 1 Отговор
    едно голямо браво за Бойко за това изказване!
  • 119 соросоидни кърлежи

    26 0 Отговор
    Вече сме в Нату,защо все още съществува Антлантическия съвет..Дадохте един съвет да влезем в тая "миролюбива" организация,да не преброявам колко мирни жители утрепахте..милиони.Сега ще купуваме самолети и дронове.
  • 120 доктор ох боли

    29 1 Отговор
    Не знам какъв е тоз атлантически съвет, но за благото на България трябва веднага да бъде разтурен!
  • 121 ПЕНКО

    6 1 Отговор
    ТРАНСТАЛИСТИЦИ - "ВИДОВ ДЕН " Е НА 15.06. ВСЯКА ГОДИНА !!!!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Бай Шиле

    12 1 Отговор
    Оня главанак от БСП,дето пропагандираше политиката на Русия е обявен за шпионин и арестуван.Саламон и Клептоманката са патриоти и демократи? Свобода на словото?
  • 124 Мемфис

    2 30 Отговор
    Крайно време е да спре този шебек да хитрее и най- после да застанем до Румъния, Полша и другите членове на НАТО и ЕС!
    ОР Русия сме видяли само лошо, но всички в това НС са наследници на престъпниците- комунисти.
    България макар и последна в ЕС,но в крайна сметка ще се приобщи към прогресивният свят и ще срита мечката по насраHия г.з!
  • 125 Bubbles

    19 2 Отговор
    Тоест според тоя така наречен атлантически съвет - Членовете на нато нямат право на избор?
    Е то бива дупедавщина...
  • 126 Някой си

    12 4 Отговор
    Хайде стига вече, че много плюнки и пяна се разхвърчаха. Истината е следната: и да има, и да няма база в Булгаристан, ние сме член на НАТО, така че няколко руски ракети вече са прицелени в нас, а на Българиийката й стига и една. Няма никакво значение имаме или нямаме армия и с какво е въоръжена.За Русия България е едно нищо, досадна малка прашинка, някои невнимателни наши политици могат само да я раздразнят леко и Русия да направи едно показно с България.

    Коментиран от #127, #128

  • 127 България ЕС НАТО

    3 25 Отговор

    До коментар #126 от "Някой си":

    В тази игра няма малък или голям Много по големи сме от Русия защото сме в ЕС и НАТО а те са джуджета пред нас
  • 128 Ако имахме...

    0 24 Отговор

    До коментар #126 от "Някой си":

    Атомни бомби и добра морска флота, щяхме да сме в доста по-добре геополитическо положение.
  • 129 Enichar

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "Чистач":

    Kolega, tvoyat comentar e nai umesten tuk!
  • 130 Чичо

    5 0 Отговор
    Напишете си имената - поне да ви знаем кои сте
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Зайко Байко многознайко

    6 3 Отговор
    Тиквоций Едно се извърта, като чамова дъска. Какво друго можете да очаквате от неукия ни " министър председател"?😡
  • 133 681

    5 3 Отговор
    Прост е Борисов и страхлив. За да си държавник, трябва смелост!
  • 134 Хаха

    17 1 Отговор
    От кой ще се пазим бе,тъпаци нагли.Бедна държава никой не я иска.Преди 50г сами се предложихме на руснаците,не ни искаха.Сега щяли да ни нападат.Единствения ни враг е Турция,но тя много не е..бава нато.Питайте Гърция за Кипър.

    Коментиран от #142

  • 135 Димитър

    4 17 Отговор

    До коментар #3 от "Шляхтиц":

    Освен база на Нато, би било хубаво да се разположат ракети със среден и малък обсег по българското черноморието плюс модерни натовски радари. На изток срещу нас е въоръженият Крим, на запад от нас е Сърбия вече въоръжена с руски панцер. Ние не бива да се снишаваме по Живковски. Може да сме малка държава, но това не пречи да сме модерно въоръжена страна и Русия да има респект от нас. А не да ни се подиграва и източва големи финансови ресурси от България.
  • 136 Dedal

    14 0 Отговор
    Еми прав е Бойко този път. При пряк сблъсък нас и Русия ни дели онази плюнка Черно Море, а САЩ са на задника на географията. Кой ще го отнесе е ясно и за пеленаче.
  • 137 СЛАВА НА РУСИЯ

    19 0 Отговор
    НАТО вън. На прах и пепел. Прах и за всеки Джендър в Бг. Всички натовци са такива. Русия е българска държава. Сега е вовеки веков.
  • 138 ВАТМАН

    20 1 Отговор
    Който иска да се бие с руснаците да ходи да става доброволец в украинската армия или в Идлиб.Който иска да става американец да хваща Титаник и да оди в Америка/ако му дадат виза/.БЪЛГАРИЯ НЕ Е ВРАГ НИТО НА РУСИЯ,НИТО НА ТУРЦИЯ,НИТО НА СЪРБИЯ,НИТО НА РУАНДА.НИЕ НЕ ИСКАМЕ ВОЕННИ БАЗИ!
  • 139 Бай Мън Гал

    13 1 Отговор
    Тая гей-дружинка да ходи на София-прайд и да пее "Пля-пляс педалите....."
  • 140 име

    0 13 Отговор
    та нали сме част от нато? нали всяка база у нас е на нато? какъв е проблема с наличието й?
  • 141 Шаран БГ

    16 0 Отговор
    Щатите направиха цяла държава на изконна сръбска територия! Това не се брои.... Крим е руски по-вече от два века. На около 10 хиляди километра от своята страна , янките раздават "правосъдие" и кроят картата на Европа. Ние сме много малки, но трябва да сме "сигурен, достоен и надежден член на НАТО." Разбрах, че в НАТО ни имат за член. Ако искат и пет бази ще си измайсторят по черноморското ни крайбрежие.Ако искат и ядрени ракети ще курдисат в тях..... Само не си мислете, че това са бомби-одринки и не им се радвайте толкова много. Разбрах още, че цялата Европа е една тъпотия безпрецедентна в международните отношения !!!
  • 142 Ние ли?

    1 0 Отговор

    До коментар #134 от "Хаха":

    Се предложихме или политик назначен от Москва? Референдум имал ли е? Кой пита обикновения човек?
  • 143 Васко Георгиев

    4 4 Отговор
    На времето България заедно с Русия работеше активно за унищожението на Америка и НАТО Бойко Борисов беше от хората верни на иделогията.
  • 144 Имам човек...

    12 1 Отговор

    До коментар #5 от "СссереМ":

    Ама, че си цървул! Наври си една ракета у газо и пукни мизернико смотан!
  • 145 не патриотар а българин

    23 2 Отговор
    Атлантическият съвет, заедно с Пасито, да хващат самолета за Аляска и ...много здраве! Станишев, Гергов и си-е, червени капиталисти да хващат влака за Сибир и ...много здраве! Тук искаме да живеят българи и да защитават интересите на България!
  • 146 Капитан Петко войвода

    17 1 Отговор
    Евала на Бойко, ако направи и аеца няма кой да ни закача, иначе Гърците знаят кой ще ги спаси ако се наложи и не само те, Русия има съществен принос за свободата и независимостта на християнските държави на балканите, другото е като Македония към нато ама учете албански
  • 147 Готин

    6 3 Отговор
    90% от българите не искат чужди военни бази на българска територия. Натовска база не означава база на САЩ. Защо да няма НАША НАТОВСКА БАЗА. ЧУЖДИ БАЗИ ЩЕ НАЛЕЯТ ВОДА В МЕЛНИЦАТА НА СИДЕРОВ. Вие представяте ли си протестен вот и Мин. Председател - В. Сидеров. Тогава си....... мамааааата.
  • 148 Без срам

    16 1 Отговор
    И не мога да разбера не виждате ли какво става на балканите, добре, че Русия е силна иначе не само Македония ми и Сърбия щеше да дадат курбан нато, ще ни претопят християните на балканите демократично до де се пазите от освободителите си
  • 149 Стрелата

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "Генерал":

    Кукуку
  • 150 944

    13 0 Отговор
    Супер.Няма какво да се осира и това море.Бактън от кораби и подводници и замърсяващи учения.Малко ни са идиотите рушащи плажните ивици...
  • 151 гражданин

    10 0 Отговор
    Шайка продажни изверги! Гнусни соросоидни престъпници! Извратени неолиберални фашизоидни джендъри! Оставете България и българския народ на спокойствие! Спрете разграбването и ликвидирането на България и българите! Освободете ни от лицемерното си алчно , цинично и пагубно присъствие!Мисля,че е пределно ясно до къде ни докарахте!
  • 152 Гошо

    8 1 Отговор
    АКО ТИЯ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ БЯХА РОДЕНИ ПО ВРЕМЕТО НА СЪЕДИНЕНИЕТО ТО ТОГАВА НЯМАШЕ ДА СМЕ ОБЕДИНЕНИ И ЩЕШЕ ДА ИМА КНЯГЕСТВО БЪЛГАРИЯ И ИСТОЧНА РОМЕЛИЯ. ТИЯ ПОЛИТИЦИ НЕИСКАТ ПРАВОСЛАВО СЛАВЯНСКО ОБЕДИНЕНИЕ И ПРОСПЕРИТЕТ А ДЯВОЛСКИ СЪЮЗ С АНГЛОСАКСОНЦИТЕ.

    Коментиран от #158

  • 153 разума

    7 0 Отговор
    Руснаците да направят една военноморска база в Куба, за да има спокойствие и туризъм в региона. А защо не и в Венецуела.
  • 154 Истината

    7 1 Отговор
    България обича Русия,и вътрешно в себе си всеки истински българин е съюзник с Русия,а не с нацистите от Сащ,всичко друго е пунта мара нагаждане,дори и самия бойко го осъзнава това прекрасно и в сащ също го знаят това от векове.Дори и някога да има война НАТО-РУСИЯ,е ясно ,че ще завърши катострофално за всички но най вече за АМЕРИКА.
  • 155 Repa

    5 0 Отговор
    Ако бяха само руснаците, Боко нямаше да е против и дузина нато-хамерикански бази по морето, но турците ги е страх, че ще им пречат на рахата тук и мекерето следва техните директиви.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Аспарух Кубратов

    7 2 Отговор
    Бойко показа че е българин и мъжкар, на фона на всичи бръщолевения от изпаднали в кома лакеи дупедавци, които могат да ни докарат само война, с искането за база у нас
  • 160 Българче

    2 2 Отговор
    Ние не сме изтривалка нито на Алианса, нито на Русия. НАТО, НАТО, дали ще си платят данък или наем на земята като си направят база? Те имат една цел-стягане кръгът около Русия. Ако стане нещо България да му мисли! Американецът е далече. Браво ти казвам за 1ви път Бойко!!!
  • 161 ADAM

    2 0 Отговор
    После еиват,че ее имало :))
  • 162 Пешо

    0 3 Отговор
    Защо свързвате комунистическата мутра Борисов с евро-атлантизма !?
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 иванов

    1 0 Отговор
    Този "Агланнтичиски съвт" и то български, кой и защо го фининсира и кого преставлява, и кого слуша. И от какви субекти с какваа подтотовка,чиа агентура са. Та се опитва да съветва и препоръчва на българският менистър - председател с непоискани съвети, каква политика да води в този взривоопасен раион, като Черно море. Групичка от платени от ЦРУ лаици се опитват акъл да дават. Българският министър- председател си има достатъчно и качествени съветници от висока класа, та да слуша"съветите" на кръжок от платени далеката чужбина скъпо субекти, които нямат работа у нас, са чужда агентура е трябва, редно е ... да бъдат "помолени" от ДАНС да отидат там и при тези, които им плащат. За какво, те си знаят...
  • 165 България

    2 0 Отговор
    Паси е по-голям католик от папата... А дали е евреин за какъвто се представя...?!

    Коментиран от #168

  • 166 И това е така

    1 1 Отговор

    До коментар #82 от "О неразумни юроде":

    Но СССР отдавна го няма за щастие.

    Коментиран от #167

  • 167 Алчни комита го разпродадоха

    1 0 Отговор

    До коментар #166 от "И това е така":

    Каква ирония
  • 168 Не е защото

    2 0 Отговор

    До коментар #165 от "България":

    Всичко при него е лъжа включително и това. Ако беше еврейн щеше да каже че не е. Хаха
  • 169 Българин

    0 0 Отговор
    Към дебилите : Това е "мъдър" ход на хамерите ! Базата отива в Румъния и "отново Тиквата е защитила "националните ни интереси" !9479
  • 170 zevs

    0 0 Отговор
    КОГО СЪВЕТВА ТОЗИ антлантически съвет!?соломончо сам се съветва.САМО НЕЗНАЕМ ЗА КОЛКО СРЕБЪРНИКА!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове