Last news in Fakti

31 Юли, 2020 15:54 28 981 168

10 причини, заради които Бойко Борисов трябва да подаде оставка веднага

  • бойко борисов-
  • протести-
  • оставка-
  • 10 причини

Бойко Борисов превърна България в премиерска република и абсолютно обезличи редица институции в нашата страна

10 причини, заради които Бойко Борисов трябва да подаде оставка веднага - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Това, че Бойко Борисов упорито отказва да подаде оставка не е срам за него, защото това чувство или отдавна го е напуснало, или никога не го е изпитвал поради някакви свои природни особености. Срамът е за тези, които са го избрали и продължават да подкрепят управляваното от него правителство. Срамът е и за тези, които позволихме да се стигне до настоящите времена.

Моралните качества на Борисов могат да бъдат разнищвани на дълго и на широко, но това е правено десетки пъти. По-важни са фактическите причини, свързани с неговото управление, заради които той трябва да подаде оставката на правителството си в най-скоро време.

Ето 10 причини (точки), поради които Бойко Борисов отдавна трябваше да е подал оставка. Но и сега не е късно:

1. Бойко Борисов превърна България в премиерска република и абсолютно обезличи редица институции в нашата страна. Появи ли се проблем, появи ли се някакъв мини браншови протест, той приема протестиращите, решава проблема еднолично, раздавайки много често пари от държавния бюджет - отново еднолично и сякаш парите са лично негови. А дори и конкретният проблем да не бъде разрешен, за Борисов важното е свършено - пиар акцията е проведена успешно. Интересно, защо ли сега не приема протестиращите в кабинета си? Вероятно защото хората не искат пари, а съдържателни реформи.

Парламентарната група на ГЕРБ (пък и не само) и председателят на Народното събрание са абсолютно подчинени на волята на Борисов, и при толкова неадекватната парламентарна опозиция, която имаме в момента, българският парламентаризъм e в абсолютен нокаут. Никога България не е имало по-некачествено и зловредно Народно събрание, на което работата обаче е в следствие на доминиращата роля на Министерски съвет. България по Конституция е република с парламентарно управление, но на практика съвсем не изглежда да е такава. В този ред на мисли, страховете, че Румен Радев щял да прави президентска република са смешни. Първо, защото това едва ли ще се случи, и второ, защото и в момента живеем в определен тип едноличен режим.

2. Никое българско правителство не е генерирало толкова много корупционни скандали. Поразителното тук е, че те са толкова много, че хората вече започват да забравят някои от по-старите. Ако Борисов наистина имаше самосъзнание на демократ и проевропеец, като какъвто понякога се самоопределя, много отдавна трябваше да е подал оставка по примера на много негови бивши колеги от Западна Европа. Но не, прословутият ''Стандарт ГЕРБ'' действа, само когато може ''да се отстреля някоя калинка'', която е лесно заменяема. Цветанов е изключение, но с него ситуацията е особена. 

3. Записите. Ако бяха излезли подобни отвратителни записи с друг европейски премиер, за които могат да бъдат повдигнати и обвинения, при това един от записите е с доказана автентичност от две независими лаборатории, той отдавна щеше да е подал оставка, а на всичкото отгоре най-вероятно вече щеше да е привлечен като обвиняем.

4. Борисов имаше три мандата на разположение, за да стимулира провеждането на ключовите секторни реформи - съдебна, здравна и реформа в българското образование. Но не го направи. ГЕРБ, ДПС и БСП заедно провалиха съдебната реформа, която искаше да осъществи бившият министър на правосъдието Христо Иванов.

5. Крахът в енергетиката. Правителството на Борисов възобнови опасния проект ''Белене'' и строи Турски поток, с което затвърждава газовата ни зависимост от Русия.

6. По време само на това управление на ГЕРБ, с лидер и министър-председател Борисов, се случиха няколко екологични катастрофи. Отделно от тях, нерегламентирано се гори боклук, което, разбира се, трови хората, а в синхрон с това сечта на българските гори си върви. Това е ужасно, но не и изненадващо, защото още от 1944 г. комунистите безцеремонно унищожават природата.  

7. Съсипването на българското Черноморие достигна кулминацията си в мандата на настоящото правителство. Най-пресният пример е култовото обяснение, че това на брега не е хотел, а подпорна стена. 

8. Отказ от модернизиране на провеждането на избори. Статуквото, начело с ГЕРБ, от доста време умишлено бави въвеждането на електронно гласуване за българския изборен процес. Ясно е, страх ги е, че резултатите няма да са в тяхна полза, но това в никакъв случай не може да оправдае отказа им да спазят закона. Сега повече от всякога се нуждаем от електронно гласуване, защото епидемиологичната обстановка е непредвидима и никой не може да каже каква ще бъде тя през месец март 2021 г., в случай, че има редовни, а не предсрочни избори.

9. И до ден днешен, XXI в., в държава член на Европейския съюз, българските граждани се редят на опашки пред КАТ, НАП и други институции, за да си свършат някаква работа. Отказът от дигитализация на услугите, които предлага държавната администрация, е срамен, безумен и още каквото ви дойде наум.

10. ''Антикомунистът'' Бойко Борисов в трите си управления не само, че не направи лустрация спрямо субектите, свързани с комунистическата Държавна сигурност и БКП, но той по явен начин поощрява това в ГЕРБ да има ''бивши'' ченгета, като агент Николай (Георги Марков), които дават акъл от трибуната на парламента и различните мейнстрийм телевизии.

А най-голямата гордост на Борисов са строежите на пътища. А това, разбира се, е много нелепо и смешно. Щеше да е повод за гордост, ако се намирахме в 50-те години на XX в. Да не говорим, че само през този месец няколко човека загубиха живота си заради проблемен участък на АМ ''Тракия''. 


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 224 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Политически

    202 29 Отговор
    тУлуп

    Коментиран от #79, #156

  • 2 BOIKO 14-ti

    153 25 Отговор
    ДЪРЖАВАТА ТОВА САМ АЗ !

    Коментиран от #163

  • 3 Гробар съм

    204 29 Отговор
    ОПГ ГРОБ да се омитат, хората не могат да ги дишат вече, затова ходят с маски, не заради вируса!!!!

    Коментиран от #12

  • 4 Бойко Борисов

    138 19 Отговор
    😠😠😠😠😠Никой не ме обича, а аз съм егати пича!😠😠😠😠😠
  • 5 Последния Софиянец

    158 33 Отговор
    За това че хвърли срещу народа при телевизията бронирани коли никога няма да му простим.

    Коментиран от #13, #14, #21, #123

  • 6 Васил Левски

    153 29 Отговор
    Къде 10 причини за тоя крадец?
    1 причина рекет над бизнес и кражба на милиони а може би и милиарди...Съд и затвор.Тоя човек ще свърши или в затвора или ....той си знае къде...

    Коментиран от #94

  • 7 Божкова воля

    63 168 Отговор
    Записи излизат защото някой ги прави, едва ли само Борисов псува в тази държава! Смятам че щом БСП и Русия напъват да го махнат, задължително трябва да остане! Явно много им пречи!

    Коментиран от #96, #108, #109, #110, #139

  • 8 др Гей Билтс социален инженер

    48 48 Отговор
    Каква ви оставка, Баце като развърже ръцете на милиционерите и Ганьо ще се изпокрие пак под полата на жена си. Сега след некой и друг ден като ви принтират пак коронадекалразциите и протестите ще са просто един летен панаир.
  • 9 Valio

    125 27 Отговор
    Аз се сещам за много повече причини ама Тиквоча не пуска кокала........Направиха го за смях ама явно няма достойнство.
  • 10 БоШкоФ

    90 28 Отговор
    Бойче,дължиш ми 67 милиона без лихвите,отделно бизнеса дето ми заграби...150 милиона са вече задълженията ти.
  • 11 КОЙ

    62 118 Отговор
    КАЗВА ЧЕ. ТРЯБВА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА? ТОВА СЕ РЕШАВА НА ИЗБОРИ А НЕ НА КОИТО И КОГАТО. МУ СКИМНЕ ДА ИСКА ТОВА И ОНОВА

    Коментиран от #17, #48, #166

  • 12 Божа или Бошкова работа

    34 21 Отговор

    До коментар #3 от "Гробар съм":

    Я се закопай, ако обичаш
  • 13 ДА НЕ

    18 20 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Съм ви изпратила там.?
  • 14 Аз съм народа

    37 40 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Какъв народ бе?! Нещо си се объркал! Народа го избра, ти не си гласувал за него нали!
  • 15 МОД

    28 17 Отговор
    Всичко това е верно, но без точките 4 и 5. За останалото оставка.

    Коментиран от #133

  • 16 САМОЗАБРАВИЛАТА СЕ АЛЧНА МУТРА

    72 28 Отговор
    10 причини, зaрaди кoитo Бoйкo Бoриcoв трябвa дa пoдaдe ocтaвкa вeднaгa
    Бoйкo Бoриcoв прeвърнa Бългaрия в прeмиeрcкa рeпубликa и aбcoлютнo oбeзличи рeдицa инcтитуции в нaшaтa cтрaнa

    ---- ИЗГЛЕЖДА ДЪРЖИ ДА БЪДЕ ИЗПРАТЕН С ЦВЕТЯ И МАРШОВЕ! БОЛНИЯТ МУ МОЗЪК, НЕ МОЖЕ ДА МУ ДАДЕ ВЯРНА ОЦЕНКА НА СИТУАЦИЯТА. ПРЕКАЛЕНО МНОГО ВЯРВА НА КУПЕНАТА ЕВРОПЕЙСКА ДЕМОКРАЦИЯ И НЕ РАЗБИРА, ЧЕ ТЯ Е ПО НЕВЯРНА И ОТ НАТИРЕНА МИСИРКА.....
  • 17 ЧАКМАКА

    19 17 Отговор

    До коментар #11 от "КОЙ":

    ЩО СИ ЧУКАШ ПЛЮС БЕ МИСИР
  • 18 Електра

    54 77 Отговор
    Петре БСПдирастино, не знам от кои вибратор си, но аз мога да ти напиша 1000010 причини, защо Бойко не трябва да си подаде оставката, но една от най важните причини е, да не дойде Кауня, Черепа или БСПдирастите като тебе на власт...

    Коментиран от #34

  • 19 В центъра

    47 42 Отговор
    На София са направили един цигански катун и хората трябва да ги тършя. търпят
  • 20 БЪЛГАРИН

    82 38 Отговор
    ЕДНА ПРИЧИНА ДОВЕДЕ БЪЛГАРИТЕ ДО ПЪЛНА МИЗЕРИЯ ОСТАВКА БОРИСОВ И НА ТВОЕТО ПРОЯДЕНО ПРАВИТЕЛСТВО МАХАЙТЕ СЕ НАРОДА ВИ МРАЗИ

    Коментиран от #145

  • 21 Канна

    18 13 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Споко днес ще измислим и нещо друго!!!! Хахахахаха
  • 22 8867

    55 68 Отговор
    Петър Здравков - пълна манипулация и лъжи са всичките ти опорни точки. "Кадърен" си да изсмучиш от пръстите си още 10 такива лъжи. На изборите през 2021 година избирателите ще решат. Натискай си парцалите и не се прави на умен! Не ти се получава! Очаквам комунистите да се активират и да започнат с минусите - на този етап това е варианта - минусите!!!

    Коментиран от #43, #72

  • 23 факт

    56 49 Отговор
    Могат да се изброят много повече от десет причини защо всички нормални хора не трябва да бъдат възпрепятствани да живеят нормално от шайка платени популисти скачащи за 10 лева на площада и на орлов мост. Сладки ли са парите от Дубайския плъх и от Кремъл, НЕуважаеми?

    Коментиран от #141

  • 24 jorj

    45 44 Отговор
    Това са причините, за които НЕТРЯБВА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА!!!!!
  • 25 Нико

    49 72 Отговор
    Пълна подкрепа за Премиер Борисов..Премиер на народа...Премиер на успеха..Нека никой от комунягите свързани с престъпниците Галеви ,Божков и останалите подобни като Баневи Арабаджиеви и други такива да не си правят илюзии ,че пак ще им позволим да ограбят народа..

    Коментиран от #29

  • 26 ПЕНКО

    26 31 Отговор
    ПЕТ СОЦ-БСП-ПРИЧИНИ ; ТРИ РУСКИ ПРИЧИНИ; ЕДНА ПРИЧИНА -МУТРИ -НА ДС -И ЕДНА ПРИЧИНА -ПОД ЗНАМЕТО НА ДЪГАТА !!!!!!!!!!!
  • 27 Румен Радев

    34 46 Отговор
    Време е баце си ходи искаме и ние червените боклуци да ограбиме държавата!!!
  • 28 Мемфис

    48 30 Отговор
    Браво на автора!
    Статията е много хубава!
    Само се замислете, колко от вас, които сега плюете по мутрата през последните 10 г/дори 20 г.още когато го назначи Симеон за гл.секретар/ гласувахте за него?
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Срамота

    56 34 Отговор
    От над 30 години боклука Борисов се занимава с рекет и кражби !!!!

    Коментиран от #138

  • 31 ОСТАВКА

    50 22 Отговор
    През 2013 г Борисоф каза - "Какво ще правя без власт?" в студио на бтв. Може да си представите за какъв душевен примитивизъм става въпрос. Няма да коментирам , че постоянно се сравнява с другаря Живков и видимо се оприличава на него. И накрая десен избирател те пита -амъъ как да не гласувам за Бойку , ще дойде комунизма. Ужас.
    ОСТАВКА!

    Коментиран от #113

  • 32 Баце има само

    55 20 Отговор
    Три причини да си ходи - доказан и осъден лъжец , доказан рекетьор за милиони , доказан крадец и убиец ! Интелектуалният му багаж и просташки език явно се харесват на избирателите му , защото те са същите индивиди / толупи , които закусват филий с мас и не ги бива по езиците !
  • 33 Иван

    35 50 Отговор
    Бате Бойко много пречи на крадците,затова му искат отставката .Гадни комунисти.

    Коментиран от #36

  • 34 Ива

    52 23 Отговор

    До коментар #18 от "Електра":

    Мутрата от СИК ще го изкарат още малко светец ! Буда се занимава с рекет поне от 30 години и ако има държава и съд , отдавна трябваше да е зад решетките ! Добрата новина е ,че каквито и да ги върши е абсолютен пътник , бита карта , много добре сготвен от ортаците си !
  • 35 Неделко

    44 20 Отговор
    Банкянския толуп и ортак на престъпниците от прехода бил със запазено място в паркинга на Бай Миле , където скоро щял да бъде командирован от олигарсите , които рекетираше в последните 30 години ! Сбогом мутро и никой нормален българин няма да съжелява за теб !

    Коментиран от #45

  • 36 Ива

    36 21 Отговор

    До коментар #33 от "Иван":

    Сикаджията и толуп вече не ви ли дава качествена дрога , нали е специалист , та толкова сте изпушили гробарски тролчета ?
  • 37 Тим

    41 19 Отговор
    Поне 100 причини за оставката на Борисов могат да се изброят на първо четене. Неговото присъствие във властта е срам за цял един народ!
  • 38 Мила

    49 15 Отговор
    Чудя са на тези, които се опитват да оправдаят поведението на един мафиот, който има наглостта да се държи като ментор на поне 6 млн. по-честни, по-умни, по-отговорни и не на последно място - по-културни българи. Наистина, трябва да си голямо перде!

    Коментиран от #140

  • 39 Gen Gurko

    13 10 Отговор
    С точка 5 не съм съгласен. Точно обратното. Това може фа му се счете за плюс. Някои продали се, като Хиновски и Гатев трябва да ооправдаят едни пари за лобиране.
  • 40 И Костов

    17 18 Отговор
    Я, бобоков медия с нов бисер...
  • 41 ДДД

    22 27 Отговор
    Аман от платени статии.
  • 42 ivan

    27 43 Отговор
    Борисов не трябва да подава оставка, защото не трябва да се разрешава на червения фатмак да съставя проруско правителство и да отдалечава България от ЕС и НАТО. Комунистите от 1996 г не са докарвали страната до катастрофа и мислят, че вече им е време отново да откраднат спестяванията на хората и да върнат зависимостта от руска енергия.
  • 43 Иван

    25 19 Отговор

    До коментар #22 от "8867":

    Поредни комунистически опорни точки в стил "Бабикянов трол"
  • 44 cesar

    29 9 Отговор
    авторът прави ли разлика между машинно и електронно гласуване !
    Къде има електронно гласуване , каква е защитата и т.н.
  • 45 Иван

    31 30 Отговор

    До коментар #35 от "Неделко":

    Бабикяновите тролчета да пишат за комунистката-приватизатор Корнелия и другаря и Румен, който още го е яд,че не можа да купи грипенчета по втория начин и може би с комисионна.

    Коментиран от #59, #147

  • 46 Минувач

    17 12 Отговор
    Само 10 ?!
  • 47 Наблюдател

    37 20 Отговор
    Вижте, истината е че това лице Б.Борисов трябва да бъде съдено !Съдено но от наистина Незавсим Съд! Поражениеята от неговото управление са толкова всеобхватни че много трудно ще се съберат в 10 точки!

    Коментиран от #50

  • 48 ДА ГО ДУХАШ, КОЙ!!!

    10 8 Отговор

    До коментар #11 от "КОЙ":

    АЗ КАЗВАМ!!! НАРОДЪТ!!! 6943
  • 49 Бай Пешо

    22 41 Отговор
    Каквито и глупости да си измисляте за оставка на Бойко Борисов, истината е,че в учебниците по история на България,ще пише, че: Бойко Методиев Борисов е най- дълго управлявалия и най- много направилия политик за България,след Тодор Живков! Факт неуспорим!

    Коментиран от #71, #115

  • 50 НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

    34 18 Отговор

    До коментар #47 от "Наблюдател":

    БОРИСОВ БЕЗ СЪД В ЗАТВОРА! ТОЙ Е ПРЕСТЪПНИК, РЕЦИДИВИСТ ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА И УБИЕЦ!!! НЯМА НУЖДА ОТ СЪД!!!
  • 51 Гост

    9 8 Отговор
    Хитър,платен Петърчооо,я си е.и майката,тъпан.р плешив ,очил.т.
  • 52 бг майна

    17 8 Отговор
    МИНАЛАТА ГОДИНА НА ИЗБОРИТЕ БЪЛГАРИЯ БЕШЕ СИНЯ
    ДОГОДИНА НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДЕ ТЪМНО СИНЯ
  • 53 Шиши

    25 13 Отговор
    Бацееее, отиваш си!!!!
    Свърши твоето управление!!!!!!!!
    Сега че ги опрааааа!
  • 54 миротворец

    23 14 Отговор
    Мутрата кръв повръща, власт не връща! Бойко иска кръв да се пролее. Ще прати цялата репресивна маашина да окървави протеста.

    Коментиран от #91

  • 55 Европа също е виновна

    12 13 Отговор
    Може да заяви докъто този е на власт спираме всякакви плащания и не преговаряме с бегето дорде не сме смени правителството и налагаме санкции
  • 56 Йдиво

    22 6 Отговор
    Боко оставка няма да даде, докато тия над него не му кажат, че може.
  • 57 Пешо

    21 10 Отговор
    Тези точки съвпадат с мойте и Фуражката трябва с 300 да си заминава за Сибир.
  • 58 666666

    20 7 Отговор
    Има още 100 причини
  • 59 Баце

    16 12 Отговор

    До коментар #45 от "Иван":

    Сменяй мутрата от СИК заедно с фалшивата дрога , дето ти продава и главата ти ще се оправи !
  • 60 Здравка

    16 21 Отговор
    Много се страхуват големите крадци от Бойко защото е напълно изкрен,и мачка големите крадци комунистически.

    Коментиран от #73, #100

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Руското знаме е пародия

    10 10 Отговор
    Клишар
  • 64 Руското знаме е пародия

    9 9 Отговор
    Пеца ,дано си изкарал за гуми на Сеата ...ИбиСа
  • 65 Руското знаме е пародия

    11 6 Отговор
    Хихихи
  • 66 Руското знаме е пародия

    15 15 Отговор
    Поне виждат хората как изглеждат младите русофили подлоги на черепа - ми пак тъй изглеждат
  • 67 В.В.П.

    7 6 Отговор
    ТЮФЛЕКА Е ЗДРАВО КОПИЛЕ...КОЛКО РИТНИКА И ГАВРИ ПОНЕСЕ...ОБАЧЕ СИ СТОИ....МНООГО ЯКО...И КОЛКО ОЩЕ ЩЕ ИДАТ...
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Ами

    7 1 Отговор

    До коментар #49 от "Бай Пешо":

    И какво е направил?
    То и аз много неща правя в тоалетната...
  • 72 Ей ей

    6 4 Отговор

    До коментар #22 от "8867":

    СКАЧАЙ веднага!
    Защото кой не скача е червен!
    Ега ти и логиката имаш.
  • 73 Коректор

    4 1 Отговор

    До коментар #60 от "Здравка":

    Думата е иСкрен
  • 74 ГОРСКИ

    16 11 Отговор
    Не 10 а110 причини да си подаде оставката, със герб ще се случи както партията на Царя!!!Била народна партия а остави народа си беден!!!!
  • 75 Коректор

    6 0 Отговор

    До коментар #69 от "1-20":

    Пише се смрАдлив, корена е смрад.
  • 76 Колина

    19 20 Отговор
    Само БОЙКО ! Много ви е страх и внушавате и вменявате в оществото само глупости.Как за 1 месец нещата се промениха. Застъпници на престъпници и убийци да диктуват дневният ред в Държавата. Ние сме от далечно село и това ,което Бойко е направил друг нямаааааа!!!
  • 77 Хммм

    20 8 Отговор
    Интересна ми е петата причина.
    Автора иска България да купува ток от турската новопостроена АЕЦ, а газ.... може би от Меркел:))) Така и така тя е зависима според автора от руската газ. Не й стигна СП1, ами поиска още да е зависима и си построи и СП2.
    И такива като този искат да управляват?! Ами започнах да харесвам Баце, като ги гледам тия какви умове са:)))
  • 78 ДядоСтою

    8 5 Отговор
    ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ И ТУРСКИ ПОТОК ОБАЧЕ ЩЕ ВИ ТЕГЛЯ ЕДНА

    Коментиран от #132

  • 79 Не забравяйте Виденов!

    23 19 Отговор

    До коментар #1 от "Политически":

    По време на Виденовата зима доларът стана 3 000 лв,пенсии и заплати от 2 до 10$. До такова "благоденствие" ще ни докара служебното правителство на другаря Румен Грипенов. В него вероятно ще влязат корумпираните му съветници.

    Коментиран от #88

  • 80 Иво

    0 1 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=u1gG19CkpUI

    https://www.youtube.com/watch?v=u1gG19CkpUI

    https://www.youtube.com/watch?v=u1gG19CkpUI

    https://www.youtube.com/watch?v=u1gG19CkpUI

    https://www.youtube.com/watch?v=u1gG19CkpUI


    https://www.youtube.com/watch?v=u1gG19CkpUI



    https://www.youtube.com/watch?v=u1gG19CkpUI


    https://www.youtube.com/watch?v=u1gG19CkpUI
  • 81 иво

    18 9 Отговор
    Автора на статията тоя ли ще реши от името на българския нард кое е вярно кое е погрешно? Не тоя всезнаещ продажник и лагей - а Българския народ тряба да реши.

    Коментиран от #131

  • 82 chi

    9 18 Отговор
    Аз съм за чиста и свята президентска република!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Хммммм

    16 6 Отговор
    Другарю петърчо,още в първото си изречение показваш,че въобще не си в час! Точно Бойко е единственият ,подавал 2 пъти оставка ! А ти си бос в професията си, облъчваш младите с лъжи ,и използваш елементарни психологически похвати с цел да манипулираш неоформолите се още мозъци!
  • 85 Кокич

    16 7 Отговор
    Ако ББ няма срам, вие имате ли? Нещо да сте чували за наглост? Това качество е пълно олицетворение на вас и великата ви партия. Злобата ви няма граница. Е, то нали трябва да приличате на корделка....
  • 86 Има най-малко100

    16 10 Отговор
    причини Борисов да не подава оставка, а през март, ще се радвате и на Борисов 4, ако продължавате да ядосвате Софиянци с тези блокади
  • 87 Значи ли това,

    14 6 Отговор
    че се иска да живеем в държава където един бандит може да събори правителството и за това да му се ръкопляска
  • 88 Гост

    11 13 Отговор

    До коментар #79 от "Не забравяйте Виденов!":

    Абе ние я помним тая зима,амя ти май само си чувал Ситуацията с 3000 лв за долар има предистория.Още преди Виденов да дойде на власт. А ограбването на държавни предприятия продължи дълги години след нея зима.Ако имаш малко останъл акъл,което ме съмнява, разрови се,има къде да попрочетеш това -онова.И след това си мисля че повече няма да пишеш подобни постове.
  • 89 КОЧА

    10 5 Отговор
    КАК ЩЕ Я ПОДАДЕ - ЦЕЛА ЕВРОПА Е С НАС - САМО БЕСПЕТО НЕ НИ ПОДАВАТ РЪКА ----- А ЗМИЯ .................
  • 90 Чнг

    16 9 Отговор
    Най тъжното е че още има заблудени които вярват на хипер крадеца ,лъжец пожарникарчето Бибитко!
  • 91 Баийко

    1 1 Отговор

    До коментар #54 от "миротворец":

    ТОВА ЛИ СЕ ЧАКА ...!?
    .....УМНИЦИ ,. НЯМА ЩО !
  • 92 Израел Протести,

    5 1 Отговор
    Протести, блокиране на улици, сблъсъци! Оставка на Натаняхо заради много висока Корупция в Държавата! Къде ЛИЕ по висока,?????
  • 93 Българче

    12 7 Отговор
    ..... Преди повече от 100 години Вирусът на КомунизЪма бе инжектиран в Нашата България насред следвоенния глад и мизерия , оказа се по-заразяващ и смъртоносен от испанския грип ...! ....Удря в мозъка , отнема паметта,зрението , слуха , разума и вярата на нормалния човек ! ....КомунизЪм се размножава само в условията на бедност, неграмотност и душевна мизерия ! ....
    .....
    ......И сега той показва уродливото си лице , скрито зад общочовешките ценности за правда и справедливост , леещи се на площада ...! ....
    ЛЪЖА + ЛЪЖА + ЛЪЖА никога не прави ИСТИНА !!!

    Колкото до платените ... Те се виждат ясно ..! Толкова много са записващи или излъчващи пряко в социалните мрежи ...!? ... Навсякъде ...!? Кой( !) следи излъчванията ?! Плащачите ...! .... Как иначе протестърите ще си получат надниците ..?! Бизнес + Душевна Мизерия ! ...."Осъдени души"- 2020 "
  • 94 ВЕЛА ПЕЕВА

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Васил Левски":

    DA GO CELUNEH PO KURA.
  • 95 ваза оачева

    4 3 Отговор
    Аз за протести срещу Бойко не знам, ще си измисля.
  • 96 Реалист

    16 6 Отговор

    До коментар #7 от "Божкова воля":

    Как пък реши , че точно Русия и БСП искат оставката му !? Свали очилата или се дръпни от хранилката и ще прогледнеш. Та самия Борисов винаги е бил комунистите 1978г. От най- лошите, крадлив, лъжлив, алчен и арогантен. Ама откъде толкова акъл и достойнство, за да разбереш.
  • 97 Иво

    7 0 Отговор
    Факти питайте дали биха дошли в България да работят за същите пари ,за които работят навън
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Хирургче

    11 5 Отговор
    Не разбарах, какво е направил БМБ. Може би околовръстния на София или 40км отсечка на магистрала Тракия с 90 и дупки като след война със стоящи с триноги кръвопийци? Иземване на фирми. А за грамотност - и без това сега ще направят електронно обучение може да запише някое още килийно, ама от тия с раираните костюми. За да направи и там реформи.
    А вие всички тъпаци с конски капаци, които си мислите, че ако не е Герб, ще е БСП - в заблуда сте. Всички вън. Нови лица, такива които имат пари и знания, а не селски неграмотници.

    Коментиран от #102, #114

  • 100 Обратно в първи клас

    5 2 Отговор

    До коментар #60 от "Здравка":

    От такива грамотни, като теб се управлява държавата. ПроЗди иСруди.
  • 101 malkija

    5 6 Отговор
    забравихте ли,че е виновен и за ланшния сняг,че има къща в Барселона,че е Агент на Сорос,че вероятно има косми по дупето и вероятно е виновен за подпалването на Райхстага.

    Коментиран от #112

  • 102 Многоцветен

    2 3 Отговор

    До коментар #99 от "Хирургче":

    Долу всички ...!

    ГОРЕ НА ЧЕРЕШАТА - АЗ -Умен и Красив с шарения флаг и целия ГЕЙ-парад ...!
    ....
    И ОЩЕ КОЙ ..!?
    И НАКЪДЕ ..?

    ... НАГОРЕ ?
    ... НАДОЛУ ?
    ...Или НАВЪТРЕ !?
    КОЛКО....?
    .....
    Май няма КОЙ ...?!
  • 103 Plamen

    6 8 Отговор
    Много са жалки тези дето плюят Бойко. Станете 3 пъти Премиер и тогава плюйте. Или пък направете си партия вземете 1 милион гласа и пак плюйте... Жалки креатури.
  • 104 1233

    5 7 Отговор
    Егати червения сайт. Всички новини са изкривени. Всички коментари са от 10 пристрастени трола... Черното даже не е бяло, а червено. Фактите са съвсем други.
  • 105 ПСИХОПАТА РАДЕВ НИ СПРЕТНА ГР ВОЙНА

    6 6 Отговор
    А има само една ПРИЧИНА , ТИ да се откажш от тази професия /какъв си не ме интересува/тъй като онова което си спретнал е въздух под налягане.Абсолютна ПЛЯВА ,не става за четене.Много неуспешен опит за кариера и предполагам с дози капацитет ще си останеш ВЕЧНО СВЕТОВНОНЕИЗВЕСТЕ..Тук ,в този сайт се пробват все такива трудн-успеваеми списачи.Жалко за усилията ти, колега.
  • 106 ЛИНЧ ЗА ПОДСТРЕКАТЕЛЯ ФИГУРАНТ

    7 4 Отговор
    Тъй като тук се фабрикуват манипулативни измислици и нищо свястно,сайт спонсориран от съмнително място,пропускат се имишлено новини ,като;
    Службите на крак:РАДЕВ И БОЖКОВ СТЯГАТ КЛАНЕ ДОВЕЧЕРА.
    И какво излиза -Радев ,т.н. ФИГУРАНТ,НАЦ.ПРЕДАТЕЛ,ПОДСТРЕКАТЕЛ,е в съучастие за размитици
    с най-извесния МУТРОМИЛИАРДЕР ,разбирасе НЕ БЕЗПЛАТНО.За да изпадне в тази си роля,ПОДСТРЕКАТЕЛЯ–РЕВОЛЮЦИОНЕР е вероятно длъжник на БОЖКОВ.В ЕВРПА ,в кой век живее този палячо ,избран на тъмно за прецедент..Този човек е с психическо разстройство,тази неадекватност,криене страхуване от въпроси на журналисти ,изскачане с вдигнат юмрук /детски изблик на победа/и дриги ,са сигнали за негово не добро здравословно състояние..ТОЗИ ОВЛАСТЕН ЧОВЕК С ТЕЗИ ЗДРЗВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ Е ОПАСЕН ЗА ДЪРЖАВАТА..ОСОБЕНО СЕГА В ТОЗИ МОМЕНТ,ОТНОВО ИЗЛИЗА И НАСЪСКВА ХОРАТА КЪМ ФИЗИЧЕСКА „НЕЗАКОННА РАЗПРАВА.
    ТОВА СА ДЕЙСТВИЯ НА ПСИХОПАТ..ГОТОВ Е ДА ХВЪРЛИ НАРОДА В ГРАЖДАНСКА ВОЙНА..
  • 107 Някой

    5 3 Отговор
    Глупако от "коментар 99"!!!
    Точно тоя участък от 40-те км. от магистрала "Тракия" с твойте 90 дупки я построи любимата ти БС(К)П !!!!!
    А Бойко построи най добрия участък от Ст. Загора до Карнобат и ремонтира гробищата от София до Чирпан !!!
    Ама ти от къде ще знаеш , като не си пътувал по тая магистрала !!!

    Коментиран от #111

  • 108 Николай

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "Божкова воля":

    Много си прав. Относно 10-те причини автора също е прав. Но и преди борисов имаше корупционни схеми но никой не се и опитваше да ги показва. А сега явно е засегнал мнаго икономическо - олигархични интереси и постоянно се показват корупционни сделки.
  • 109 Николай

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Божкова воля":

    Много си прав. Относно 10-те причини автора също е прав. Но и преди борисов имаше корупционни схеми но никой не се и опитваше да ги показва. А сега явно е засегнал мнаго икономическо - олигархични интереси и постоянно се показват корупционни сделки.
  • 110 Николай

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Божкова воля":

    Записи излизат защото някой ги прави. Незаконно. Спящи клетки на ДС. Това означява ли че има компрометиращи записи срещу всички водещи политици съдии прокурори които чакат да бъдят показани ако въпросния човек пречи на определени интереси.
  • 111 Николай

    3 1 Отговор

    До коментар #107 от "Някой":

    Аз обаче знам. Това е истината. Този участък га започна НДСВ и го завърши Станишеф.
  • 112 Николай

    5 3 Отговор

    До коментар #101 от "malkija":

    За Райхстага са виновни тези които взривиха църквата Света Неделя, убиха ген.Луков и Георги Марков. Организираха покушението срещу папа Йоан Павел. Има и мандри за обиране. Убийства на кметове министри и депутати без съд и присъда.
  • 113 Като викаш

    3 7 Отговор

    До коментар #31 от "ОСТАВКА":

    оставка, напъни се още малко и кажи КОЙ да дойде. Ама не ми разпрявай някой, който еди какво си, някой, който еди що си, някой с крила на гърба. Искам да кажеш ИМЕ отворко, за да се посмеем малко. Аз имам идея, но няма да ви хареса. Да дойде Макрон, за два три дена, с водните оръдия, палките и сълзотворния газ и да ви измете обратно в дупките, откъдето изпълзяхте, смрад такава.
  • 114 радев враг враг на народа импийчмант

    4 4 Отговор

    До коментар #99 от "Хирургче":

    АМИ КАЖИ КОЙ Е ????????????????ЧКАМЕ ,АМА НАЗОВИ ИМЕ ,ПАРТИЯ..САМО НЕ МИ КАЗВАЙ ТАКЪВ ,КОЙТО ДА....................
    ЗАЩОТО ТАКЪВ,КОЙТО ДА.........................................ОЩЕ НЕ СЕ РОДИЛ.
  • 115 Не знам

    1 7 Отговор

    До коментар #49 от "Бай Пешо":

    какво ще пише в историята, но това е най-доброто управление на България от 1944г. Най-голям БВП, най-голямо увеличение на заплати и пенсии и забележете комунисчета, в твърда валута. Бойко нагази яко мафията и вие изпълзяхте от дупките си червеи.

    Коментиран от #134

  • 116 Българин

    5 1 Отговор
    фатмак - пожарникар, страхливец!
  • 117 Антон

    5 1 Отговор
    Напълно съм съгласен поне с едно: Срамът е за всички нас, за целия народ. Аз не смятам, че сме по-глупави или по-мързеливи от останалите, но как може да се обясни, че три пъти поред избираме едни и същи доказани вече неграмотници да ни управляват? Народопсихология или ...?
  • 118 Хаджиментов

    4 3 Отговор
    1. Бойко Борисов превърна България в премиерска република и абсолютно обезличи редица институции в нашата страна.
    При такава немощна опозиция и слаби институции и гражданско общество, обезличени при първите 20г на Перестройката това е неминуемо. Политиката не търпи празни места и някой трябва да поеме лидерството и да върши работата. Това е по-добре, отколкото нещата да се забатачат.
    2. Никое българско правителство не е генерирало толкова много корупционни скандали.
    Напротив, корупционни скандали и такива за разграбване винаги е имало, но медиите бяха със запушени усти, а контрола върху прокуратурата не позволяваше разследвания.
    3. Записите. Не е доказано, че са истински. Майсторите на компромати драпат за властта и тежко ни ако я получат.
    4. Бoриcoв имaшe три мaндaтa нa рaзпoлoжeниe, зa дa cтимулирa прoвeждaнeтo нa ключoвитe ceктoрни рeфoрми - cъдeбнa, здрaвнa и рeфoрмa в бългaрcкoтo oбрaзoвaниe. Нo нe гo нaпрaви.
    Мандатите не бяха пълни, а опозицията беше деструктивна и спъваше всичко по всякакъв начин. Включително и Радев.
    5. Крахът в енергетиката.
    Енергетиката е в колапс от времето на БСП. Те я загробиха с 4 милиарда. Не може нещо рушено 20 години да се оправи бързо.
    6. Пo врeмe caмo нa тoвa упрaвлeниe нa ГEРБ, c лидeр и миниcтър-прeдceдaтeл Бoриcoв, ce cлучихa някoлкo eкoлoгични кaтacтрoфи.
    България е в екологична катастрофа от времето на Екогласност - още преди 1989г.
    7. Съсипването на българското Черноморие достигна кулминацията си в м
  • 119 Хаджиментов

    3 4 Отговор
    Продължение:
    7. Съсипването на българското Черноморие достигна кулминацията си в мандата на настоящото правителство
    Кафявоморието беше масово бетонирано при БСП, ДПС и НДСВ.
    8. Отказ от модернизиране на провеждането на избори.
    БСП бяха тези, които спираха модернизирането и изборите се провеждат по Избирателнив кодекс на Мая манолова - сестра Галева.
    9. И дo дeн днeшeн, XXI в., в държaвa члeн нa Eврoпeйcкия cъюз, бългaрcкитe грaждaни ce рeдят нa oпaшки прeд КAТ, НAП и други инcтитуции, зa дa cи cвършaт някaквa рaбoтa. Oткaзът oт дигитaлизaция нa уcлугитe, кoитo прeдлaгa държaвнaтa aдминиcтрaция, e cрaмeн, бeзумeн и oщe кaквoтo ви дoйдe нaум.
    Държава движила се назад и встрани 45+20г не може да достигне развиващите се дори за 10г.
    10. ''Aнтикoмуниcтът'' Бoйкo Бoриcoв в тритe cи упрaвлeния нe caмo, чe нe нaпрaви луcтрaция cпрямo cубeктитe, cвързaни c кoмуниcтичecкaтa Държaвнa cигурнocт и БКП, нo тoй пo явeн нaчин пooщрявa тoвa в ГEРБ дa имa ''бивши'' чeнгeтa, кaтo aгeнт Никoлaй (Гeoрги Мaркoв),
    Това не става с обикновен закон. Нужна е промяна в Конституцията. Агенти на ДС има най-много в БСП, обявена със закон за престъпна, а особено в ДПС.
  • 120 Добра статия

    4 2 Отговор
    Браво на Петър Здравков!
  • 121 Брайсън ДеШамбо

    4 3 Отговор
    Да не се забравя - ББ е БОГ ! И бог е ББ ! Това е ! Борисовщината обхваща България и я залива с простащина , цинизъм , мегаломания и байганьовщина. Това е !
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Zdravko Petrov

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Още един НАПУШЕН ... нали това са колите на НСО ... Фатмака Радев ги командва ...
  • 124 Хаджиментов

    2 3 Отговор
    Искам оставката на министъра на МВР затова, че полицията позволява затваряне на пътища и кръстовища и хвърляне на яйца, домати и всякакви боклуци по обществени сгради. Всичко това е грубо нарушаване на обществения ред и не бива да се толерира.
    Протести да, но без нарушаване правата на другите и на обществения ред.
  • 125 beli1962

    1 1 Отговор
    всичко е точно на обратно
  • 126 Хаджинементов

    2 2 Отговор
    Браце трябва да се арестува веднага където и да отиде да спинка!! Вижда се, че е разтоварил шкафчето и тук 5-6 "защитници" ни убеждават, че не трябва да се маха, да има Б 4 и да ни унижава докато съвсем опоска държавата или пукне. Аз питам "защитниците", като толкова обичат Баце, къде е той сега, крие ли се или не? Защо е вече с огромна охрана и защо българите трябва да му в плащат? Колко милиярда има изнесени по света и как ги придоби, с бизнес, консултантска дейност или залагане на борсата? Чета глупости за комунисти, атентата през 1923, Виденивата зима и долар 3000 лева. Да намерят и прочетат кой причини това на Виденов и зашо!! Виденов бе се съгласи България да бъде употребена от САЩ, докато умния и честен забършеш им даде 3 бази без да плащат и един цент, даде 2.5 милиярда А самолети които ще бъдат завършени през .....2033!!!!! 2027 ще бъдат базово готови и доокомплектовани през 2033. Мислеше, че си купува сигурност но Бай Дончо му го заби с потоците с които се гордее!!! Хвалете го, плаша ви, пари са това но излезте вечер при протестиращите и кажете това което пишете тук! Не смеете, както и той не смее да се появи в София. Наберат ли го протестиращите ще му стопят мазнинката, тази отвратителна дума която използва този отдавна затулупял, затлъстял и оглупял дядка!

    Коментиран от #158

  • 127 ТОЧКА 5 КУЦА !

    2 1 Отговор
    Звучи като фалшива нота в хубава симфония. НЕ ПРОБУТВАЙТЕ НА НА НАРОДА ДУПКАТА НА СТАР И МУХЛЯСЪЛ ГЕВРЕК, 30 години месен!
  • 128 Коментатор

    1 2 Отговор
    Изтъкнатите пороци в управлението на държавата водят до извода, че е необходима сериозна конституционна реформа. Превръщането на Народното събрание в нотариат на Министерския съвет, ситуацията с противопоставянето на президента с министър-председателя, невъзможността за реално прокарване на вето от президента на норамативни актове, работата на Висшия съдебен съвет налагат от самосебе си извода, че Конституцията е изиграла своята роля като уредба на устройството на държавата. Конюктурно прокарваните закони са един от пороците. Крайно време е да се намали броят на народните представители в Народното събрания и да се създаде втора камара - Държавен съвет или Сенат с по-продължителен мандат от 4 години. Всички закони ще следва да бъдат одобрявани от Сената, като втора инстанция. С това ще се повиши качеството на законите. Сенатът ще поеме ролята на Висшия съдебен съвет, ще контролира и решенията на президента, на когото следва да се дадат повече правомощия, като пряко избираема от народа длъжност. Сериозно трябва да се помисли и за избирателния закон. Сега народните представители са чиновници, изпълняващи волята на своята партия. Това създава мнима стабилност, която реално е далече от истинския демократизъм. Сериозна реформа трябва и в съдебната система, която може би е най-сложната. Докато не се създаде институционален баланс и реална система за взаимен контрол на висшите държавни институции за България няма да има напредък...
  • 129 Много искам

    2 1 Отговор
    БиБитко да разпореди да пребият протестиращите за да пламне едно Натодно отмъщение което ще сложи край на крадливите герберасти и това което сториха на България. Преди ненавиждах партайгеносетата на БКП които говореха като Тулупа и мисирките му, днес много повече ненавиждам Тулупа и слугите му тук, които не искат нормален живот и стандарт, свободна преса и култура, а Бутуша на пристотията и лъжите му, които унищожиха Българския свободен дух с една цел, да се обогатява и тъне в разкош, да управлява така, че след него и потоп! Има много гнусове от ГЕРБ които лапат пари за да хвалят един морално пропаднал идЕот и сатрап, които ще си получат заслуженото! Аз не мога да живея в този фалш и простотия в които ни набута Банкянския негодяй. Излизам и барикади пи улиците ще правя но да дойдат образовани и умно млади, които ще поведат Българив към нормален живот.
  • 130 ДО Г-Н. ЗДРАВКОВ

    2 0 Отговор
    Господон Здравков, не обвързвайте нещата в големи пакети, защото в статията точка 5 не е наред. Протестите не ссса насочени срещу АЕЦ БЕЛЕНЕ , нито срещу ГАЗОПРОВОДА. В България, освен костовисти, има и други, различни хора. Напишете обобщенията си в три точки, но общовалидни и неонвързани с важни въпроси, които НАРОДЪТ ни е решил вече как да станат.
  • 131 А също и да несъставя

    1 1 Отговор

    До коментар #81 от "иво":

    от името на всички пакети с по 10 точки. Да напише 2 - 3, но общовалидни. В това отношение прочетете коментари
    127 и 130. (Хитрости разни с вмъкване на всякакви неприемливи неща.)
  • 132 ТОЧНО ТАКА!

    1 0 Отговор

    До коментар #78 от "ДядоСтою":

    Виж и коментари 127, 130, 131.
  • 133 ПРАВИЛНО!

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "МОД":

    По отношение на т. 4 и 5, прочети кометарите 127, 130, 131. Нахалство! - да пробутваш неприемливи и оъдавна отхвърлени като втедителски за икономиката ни идеи покрай исканията за оставка, та дано да се подлъже някой по-незапознат!
  • 134 знам

    2 0 Отговор

    До коментар #115 от "Не знам":

    браво тъпако, добре си измислил ника си....верно нищо не знаеш....
  • 135 ВОЛЕН

    0 1 Отговор
    Не са 10 хиляди факти има.
  • 136 neznajko001

    3 0 Отговор
    За т.5 не съм съгласен , разберете ,че отиваме в много по- голямо потребление на електроенергия и Белене е необходима , за да не внасяме ток от други страна, които ще искат още по- големи цени. За газта- Германия драпа за по- големи количества газ, а вие се правите на католици повече от папата- какво като е от Русия- по-евтина и сигурна от американската .

    Коментиран от #149

  • 137 Наш Петьо

    2 0 Отговор
    Петьо, не виждаш добре с тези очила. Смени си диоптера, Петьо, и добави поне още пет причини към торлю гювеча, който си забъркал. Покажи го в американското посолство, за да ти дадат без ред зелена карта. Догодина изтанцувай заедно с Херо национален американски танц. Ритни два пъти с дясно краче! Голям сладур си. Браво!
  • 138 Zdravko Petrov

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Срамота":

    ... нещо бъркаш Бойко с Румен-Пашата, братята Маргини и Вашия патрон Ви Васил-Черепа ... които с ДС-борческите бригади (ТИМ,ВИС и СИК) на БКП-то окрадоха България ...
  • 139 Zdravko Petrov

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Божкова воля":

    ... я си отговори колко имитатори на Бойковия глас има ... как студиото на "Господарите" дооправя клипове и за колко пари ... да не те "светвам" колко хора си с часове мъчат компютрите за колажи на записи и снимки ... но "изтеклите записи" най лесно се правят - кастнг на гласа (от години се кефим на артистите, които печелят пари с имитации на Бойко), после "- я прочети това текстче" (записа е готов за 3 минути), айде сега "гепи тия 1000 лева и бегай", а ние имаме компроматче, което да пуснем като "изтекло в мрежата" в някой "точен" момент за да разбуним духовете ... защото "стратегическият център" (Отровното трио) на Васо-Черепа трябва да си оправдае парите давани от него ...
  • 140 Zdravko Petrov

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "Мила":

    Сигурно за Васо-Черепа говориш?
  • 141 Zdravko Petrov

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "факт":

    ще те поправя (или допълня, защото знам - и аз получих без да "скачам") - тези на площада скачат за по една цигарка марихуана, кенче бира и 30 лева на ръка ...
  • 142 КРАДЕЦА ОТ БАНКЯ

    2 2 Отговор
    НЕ СТЕ ПИСАЛИ ЗА КРАЖБИТЕ НА ППРОСТАКА -- ТЕ СА ГЛАВНАТА МУ ДЕЙНОСТ
  • 143 ЗАТВОР ЗА МУТРАТА

    1 2 Отговор
    БОКО В ЗАТВОРАААААА
  • 144 Някой Той

    2 0 Отговор
    Държавата ни граби по всеки един параграф. Държавните служители са абсолютно некомпетентни и корумпирани, назначени на сладки длъжности с ВРЪЗКИ. Плащаме данъци и осигуровки като попове. Плащаме не малки административни такси, за каквото и да се захванем, колкото и дребно било да е то. В болниците все направления няма, за изследвания и за всичко, дерат кожи. Банките в България се превърнаха в най големите мошенници и кравопийци. В което и чейндж бюро да отидеш, двойно и тройно по изгодно ще смениш лева за валута, от колкото в банка ДСК. Цените на храни, електроенергия, лекарства, направо хвърчат, а ние се мъчим с по 600-700 лева и минимални осигуровки. Докато Депутати, Министри, крадът ли крадът . Всяка една държава РАЗДАДЕ пари на гражданите си, заради корона кризата, а ние нищо не получихме. Цял живот плащаме на смотаната държава, никога обаче не получаваме нищо от нея. Малко му е на Бойко и компания да си ходят. Трябва да бъдат разследвани , те, роднините им до 9-то коляно, любовниците им, наложниците им,докато накрая не влязат в затвора до един, което ще послужи за урок на следващите, че НАРОДЪТ КАЗВА СТИГА!
  • 145 Zdravko Petrov

    2 3 Отговор

    До коментар #20 от "БЪЛГАРИН":

    ... ако вие сте "народа" - 1000 напушени на площада, то НИЕ сме останалите 5000000 (пет милиона) от този народ, които подктепяме Бойко и усилията му да влезе България в еврозоната, защото България е НАША и няма да ви оставим за я продадете отново ... ако трябва ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ С ЛОПАТИТЕ И ЩЕ ВИ РАЗПЪТУШИНИМ. ВАШАТА АНРХИЯ НЕ СЕ ТЪРПИ! БЯГАЙТЕ БЪРЗО, ДОКАТО НЕ СМЕ ХВАНАЛИ ЛОПАТИТЕ ДА ВИ ПОДГОНИМ И ИЗМЕТЕМ ОТ ПЛОЩАДИТЕ, ВОГЛАВЕ С МЕНТОРА ВИ ФАТМАК-РАДЕВ! ...

    Коментиран от #162

  • 146 Разум

    3 0 Отговор
    "..... 5. Крaхът в eнeргeтикaтa. Прaвитeлcтвoтo нa Бoриcoв възoбнoви oпacния прoeкт ''Бeлeнe'' и cтрoи Турcки пoтoк, c кoeтo зaтвърждaвa гaзoвaтa ни зaвиcимocт oт Руcия..... "

    Отровното хапче на статията. България има нужда от евтини енергоизточници господине. Явно тебе те дразни, че те са Руски.

    Никой не ни предлага по-евтина енергия от Русия!!!
  • 147 Zdravko Petrov

    1 1 Отговор

    До коментар #45 от "Иван":

    Много си прав защото "червения фатмак" чакаше тлъста комисионна, обещана му от Царя -фамилията им има акции в заводите които правят Грипените, затова и те щяха да се нагушат яко ...
  • 148 НАРОДА

    1 0 Отговор
    СУДЖУЦИТЕ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ
  • 149 Има единствено икономика!

    1 1 Отговор

    До коментар #136 от "neznajko001":

    Каква е. тази политизираност!?Икономика и технологии! ...За шистовите находища вече се обсъди преди няколко години, че че е нерентабилно: отварят кухини под земята, които , ако не се запълнят по естествен начин с вода ( което означава изтичане на водоизточници в кухините и да останем без водоеми), та ако не се запълнят с вода, а останат кухини, опасно ще е от срутване на почва в кухините, т.е. локални земетръси с пропадания на почвата.

    Коментиран от #150, #151

  • 150 Така че

    2 0 Отговор

    До коментар #149 от "Има единствено икономика!":

    какъв Кремъл, какви червени, какво ви гони с този газопровод..!?!?!!!
  • 151 Да, така е

    1 1 Отговор

    До коментар #149 от "Има единствено икономика!":

    Освен това, хората се бориха тогава, обикновени хора, не богаташи, на улицата бяха излезли- бориха се и постигнаха забележителни резултати - предложението за шистовия газ отпаднаименно по тези причини.
    Ами господин Здравков, ако вие се борите сега за нещо, а след пет- шест години някой ви зачертае труда? С " вижданията си", с незнанието си? Не пишете 10 точки, наистина.. Петата е много нередна.
  • 152 Гледам History channel

    1 0 Отговор
    Дават за последните дни на Хитлер. Заминал си е през 1945 и от тогава 70 години. Нищо ниво под Слънцето. Последните му дни са изпълнени с отчаяние, паника, безумни решения, някакви празни надежди за победа, разстреляни според него предатели и включване на деца и старци във войната. Никаква разлика с нашия Доцент по нещо си, който се е скрил някъде в някое ловни стопанство, ограден от същи паникьосани слуги, които са на ръба, да останат с него или да избягат. Хитлер се самоубива физически а нашия доцент се самоуби от лакомия, простотия, обожествяване и чувство за непогрешимост. Физически няма да си посегне защото е без морал и достойнство!!! За него съществува сано Егото му, хората са като мравки или бубулечки за които изобщо не му пука. Краят му ще е в някоя ферма или резиденция, където ше бъде арестуван триумфално и показван като мечка на панаир. Той знае това и си е приготвил път за бягство, което ще удари по най-платените му и верни слуги. След неговото премахване, съд и присъда, Збългария ще въздъхне свободно и ще тръгне нагоре!
  • 153 Мишо Цонев

    2 0 Отговор
    Нашето божество забрави, че за много българи думите Справедливост, Честност, Морал, Патриотизъм, Достойнство, Равенство пред закона, Свобода на словото, Свободен избор и Култура са от значение. За него нито една категория от посочените няма значение! И това израстък на човешките геном се защитава от няколко лица, за които стои въпроса, по убеденост или чрез заплащане?
  • 154 Креда

    0 0 Отговор
    От изложеното горе няма нищо чудно.Все пак всички парламентарнопредставени партии са издънки на старата комунистическа номенклатура.
  • 155 чекмедже 2

    0 0 Отговор
    няма причини да остане на власт...
  • 156 Затвоор

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Политически":

    Какви са тия оставки!!
  • 157 Тулуп Безработников със основно

    0 1 Отговор
    Много добре подбрани доводи! Колкото по-бързо разбере, че вече е минало, толкова по-добре за нас, а и за него. Дано го проумее с 200, нали е егоист.

    Коментиран от #159

  • 158 Хаджиментов

    1 0 Отговор

    До коментар #126 от "Хаджинементов":

    Момче, научи се да пишеш.
    Ти си граматически и смислово неграмотен!
  • 159 Хаджиментов

    1 0 Отговор

    До коментар #157 от "Тулуп Безработников със основно":

    На изборите напролет ще можеш да вземеш отношение по въпроса.
  • 160 Петрана

    0 1 Отговор
    Поздравявам Ви господин Здравков. Към тези 10 причини, може да се добавят още много други. За мен тиквата е човек без морал и достойнство. Виновни са му БСП. Много му е къса паметта - повече от 20 години е бил член на любимата си БКП, заради нея не се деполитизира в началото на демократичните промени и изведнъж стана голям "демократ". Ако не е бил комунист, дали щеше да следва в школата на МВР? Да се измита час по-скоро за да си отдъхме всички.
  • 161 Гласувайте бе хора

    1 0 Отговор
    Излиаме всички на изборите и гласуваме... Но не както преди и попреди и по по преди....който не гласува все едно гласува за победителя ББ.. Без сарите мутри и плешиви чички в парламента вече... 250 овчари пасът 8000000 овце!!
  • 162 Тцтц

    1 0 Отговор

    До коментар #145 от "Zdravko Petrov":

    Излизайте бе тулупи...излезте изкарайте по 30кинта плюс бой за без пари!! Тулупчетата на тиквената мисирка аз не познавам..но явно има тролчета...
  • 163 Оставката е задължителна

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "BOIKO 14-ti":

    Това, е единствената причина , заради която, Бойко Борисов трябва, да подаде оставка.
    Което аз тълкувам ," ако ме махнете , ще ви е-а майката , селяни гадни", един к-р, ама здрав !!!!!!
    -Аз, ви направих богати, благодарение на Надежда Михайлова и приятелството и с Йошка Фишер, нека, никой не го забравя.
    Тогава ,ни приютиха при богатите ,които ние умело, окрадохме с милиарди.Под ръководството на Бойко Методиев Борисов ,толупа..
    Борисов, ще бръмчи още малко и ще се приземи, като бръмбар
    ла-нар!!!
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 йокин

    0 0 Отговор
    От44до2020,ни ''управляват'',СИРЕЧ ГРАБЯТ-ДРУГАРИТЕ,ОТИ СЕ КОСИТЕ.
  • 166 Георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "КОЙ":

    Виденов и Орешарски на избори ли бяха изритани ,като мръсни котета? Историята ще покаже защо бе изритан първия и втория ,но ще бъде късно !
  • 167 Lancini81

    1 0 Отговор
    До всички глупави сънародници. Като искате оставката на Бойко. Защо не искате да сложите тези хора които ви унищижиха парите в спестявания. Чрез деноминация. Те ще оправят държавата. Дръжте се за тях. От кого Бойко в откраднал???!!!!!
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.