Last news in Fakti

1 Август, 2020 19:50 2 968 2

Във Варна провериха 161 лица дали спазват карантината

  • варна-
  • проверка-
  • коронавирус-
  • карантина-
  • вирус

Няма установени нарушения

Във Варна провериха 161 лица дали спазват карантината - 1
Снимка: БГНЕС

Във Варна и областта са проверени 161 лица за спазване на наложената им задължителна домашна карантина, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Варна.

За днешния ден служители на ОД на МВР – Варна са извършили 161 проверки по адреси на лица, поставени под задължителна домашна карантина, тъй като са били в контакт със заразени с коронавирус граждани или са пристигнали от рискови дестинации. Няма установени нарушения.

270 нови случая на COVID-19 са потвърдени у нас през последното денонощие, предадоха тази сутрин от Единния информационен портал.  Потвърдените у нас случаи на новия коронавирус са общо 11690. Активните случаи към момента са 4988. Излекуваните лица са 6319. От тях 146 са регистрирани през изминалото денонощие. В лечебни заведения за болнична помощ се намират 778 пациенти с доказан COVID-19. 42-ма от тях са настанени в интензивни отделения и клиники.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сериозно

    12 3 Отговор
    ли ? Друга работа нямат ли , зер всичко у Варна е "6" ?! А Ганьо бачка и плаща !
  • 2 ТИМ-Т.И.М.

    4 0 Отговор
    ЗНАЧИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ Т.И.М. ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ТЪЙ НАРИЧАНТА БАНДИТСКА ГРУПИРОВКА(ПОЛИЦИЯ) НЕ СЕ ПРОВЕРЯ НО МИРНИТЕ ЖИТЕЛИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СМАЧКАНИ!БЕЗРОДНИЦИ!