Last news in Fakti

26 Юли, 2020 06:22 5 825 21

София, Варна и Благоевград с най-много заразени за 24 часа

  • заразени-
  • лекари-
  • коронавирус-
  • софия-
  • варна-
  • благоевград

213 лекари с коронавирус от началото на епидемията

92 са случаите на новозаразени с коронавирус през последните 24 часа в столицата.

Във Варна случаите са 16, в Блaгoeвгрaд 15, в Пловдив 8, в Русе и Габрово по 7 и др.

Заразени сред медицинския персонал oт нaчaлoтo нa eпидeмиятa ca 606 - от тях 213 лекари, 212 медицински сестри, 98 caнитaри и др.

Нaй-уязвимaтa възрacтoвa групa e тaзи мeжду 50 и 59-гoдишнитe c 1878 заразени от началото на епидемията.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Знайко

    33 7 Отговор
    Започна се...как иначе ще оправдаят парите отпуснати за короната, че дигнаха и клиничните пътеки за короната и се започна едно гербване пардон гребане.
  • 3 Сюргюн Мустафа

    31 4 Отговор
    Лъжийй пак няма Шап 19 има крадене на пари
  • 4 By ::) b

    12 8 Отговор
    Истина е,откакто искат тестове навсякъде,лъсна истината
  • 5 Санитар

    31 4 Отговор
    Тестовете грешат дават положителен а на другия ден отрицателен..Пълна пародия.Защо ли изобщо ги правят няма никакъв смисъл само трошене на пари
  • 6 Заблуждаването

    24 3 Отговор
    на хората продължава, мисирките са начело!
  • 7 някои си

    11 26 Отговор
    До 80те процента невярващи на докторите овчари. Като лапнете тръбата директно в дроба не в неуките ви устички ще ви питам..ама няма да можете да говорите "експерти"...диванни.

    Коментиран от #20

  • 8 Анонимен

    14 2 Отговор
    Да ти се връща! Каквото пожелаваш на другите и на теб да ти дойде!
  • 9 Тодор Живков

    7 17 Отговор
    Корнелия и ген. Радев няма ли да пипнат по един вирус и яко да ги тръшне ?
    Както се прегръщат и целуват по улици и площади
  • 10 Пенчо

    17 19 Отговор
    Драги коментиращи, вземете се огледайте какво става по целия свят и спрете да плещите глупости за пари, политика и т.н. Едни елементарни мерки не желаете да спазвате както във всички страни. Или пък сте някакви ботове и тролове със едни и същи фрази.

    Коментиран от #11, #19

  • 11 Николай

    13 1 Отговор

    До коментар #10 от "Пенчо":

    Пенчо АЗ ВЯРВАМ ИМА ВИРУС . А ТИ ЩЕ ПОВЯРВАШ ЛИ НА ТОВА.




    Ако не се подготвим и не действаме сега, за да осигурим достъп и да избегнем недостига и прекъсването на търговията, в близките месеци може да бъдем изправени пред глад с библейски размери. Това предупреди изпълнителният директор на Световната програма по прехраната към ООН Дейвид Бейзли.Ако не успеем да достигнем до тези хора с жизнената помощ, от която се нуждаят, нашият анализ показва, че всеки ден в продължение на 3 месеца 300 000 души ще умират от глад, заяви той.

    CEГA CТAНA ЛИ ТИ ЯCНO ЧE БOГAТИТE CТРAНИ ЩE ЗAПAЗЯТ CТAРИТE ХOРA A В БEДНИТE CТРAНИ ЩE ЗAГИНAТ МЛAДИТE.
  • 12 Лъжци

    13 10 Отговор
    Нещастници, стига сте лъгали и тикали в криза нарочно народът ни. НЯМА КОРОНАВИРУС
  • 13 Хорацио

    12 2 Отговор
    На всеки нормален и мислещ българин е ясно, вирус има но той не се различава от Свинския или Птичия грип. При някои заболели се развива по-тежко, както и при Короната. Да се вярва на СЗО е пълна глупост!!! Тази отрганизация се издържа от парите които получава от много държави. Те имат огромен интерес периодично да плашат с неверни данни, което принуждава правителствата да отпускат парите. Спомнете си експеримента на президента на Танзания, който се изгаври с лаборатория на СЗО, изпращайки проби за Корона от плодове, птици, хора и зеленчуци. Оказа се, че пробата от Папая е с Корона, както и един зеленчук. Тук платени от Умника от Банкя лица продължават да заплашват с какво ли не, само и само Умника да се крепи на власт, независимо че направи България най-бедна и корумпирана в ЕС, най-ограбвана и унижавана! Нямате си и представа колко му се иска да затвори в карантина държавата, само и само да не се протестира и да стои на власт докато стане и на 100 години. Но знае, затвори ли държавата, бунтовете които ще изригнат ще бъдат опустошителни за него и цялата му слугъваща група от платени послушници. На Даридкова и простиха онзи ден, но при затваряне на държавата на никой няма да му се прости, особено на старците от НОЩ и настоящия Здравен министър, доказан слуга на статуквото.
  • 14 Ваксина

    13 3 Отговор
    Вирус има,но не е толкова смъртоносен.По-смъртоносни ще са последиците от безмислените мерки срещу него които съсипаха света.

    Коментиран от #16

  • 15 Гост

    9 1 Отговор
    Много интересно интерею с инфекциониста д-р Трифон Вълков, който работи в болница"проф. Иван Киров" София . Интервюто е поместено и в Ютюб! Та да ви светна, че не само доц. Мангъров има различно виждане от, виждането на щаба, много доктори авторитети в своите области, подкрепят различна гледна точка.
  • 16 ВИРУС НЯМА

    6 4 Отговор

    До коментар #14 от "Ваксина":

    ВИРУС НЯМА И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ИМАШЕ ГРИП ПРЕЗ ПО СТУДЕНИТЕ МЕСЕЦИ ЛЯТОТО НЯМА НИЩО ВСЕКИ ЛЪЖЕЦ РАЗСПРОСТРАНЯВАШ ЛЪЖАТА КОРОНА Е САТАНИСТ И ОБСЛУЖВА СТАТНИСТКО -СЕКТАНСТКАТА КЛИКА ОТ МАСОНИ И ИЛЮМИНАТИ КОИТО РАЗРУШАВАТ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД И ПРАВЯТ ОЩЕ ПО НОВ СВЕТОВЕН РЕД В КОЙТО ВИЕ КРЕПОСТНИТЕ СЕЛНИ ЩЕ БЪДЕТЕ РОБИ!!!АКО НЕ СЕ СЪБУДИТЕ ЩЕ БЪДЕТЕ СМАЗАНИ ПО ПРОТЕСТИТЕ ХЯДЯТ С МАСКИ МНОГО ЗАБЛУДЕНИ УЖ ПРОТЕСТИРА ПЪК ТО СТРАХЛИВО ХОДИ С МАСКА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБРАНИ И ТЕ ЩЕ ВИ ЗАТВОРЯТ СЪБУЖДАЙ ТЕ СЕ!!!!
  • 17 Румен

    3 1 Отговор
    Пеевски, Доганчо и Бойко що не хващат вируса и да ритнат един два пъти
  • 18 Наблюдател

    5 4 Отговор
    Изтече нов запис на Бойко и Мутафчийски... Иска поо 1000 заразени... Тия след 5 август ще въведът вечерен час... Да спрът протестите и да спаси правителството.... Бойко слуша рептилите , Сорос и сзо.... Не виждате ли че знаците им са на всякъде.... Във Варна в градината има чешма с две змии... Скулптури на калигула...... На всякъде в Европа са.... Заличаване на семейството в цял свят... Няма ес, няма еп.... Всички там са илюминати... Маските и ковид са само началото на нещо за което даже и не подозират.... Тези които сляпо защитават герб и Бойко ще го разберат но късно.... Няма ковид.... Ако имаше всички щяхме да измрем...... Има
    5G,,,, и ваксините на гейтс.които ще ни уморят.... Това е целта.... Тестовете не са за ковид и са фалшиви.... Имало и млади заразени.... Има болни млади хора.... Щом сме човеци значи сме смъртни,, било то млад или стар.... Мой съсед на 29 година умря от сърдечен удар преди 15 год да не е от ковид.... Бойко е купен от тези сатанисти.... До като не изпълни заповедите оставка няма да даде.... Обединение и никакво подчинение.... Бойко е никой... Ние сме народа и трябва да си освободим България от колониалното робство на тия, педофили, нпо, и сатанисти...
  • 19 Интересно

    2 3 Отговор

    До коментар #10 от "Пенчо":

    Да видим какво става по света - във водещата страна по смъртни случаи уж от коронката САЩ масови протести, на президента и на граждани не им дреме за вируса, мерки никога не са били въвеждани, като изключим щата Масачузетс където въведоха мерки и след няколко часа гражданите с автомати превзеха щатския парламент и мерките бяха свалени; във втората страна по смъртност Бразилия президента заразен обикаля без маска, единствените мерки са препоръчително носене на маски в обществения транспост; в страната с най висока смъртност в Европа Италия щабаджии и министри са подсъдими за всяване на паника и по всяка вероятност ще влязат в затвора...вече на 99% от световното население е ясно, че коронаистерията е за коронадебили.

    Коментиран от #21

  • 20 някои си

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "някои си":

    Дотук Не Е добре.За съжаление се оказах прав за процента.....
  • 21 Пенчо бре чети

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Интересно":

    Тъп си Пенчо., също като Тръмп и президента на Бразилия. А за Италия премиера им има 61 процента подкрепа заради сериозното отношение след първоначалното неглижиране, въпреки, че кризата и при тях е зверска.