Last news in Fakti

11 Февруари, 2021 11:35 13 045 57

Копринка Червенкова: Борисов се страхува, Пеевски е пътник, а Доган е отстранен

  • копринка червенкова-
  • бойко борисов-
  • делян пеевски-
  • ахмед доган

''Допускам, че Слави Трифонов ще участва по някакъв начин във властта - дали директно или индиректно някакво правителство на малцинство'', прогнозира тя

Копринка Червенкова: Борисов се страхува, Пеевски е пътник, а Доган е отстранен - 1
Копринка Червенкова, кадър: ''Денят с В. Дремджиев''

''Борисов иска да остане във властта, защото се страхува за оцеляването си и има защо - на много хора, много неща е взел. Мисля, че Пеевски е пътник, дали сега го държат или не, няма значение''. Това заяви журналистката Копринка Червенкова в предаването ''Денят с В. Дремджиев'', излъчващо се по ТВ+ и ТВ1.

''Проблемът сега е къде е Доган, това питам. Мисля, че той е аут. Отстранен е и това е причината Ердоган да поздрави ДПС на конгреса му'', добави Копринка Червенкова.

''Нинова няма да си позволи коалиция с ГЕРБ по никакъв начин. Но животът ѝ ще стане много тежък, ако загуби и тези избори, защото тогава всички външни и вътрешни превратаджии от партията ще ѝ искат главата'', смята журналистката.

''В състезание на Борисов с Радев той предварително е в позицията на обречен, а и не знам как ще приеме Ники Младенов да бъде кандидатът на ГЕРБ, защото на него му е необходима охрана'', коментира Червенкова.

''Марешки и Симеонов нямат никакъв шанс, те са само тук, за да радват публиката. Особено Марешки - по-карикатурна фигура отдавна не бях виждала!'', коментира още събеседничката на Веселин Дремджиев.

''Допускам, че Слави Трифонов ще участва по някакъв начин във властта - дали директно или индиректно някакво правителство на малцинство'', прогнозира тя.

''И трите големи телевизии в момента обслужват властта, за съжаление'', вметна Копринка Червенкова.

''В България представата за демокрация за всеки се простира дотам, докъдето е неговият интерес. В България всичко се моделира от конкретния интерес на човека, и то материалният интерес. Няма идеал, интерес за идеала'', отбеляза журналистката.

''Русия може да се управлява само от цар, не от демокрация. Грешка е, че новата руска посланичка подкрепи Борисов и Гешев'', добави още Червенкова.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 86 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    29 108 Отговор
    Бабетката има бясни Халюцинации. Доган държи етническата карта. Не е възможно да се отстрани. Кукумицини или! АРЕ ТРИЙ!

    Коментиран от #6, #27, #30, #38, #46

  • 2 Annonimus

    29 97 Отговор
    Лельо ти пък коя си ? Я си дюндюркай внуците и мълчи

    Коментиран от #52

  • 3 Алфа Чакал

    27 58 Отговор
    Като чета заглавието имам чувството ,че е на фантастичен роман.
  • 4 Последния Софиянец

    57 17 Отговор
    Борисов и Шиши ще ги жертват,но Доган е в Силата си.

    Коментиран от #29

  • 5 Българка

    107 8 Отговор
    Добър коментар. Ще се радвам водачите на ОПГ Борисов-Доган- Пеевски да бъдат отстранени/ изхвърлени завинаги от властта. Но това не е достатъчно! Това е само първа решителна крачка. Трябва тримата водачи и другите от глутницата да бъдат арестувани, разследвани, съдени и достойно осъдени! И най-вече да върнат ограбеното, пълна конфискация и да лежат в затвор,докато не върнат и последната открадната стотинка на изстрадалия поробен български народ

    Коментиран от #11, #43, #57

  • 6 гост

    48 3 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Имаше предвид отстранен от властта в ДПС и затова Ердоган подкрепя новото ДПС !!! Като им е обещал гласовете от Турция и отцепниците на Местан !! Което си е доста вероятно !

    Коментиран от #17

  • 7 Дельо Хайдутин

    55 9 Отговор
    Е как новата руска посланичка няма да подкрепи Борисов?Построи им Руски поток без пари.

    Коментиран от #12

  • 8 НОВО ПЕТ

    20 34 Отговор
    ПАК ИЗПЪЛЗЯ ОТ НАФТАЛИНА........ПРЕДИЗБОРНО....
  • 9 читател

    47 7 Отговор
    Прочетох първото изречение и се сетих за Сретан Йосич. Каква е интригата там?
  • 10 Какъв

    69 6 Отговор
    Слави в политиката ? Това е несериозно ! Не само , че е страхливец и комплексар , а е и колеблив , нестабилен и само влюбен ! Никакви качества за политик !

    Коментиран от #14, #19, #49

  • 11 гост

    15 23 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Къде точно прочете , че Борисов е отстранен ?? Това , че се страхувал иска да каже , че е готов на всякакви коалиции за да остане във властта и най-вероятно точно това ще стане !! А Доган и Пеевски са руски подлоги , което на Ердоган въобще не му изнася !!

    Коментиран от #31

  • 12 НОВО ПЕТ

    16 32 Отговор

    До коментар #7 от "Дельо Хайдутин":

    ПОТОКА СИ Е НАШ..И НИ НОСИ КОМИСИОННИ ОТ ТРАНЗИТА НА ГАЗ.....А МОЖЕМ ДА ВРЪТНЕМ КРАНЧЕТО НА РУСНАЦИТЕ.....ОСОБЕНО СЛЕД КОНЕКТОРА С ГЪРЦИТЕ

    Коментиран от #15

  • 13 СТРАХ ТРЕСЕ

    61 10 Отговор
    Нещата са много неясни ! В момента цялото Статукво трепери, защото за пръв път от нам колко години има такава неяснота. Защо мислите Доган се кандидатира за депутат, ако няма някаква заплаха за него. В момента тече масова колаборация в страната между ДПС и Герб за организация на изборите. Досега управлението им беше скрито, но този път нещата са различни. Страхът от това даа не се формира правителство и да има служебно такова, не им дава да заспят. Президентът също има доста информация като Главнокомандващ и чака на волето неговата възможност за удар срещу ортаците. Вярвайте, влизаме в много интересни времена след Април месец и нищо няма да бъде същото, както досега ! Предстои голямо шоу с арести на знакови фигури в България и тотална чистка !!

    Първи в списъците са Агент Иван и Далавери Симеонов, заедно с Магарешкия. Единствената причина поради, която все още не са ''ударени'' от Борисов ( както винаги се случваше с неговите партньори ) е, че тези тримата се пазят за бъдеща коалиция, тъй като са единствените, които ще се съгласят на такава, само и само да не ги опандизят. Момента, в който се окажат ненужни ще ги влачат по съдилищата, и ще се наложи да върнат всичко откраднато дотук.
  • 14 гост

    17 4 Отговор

    До коментар #10 от "Какъв":

    И точно със тия качества и 15-16% депутати може да подпре всеки който реши и да му гарантира властта !! И пак да си играе опозиция , ама по телевизията !!
  • 15 Дельо Хайдутин

    15 7 Отговор

    До коментар #12 от "НОВО ПЕТ":

    Да,ще се изплати след 100 години.

    Коментиран от #18

  • 16 Ливърпуул

    48 11 Отговор
    Борисов го е страх от народа , задължително отивам да гласувам за да ритнем мутрата отСИК. Оставка кат нещеш....няма да се учудя ако Борисов попадне в затвора , а Гешев си измива ръцете по този начин.
  • 17 ТаУмВзе

    9 8 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    След Стратегическа дълбочина на Давутоглу, Доган не може да се пипне. Мани какво дуднат.
  • 18 НОВО ПЕТ

    14 9 Отговор

    До коментар #15 от "Дельо Хайдутин":

    ЩОМ ..ЕС..Е КАЗАЛ ЧЕ ЩЕ СЕ ИЗПЛАТИ ЗА 6-8 ГОДИНИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ КОЛИЧЕСТВАТА ГАЗ....ЗНАЧИ Е ТАКА......И ДАДЕ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ТРЪБАТА......
  • 19 тинята БГ

    38 12 Отговор

    До коментар #10 от "Какъв":

    Не че съм за Слави - нооо какви са качествата на тиквата ха ха ха, прост, прост та се пръска по шевовете. Страх го да иде сам то WC-то, па камо ли да излезе сред хората. Нарцис самозабравил се за сметка на народа. Такива няма как да просъществуват - природата си има кръговрат. Има начало има и край на всичкоооо.
  • 20 оня с коня

    14 27 Отговор
    Ренета Инджова каталяса да дрънка Глупости,,но "Организаторите" имали и "План Б"!Ето го Плав Б на Картинката - достоен заместник:)

    Коментиран от #33

  • 21 ждшс

    16 16 Отговор
    Госпожата смесила желаното с реалното... мечтите са безплатни...
  • 22 Sdechev

    18 17 Отговор
    По името си личат Партизаните. Коприна Червенкова.хаха

    Коментиран от #25

  • 23 Криеш името си страхливец

    17 23 Отговор
    Журналистката Червена Текстилкова, много разбира от политически анализи и прогнози! Ама много разбира! Интересно ми е взема ли пари за участието си в ТВ1?
  • 24 Там някъде

    16 6 Отговор
    в Европа водачът на Партията, която е загубила изборите си дава оставката, но при нас си стискат поста и това е.
  • 25 Отряд Чавдар

    16 11 Отговор

    До коментар #22 от "Sdechev":

    Абсолютно, взе ми думите😂😂😂😂😂 Промива мозъците тук на левите Мурзилки😂😂😂😂
  • 26 стоян

    17 27 Отговор
    Тая дъртата червена пархуда като знае -защо не каже Борисов на кого какво е взел -Ако съм на мястото на Борисов ще я съдя

    Коментиран от #32

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Шайба

    10 3 Отговор
    И отново главният въпрос е "Кой?",та кой ще управлява държавата тогава?!
  • 29 А бе

    30 0 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    и Доган не е в силата си и никога той не е бил факторът. Той е само лицето на "факторът"- групировките. "Обръчът от фирми" - нали помниш. Обръчът е в него, но не и фирмите. Но това не значи, че мафията се оттегля, не - прегрупира се за новите условия които се задават.
  • 30 Bai nudals

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Държи я защото Турция е зад него,иначе си збъркал.
  • 31 Българка

    28 14 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Бъди сигурен, че след 04.04. най-големият национален български предател и резил вече няма да е министър-председател!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Българка

    12 8 Отговор

    До коментар #20 от "оня с коня":

    Ти колко коня вече умори с глупостите и лъжите си?
  • 34 шопендар

    17 4 Отговор
    от няколко месеца всички политици и кандидат политици пунтират активност,но на практика наливат вода в мелницата на борисов,защото само така могат да остана близо до кацата с мед
  • 35 Кака Мара

    10 17 Отговор
    По-голяма карикатура от гостенката в тази ТВ, здраве му кажете!
    От 30 и кусур години все едни и същи пророци - я копринки, я червенки....
  • 36 Тази откъде

    9 21 Отговор
    се излюпи,от Москва ли се върна вчера? Още не разбрала,че Доган ще се върне на бял кон като депутат,че Борисов ще спечели четвърти мандат и оси ще управлява,че любимите й комуняги ще са трета партия в парламента и от тях нищо не зависи.. Чети лелче, изоставаш от събитията,а коментираш
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 !!!?

    8 18 Отговор
    Нинова загуби изборите Фигуранта ще й узорпира партията и ще я изхвърли от Позитано както прави кукувицата ! Апропо, целият житейскя път на Радев е именно такъв - и приватно и служебно, всичко гази и руши в името на собствената си кариера платена от данъците на българите !!?
  • 40 БОКО

    11 3 Отговор
    Явно не си взимаш редовно хапчетата!
  • 41 АУУУУУ

    12 12 Отговор
    Аплодисменти за Факти.... Вече чакам с нетърпение следващият изключително "задълбочен" коментар от някоя ГОЛЯМА ДЖУРНАЛИСТКА от регионалния лидер кабелна телевизия "ГУ" (Горно Уйно) 👍👍👍😂😂😂
  • 42 ccc

    11 9 Отговор
    Червени бабички
  • 43 любител

    16 7 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    браво за коментара дано и другите българи да мислят така защото това е единсвенният правилен път Б-я да излезе от тази криза този геноцид кражби корупция и какво ли не.като си върнат всичко откраднато ще си платим външния дълг.

    Коментиран от #45

  • 44 КПСС БКП

    8 14 Отговор
    А, КОПРИНКА ЧЕРВЕНКОВА Е ДЪРТА , ИЗКУКАЛА БАБИЧКА , С ЕДИНИЯТ КРАК ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР...
  • 45 КПСС БКП

    7 6 Отговор

    До коментар #43 от "любител":

    ЗА БАТКО И БРАТКО КАЖИ НЕЩО
  • 46 куку руку ку

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Ти си виж минусчетата!
  • 47 ПЕНКО

    2 14 Отговор
    НЕ Е НОРМАЛНО ТРИНТИВИД ОТ ЧЕТВЪРТА ВЪЗРАСТ -ДА ДАВА АКЪЛ НА 1-2-3 ВЪЗРАСТ -АКТИВНА !!! ТРИНТИВИДИТЕ ---ТРЯБВА ДА СЕ ОТТЕГЛЯТ--- И УМИРАТ -СПОКОЙНО И ЕСТЕСТВЕННО !!!!!!!!!!!!!!! АЗ СЪМ ПОЛУМРЕЛЯК -ТРИНТИВИД !!!!

    Коментиран от #51

  • 48 Ели

    13 5 Отговор
    Много се радвам БСП да вземе властта! ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР, ЦУМ,ТЕХНОИМПЕКС, СОФАРМА, ЗАВОДИТЕ НА МАСЛАРОВА,ПАРИТЕ ОТ ЙОНЧЕВА,ЕЛЕРГИИНИТЕ НА ДОБРЕВ, ХОТЕЛИ НА ПЪРВАНОВ, НА ЛЕЧЕВА ИМОТИТЕ НА ЦВ.ВАСИЛЕВ-ВСИЧКО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА ДЪРЖАВАТА! ТОВА ИСКАМ ДА НАПРАВЯТ ДРУГАРИТЕЗАЩОТО МНОГО ОБЕЧАТ НАРОДА!
  • 49 Като

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Какъв":

    Повечето управляващи досега.
  • 50 аня

    4 9 Отговор
    иска им се на червените хмери но криви им са сметкитее
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Оракула

    13 2 Отговор

    До коментар #2 от "Annonimus":

    Объркал си сайта ,
    тук пишат само истината!
    Някой да те кара, на сила да четеш?
    Копринка си е , топ от всякъде!
    Като не ти харесва отваряй,
    " ПИК" и се кефи на тъпотий!
  • 53 Гост

    6 1 Отговор
    Младите са едни зелени тикви като михалко и мехмед мехмед. Копринка е от старите коьи яре, умница. Не съм от нинова но ми е приятно във факти, другите сайтове искат регистрация и не можеш да коментираме.
  • 54 Анонимен

    2 4 Отговор
    Копринке, май натам вървят нещата, строителя мехмед Мехмедов Президент. Вече не е модно да си умен, а паралия. Плащаш и ставаш квото си пожелаеш. Дпс1 политическа след някоя година. Така мисля.
  • 55 гост

    0 3 Отговор
    Кърдж, АЛИ
  • 56 BG GEST

    4 5 Отговор
    Тази бабушкера с текстилното име що не се скрие.
  • 57 Твърдение

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Вие сте толкова българка, колкото аз съм марсианка.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове