Last news in Fakti

18 Юни, 2020 06:10 2 721 9

Почина жена с коронавирус, доброволно напуснала болница

  • коронавирус-
  • починала-
  • болница

Тя е съпруга на фелдшера на село Тъкач

Почина жена с коронавирус, доброволно напуснала болница - 1
Снимка: БГНЕС

Почина жена с коронавирус, доброволно напуснала болница, предаде NOVA. 75-годишната жена и съпругът ѝ доброволно напуснаха МБАЛ-Шумен, като семейството бе преместено под карантина в дома си в село Климент за домашно лечение.

Починалата е съпруга на фелдшера на село Тъкач. Припомняме, че заразените с коронавирус в Шуменско записаха рекорд по брой за ден - 27. Положителни проби са дали и 5 деца на възраст между 1 и 13 години.

Най-много положителни проби – 25 има в в село Тъкач, което е съседно на Изгрев – селото, което бе под карантина допреди дни.

„Основната причина е фелдшера от село Климент. Той не е ползвал никакви предпазни мерки, понеже отричал съществуването на вируса. Прегледал е болни хора от Изгрев, заразил се е от тях и след това е предал заразата в община Каолиново”, каза пред NOVA кметът на община Каолиново Нида Ахмедов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    6 17 Отговор
    капепета затваряне на градовете и задалжителни маски това на парво време щабат да се варне сас брифингите никои нищто не спазва а сме още вав изванредно пуложение щте се научите да се убаждате по телефона на полицята че излизате за бира примирно
  • 2 Ххх

    9 5 Отговор
    Фелдшерът на стадиона и там да се приложат китайските методи. А може и севернокорейските.
  • 3 Леле

    17 15 Отговор
    Много има такива които повярваха на Мангъра, че няма нищо страшно, че това е обикновен грип, заговор за да ни държат затворени и т.н. Обаче следствие на вируса който уж не съществува тия хора ще стават все по-малко. Чисто физически.

    Коментиран от #8

  • 4 Куронавирус

    17 13 Отговор
    Не вярвай на Мангъров. Носи маска - остани жив! Умират и млади здрави хора. Като човека на 41 години с караваната. Без никакви придружаващи заболявания и е спортувал редовно.
  • 5 Прост народ слаба държава

    13 2 Отговор
    Как ще излекуваш двустранна пневмония във вкъщи и то причиненина от вирус. Наивниците си мислят, че като е топло времето и няма страшно, но сега има голяма влажност и случайте се увеличават.
  • 6 Дабе

    8 5 Отговор
    И понеже човека е отричал корона вируса нека го запишем на жената,че да се научи другия път да вярва на Мутафчииски и банкянския минерал,как яко ще се мре.Жената е имала тежко заболяване и не е искала да умира в болницата
  • 7 Хахаха

    6 6 Отговор
    Що бре, твоя идол Кунчев с маска ли беше като преминаваше границата с Гърция преди два дни, по улиците на 1000 човека има един с маска, но като гледам няма хладилни камиони да извозват труповете. И как без аутопсия разбра, че този 41 годишен няма сериозни заболявания
  • 8 Да цитираме ли

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Леле":

    оперативния генерал и специалист по коремна хирургия какво казваше по този повод?
  • 9 размисли

    4 1 Отговор
    И сега ми е интересно дали въпросният фелдшер ще повярва на вируса... Ако наистина е имала сериозно заболяване , а то не пише нищо по този въпрос в статистиките, както за другите случаи, ми става ясно поведението му. Озлобен на целия свят, след мен и потоп. Но пък все пак по този начин се явява пряко виновен за нейното заразяване. Може и да има такива възрастни хора дето искат вече да приключи живота им и да искат да се заразят, добре ама нека не навреждат на други.