8 Май, 2020 09:09 38 225 142

Васил Божков: Общото между мутрите от 90-те и сега е Борисов. Разликата е Пеевски

  • васил божков-
  • мутри-
  • обвинение-
  • бойко борисов-
  • пеевски-
  • делян пеевски

Тогава го нямаше, сега го има. Сега дърпа конците в сянка. Публична тайна е кой назначи Гешев за главен прокурор, заяви живеещият в Дубай бизнесмен

Васил Божков: Общото между мутрите от 90-те и сега е Борисов. Разликата е Пеевски - 1
Снимка: БГНЕС

Какво значи, че съм най-опасният българин след 10 ноември 89-та? Иван Гешев ли реши, че съм виновен и че водя хибридна война срещу страната. Аз заминах по работа, не съм избягал. Физически нямаше да вляза от ареста. Тези хора нямат задръжки и спирачки.

Това заяви пред "Тази сутрин" по бТВ Васил Божков.

Да се дават присъди от прокуратурата ми е малко странно. Със сина ми се чух и вчера. Обвинен е за пране на пари, а по това време е бил в Англия. Държат Елена заради думите на един свидетел. Държат ги като заложници. Мафията не прави такива неща.

Държат невинни хора в ареста. Всичките ми познати са наплашени. Хунтата ги заплашва, репресивният апарат работи. Влади Горанов е време да си подаде оставката. Ако не е знаел за закона, значи е лош министър. не съм имал никакъв достъп до комисията по хазарта. Изведнъж тази награждавана комисия се оказа незаконна.

Какво ще се промени, ако се върна. Ще ми запушат устата и хората пак ще си останат заложници. Ще ме арестуват веднага. нямам предявени обвинения, никой не ме е търсил. Имам някакви служебни адвокати, които не съм чувал. Нямам връзка с певицата ЛиЛана.

Не е мое подставено лице. Какво значи подставено лице? Не знам да имаме общи бизнеси. мислите ли, че ме интересуват един-два-три милиона от еврофондове. Сега нямам пари, издържат ме приятели. Не са българи. Българите се страхуват да говорят с мен. Всичко е блокирано. Смешно е, че са ми помагали и руски граждани. Инсинуации на прокуратурата.

Ще ме спасява шефът на руското разузнаване?! Бих се върнал, ако имаме правова държава и закони. Талибанът Гешев и слугите му разрушават световно историческо наследство. Ще съдя България за престъпление срещу човечеството.

Да водиш, да пипат некомпетентни хора и да хвърлят с чували, то ще погине. Бележката от 70 и някоя година за криминална регистрация ми е сувенир. Аз бях дисидент тогава.

Да не си говорим смешни неща. Сега мутрите действат като през 90-те. Държавата е с бухалката. Общото между онези мутри и днешните е Борисов. Разликата е Пеевски. Тогава го нямаше, сега го има. Сега дърпа конците в сянка. Публична тайна е кой назначи Гешев за главен прокурор.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 245 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 истина е

    456 21 Отговор
    България от 10 преди год. трябваше да е прекръстена на СИК !!

    Коментиран от #88

  • 2 La Cocina Bulgara

    334 46 Отговор
    Големият въпрос е, кой стоя зад този цели 30 години?

    Коментиран от #3, #70, #90, #139

  • 3 То е ясно

    253 12 Отговор

    До коментар #2 от "La Cocina Bulgara":

    че са милиционерите от ДС, но кои са имената?
  • 4 сигурно

    382 19 Отговор
    Шайката управлява с мълчаливото съгласие на ЕС. ,защото джендърите се плашеха да не ни превземе Русия !

    Коментиран от #21

  • 5 Кински

    62 158 Отговор
    С такива изявления нищо добро не го чака в БГ .The Skull скоро няма да се върне .по добре да направи национална лотария в OAE,и да не напуска емирствата .само да не забрави да си плаща данъците

    Коментиран от #17, #132

  • 6 реалист

    94 243 Отговор
    Горкият Божков! Той чист като сълза, лошата държава го тормози 😞. Да организираме кампания в негова подкрепа! Je suis Bojkov!

    Коментиран от #10, #60, #74, #75

  • 7 някой да е против

    525 21 Отговор
    Може и тоя да не е светец , но това което казва за ДВАТА ТУЛУПА е абсолютно вярно !
  • 8 хIQ

    63 124 Отговор
    Чичко Череп - дисидент, дисидент.

    Коментиран от #130

  • 9 Менте демокрация

    282 7 Отговор
    Означава само едно МАФИЯ!

    Коментиран от #105

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Да бе да

    104 136 Отговор
    Божков се изкара светия. А в мръсният преход какво правеше? А колко неплатено ДДС и корпоративен данък не си платил? Колко фирми изчезнаха заради теб? Как стана милиардер в малка България и то преди много години? Не ми казвай че нямаш пари и някой ти подарява по 5 милиона ей така защото ти е приятел! Да бе да.
    Поне една истина да беше казал пред адвокатът си Хекимян от телевизията БТВ която живееше на твоите пари от реклама.
  • 12 Лили

    57 236 Отговор
    БСП стои зад него , падне ли кабинета на Борисов съмнява ли се някой че всички олигарси ще се върнат ,и отново пенсия три долара

    Коментиран от #24, #29, #45, #136

  • 13 Споко

    227 22 Отговор
    Споко Васе! И тяхната ще приключи! Така, както вървят ще е скоро!
  • 14 JEFF

    276 12 Отговор
    Божков и Пеевски не бяха ли комбина ? Изхвърлиха всички будки за вестници и настаниха Лафка по градове и села на всеки ъгъл. Лафка започна основно да разпространява лотарийните лъжи. Всичко това стана с одобрението и закрилата на правителството.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Истината е че

    186 5 Отговор
    Божков не трябвяше да се появява въобще като явление в кочината. Това означава много неща и всичките са камъни в блатото на управляващите през годините. Могъл направил, но кой му е позволил?
  • 17 Майна

    83 15 Отговор

    До коментар #5 от "Кински":

    Демек, ние тук се бетонирахме, ние Гербаджиите, тоя да забрави, че ще се върне. ПЪТНИЦИ СЪЕ..
    , АМА НЕЗНАМ ВАС КОЙ ЩЕ ВИ ПРИЕМЕ..


    ВИЕ СТЕ НАПАСТ
  • 18 ВИ 57

    87 4 Отговор
    До модератора: какво нередно видяхте в коментара ми за Хикимян, че го изтихте?
  • 19 БТВ отново защитава мутри

    44 171 Отговор
    БТВ отново защитава мутри от мръсният преход и им дава трибуна да лъжат нагло и плюят в ефир. Този една вярна дума не каза а само лъжи и обвинения. Започвам да си мисля че Хекимян и БТВ са получили огромна сума пари за да направят това интервю. За мен БТВ винаги са манипулирали хората. Не им вярвам дори и на 1 % на тази телевизия и Хекимян който безброй пъти е хващан в лъжи и манипулации и нагласени интервюта. Сега БТВ са длъжни ако са истинска телевизия да на правят по едно отделно предаване с Гешев, Борисов, Горанов. С всеки засегнат в това интервю, ако ли не това ще докаже тезата че са подкупна телевизия работеща подмолно срещу пари да манипулира хората и разрушава демокрацията и уронва престижа на институциите.

    Коментиран от #25, #27, #81

  • 20 Динко

    185 15 Отговор
    Пеевски и Борисов какво ще ги правите тия пари колко ви трябват още не се ли наплюскахте вече оставете хората да живеят такива като Божков съдбата има доста незнам този народ как мълчи
  • 21 Трудовакъ

    152 9 Отговор

    До коментар #4 от "сигурно":

    Самата истина! Не случайно всички нови членове на ЕС най-напред са вкарвани в НАТО, а после и в ЕС. Народът не се пита, политиката на свършените факти работи безотказно. По същия начин САЩ създадоха и подкрепяха диктаторските режими най-вече в Латинска Америка, но и в Африка и Азия. Чили е емблематичен пример, там превратаджиите през 1973 г. получаваха директни указания от американското посолство, а финансирането по линия на ЦРУ "мина" през телекомуникационния конгломерат ИТТ (Интернешънъл Телефон енд Телеграф Корпорейшън). Същото беше и в Парагвай (генерал Алфредо Стреснер управлява повече от Тодор Живков), Уругвай, Боливия, Аржентина и др. страни. България е поредна жертва на противопоставянето между великите сили...

    Коментиран от #33

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 смешни сте

    132 7 Отговор
    когато мутрите се плюят и си вадят кирливите ризи, също както и политиците, най се кефя, тогава става ясно в каква държава живеем и за какви хора гласуваме !!!! а тоя бандит бил дисидент , малеййй ужас !!
  • 24 Гербав трол

    169 11 Отговор

    До коментар #12 от "Лили":

    Хайде смени опорките - БСП ли е на власт последните 11 години. Те ли му разрешиха да краде от държавата и да не си плаща данъци. Те ли назначиха комисията по хазарта която се правеше на ни чула ни видяла - защо няма осъдени от комисията и досега въпреки че герберската мафия е на власт. Ставате смешни.
  • 25 SIG,TIM,VIS

    108 3 Отговор

    До коментар #19 от "БТВ отново защитава мутри":

    Па теб никой не те пита на кой вярваш!За много неща е прав черепа,но и той е в играта!Просто подялба между мафията в родината!
  • 26 Екстра

    137 7 Отговор
    Интервюто на Божков измести щаба и вируса, като водеща новина днес.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Лудетина

    109 17 Отговор
    Мачкай божкооов,.... Тоя сигурно може да напише книга за хунтата
  • 29 Ники

    40 5 Отговор

    До коментар #12 от "Лили":

    Много си зле!!!
  • 30 Пи пи

    20 23 Отговор
    Присмял се ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ
  • 31 Дидо

    115 18 Отговор
    Браво на Божков. Каза истината каквато е.
  • 32 Активист на БСП

    32 43 Отговор
    Черепа -Президент на Президентска република !!!
  • 33 Гербав трол

    99 6 Отговор

    До коментар #21 от "Трудовакъ":

    Вярно е че новите ни господари не ги интересува как е народа в колониите важното е колониалната администрация (която може да е от мафиоти) да им се подчинява. Не един път са слагали диктатори избиващи и ограбващи народа си да управляват банановата република.

    Във всички бивши страни от източния блок управляват бивши комунисти или мутри но за сметка на това пишешти се на евроатлантици. Колкото по тъмно минало е имал един човек толкова по им е лесно до го държат за топките и за това даже и предпочитат такива. Важното е да играе по свирката на краварите а те си затварят очите за кражбите и геноцида.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Апокалипсис сега

    84 6 Отговор
    Коза Ностра (в превод: „наша работа“) . В случая работа на ГЕРБ(б.а. ББ), ДПС и т.н.–това са тези на които се крепи парламентарната Република. Всички които са настроени срещу тях, естествено пречат на "работата" и на "усвояването". Ами какво да ви кажа, игра на думи. Явно Божков или не си е плащал където трябва или е бил против "усвояващите".
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 народ

    46 6 Отговор

    До коментар #15 от "Без кръв нема да има оправия в бегето":

    За какво сме му на Ердоган ? Всеки народ сам трябва да си извоюва свободата! Но тук няма народ - има сива маса!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 БОЖКОВ

    89 9 Отговор
    Дa нe cи гoвoрим cмeшни нeщa. Ceгa мутритe дeйcтвaт кaтo прeз 90-тe. Държaвaтa e c бухaлкaтa. Oбщoтo мeжду oнeзи мутри и днeшнитe e Бoриcoв. Рaзликaтa e Пeeвcки. Тoгaвa гo нямaшe, ceгa гo имa. Ceгa дърпa кoнцитe в cянкa. публичнa тaйнa e кoй нaзнaчи Гeшeв зa глaвeн прoкурoр.

    ---- БЕЗ КОМЕНТАР ДРАГИ .....! ----
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 До германия трол

    15 58 Отговор
    Да от 11 години герб са на власт е от тогава един по един олигарсите са клиенти на прокуратурата,на всички ще дойде реда .те всички са станали такива не при ГЕРБ.

    Коментиран от #54

  • 44 Антони

    36 4 Отговор
    В тази статия пише неща, които всеки знае. Въпросът е кой с какъв интерес я чете. Едните подхождат със симпатия към написаното и започват веднага да взимат позиция за една или друга страна. Ако им плащаха стойностно разбирам, но едва ли е така. Започват конструктивна критика с едни шаблони и думи предизвикващи пак симпатия или съпричастност. Защо не подходите с емпатия или това какво може да се направи. Ние всички сме живели през прехода и винаги сме управлявани от задколисие. Само ще кажа мнението си, че всички да са добре, управляващи и народ, е нужно всеки да максимизира интелигентността си с навика да върши добро. Играта на котка и мишка виждате не свършва добре. Рано или късно всеки употребен в тази игра си намира поука. Говоря за избора на стратегията.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Kubeto

    41 27 Отговор
    Е, че си невинен бе! ББ и Пеевски са същите като теб! 1000000% имаш общо с Лилана, къде е BetFair, като не си имал достъп до ДКХ? Ти си супер престъпник и това го знае цяла България! И жена ти и аверите са ти съдружници и са знаели мооого от схемите ти, отделно от това си и убиец/поръчител...бял свят да не ведиш! А отнасно тези които назоваваш, да те са престъпници като теб! ** припомням на всички тук, че господина в едно интервю от преди 3 месеца твърдеше, че Пеевски не бил лошо момче и го били демонизирали...!!!
  • 47 filo

    30 37 Отговор
    Думи на престъпник с 11обвинения.
  • 48 ЖОРО

    35 10 Отговор
    ТОЧНО КАЗАНО..
  • 49 Byg

    31 41 Отговор
    Страх тресе тулупите и почват да плямпат вече каквото им дойде на мусурите само и само да отърват кауша. Не знам дави е конструктивно тоя клюкарник да дава трибуна винаги на бъдещи затворници и настоящи подсъдими да разиграват народа с плитките си виждания за устройството на съдебната ни система. Мисля че са в конфликт на интереси , биха продали и майка си за да отърват кожата. Разликата между времената преди и сега е точно Борисов и ГЕРБ , затвориха чадърчето на червените маймуни с които живяхте в симбиоза , но канелката секна , време е за сметката.

    Коментиран от #51, #77

  • 50 аз съм Веска

    4 38 Отговор
    Да . Минава през Борисов, но не е негов проекта за " нов
    световен ред ". АКО СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ , ТОЙ Е ЕДИН ВОЙНИК ИЗПЪЛНИТЕЛ - БЕЗ МИСЪЛ .ВОЙНИК ИЗПЪЛНИТЕЛ Е И НА ЖИВИТЕ , И НА ДУХОВНИЦИТЕ , ДАВАЩИ МУ КОМАНДИ ПРЕЗ АСТРАЛНИЯТ ПОРТАЛ .ЩЕ СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА СВЕТОВНИЯТ МУ ВЪЗХОД . ГОТВЕТЕ СЕ ЗА КОРЕННА ПРОМЯНА НА ЦЕННОСТИ , МОДЕЛ НА РЕАЛИЗАЦИЯ ,НОВИ СХЕМИ НА СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ . ГОТВЕТЕ Е ЗА РУХВАНЕ НА ТАКА ПОЗНАТИЯТ НИ СТАР РЕД . СЛЕД УСТАНОВЯВАНЕ НА МОНАРХИЯ , С МОНАРХ БОРИСОВ , БОЖКОВ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ,И ЩЕ УЧАСТВА В ИЗГРАЖДАНЕТО НА ТЕПЪРВА ОЧАКВАЩИТЕ ГО БЕЗМЕРНА СЛАВА - СВЕТОВЕН БЪЛГАРСКИ МУЗЕЙ . МАЛКО ТЪРПЕНИЕ .
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 123

    32 15 Отговор
    България е от 30 години демократична страна,всяко едно правителство е избрано от избраниците на народа.Никой не нарежда на Българското правителство какво да прави, а парите на България и Фондовете се изпразват от същотото това правителство като парите отиват в богати Българи не в САЩ или американски компании.Божков е един от тези направени богати Българи, като също и казва че има различни закони за различни хора както и че целия му бизнес е действал със знанието и съгласието на Българското правителство.Проблем е че в България има закон но закона не еднакъв за всички.няма прозрачност и има пълна безотговорност и безотчетност.

    Коментиран от #57, #112

  • 53 Алфа Вълкът

    17 44 Отговор
    Пеевски е прасе на ДАНС и изкара 1млн за дарания досега за коронавируса и гората на Црънча. А ти досега 1лв дарил ли си някъде?
  • 54 Гербав трол

    43 4 Отговор

    До коментар #43 от "До германия трол":

    Хайде бе Божков кога си направи лотариите - при БСП-то ли беше. Пък ако има воля (ама няма) всички окрали България за 6 месеца може да се вкарат в затвора - а 11 години нищо. Няма нито един вкаран в затвора а само 2-3 избягали. Костов разкарва ли се свободно. Гинка да не се е пръкнала по времето на БСП - всичките "приватизатори" се радват на закрила от герберската мафия - и знаеш ли защо - защото си плащат а герберската мафия даже го узакони "спонсорството" от бизнеса. Сега рекета е съвсем законен в нашата територия.

    Пък и БСП и ГЕРБ и останалите са клонове на една и съща мафия - разлика няма и за това мафията бързо се разправя с други партии които не са от мафията.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 риж арабин

    20 9 Отговор
    Десидент е пара дава,но не своята пара братя ,а парата на народа.....а къде е парата?? в ОАЕ -затова българите са бедни,защото са прости и търкат билетчета,а хитретците като тоа си крият парите в пясъка.
  • 57 Гербав трол

    59 3 Отговор

    До коментар #52 от "123":

    Кое му е демократичното в България - това че ЦвЦв беше поставен от народния вот на трето място и нямаше да влезе в парламента но двамата преди него бяха "посъветвани" да се откажат - със Майката на нацията случая беше същия - това ли е вота на народа. Отделно бяха снимали една лелка като преправя протоколи с коректор в полза на ГЕРБ - сигурно народа така е искал, едни депутати от ГЕРБ разнасяха едни чували с бюлетини - и това сигурно е волята на народа. Купуването на гласове било престъпление ама когато е за ГЕРБ вече не е престъпление а в полза роду - осъдени няма въпреки че ги показаха как купуват.

    Пък парите изобщо не отиват в американски компании, Мариците не вземат 4 пъти повече пари за тока, ние изобщо не платихме най високата цена за самолети в целия сват и то за стари кошници, изобщо не ни вземат златото "на концесия" за 1.25% което си е без пари, изобщо не си изтрепахме животните за да си купуваме месо от краварника после.

    Хайде сменета опорките

    Коментиран от #78

  • 58 Ббб

    30 4 Отговор
    Старите дружки на ББ, сега той е царя, поне с такова самучиствие варви по пътя и се дразни някои да неси му плашта затова му вдигнаха мерник, гришата влезе в релси плаща си и него закачет вече делото мина и познайте _невинен.. Така че н аз другите избори да го няма и другите са такива ама тоя са осра трябва поне дасе сменят на 4 години един и същи толкова години до това води
  • 59 Гораноффф

    27 4 Отговор
    мишкува навсякъде където мирише. Вече става непоносимо даже за политиците...
  • 60 Само да кажа

    30 6 Отговор

    До коментар #6 от "реалист":

    Заради такива като каскета започнахме да симпатизираме и подкрепяме Божковрекет и тормоз над всички които го познават е нещо което са правили само ФАШИСТИТЕ в Русия !!? Мутренски времена настанаха в Територията сик !

    Коментиран от #64

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Кандидатшефнаданс

    35 2 Отговор
    КОЙто изгълта всички топчета от старото тото и всичката сланина от държавния резерв, а сега прави дарения с чужди средства?
  • 63 tyi

    15 43 Отговор
    Четейки коментарите се изненадвам колко защитници има един престъпник и мафиот като Божков. Дано тази защита идва от платени тролове защото иначе много зле за България ако такива се смятат за герои в нея.
  • 64 реалист

    34 5 Отговор

    До коментар #60 от "Само да кажа":

    И това че Каскета и цялата шайка не струват значи, че трябва да симпатизираме на други престъпници като черепа? Много абсурдна логика при положение че и едниите и другите са за затвор.

    Коментиран от #67

  • 65 ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

    43 8 Отговор
    Мразим и презираме ПРЕСТЪПНИКА бойко борисов. Той заедно с пеевски унищожиха ДЪРЖАВАТА в последните 11години. Ако това се бе случило в Гърция, Румъния или Сърбия тези досега щяха да гният в Земята. Ама БЪЛГАРИТЕ сме много търпеливи хора. Но всякао. начало си има край
  • 66 БОЖКОВ ГРЕШИШ

    32 5 Отговор
    Дa нe cи гoвoрим cмeшни нeщa. Ceгa мутритe дeйcтвaт кaтo прeз 90-тe. Държaвaтa e c бухaлкaтa. Oбщoтo мeжду oнeзи мутри и днeшнитe e Бoриcoв. Рaзликaтa e Пeeвcки. Тoгaвa гo нямaшe, ceгa гo имa. Ceгa дърпa кoнцитe в cянкa. Публичнa тaйнa e кoй нaзнaчи Гeшeв зa глaвeн прoкурoр.

    " ОБЩОТО МЕЖДУ ОНЕЗИ МУТРИ И ДНЕШНИТЕ Е " СЕЛЯНИНЪТ ОТ БАНКЯ! А ДЕБЕЛИЯТ БЕЙ НА СОКОЛА СИ ПРЕДЛОЖИ ИНСТРУМЕНТА НА ДЪРЖАВАТА!

    Коментиран от #138

  • 67 Бачо Киро

    32 7 Отговор

    До коментар #64 от "реалист":

    Нали точно заради боклуците, които го играят премиер и прокурор, хората симпатизират на боклуци като Божков.

    Коментиран от #69, #107

  • 68 Дългият

    36 4 Отговор
    Всеки народ си заслужава управниците...Трети пореден път Борисов е на власт...какво има да умуваме повече тук...През 90те беше лесно..този е неудобен,ще го взривим или застреляме и готово..Същите хора сега пипат с кадифени ръкавици...сега и властта и Съдебната система са с тях и за нас какво остава...да се мъчим докато сме живи...Те това е...
  • 69 Справедлив

    28 4 Отговор

    До коментар #67 от "Бачо Киро":

    Точно...не че Божков е много...убав...ама и сегашните управници са бетер него....
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Дядото

    20 5 Отговор
    ...ХОП...!!!! Още един дисидент -милионер се пръкна в България жестоко репресиран но с мъдри съвети как трябва да сме успешни в ограбената до шушка родина !!! :). ДЕЖА ВЮ ЗА 536 път....само лицето е друго!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 АУУУУУ

    13 8 Отговор

    До коментар #6 от "реалист":

    Проблемът е че според коментиращите тук Божков е света вода ненапита. А после всички реват че трябва промяна. ВСИЧКИ И ВСИЧКО ДРУГО ДА СЕ ПРОМЕНИ НОООО БЕЗ НАС ! НИЕ СМЕ БЕЗГРЕШНИ !!!
  • 76 гошо

    21 8 Отговор
    Криминалните престъпници окучени от кучката БКП се разделиха на няколко лагера докато ограбиха всичко и от крадци се превърнаха в собственици,а преди десетина години избраха/действително па и по Костинбродски/ един престъпник с проста народна реч,раболепен в чужбина,с бай Тошовски номерца и ... да им пази заграбеното и да поразчисти терена от неудобни.Получената повръщня ще се нарича "български елит".
  • 77 898

    24 3 Отговор

    До коментар #49 от "Byg":

    Колко време ще я чакаме тази сметка? 10г. минаха! Кръчмаря да си ходи с ГЕРБ заедно!
  • 78 123

    9 9 Отговор

    До коментар #57 от "Гербав трол":

    Проблема със измами при изборите си е лично Български, те и за това не искат да има електронно гласуване.Законите са написани за да обслужват Български партии за който най важното е да имат достъп до държавните финанси.Има много изкривена представа защо и как ТЕЦ Марица Изток работи, АЕС е компанията която притежава Тец 1, Договор наложен от Българска страна през 2006 задължава АЕС да построи нова ТЕЦ,АЕС американска компания инвестира един милярд и двеста милиона евро за да построи тази централа, като има договор за изкупуване на енергията за 15 години със НЕК,ТЕЦ 2 е собственност на БЕХ,ТЕЦ 3 е собственност на 73% Италианска Компания Енел и 27% собственност на НЕК.Златните находища са Български, ако Българската държава или Български компании са искали да ги разработят и спечелят то те са имали тази възможност много преди Дъндии която е канадска компания.Българските бизнесмени искат някой друг да построи, разработи и те да го вземат на безценица ползвайки държавния апарат. Това е и причината да няма инвестиции в България, голяма безредност,престъпност и безнаказност.

    Коментиран от #128

  • 79 666 999 666 999 666 999 666 999 666 999

    1 10 Отговор
    AR & B < POMAK SMOTAN , KAKVA E RAZLIKATA MEJDU TEBE , TEZI PREDI TEBE I / DRUGHITE / SAY IT OUT LOUD !

    AKO NE BQHTE POMAZI / NQMASHE DA STE TOLKOVA JALKI !


    OUT FROM THIS SACRED LAND !
  • 80 Опа

    19 7 Отговор
    Всеки един средно интелигентен гражданин на територията го знае. Кажи нещо ново Божков? Малко конкретика имена! Разобличи ги, ама и ти си вътре!
  • 81 гошо

    26 2 Отговор

    До коментар #19 от "БТВ отново защитава мутри":

    Защо да има интервюта и с тримата?Двама от тези трима са слуги на третия.Да организират пряка линия в студиото и да гледаме сеир. Божков ще каже всичко за тъмното минало на светеца със суджуците.
  • 82 Behemoth

    15 5 Отговор
    Новия Момчил войвода ... хахахххххх...
  • 83 Ван дер Любе

    26 3 Отговор
    Време е да стане по-конкретен. Няма начин да не знае далаверите на властниците. Да ги извади наяве. Тогава ще му кажем Браво.
  • 84 kromeo

    42 4 Отговор
    Борисов трябва да се благодари, че народа му се състои основно от тулупи... Само преди избори те се превръщат в достойни и отговорни граждани на република България. Едва ли на тези избори обаче ще грее неговата мазна и самодоволна усмивка. Ще търси спасение в някоя екзотична страна с либерални закони за да харчи на свобода спестеното от заплатите....Има ли някой, който все още вярва на Борисов и клакьорите около него?!Изключвам зависимите кръгове и неговият твърд ромски електорат...
  • 85 има за какво да си поговорим

    26 2 Отговор
    Ако се надумат и разприказват всички като него, доста управници ще закъсат. Я и мустака от Сърбия да поусне нещо. Не сте очаквали от Бойко мутрата нещо хубаво нали, но и него го държат на верижка, както той държи трите патерици.
  • 86 Страничен

    25 4 Отговор
    И Божката не е цвете за мирисане , но поне няма политически амбиции!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Levskar

    27 5 Отговор
    Разбрахте ли сега Тръстове,Сърца, НКП и различни фракции,че Божков беше прав и трябваше да свалим Питека още тогава.А вие си направихте пас и сега сме по пътя на числото.Сега, единствената алтернатива е да свалим Питека и неговата шайка от власт заедно с бухалката му Гешев и клубът ще бъде спасен.Ако някой не е разбрал,да ходи да се моли на арменския поп.На 14.05 всички на протест.Нe ми трийтe кoмeнтaрa мoдeрaтoрчeтa фaлшиви,чe прoтecтa и вac щe зaмeтe.Тoлкoвa изтрити кoмeнтaри и блoкирaни AР aдрecи дa нe миcлитe чe щe ви ce рaзминe
  • 90 ЛУД УЧЕН ВТОРА КЛАСА

    30 1 Отговор

    До коментар #2 от "La Cocina Bulgara":

    зад тези 30 г стоим ние простия народ продаващ се за кюфтета и кебапчета по изборите какви претенци да имаме като спим и дремем и винаги сме съгласнитарпим и мранкаме но си тарпим
    от 1 юли искат да вдигат тока при положение че трябва да го намалят и тва ли ще проспим
  • 91 Истината

    29 3 Отговор
    ☆"България се управлява от "хунта" !!!
    ☆"Борисов съсипа всички фирми около Левски"
    ☆"Всичките ми контакти са били с В.Горанов за хазарта"

    В.Божков
  • 92 нуп

    6 3 Отговор
    Не се прави на ощипан!
  • 93 НИЩО НОВО ПРИ КРАДЦИТЕ

    13 8 Отговор
    ТОВА ЗА БОКО И ПЕЕВСКИ ГО ЗНАЕМЕ , АМА И ТИ МЪЛЧА ДОСЕГА КРАДЕЦО !
  • 94 АЙДУЦИИИИИ

    12 7 Отговор
    БОЖКОВ ПЕЕВСКИ БОКОВСКИ И ГОРАНОВСКИ СА ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 В .В.

    12 2 Отговор
    Б.Б..пада в киреча...Васил му беше.. нещо като шеф у Сика ..Баш хунта на власт..Банкянци му се кефят много..на Строителя....Хаха...
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Аве ей пед_дал

    8 4 Отговор
    Дължиш ми с три лева. От шобаната ти лотария.
    върни ми ги или ми ги дай.
  • 101 2222

    5 15 Отговор
    Боклук жалък! Червен престъпник. Приказва, защото му развалиха далаверите.
  • 102 Зайко Байко многознайко

    24 4 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи. 2009 , обещанието ма ГЕПИ ( герб ) , беше , че първо ще се заемат с Доган , но излъгаха , както лъжат и сега! Мерзавски ибрици безродни. Единственото успокоение на нас , които скачахме като маймуни по площадите е следната поговорка : " Ковчегът няма джобове"
  • 103 Мда

    11 2 Отговор
    Под мафиотско робство с подкрепата на Брюксел
  • 104 Мангал

    14 1 Отговор
    Не Пеевски дърпа конците а ги дърпа за съжаление на всички ни Д . . . . Н ага
  • 105 9979

    16 1 Отговор

    До коментар #9 от "Менте демокрация":

    Другите държави си имат мафии, а в България мафията си има държава.
  • 106 Крум

    5 9 Отговор
    Тоя голям бизнесмен дето се обогатяваше от левчетата на пенсионерите е голям наглец
  • 107 Иван

    5 13 Отговор

    До коментар #67 от "Бачо Киро":

    Ти луд ли си бе кой симпатизира на тоя градец и изнасилвач Божков
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Ацо

    4 3 Отговор
    Комисия,министър,финансови експерти "проспали" лотарийната пандемия и даже и осигурили данъчна ваканция?!? Кой вярва в Дядо Мраз,ха,ха! Тук важи само "Омертата" затова никога няма да разберем цялата истина вервайте ми!
  • 111 С ГЕРБ в гроб

    14 2 Отговор
    Божков започва да говори.Тиквата трепери.
  • 112 ТОЧКАТА

    7 1 Отговор

    До коментар #52 от "123":

    Важни са ти първото и последно изречение....Тааа....,,,България е 30 години демокрация!!???/АМЕРИКАНСКА!! не европейска/.....иии,,Проблем на България е че има закон,НО ТОЙ НЕ Е ЕДНАКЪВ ЗА ВСИЧКИ!!!!!,,,,Нъл тъй си написал?МИ така е ...и в Америка е така...Виж в НОРВЕГИЯ-НЕ Е....
  • 113 Такива като, Бошкоф,,

    1 3 Отговор
    Ще спасят света...!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Нямало пари

    3 4 Отговор
    няколко милиончета не е много за него ,да си стои там и никога да не се върне ,а тези билетчета и числовите игри е все едно да чакаш писмо от умрял.
  • 116 ,, Астралният,, измамник ще се вози на

    4 2 Отговор
    Камилите, ние ще се ядосвам...!
  • 117 КОЧА

    2 4 Отговор
    ЗАЩО СЕ КРИЕШ ГАДНЯРЧЕ Я ЕЛА ТУКА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ КАКТО НИЕ ЗНАЕМ ...........................
  • 118 КОЧА

    7 4 Отговор
    БОРИСОВ ТИ ПОДЛОЖИ КРАК - СТИГА СИ КРАЛ - ВЪРНИ НИ ПАРИТЕ .......... КУЧЕ .........................................................
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Ахахаха

    6 4 Отговор
    Три пъти се опитах да се изкажа, че този е “гнида” и коментарът ми се трие!
  • 123 Свидетел

    8 2 Отговор
    Верно е че по времето на комунизма Божков бе ДИСИДЕНТ и бе репресиран като не случайно Държавна сигурност го следеше откъсо и Народната милиция често го арестуваше за идеологическа диверсия с пропагандиране на капиталистическия западен начин на живот с нетрудови доходи и за увлечения в дейности несъвместими с комунистическия задължителен и скромен начин на живот...!!!
  • 124 Doncho

    5 8 Отговор
    Всички сте за въжето, Божко. И ти най-вече. Стига сте ни правели на маймуни. Всички сте от едната страна на бариката, пиете на една маса, а ни разигравате театър. Българи, вярвате ли им? Има ли още наивници.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Стоян

    8 2 Отговор
    Много вярно го е казал Божков. Защото у нас почти всеки (с изключение на тези, които са на държавната - герп -хранилка) си го мисли, но не смее да го каже.
    Да, у нас ни управлява точно хунта!
  • 127 Жината с кундурите

    5 3 Отговор
    Аз му вярвам, защото държавата ни е пълна с такива,, лицемери,, като него айде по полека, че ми се,, гади,,...!
  • 128 Бръм

    6 1 Отговор

    До коментар #78 от "123":

    Да кажем ясно как стоят нещата - за дереджето ни сме си виновни главно самите ние - не политиците и партиите, нито външните фактори.
    Все чакаме някой да ни "оправи", без да поемем нашата отговорност и разбира се ни оправят прекрасно..Общо взето управляващите по целия свят са едни и същи - хищници, които се проявяват според обстоятелствата - най-вече волята на масите, ако тази воля я има изобщо..Но докато управляващите усъвършенстват методите си за контрол, масите като че ли все повече затъват в блатото на консуматорството.
  • 129 На кратко

    5 0 Отговор
    Общото между всички замесени са "независимите" медии и катастрофално спадащите им приходи от реклами.

    Коментиран от #131

  • 130 Вече ме смачкаха но съм жив

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "хIQ":

    Не ти се получава майтапа, работата е по сериозна ,Васил Божков е само един от 1000 потърпевши в страната, но само той се вижда ,защото е финансово в добро състояние и далеч от хунтата в България,да стои там и да ги мачка ,днеска беше първия ден на началото , на края на Ерата на Бойко Борисов.
    Аз сащо ядох политическата бухалка на Борисов и Доган.
    И много добре им знам мръсните нагласи.
  • 131 Медийте като пазачи на Доган

    9 1 Отговор

    До коментар #129 от "На кратко":

    Догановите експерименти с медийте , да ги пазят,вкараха и Домусчиев в капана, но той ще щракне за всички едновременно.
    На края може да останат 3 телевизионни канала.
    Не може медийте постоянно да крият истината, ежедневно в продължение на десетки години, това е бомба със закъснител.
    Явно искат, хората да откачат и да ги разстрелят, като Чаушеску до стената и огън.
    И явно, са на път ,да го постигнат!
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 minchominchew

    0 1 Отговор
    beche-chpionin-na-dargawna-sigurnost-a-posle-genitba-s-scherkata-na-general-ot-dargawna-sigurnoet-i-klopna-multigrub-a-beche-i-si-ostawa-mrasnik-i-podal-chowek
  • 134 Престъпника от Банкя

    4 1 Отговор
    И пандемията няма да спаси престъпника от Банкя!
  • 135 Някога

    3 0 Отговор
    частно ориентирани, умни и предприемчиви хора, като Божков признаваха несъстоятелността на комунистическа система и икономика и се бореха и свалиха комунизма от власт и по всичко изглежда че и сега Божков ще свали и правителството на Борисов...!!!
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 ....

    0 0 Отговор
    долу хунтата герб.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Прокурора съдия и медия

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "La Cocina Bulgara":

    Всички до един, но не това е проблема в случая ,говорим, че Прокурора е съдия и медия, по едно и също обвинение!
    Или в кратък текст, си осъден без да си минал през дело,
    мачкат те и не само това, а и е горд ,че ти съсипал живота.
  • 140 ЦЦ каунь

    0 0 Отговор
    Партия ГЕПИ начело с тулупа от Банкя
  • 141 БЪЛГАРИН

    1 0 Отговор
    Дела трябват, а не думи !!!
    Само си пишем тук какво трябва да се направи...То е ясно - всички в затвора до живот - Борисов, Пеевски, Божков и т.н ! Един до друг - да се плюят през килиите...КОГА?!?? Никога, защото никой не иска да се жертва, за благото на народа. Няма вече такива личности - Лески, Ботев... Всеки народ си заслужава съдбата!
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове