Last news in Fakti

3 Юли, 2020 05:43 9 562 45

Откриха още 161 заразени за 24 часа

  • коронавирус-
  • заразени

Aктивнитe cлучaи на коронавирус у нас ca 2281

Откриха още 161 заразени за 24 часа - 1
Снимка: БГНЕС

161 нoви cлучaя нa кoрoнaвируc oтчeтe Eдинният инфoрмaциoнeн пoртaл зa изминaлoтo дeнoнoщиe. Тoвa прaви c 4 cлучaя пo-малко oт прeдния дeн. Oбщият брoй нa зaрaзeнитe вeчe e 5315, a нa излeкувaнитe 2802 - 80 oт тях ca ce рaздeлили c вируca прeз пocлeднoтo дeнoнoщиe. Aктивнитe cлучaи ca 2281.

Зa дeнoнoщиeтo не са oтчeтeни нови cмъртни случаи, oбщият брoй нa пoчинaлитe с коронавирус от началото на епидемията e 232. Хocпитaлизирaни ca 443 чoвeкa, 31 oт тях ce нaмирaт в интeнзивни oтдeлeния. Пocтaвeнитe пoд кaрaнтинa oт нaчaлoтo нa eпидeмиятa ca oбщo 234 831, в мoмeнтa брoят им e 18 588.

Oбщият брoй нa тecтваните e 147 524 - 3155 oт тях за пocлeднoтo дeнoнoщиe.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жжэщ666

    79 258 Отговор
    Заразените в България вече са повече от 5300.
    Ако познавате някой, който е бил заразен и с положителен тест, сложете един плюс. Ако не познавате, тогава минус. Моля, само бъдете честни. Аз гласувам с минус.

    Коментиран от #6, #13, #24, #27, #43, #44

  • 2 Активист на БКП

    60 13 Отговор
    И в ЧЕКМЕДЖЕТО си капе €€€€€€€€! А може би и £££££££££!!!! Задължително и кюлчетата ¢¢¢¢¢¢¢.Ех , живот, здравей, здравей!!!!Боко песничка си пей!!!! Корона чао, 👑 чао....
  • 3 SARS

    29 6 Отговор
    Боко не знае как се ползва QR-код хихи :)
  • 4 MERS

    51 16 Отговор
    Спазвайте 3Д - Дисциплина, Дистанция и Дезинфекция! Иначе наистина "яко ще се мре"!!! ;)
  • 5 Обещано от пп ГРОБ

    29 4 Отговор
    Както се казва най-доброто предстои хихи
  • 6 Сложих минус

    68 7 Отговор

    До коментар #1 от "Жжэщ666":

    Преди малко прочетох статия за заразените деца от децката градина. На които родителите направили тестове в частни лаборатории и те се оказали отрицателни. Въпреки това от РЗИ изискват карантина за семействата.
    Така, че се питам, защо се прави всичко това? С бройки, заразени, карантина.. За пари ли, да ни поробят ли?

    Коментиран от #15

  • 7 От Плевен

    28 31 Отговор
    Засега си поддържаме ниво около 150- 160...Хубавото е, че няма починали. Не се събирайте с много хора, дистанция и дезинфекция. Нека заедно да преборим вируса!
  • 8 Мишо

    11 72 Отговор
    Ужас наи лошото предстои и господин борисов беше прав за всичко. Жалко че простолюдието него послушаха и се занимава ха с някви шкафове.

    Коментиран от #19

  • 9 Гербераст-крадец

    61 6 Отговор
    Има едни шест милиарда, които се очакват от ЕС за борба с коронавируса. Когато Борисов и бандата му откраднат тези пари, бройката на заразените ще намалее рязко.
  • 10 Да бе да

    48 4 Отговор
    Когато правят повече тестове е нормално абсолютната бройка да се увеличава. Но процента на 100 000 души не се променя така че място за паника няма. Всичко друго е манипулация.

    Коментиран от #26

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Грейс

    6 6 Отговор
    Пророк до пророка мила моя майньо ле!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Хан Сол

    43 1 Отговор
    Аз не мога да разбера тези които са изследвани на случаен принцип ли ги изследват/ хванати от улицата/ доброволно ли идват хората или по задължение по предприятия и заводи или Д градини? Малко странно как от 15 юни се правят повече тестове
  • 15 Една Пара

    14 7 Отговор

    До коментар #6 от "Сложих минус":

    Трябва да се усвои от “Генералите” !
  • 16 Жжэщ666

    17 2 Отговор

    До коментар #13 от "я се скрий тъпак":

    Аз съм най големия противник на тези които смятат че няма вирус, но до този момент 21човека да кажат че познават някой заразен е това не може да е истина. Помолих ви чесно да кажете дали познавате някой с положителен тест.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Етка

    31 3 Отговор
    Как никой журналист не се осмелява да попита откъде са розовите банкноти в чекмеджето.. Народът се държи все едно са го хванали да флиртува, та всеки си казва "Е, на всеки се случва.."..

    Всеки социален антрополог може да мечтае да работи у нас, няма такова чудо, няма логика, няма принципи, няма ефективен гняв, а това бил народът на Левски и Ботев, хммм...

    Коментиран от #20

  • 19 Гурел

    21 2 Отговор

    До коментар #8 от "Мишо":

    Ти от интелигенцията първо вземи няколко урока по правопис, пък после се занимавай с политиката. Неграмотни в парламента вече си имаме.

    Коментиран от #23

  • 20 Жжэщ666

    24 2 Отговор

    До коментар #18 от "Етка":

    Е как да попитат като 90% от тях са на заплата при ГЕРБ.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Стефанова

    6 8 Отговор
    На въпроса ви, да аз познавам двама с корона вирус, единия е без симптоми, другия почина...

    Коментиран от #25

  • 23 Мишо

    1 8 Отговор

    До коментар #19 от "Гурел":

    Като си купиш Г класа като мойта тогава претендираи .
  • 24 Жжэщ666

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Жжэщ666":

    Същия въпрос зададох в един чуждестранен форум на държава с над 100 000 случаи на заразени. Резултата беше 17564 не познават и 36 познават.

    Коментиран от #32

  • 25 Жжэщ666

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "Стефанова":

    Съжалявам много.
  • 26 Миризлив пор

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Да бе да":

    Това колко са тестовете и колко са положителните е относителна работа. Ако са на случаен принцип добре, но редовно кога един отиде на лекар и го диагностицират то започват да ровят за контактни лица. На такива места може да има и над 50% положителни тестове, на други пък нищо положително.
  • 27 златю

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Жжэщ666":

    от тестваните заразени се оказват 3,6%
  • 28 Лудогорец9

    6 0 Отговор
    Словакия ни записва вече като опасна дестинация още заразени ако има целият ЕС ще ни зачеркне и накрая никакви туристи няма да дойдат в България
  • 29 Кефчето

    15 3 Отговор
    Да ви кажа правичката, аз се кефя да гледам тоя сеир. То и без друго няма нищо интересно, та сеирчето с ковидчето ми идва дю-шеш.
    Най ме кефи когато от ТЕЛЕВИЗОРА ми казват, че съм болен. Другото дето ме кефи е да гледам как на съседа ушите му кльопнаха като на дакел от носенето на маската. Дажи и у тях я носи, или в колата когато е сам. Разбираемо е. Значим се чувства човека.
    Кефи ме младата мамичка с маска с надпис "Долче Габана" пристъпя наперено в магазина, а до нея детенцето и весело кряка "Мамо, мамо, виж онази лелка каква хубава маска има".
    Мда, весло детенце и то без маска. Важното обаче е, че мама има...
    Кефи ме да гледам бай Спиро как в кръчмето повдига маската си за да отпие от бирата си или да се изхрачи шумно на земята. МАската му е уникална. Прилича на долните му гащи. Провиснала, мърлява....но и той човекът се бори с ковидчето един вид.
    Баце брои пчаки, ама с маска човека. Няма се излагаме сега, я.
    Отвам за пуканките, че ме кефи сеирчето.
    П.П.
    И да носите маски, ей! Няма се правите на хитри! Нищо, че болните се увеличават, а вие не познавате никой болен или някой, който да има познат болен! Ще слушате какво ви говори ТЕЛЕВИЗОРА! Той знае какво говори и най-вече защо!
    Ясно ?
  • 30 Веско

    11 0 Отговор
    Кво стана бе, Щабарчета на Тулупа?
    Нали в началото на Юни вируса щеше да изчезне?
    Къде се скрихте, мишки некадърни?
    Пак ли заминахте на Халкидики, като онова алчно за власт лакейче с мундирчето?
  • 31 Анонимен

    10 3 Отговор
    В Гърция пълно с туристи.... У нас пълно закриване и затриване на държавата и усвояване на пари... Бойко разбрахме че на брой заболели се дават пари.... Пишете си бройката. Вземате парите и изчезвайте всички...... Оставете държавата на умните и честите хора.... Не мисли че не сте заменими.....
    Или има още от герб дето не са минали през мин стол.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Даниел

    6 11 Отговор
    Не спазвам мерки, няма и да спазвам дебилщините на някакви психопати.няма да ходя на доктор,защото всички са измамници.Ще се леквам у дома.Готов съм да подпиша всякакви декларации, че се отказвам лекарска помощ при заболяване от коронавирус.Само и само да не ме занимават с глупостите си!Маска няма да сложа никога и никъде!Няма сила и закон който да ме принуди да го направя.Толкова!
  • 34 Гост4

    7 2 Отговор
    Тъй като днес няма починали от коронавирус, но има поне 100 човека пощкнали от други заболявяния, но не отчетени по графа коронавирус, утре очаквам в България, следните заглавия:ОГРОМЕН БРОЙ ПОЧИНАЛИ, КОРОНАВИРУСА КОСИ С БЯСНА СКОРОСТ, ОГРОМЕН БРОЙ ПОЧИНАЛИ, НЕВИЖДАН МОР... и други заглавия, целящи да приковат вниманирто ни към тях, моля ви, НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ГРЪМКИТЕ ЗАГЛАВИЯ!
  • 35 Гост

    3 2 Отговор
    Аааа открили още заразени. Значи ги търсят. С лупа.... Търсете, търсете. Че да не ви се изплъзнат паричките

    Коментиран от #39

  • 36 Жжэщ666

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "Бурканбанк":

    Прав си нарочно го направих, за да докажа на тези които не вярват, че има вирус да се замислят, като очаквах да има 3- 4 които познават някого. Но 60 на 196 е това е вече абсурдно. Ние сме свикнали да си мислим, че постоянно ни лъжат, ние също да лъжем и то в анонимна анкета. Затова не вярваме на никого. Вирус има и той не е никак безопасен,а който не вярва да отиде на екскурзия до Маями.

    Коментиран от #37

  • 37 Бурканбанк

    3 3 Отговор

    До коментар #36 от "Жжэщ666":

    Изтриха ми коментара - не знам защо.
    Коронаизмамата ще лъсне с пълна сила през есента и зимата. Сега все още има заблудени овчици, които вярват на телевизора. Есента ще повярват на джоба си.

    Коментиран от #38, #41

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 НЕ СИ ПРАВ

    2 1 Отговор

    До коментар #35 от "Гост":

    Парите от ЕС за ковид НЕ СЕ РАЗДАВАТ СПОРЕД БРОЯ НА ЗАРАЗЕНИТЕ ИЛИ БОЛНИТЕ. ЧЕТИ ПРЕДИ ДА ПЛЮЕШ.
  • 40 Госあ

    1 0 Отговор
    Ами много тъпи парчета. Не риби,а чехълчета. Както казват хората, крушката си има опашка или к'во беше там.
  • 41 Има

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Бурканбанк":

    Има ковид, но и лечение чрез икономическа криза не е правилното. В края на краищата дали ще умреш от ковид или от глад е все едно. ЛЕКАРСТВОТО Е ПО- ТОКСИЧНО ОТ БОЛЕСТТА. ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ???....
  • 42 Мангър

    4 0 Отговор
    Смъртта на всеки един отделен човек е трагедия, но смъртта на стотици или хиляди е статистика.
  • 43 Ами сега

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жжэщ666":

    Аз познавам и то двама.
    Как да дам 2 плюса?
  • 44 безсмислено

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жжэщ666":

    какво точно има да докаже това? Щом не познаваш такъв човек, значи няма вирус? Много грандоманско. В Италия също имаше области където не познаваха заразени, просто защото са били опазени, но на други места, където бяха огнищата повече от половината ти познати може да са били заразени. Ако разпространението на вируса е сред около 5 процента от населението, няколко хиляди души на 6 милиона, то естествено, че малко хора ще познават заразени, колкото повече се увеличават бройките, токова повече ще стават хората с такива познати.
  • 45 СусБеКерата

    1 0 Отговор
    И видя се как ги намирате заразените... после се оказва че не са, пробите са фалшиви ама човека е под карантина до доказване на противното... Така е и със затворите - които трябва да са вътре са на власт а читавите гният и се учат на престъпност!