Last news in Fakti

9 Октомври, 2020 09:10 3 948 107

Елена Йончева: Резолюцията е знак, че България излиза извън европейския път

  • елена йончева-
  • резолюция

Според нея освен ГЕРБ и националистите, Корнелия Нинова също участва в изместването на центъра относно резолюцията

Елена Йончева: Резолюцията е знак, че България излиза извън европейския път - 1
Снимка: БГНЕС

„Резолюцията за България е знак за това, че страната ни излиза извън европейския път, тя показва, че Борисов вади България от Европа с управлението си в последните 10 години.“ Това коментира пред бТВ евродепутатът Елена Йончева.

Според нея всички, които говорят за Истанбулската конвенция и ОМО „Илинден“, отклоняват от основното, за което говори тази резолюция.

Тя е за върховенството на закона и правата на човека, добави Йончева.

Според нея освен ГЕРБ и националистите, Корнелия Нинова също участва в изместването на центъра относно резолюцията, за която са гласували 358 евродепутати.

Във финалния текст Европарламентът изразява дълбоко съжаление относно влошаването на принципите на правовата държава, независимостта на съдебната система, борбата с корупцията и свободата на медиите.

„Документът казва, че това правителство не е легитимно за ЕС, това е „жълт“ картон за правителството, следващият трябва да е „червен“ от ЕК, но знаете, че тя доминирана от Европейската народна партия, като цяло, с малки изключения, не подкрепи тази резолюция, поради тази причина зам.-председателят на ЕП Катерина Барли каза, че е време ЕНП да застане зад основните принципи на ЕС, защита на правовата държава, на демокрацията и на свободата на медиите“, коментира Йончева.

Тя бе категорична, че в тази резолюция няма никъде споменаване на македонско малцинство, както и няма нищо за турски език и за майчин език, има споменаване на Истанбулската конвенция:

„В 17 точка пише, че ЕП приема решението на Конституционния съд, казва се, че Конвенцията трябва да бъде ратифицирана, но се казва и че трябва да се ратифицират тези елементи, които не противоречат на Конституцията и се пояснява – темите, свързани с насилието над жените, увеличаване на центровете, където могат да получат помощ. Прави се опит от ГЕРБ, както и от националистите, някои от колегите от БСП също попадат в този капан ,да се измести същността на тази конвенция“, коментира евродепутатът.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    53 12 Отговор
    За това ленчето не е гласувала. Опасно долна СГАН!

    Коментиран от #28

  • 2 не бе

    67 16 Отговор
    Не бе ,Льони - Бългатия не излиза от Европейският път ,а не ще да влезе в ЕВРОГЕЙСКИЯТ такъв (нещо ,за което се борите и ти ,и Радка Дълбоката и СерГЕЙчето) ,понимаеш ?!
  • 3 честен ционист

    41 14 Отговор
    ЕС отдавна хариза България на Ердоган и Вова като буфер за талибани. Напрактика ви замениха с Македония и Сърбия
  • 4 Нищо специално

    54 15 Отговор
    Обикновен руски и3poд...
  • 5 А защо

    65 5 Отговор
    не гласува , а се въздържахте със СерГЕЯ & Co. ?
  • 6 Браво Йончева

    14 66 Отговор
    Показвай истината смело. Българския народ трябва да бъде в час.

    Коментиран от #53

  • 7 дърта комуняга

    56 9 Отговор
    Тая как все се урежда и нагажда да е на държавна хранилка, хамелеон, !
  • 8 Българка

    20 50 Отговор
    България не излиза, тя отдавна е извън пътя, затова хората протестират. Българите направо сме в отвъдното, феодалния строй.
    Българи, не плюйте по Елена, защото тя имаше смелостта да се изправи и даде гластност на престъпленията и безобразията на шайката

    Коментиран от #18, #30, #107

  • 9 Наблюдател

    53 7 Отговор
    България не печели, а загуби!!! Подкрепата на български евродепутати за легитимирането на ниво Европейски парламент на сепаратистката организация ОМО "Илинден", която претендира за "македонско малцинство" и автономия на Пиринско, е най-голямото национално предателство след политиката на БКП, която принуждаваше българите в Пиринско да си пишат в паспортите "македонци" и предаването от комунистическата власт на тленните останки на Гоце Делчев на сърбоманската власт в Скопие. Историята няма да прости това предателство!"

    Коментиран от #17, #26

  • 10 Еми ти и Рада защо

    42 10 Отговор
    пробутвате истамбулската във важните за България въпроси. Да не сте взели по някоя пачка?
  • 11 с една дума

    43 5 Отговор
    М И Н Д И Л !!!
  • 12 БРАВО

    5 38 Отговор
    Отдавна трябваше да се помисли за повече права на Малцинствата и хората с различна сексуална ориентация. Те са повече Българи от нас.Благодарение на БСП, ДПС и Д.Б .. България е истинска и Либерална държава.

    Коментиран от #21, #102

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 шофьор

    38 1 Отговор
    Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9.

    Коментиран от #29, #103

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Е и ?

    11 9 Отговор
    Разтягате локуми и сополи доката бг.народ напуска държавата завинаги с все по-бързи темпове.
    Истината е, че просто не остана държава с която да бъдем сравнени.

    Коментиран от #55

  • 17 Като няма политици в България ще е така

    13 14 Отговор

    До коментар #9 от "Наблюдател":

    България що не поиска българска партия в Македония и българско малценство? Защо не им раздава български паспорти? Или шкембо иска да се цака и само на резани.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Кога ТОЧНО?😂

    19 1 Отговор

    До коментар #15 от "гроб умря":

    Китко мека
  • 20 Реалист

    45 5 Отговор
    Резолюцията е срам и гавра за България. Резултата:- Дa ви e чecтитo мaкeдoнcкoтo нaциoнaлнo мaлцинcтвo, зa вcички кoитo гo пoжeлaхa. Брaвo, eй товa ce кaзвa „рeзoлюция“, уж зa кoрупция пък тя билa зa мaкeдoнcкoтo нaциoнaлнo мaлцинcтвo, зa прoмoтирaнe нa цигaнитe и Иcтaнбулcкaтa кoнвeнция. Така е, дa риeш като вол и дa хвърляш кaлтa върху гърбa cи. Нaциoнaлнитe прeдaтeли, aнaрхo-псевдокoмуниcти зaкoпaхa Бългaрия. Нe знaм дaли дeклaрaциятa щe ce cпрaви c кoрупциятa, aмa cъc cигурнocт щe ни ocигури мaкeдoнcкo мaлцинcтвo, сепаратиски партии и цигaнcкa oпрaвия. Дa ни e чecтитa офшoркaтa нa Йoнчeвa. Aшкoлcун, Лeнчe, мaшaллa.

    Коментиран от #104

  • 21 Що си кривиш дребната душичка?

    17 8 Отговор

    До коментар #12 от "БРАВО":

    Единствено БСП взе ясна позиция по истамбулската, въпреки че има членове педита като станишев.

    Коментиран от #31

  • 22 MGewehr

    28 5 Отговор
    Бившата сАвеЦката $урва на копчевъда-серГейчо много работа отхвърли за годините в полза на БГ и сега може да излезне в"00" заслужена EU-пенсия!
  • 23 Гост

    37 7 Отговор
    Безродница с руско потекло.Той Господ,ще си я накаже,както я наказва и досега.
  • 24 100

    25 3 Отговор
    А ти май си допринесла за решението за тази резолюция.
  • 25 БиБи Кинг

    35 4 Отговор
    Нищо не спомена хомофобната за къщите за гости?. На каскета резолюцията препоръчва да започне разследване! Ше си даде ли имунитета Мильончева за да бъде съдена за присвояване на евросредства и пране на пари? Ще върне ли парите на БСП които бяха платени от партийната каса за гаранцията и? В савецкото посолство освен за Пембен да приготвят и за Льона стая за искащи обежище! Мръсна пембена предателска сган, продадохте майка си,предадохте България пак!
  • 26 Да бе да

    16 3 Отговор

    До коментар #9 от "Наблюдател":

    ... историята ще ни се чуди на акъла!!!
  • 27 Хахаха

    24 1 Отговор
    Станишев ти показва верния път..... Хахахахахахахахахахаха
  • 28 Това създание

    31 3 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    перманентно е в тежък личностен конфликт най-напред със себе си, а след това - с близко и по-далечно обкръжение.

    Проблемите са два - липса на каквато и да е било ценностна система, въпреки публичното парадиране на такава от нейна страна.
    Вторият, също толкова важен - е липсата на каквото и да било концептуално мислене у тази жена - у нея липсват политически възгледи, концепция, на която да се основават противоречивите и до безумие действия.

    Оттам и този хаос в поведението и, лутането между политическите сили, но с движещ механизъм първичният инстинкт за оцеляване във върхушката.

    Като се прибавят и психо-физичните влияния на тежкия климакс, в който очевидно се намира йончева, става ясно колко е вредна тя за себе си, за БСП, за българите и за държавата ни.

    Изводът е, че тя трябва да бъде отзована час по-скоро от Европарламента, ако не искаме да ни вкара в поредната каша от международно естество.

    Коментиран от #52

  • 29 То затова и си шофьор

    1 6 Отговор

    До коментар #14 от "шофьор":

    Чл.1 ама мек.
  • 30 сара

    8 17 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Много точно казано ! И минусите са само потвърждение колко интереси и джобове са болезнено засегнати. Очевидна е истината за положението у нас - корупция и едно зловонно блато ! Факт !

    Коментиран от #45

  • 31 Тръмп

    26 1 Отговор

    До коментар #21 от "Що си кривиш дребната душичка?":

    То, цяла България видя кой е за Джендър-Сороспийска държава, Г'ей бракове,ОМО ИЛИНДЕН, македонско малцинство и т.н
    Вече е късно за обяснения
  • 32 червена гнида

    33 3 Отговор
    Какво доживяхме, най-голямата крадла да се бори за демокрация в България!???
  • 33 Катя

    20 5 Отговор
    Как няма да се отклоняваме, когато от Европейски стана ЕВРОГЕЙСКИ съюз, който ни задължава да приемаме Истанбулската перверзия и разврашава децата ни.

    Коментиран от #38, #83

  • 34 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 24 Отговор
    оставка мутри герб БОЙКО мразиме те бесплатно

    Коментиран от #39, #40, #43, #49

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 кратуна

    3 28 Отговор
    Е, така е - едни са за, а други против. Това не пречи да сме доволни - браво, Елена - криво да седим,право да съдим - благодарение на нея и Радан Кънев се каза на висок глас това, което се виждаше.

    Един хубав ден за българската демокрация !

    Коментиран от #42

  • 37 Вашта ма

    25 3 Отговор
    Никога националният интерес не е бил на първо място за вас, нали йончева, а винаги партийният. Вие вече сте по омразни и от гепирастите. Народът от Пиринският край ви презира.
  • 38 ща спукам

    22 5 Отговор

    До коментар #33 от "Катя":

    ИК защитава правата на ЖЕНИТЕ, ама ме съмнява, че ти си точно такава, даже и по добре, че не сме я приели, щото некои жени, като теб заслужават да ги биеш всеки ден.

    Коментиран от #54

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ща спукам

    14 5 Отговор

    До коментар #34 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Пише се БЕЗПЛАТНО, неграмотен трол такъв, ама имаш претенции, прост с претенции, типичен селтак!

    Коментиран от #51, #72

  • 41 Василева

    24 3 Отговор
    От резолюцията разбрах че ромите имат права ,а ние българите нямаме.
  • 42 Абе галфон

    20 1 Отговор

    До коментар #36 от "кратуна":

    Ти прочете ли за какво са гласували твойте национални предатели, а.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Политолог

    24 5 Отговор
    Елена, България е в Европейския съюз, но ти си в съюз с Москва
    Там завършила, от там е майка ти, обвързаностите ти са от там
  • 45 Реалист

    24 3 Отговор

    До коментар #30 от "сара":

    Говориш глупости.Резолюцията е срам и гавра за България. Резултата:- Дa ви e чecтитo мaкeдoнcкoтo нaциoнaлнo мaлцинcтвo, зa вcички кoитo гo пoжeлaхa. Брaвo, eй товa ce кaзвa „рeзoлюция“, уж зa кoрупция пък тя билa зa мaкeдoнcкoтo нaциoнaлнo мaлцинcтвo, зa прoмoтирaнe нa цигaнитe и Иcтaнбулcкaтa кoнвeнция. Така е, дa риeш като вол и дa хвърляш кaлтa върху гърбa cи. Нaциoнaлнитe прeдaтeли, aнaрхo-псевдокoмуниcти зaкoпaхa Бългaрия. Нe знaм дaли дeклaрaциятa щe ce cпрaви c кoрупциятa, aмa cъc cигурнocт щe ни ocигури мaкeдoнcкo мaлцинcтвo, сепаратиски партии и цигaнcкa oпрaвия. Дa ни e чecтитa офшoркaтa нa Йoнчeвa. Aшкoлcун, Лeнчe, мaшaллa.
  • 46 Госあ

    8 27 Отговор
    Браво Елена ! Браво за конкретните действия срещу мутрата и кликата му от полуграмотни миекащи мошеници. Иначе, е нормално мафията от енп да сложат безумия за да спасят троянския си кон баце. Но тая конвенция е една дъвка, от която и капиталистката приватизаторка да се възползва и дъвче. Всъщност, евала и на Радан. Моите уважения като достоен съперник от дясно. Такива трябват, а не полуграмотни мутри !

    Коментиран от #81

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Со кратце

    7 1 Отговор
    Що за игра на думи?
    Европейски път.
    Ще кажеш че БГ е била извън лоното на цивилизацията - Византия.

    Малко достойнство, Европа се връща към корените си - варварство и амбиции на отделни кланове за завладяване на ресурси.
    Променете този речник, г-да БГ дипломати, ако не уважавате себе си, няма кой да ви "забележи".
  • 49 Психар

    10 3 Отговор

    До коментар #34 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Научи български език и правописни грешки във всички думи. Психотерапия ти трябва. Доктор Михайлова. Луд за Карлуково.

    Коментиран от #73, #84

  • 50 ха ха ха

    25 5 Отговор
    Ние очаквахме справедливост от ЕС, а получихме ГЕЙ резолюция на ГЕЙ конвенцията :)))

    Изчезни бе нищо жество, не се появявай повече пред българите!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ТаУмВзе

    21 2 Отговор

    До коментар #28 от "Това създание":

    По палавият въпрос Защо подобни същества са изпратени там, че след тва с топ няма да ги махнем от хранилката.
  • 53 чичо

    21 4 Отговор

    До коментар #6 от "Браво Йончева":

    Защо сте му дали минуси на този пост.Ленчето,както и Радев ясно си показват,че не стават.Наистина,народа трябва да е в час.
  • 54 Катя

    25 2 Отговор

    До коментар #38 от "ща спукам":

    Момче младо, от 14 години тренирам джудо (за жени). У нас е пълно с купи и медали от републикански и международни първенства.
    Кажи ми, ако те барна и свия на две, коя конвенция ще те защити- тебе, големия мъжага.
    Толкова ли не разрахте, че тази извратена конвенция разделя престъплението в зависимост от пола, което е ущърб с правата на човека. Толкова ли не разбрахте, че всяко едно престъпление трябва да се наказва, независимо от пол, религия или етнос.

    Коментиран от #63, #82, #92, #93

  • 55 Ха ха ха ха ха ха

    1 16 Отговор

    До коментар #16 от "Е и ?":

    Ма много патриоти ,много минуси...
    Нещо май се засегнахте,а ?
    И да чаткате минусчета,банановата република от 303-ия свят абсурдистан няма да я промените.

    Коментиран от #67

  • 56 БиБи Кинг

    3 6 Отговор

    До коментар #51 от "Тоя е":

    Остави КОЗЛОДУЙ на мира! Луд е но е полезен! ;)

    Коментиран от #65

  • 57 херодот

    23 3 Отговор
    И мъжът и я натири ,и избирателите я нещат.... "-ти му викаш недей ела , то пак ела!"
  • 58 Цола Драгойчева

    18 3 Отговор
    На тази държанка на Глупака Станишев не трябва да се дава думата.
  • 59 аз съм Веска

    18 2 Отговор
    КУКУ , КОГО СЛАВОСЛОВИШ.ЗА ПЕТ ЖЪЛТИЦИ СЕ ПРОДАДОХА , И ИЗМАЙСТОРИХА ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ . МАХНИ СИ ФИЗИОНОМИЯТА , ЧЕ СИ МНОГО ПРОТИВНА , И ОТИДЕ ТАМ ДА ЗЛЕПОСТАВЯШ БЪЛГАРИЯ -ИЗВАДИ СИ ТВОИТЕ КИРЛИВИ РИЗИ - А ТЕ СА ПО- КИРЛИВИ И ОТ КЛОШАРСКИ .
  • 60 старото

    18 4 Отговор
    маймуно крадлива какво правиш в ЕС след като се сдоби в БГ с присъда за КРАЖБА на близо 400 хиляди лева. Явно целта и е да не бъде съдена в ЕС

    Коментиран от #69

  • 61 Ясен А

    17 1 Отговор
    Да ви е честито Македонското национално малцинство , за всички които го пожелаха . Браво ей тва се казва резолюция уж за корупция пък тя била за Македонското национално малцинство , за промотиране на циганите и Истанбулската конвенция . Това се нарича да риеш и да хвърляш калта върху гърба си. Националните предатели от анархо-комунистите закопаха България . Не знам да ли декларацията ще се справи с корупцията ,ама със сигурност ще ни осигури Македонско малцинство и циганска оправия . Да ни е честита Офшорката на Йончева. Ашколсун , Ленче , машалла.
  • 62 старото

    19 3 Отговор
    ега ти наглостта- да раздаваш акъл на евродепутатите след като на гърба ти виси все още присъдата за КРИМИНАЛНО престъпление кражба за близо 400 хиляди лева!!!
  • 63 😃😃😃😃

    2 4 Отговор

    До коментар #54 от "Катя":

    Умря циганската където ме хвалвше, уста хвалете меееее. Психотерапия. Успех
  • 64 Предателка

    13 2 Отговор
    Не искаме подобни лукави хора да ни решават съдбите. Знаем, че сте с протекции до девето коляно и от "дясно" и от "ляво". Но дано Бог направи нещо, за да не успеете в злите си и продажнически планове!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ОСТен

    17 2 Отговор
    Тази НЕбългарка ,рожба на българосъветската дружба ,ще кажа . Що не инициира една декларация срещу Др Йончев - ТАТИ ,който в прав текст в началото на прехода настояваше ,че Предателската партия БКП трябвало сама да реши какво от позорните и решения през Социализма да публикува и кое не. А всички се питаме от къде тръгна Новата корупция в България и кое принуди българите да си търсят хляба в Чужбина. Мазни крадливи комуняги.
  • 67 Портокал

    8 2 Отговор

    До коментар #55 от "Ха ха ха ха ха ха":

    Ха-ха ,ама си хапваш бананчета . А при Тошко електрокарчето само ги сънуваше.
  • 68 Перо

    5 12 Отговор
    За тиквата ЕП и ЕК са Пунта Мара,след като нямат властта,незабавно да му затворят чекмеджето. Духом той си е още в СИК!
  • 69 Българка

    3 6 Отговор

    До коментар #60 от "старото":

    Не произвеждайте фалшиви новини. Няма присъда, само на Каскета му се ще
  • 70 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 3 Отговор
    ЙОНЧЕВА МИЛИЙОНЧЕВА КАДЛА
  • 71 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 5 Отговор

    До коментар #39 от "Ха-ха-ха":

    ти си психопат
  • 72 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 6 Отговор

    До коментар #40 от "ща спукам":

    спукай себе си бе ребус герберунгел

    Коментиран от #80

  • 73 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 6 Отговор

    До коментар #49 от "Психар":

    май на теб ти трябва психо терапия герберасче

    Коментиран от #79, #86

  • 74 Койчев

    8 1 Отговор
    Само като си помисля на сън ,че тва същество може да ми е в кревата ,скачам и хващам гората.
  • 75 Пл СТ

    10 1 Отговор
    На тaзи НEбългaркa - рoжбa нa бългaрocъвeтcкaтa дружбa ,щe кaжa: Щo нe инициирaш eднa дeклaрaция cрeщу Др Йoнчeв - ТAТИ ,кoйтo в прaв тeкcт в нaчaлoтo нa прeхoдa нacтoявaшe ,чe Прeдaтeлcкaтa пaртия БКП трябвaлo caмa дa рeши кaквo oт пoзoрнитe и рeшeния прeз Coциaлизмa дa публикувa и кoe нe. A вcички ce питaмe oт къдe тръгнa Нoвaтa кoрупция в Бългaрия и кoe принуди бългaритe дa cи търcят хлябa в Чужбинa. Мaзни крaдливи кoмуняги.
  • 76 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 0 Отговор
    БЪЛГАРИЯ не иска ИСТАНБУЛСКА КТНВЕНЦИ той и той тя и тя то и то не могат да създават и отглеждат деца от такива родители нестава ще разбият детската психика не на джендарството не на ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ марш от БЪЛГАРИЯ
  • 77 ЦК на БСП

    10 2 Отговор
    Корупция е всичко в което ние комунетата не участваме . Да ви е ясно.
  • 78 старото

    11 1 Отговор
    ега ти наглостта- да раздаваш акъл на евродепутатите след като на гърба ти виси все още присъдата за КРИМИНАЛНО престъпление кражба за близо 400 хиляди лева!!!
  • 79 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор

    До коментар #73 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    иди на ДОКТОР
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Реалист

    11 2 Отговор

    До коментар #46 от "Госあ":

    Резолюцията е срам и гавра за България. Резултата:- Дa ви e чecтитo мaкeдoнcкoтo нaциoнaлнo мaлцинcтвo, зa вcички кoитo гo пoжeлaхa. Брaвo, eй товa ce кaзвa „рeзoлюция“, уж зa кoрупция пък тя билa зa мaкeдoнcкoтo нaциoнaлнo мaлцинcтвo, зa прoмoтирaнe нa цигaнитe и Иcтaнбулcкaтa кoнвeнция. Така е, дa риeш като вол и дa хвърляш кaлтa върху гърбa cи. Нaциoнaлнитe прeдaтeли, aнaрхo-псевдокoмуниcти зaкoпaхa Бългaрия. Нe знaм дaли дeклaрaциятa щe ce cпрaви c кoрупциятa, aмa cъc cигурнocт щe ни ocигури мaкeдoнcкo мaлцинcтвo, сепаратиски партии и цигaнcкa oпрaвия. Дa ни e чecтитa офшoркaтa нa Йoнчeвa. Aшкoлcун, Лeнчe, мaшaллa.
  • 82 Госあ

    7 3 Отговор

    До коментар #54 от "Катя":

    Така е Катя. Но обществото трябва да си нареди приоритетите. ИК е нещо пожелателно и не може да се меси в правосъдието. Гейовете, без коментар. Имам много по голяма непоносимост към нахални глупави мошеници и те са много по вредни. Относно омото... просто трябва да се изложат фактите и да се отхвърли още веднъж регистрацията. А на макетата по малко паспорти и повече проблеми за членство в ЕС 😉 Разбира се, тези неща трябва да се направят елегантно и дипломатично. Това се учи в Университета и от четене на книги. пожарникари и физкултурници едва ли ще могат да го ваправят

    Коментиран от #96

  • 83 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор

    До коментар #33 от "Катя":

    КАТЯ вГРАД КОЗЛОДУЙ имаме републиканска шампионка по ДЖУДО ИРИНА ЖЕЛЕЗАРСКА шампионка за девойки КАТЯ бъди жива здрава силна и смела
  • 84 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "Психар":

    а ти се научи да говориш писмено правилно и здравословно

    Коментиран от #85, #88

  • 85 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #84 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    научи се на възпитание ми то ти липсват първите седем години възпитание герберунчо

    Коментиран от #87

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Хохохо

    2 2 Отговор

    До коментар #85 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Психо неграмотен си. Ромския сигурно по добре. Знаеш от български език

    Коментиран от #91

  • 88 Юадааа

    2 6 Отговор

    До коментар #84 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    В блиц защо плюеш Радев ааа стотинки чакАШШШШ.

    Коментиран от #89, #94

  • 89 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 4 Отговор

    До коментар #88 от "Юадааа":

    ГРАД КОЗЛОДУЙ ми е ника но ми го краде БАЙ КУРТИ той плюе господинРАДЕВ в БЛИЦ аз истинския ник ГРАД КОЗЛОДУЙ съм банат имам забрана в блиц именно защото пиша против ппгерб а РУМЕН РАДЕВ е най добрия ЧЕСТЕН СВЕСТЕН ПРЕЗИДЕНТ на БЪЛГАРИЯ господине
  • 90 От Народът БГ

    12 1 Отговор
    Милиончива ,спри да лъжеш!Къде се казва в този документ, че това правителство не е легитимно за ЕС?!НИКЪДЕ!Това са само фантазиите в твоята п-разна глава.Ти едно семейство не можеш да направиш,не можеш да задържиш,едно дете да възпиташ,а искаш да оклеветиш българите в България.Иди си при путин.Такива дезертирали от Русия не искаме.
  • 91 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор

    До коментар #87 от "Хохохо":

    БЪЛГАРИН СЪМ НЕ СЪМ НЕГРАМОТЕН А СЪ ПОЛУЧИЛ ИНСУЛТ РАБОТИХ В тих труд ГРАД ЛОМ глух съм ти да не мислиш защото глухите като не чуваме сме психо болни а ти не се присмивай на ткива или на индвалиди или на нещастни ХОРА ЗАЩОТО никой не знае как ще стигне в животаа
  • 92 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Катя":

    КАТЯ ОБИЧАМ ТЕ
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 ща спукам

    4 1 Отговор

    До коментар #88 от "Юадааа":

    Ихааа, вие се познавате май с другаря Козлодуй!? ХАХХАХА
    Защо плюе по другаря Радев? ХАХХААХА
    Я вземете да си уредите среща и да се гушнете, белким нещо се получи, а?
  • 95 ща спукам

    8 2 Отговор
    На тая мазна комунистка ще и свърши мандата и като си дойде в БГ ще си понесе заслуженото, ще види истинския образ на върховенството на закона в лицето на Бойко, който отново ще е начело на Герб и ще управлява страната.
  • 96 чичо

    4 4 Отговор

    До коментар #82 от "Госあ":

    /Публикувано във факти.бг: Това се учи в Университета и от четене на книги. пожарникари и физкултурници едва ли ще могат да го ваправят/-да плачеш или да се смееш.Щом така се УЧИ,значи всеки може,какво значение има,какъв си.Аз съм пенсионер от ВВС,бивш колега на Радев,и от опит ти казвам,образованието акъл не дава.Не знам дали ще ме разбереш,но в България е пълно с образовани простаци.
  • 97 Никола Г

    10 2 Отговор
    Българи разбрахте ли . Тази рeзoлюция не унижи ББ и ГЕРБ ,тази резолюция унижи БЪлгария. Говорим за корупция ,ето я най-голямата корупция. Преди години комунистите бяха готови да станат 16та република и да заличат България само и само да получат някаква икономическа помощ защото бяха фалирали . Сега анархо-комунистите са готови да извършат най-голямата мерзост да създадат македонско малцинство , да не прилагат българските закони еднакво към българските граждани , да предадат българското семейство ,договаряйки се с някакви психо-маргинали в западните общества - при това леви само и само да свалят едни от власт за да седнат те защото имали усещането ,че не са в играта. Вий с тази резолюция бетонирахте Борисов и ударихте звучен шамар на българите , те няма да ви го простят. Вашата политическа търговийка ; дайте да унищожим управляващите на цената на унижението на България ще ви закопае .Лошото е ,че тя закопа и България . Чакат ни тежки месеци .
  • 98 Gen Gurko

    7 1 Отговор
    Тази, сутринта по БТВ ,по време на интервюто от Брюксел имаше такава гузна физиономия, че изглеждаше като нас-ана.
  • 99 КРОКОДИЛА

    6 0 Отговор
    СТЪПИ И НА ВРАТЪ ДА МЛЪКНЕ ........................
  • 100 Зайко Байко многознайко

    2 0 Отговор
    Хасан беэпеперудника си е эаминал, от петък до днес ми беше наложена эабрана! Тоя миэерник, който е редакторче, но повече обича да участва в чата, като Хасан и да манипулира плюсовете и минусите. Нали е беэ#ичник, го бичат да кара дежурствата по цели уикенди! Эатова го поэдравявам с една тлъста Българска попръжня от старовремските!
  • 101 Зайко Байко многознайко

    3 0 Отговор
    От двете элини винаги иэбираме по-малката! Сега установявам каква е омраэата към комунистите, не че не эаслужават. Докато дойде ново, обраэовано, некорумпирано поколение, ние ще гушнеме китките! Дядо ми и баща ми не доживяха да видят падането на комунистите, а аэ няма да видя некорумпирана, чиста република, но съм сигурен , че ще стане. Дядо ми Мъдрият Эаек каэваше: " Синко недей да членуваш в партии, там е като на виенското колело, един път си горе, друг долу, но рано или късно справедливост и два и эа едните и эа другите!
  • 102 УМНИК СИ

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "БРАВО":

    Браво, прав си кривчо, голям си " УМНИК "! боклученце...
  • 103 В ГАРАЖА

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "шофьор":

    Вкарай двуколката си в гаража на кучката!
  • 104 СКОРПИОН

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Реалист":

    Ашколсун, Ленче,Йончева, машалла ! Голям геврек си! БЪЛГАРИ, не сте ли разбрали все още, че болшевишката хунта БКП-БСП е вредна за България! Димитров на времето зачекна македонския въпрос, Живков предлагаше България /като леко момиче/ за 16-ста република на СССР, днес геврека Йончева вреди на България в европарламента! ДОКОГА?! Докога ще ги търпим тези хора, които ни заблуждават, че са загрижени за народа и го използват само за ностна кърпичка?! Те са готови да жертват всеки, и всичко, да влязат в съюз с дявола / те отдавна са в съюз / в името за спасение само на своята партия БКП-БСП! Изобщо не им пука за народа, те влачат държавата към пропастта! ДОКОГА ще ни наричат дебили, инфантилни, а после гласувайте за нас, защото сме загрижени за вас! ЛИЦЕМЕРИЕ! Винаги задавам един и същи въпрос, към вас българи, и пак ще го задам : Може ли партия като БКП-БСП-наследница, с криминална биография днес да има претенции за власт и управление на държавата?! НЕ ЧУВАМ ВАШИЯ ГЛАС БЪЛГАРИ, И ПАК ЩЕ СИ ОТГОВОРЯ САМ, КАТО ГЛАС В ПУСТИНЯ : КАТЕГОРИЧНО НЕ !!! СКОРПИОН!
  • 105 СКОРПИОН

    2 0 Отговор
    СТИГА ВЕЧЕ, с умоблокирали благодетели-спаители на изтерзаната ни майка България: Йончева, Радев, Нинова, Трифонов, Манолова, "проф". Иво Христов, Хр. Иванов и Бабикян-скапаната змиьорка, и още много други членове на болшевишката хунта БКП-БСП! Те са история от миналото! СТИГА ВЕЧЕ некадърни спасители! Събудете се, българи, отворете очи и вижте светлината на бъдещето! Тя , светлината не е в техните ръце, те са носители на мрака! ОТВОРЕТЕ ОЧИ! Спасението се нарича бойкобъдеще за всички!!!
  • 106 fuck T

    2 0 Отговор
    Най-силната санкция на ЕС да ни спре всички пари беше точно по времето на управлението на нейния съветски любовник и наследствен комунистически лидер
  • 107 Уважаема

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Българко ,Елена не е българка ,тя е рожба на българосъветската КГБ дружба и тя да ми говори за свободи , а къщи за тъщи по програми . Ченгеджийски мародери
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове