Last news in Fakti

30 Декември, 2019 17:11 2 072 36

Нено Димов: Нинова разпространява фалшиви новини и насажда страхове у хората

  • перник-
  • водна криза-
  • нено димов

Ако тя имаше претенции за качеството на въздуха, в правителството на БСП, можеха да се предвидят пари за подобряване на чистотата му, но не го направиха

Нено Димов: Нинова разпространява фалшиви новини и насажда страхове у хората - 1
Снимка: БГНЕС

Г-жа Нинова разпространява фалшиви новини и насажда страхове у хората. Това продължава не само в сектор „Въздух“, но и в сектор „Води“. Не е редно лидер на политическа партия с претенции да насажда страх. Ако тя имаше претенции за качеството на въздуха, в правителството на БСП, можеха да се предвидят пари за подобряване на чистотата му, но не го направиха. Това каза министърът на околната среда и водите Нено Димов по време на брифинг.

Той припомни още, че всички ТЕЦ-ове и топлофикации са били приватизирани в този период, в който БСП е управлявала. „Когато говорим за това какво се диша трябва да си дадем сметка, че тя пряко е участвала в приватизацията и трябва да понесе отговорността си“, подчерта той.

„Всеки човек трябва да си дава сметка какво говори и какво постига след това“, категоричен бе министър Димов.

„От 2014 г. насам почти всички станции, изследващи чистотата на въздуха, са подобрили своите показатели. Тежките проблеми се решават във времето и положителните резултати са факт. Някой трябва да каже на г-жа Нинова, че с фалшиви новини политика не се прави“, коментира още екоминистърът.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не се оплаквайте

    12 17 Отговор
    Осъдете я.
  • 2 Rusnak

    9 32 Отговор
    БСП, както и ДПС са противоконституционни партии
  • 3 Гражданин

    49 4 Отговор
    От кое село си Нено? На нас ни се привижда мръсен въздух и италиански боклук който се изгаря на площадки и ТЕЦове! А в Перник изобщо не източха водата!

    Коментиран от #27

  • 4 Будалата

    41 9 Отговор
    За 10 години с крадливия ГЕРБ до това я докараха.
  • 5 я непричом

    25 1 Отговор
    да живее Стома и ВЕЦ-ана агата, те ме наавиха Министър...
  • 6 Обичам MILF-ки

    6 19 Отговор
    Аз на нея друго бих искал да й насадя. На всички възможни места.
  • 7 Тоя цървул

    28 3 Отговор
    Кое е това правителство на БСП- премиера Орешарски, човек на ДПС, а председател на БСП съргей ли? Еехх тая Нинова, как е пропуснала тогава да предвиди пари за чист въздух.
  • 8 87654

    18 3 Отговор
    БСП, а и всички партии е добре да вземат пример как сътруничиха и какво постигнаха политиците в Севлиево за тези 30 години. Вървете там на обмяна на опит. За тези, които на знаят, политиците в този малък град се договориха в началото на прехода заедно да работят за града и заедно да го ръководят. Градът в прехода до сега е имал само два проблема: недостиг на работна ръка и когато такава се набави се получи недостиг на жилища. Вървете и вижте колко сте жалки, живковски недоносчета.
  • 9 Иван Тотев бивш пловдивски кмет

    23 3 Отговор
    Аз много лесно подобрих показанията на станциите в града - преместих проблемната станция от Сточна гара на края на града в един парк! И оо, чудо! Показанията са в норма ;) Да знае Немо, и без пари става работа има ли желание.
  • 10 Бесен

    30 3 Отговор
    Този е свръх некомпетентен идиот! В една нормална държава единственото свързано с екология, до което да има достъп това човекоподобно щеше да копане на дупки за залесяване... проблема е, че в белите държави това се прави механизирано, не с кирка, та и там не може да се включи тоя безобразен тъпанар!
  • 11 onq s konq

    24 3 Отговор
    Ама не може за всичките ви нарушения и престъпления все Нинова да ви е виновна. Не управлявате от вчера и не ползвате държавните пари от вчера . Омръзна ни за каквото и да се провалите да ви е виновна Нинова. Не разбирате ли, че така и правите безплатна реклама?
  • 12 Данчето фандък

    23 2 Отговор
    Е ся гледайте как наши хора ще спечелят почъчка за печки на пелети за нашите верни ромски избиратели и като потрошим едни милиони как ще светне въздуха в София! На кукув ден.
  • 13 възмутен

    25 1 Отговор
    Безсрамнико, какви ги говориш? Ти некадърнико не беше ли с Костова мошеника и крадеца заедно? Ти Гледа ли филма"Скелета на прехода" Няма разрушено, приватизирано, окрадено, съсипано нещо- заводи, селско стопанство, дружесва, в който грабеш и съсипия да не е подписана от този мръсник, а ти си от неговата гилдия, т.е. изпечен мошеник и крадец. Преди около месец какво каза? Няма няма проблем с язовир "Студена", е неграмотнико и лъжецо, Нинова ли ти сложи в устата тези лъжи" НА ТИКВАТА И ТЕЗИ ОКОЛО НЕГО ВСЕ ДРУГ ВИ Е ВИНОВЕН, НЕДАЙ СИ БОЖЕ ПЪК ДА ВИ СЕ КАЖЕ НЯКОЯ ИСТИНА, я за кръжба, я за неграмотност просто Вие не сте никога виновни, МРЪСНИ, НАГЛИ КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ!!!!!
  • 14 Ван дер Любе

    22 2 Отговор
    Всеки да отговаря за своето време. Нека НеноДимов какво направи правитесвото на Борисов за последните 5 години, а също така да обвини Орешарски и сие какво те са правили през тяхното време. Единственото което може да се каже, че това, което Орешарски е правил или не, не е оправдание за действията на Нено, Лилето, Борисов и другите сеерджии от правителството.
  • 15 герберски сволочи

    14 2 Отговор
    На това идиотче вляво да не му е влязла някоя водопроводна тръба отзад , че се е озъбило така.
  • 16 gggw

    12 1 Отговор
    ти па намери кога да се обадиш, некадърник рошав. работата си не знаеш как да вършиш, дори не знаеш каква е, ама да коментираш другите си пръв. олигофрен
  • 17 Лъжкинята Нинова

    3 14 Отговор
    Подлата и нагла Измамница Нинова се сети за хорицата в Перник като свърши гулаят си по празниците и забележете само 2 месеца по-късно от началото на кризата и то в организираният от сателитните на БСП партии митинг. Ей патко хората вече не се връзват лесно на поредните БСП лъжи интриги и опити за държавен преврат.
  • 18 кой го интересува Нинова

    17 1 Отговор
    Ако Нено Димов беше министър в нормална държава, не само щеше да е подал оставка, но и опашка от прокурори щеше да има след него!

    Коментиран от #30

  • 19 град КОЗЛОДУЙ

    12 1 Отговор
    МАФИЯ
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 1 Отговор
    ГЕРБ МАФИЯ
  • 21 9689

    11 1 Отговор
    туй нещо какво работи?
  • 22 чичо

    16 1 Отговор
    И кое бе Ненов е фалшива новина?!? Нима не е истина че сме заринали пристанището във Варна с тонове италиянски боклуци, които се изгарят неизвестно къде? Нима не е вярно, че половината градове у нас пият вода извън всякакви стандарти?!? Нима не е вярно, че поне 20 града са на жесток воден режим, който върви към реална хуманитарна катастрофа??
  • 23 Някъде

    13 1 Отговор
    Нено първо да обясни на хората за водния режим, после да говори за въздуха. Абе, най добре да си подава оставката...
  • 24 Кой68

    12 1 Отговор
    Защо е още министър ?????????
  • 25 Челмето

    11 1 Отговор
    Наньо,ти даже не знаеш защо си министър,за какво отговаряш.Толкова сте некадърни че си личи от километри

    Коментиран от #28

  • 26 Шопо

    8 1 Отговор
    Епа да ! У Перник вода колко искаш ! У Бобов дол не горят италиански отпадъци ! В Перник не горят италиански отпадъци ! Въздухът е кристално чист !!! М@йкя ви да €б@ у гербавите престъпници !!!
  • 27 Еееееее

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гражданин":

    Не знаете ли?
    Тя тая Нинова окраде водата от перничани и е изтъргува на Пеевси,Беевски ли бе за ел.централите му.
    Па нали робите са кротички,очаква се и въздуха да се отнеме оти има и ветърни централи веч,ония с перките.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 антрашпиц

    6 0 Отговор
    Ми ко ривети?Избирате си ги три пъти и все ривети.Ако не са герб ша са бсп.Не мога да го разбера тоя народ.В един и същи камък да се спъваш 30 години и само да роптаеш и нищо повече да не правиш.Еми не го разбирам това.

    Коментиран от #31

  • 30 gggw

    6 0 Отговор

    До коментар #18 от "кой го интересува Нинова":

    точно! и аз т ва се опитах да кажа. цялата му работа е да се подмаже на шефа.. и кат няма как със свършена работа .. се подмазва с плюване .. и на селтака бойко явно много му харесват такива... то по същия начин оня съблезъбия стана министър на правосъдието.. чрез плюване по другите. иначе за чеп за зеле не става
  • 31 gggw

    4 0 Отговор

    До коментар #29 от "антрашпиц":

    ами джурналята друг не интервюират.. няма състезания на идеи, няма съмнения в знанията ... те само бсп и герб ни рекламират кой по-добре плюе по другите
  • 32 истината

    1 6 Отговор
    До кога тази мръсна гад Корнелия Нинова ще ни залива с мръсотията си.няма ли кой да и избие зъбите
  • 33 БУКО БАЛАМАТА

    0 0 Отговор
    ПО ЗДРАВвввв
  • 34 УНЧЧЧО

    1 0 Отговор
    НЕНО ЛИ СИ КАКЪВ СИ АКО СИ ПОНЕ МАЛКО ОТГОВОРЕН ИЗЛЕЗ ПО НАЦИОНАЛНИТЕ МЕДИИ И КАЖИ КЪДЕ И СРЕЩУ КАКВИ СУМИ СЕ ИЗГАРЯТ ВРЕДНИТЕ КАНЦЕРОГЕННИ ОТПАДАЦИ ОТ ГЕРМАНИЯ ГРЪЦИЯ ИТАЛИЯ И ДР в ТВОЕТО СЕЛО ИЗГАРЯТ ЛИ ЕВРОПЕИСКИ БОКЛУК БЪДИ ОТГОВОРЕН А НЕ СЕ ПРАВИ НА УМРЕЛА ЛИСИЦА ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН
  • 35 СЛАВИ

    1 0 Отговор
    Господин министре, дали африканската чума не се разпространи по животните у нас чрез африканския боклук, който се внася законно за консумация у нас? Ако е така, може да заразим цяла Европа. А както българите се изнасят по целия свят, какво може да стане със света? Ами с азиатския и европейския боклук, който се донася за консумация у нас с влакови композиции и шофьорските обратни курсове какви ли болести може да се донесат???
  • 36 7533

    1 0 Отговор
    Изсичате горите, затова няма вода. И зверовете ще тръгнат по къщите, защото вече няма и животинки в горите, с които да се хранят! Внасяте боклука на света, дори и от това печелите! А ще повишавате данъците на евтините и стари коли, които хората дори и не карат.Какво ли още ще измислите, за да печелите. Може би данък за зъбите, данък за дишане на въздух - вижте какво е било под турското робство, може да ви дойде идея. Кога българинът е допускал, че може да изпадне под българско робство? Изгонихте една трета от българите да се скитат немили-недраги по света, унищожихте икономиката, просветата и културата, селското стопанство... Мразите българския народ. Дори и българската земя мразите, щом отидохте да я предлагате на арабите за продан. Как ли ви гледа от горе цар Калоян, кан Тервел, кан Аспарух, кан Кубрат. Вашите закони дори не спазвате, НО ИМА И КОСМИЧЕСКИ ЗАКОНИ - НЕ СТЕ ЛИ СЕ ЗАМИСЛИЛИ КАК ЩЕ ВИ СЪДЯТ ПО ТЯХ ЕДИН ДЕН?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове