Last news in Fakti

24 Февруари, 2021 14:12 5 489 34

Красимир Янков: Най-вероятно ГЕРБ и БСП ще създадат коалиция (ВИДЕО)

  • красимир янков-
  • българска прогресивна линия-
  • бсп-
  • герб-
  • коалиция

''Кадрите на БСП ги устройва абсурдната коалиция с ГЕРБ и ще подкрепят Нинова, защото това е единствената им възможност да се доберат до участие във властта'', счита Янков

Красимир Янков: Най-вероятно ГЕРБ и БСП ще създадат коалиция (ВИДЕО) - 1
Красимир Янков, кадър: "Денят с В. Дремджиев"

''Най-вероятно в следващия парламент двете партии на статуквото БСП и ГЕРБ ще сформират мнозинство и заедно ще създадат коалиция. Кадрите на БСП ги устройва абсурдната коалиция с ГЕРБ и ще подкрепят Нинова, защото това е единствената им възможност да се доберат до участие във властта''. Това заяви бившият депутат от БСП, сега независим народен представител - Красимир Янков. Той бе гост в предаването "Денят с В. Дремджиев", излъчващо се по ТВ+ и ТВ1.

Припомняме, че Янков вече създаде свой политически проект - ''Българска прогресивна линия''.

''Промяната няма да се случи със следващия състав на Народното събрание, но тя е необратим процес и ще настъпи в следващите няколко години. В "Българската прогресивна линия" имаме стремеж да съставим листи с номинация на безукорни кандидатури. Обществото се нуждае от нова генерация политици, експерти в различните секторни политики и носители на морални качества. Промените в състава на кандидат-депутатските листи на партиите на статуквото не е знак за нова политика, а прикриване на едноличната власт на лидерите им зад нови лица'', заяви още независимият народен представител.

Целия разговор между Веселин Дремджиев и Красимир Янков можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 24 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боко ПКП

    98 2 Отговор
    Спря ти хранилката и друга песен запя...

    Коментиран от #10

  • 2 Лика

    9 25 Отговор
    - прилика !
  • 3 ПУТИН

    7 34 Отговор
    ОТ КОГА ВИ РАЗПРАВЯМ?
  • 4 бачо

    11 32 Отговор
    Защо ли все си мисля че герб няма да ги подкрепят за правителство,и като връчи президента мандат на вторите,тоест бсп и герб ще ги подкрепят и тогава ще стане една манджа с грозде,всички са от едно котило и кокала не се изпуска така лесно

    Коментиран от #19

  • 5 Бацо

    31 8 Отговор
    С друг коалиция не може да стане, ще искат много много а баце трябва да оттърве панделата и да остане за шкафа 😂

    Коментиран от #34

  • 6 Кака Кури

    12 24 Отговор
    Който е скочил на Курнела,ако не влезе в пандела,остава в опозиция,справка Гергов и Радев.
  • 7 Курумпе

    12 26 Отговор
    ТО ГЕРБ и БСП и ДПС са ЕДНО и СЪЩО...а всички те са родени и създадени от ДС!!!Властта..и държавата си е техна...преди на дедите, после на бащите, сега на Внуците...а утре на пра-внуците...Нещо неясно?!
    Е, властта друже се взема...тя не се дава, а вземането от тези става само по един начин...ма немате ни дУ-пе, ни МУ-де, ни характер , та за това така теглите,влачите и оставате дълговете за децата си..и те да слугуват....
  • 8 Знайко

    40 1 Отговор
    Единственото важно е кой какво е правил докато е бил на/във/ власт. А вече 20 години тези, които каго теб Янков, сте били във власт все лоши неща сте правили.
  • 9 Срещу кого този път?

    8 16 Отговор
    Банда лешояди са,ама не ги виждам да летят заедно..Гласувах последно за Радев,стига вече,да пускат вот младите данаци..
  • 10 Факт

    60 4 Отговор

    До коментар #1 от "боко ПКП":

    Това, което казва Янков е абсолютна лъжа. Нинова отказа коалиция в началото на мандата, отказа да стане шефка на парламента, противопостави се на Истанбулската конвенция, отказа куп облаги... Затова със сигурност НЯМА да го направи и сега. Колкото до Янков, той и другите десетина отцепници крепят кворум в парламента и служат вярно на скритата замаскирана управляваща коалиция ГЕРБ-ДПС с любезното съдействие на Патриотарите и на Магарешки... Факт. Безспорен факт.
  • 11 ТОВА

    35 3 Отговор
    АКО СТАНЕ(КОЕТО ГРАНИЧИ СЪС
    ФАНТАСТИКАТА)ТОГАВА ПИШЕТЕ БЪЛГАРИЯ КАТО ИЗЧЕЗВАЩА
    НАЦИЯ.
  • 12 бай Иван

    40 2 Отговор
    Ситуацията в България:
    - Немият казал на глухия, че слепият видял куция да бяга!
  • 13 бечев

    41 6 Отговор
    Мръсни герберски предизборни номерца!
  • 14 Този врачка ли е,

    34 2 Отговор
    за да знае кой с кого ще се коалира? Или сега вече се хапе заради простотията си.
  • 15 Мстенли

    35 2 Отговор
    Мина му лисица път,да застане на шефското кресло,и сега ще квичи и точи лиги от бяс,ще бълва поредица от безумни изводи,присъщи на всеки кариерист... Чиста проба дублаж на Цвъки. Накратко -цвъчко номер 2,но в бесепарски вариант.
  • 16 петроф

    18 0 Отговор
    Бордовака само това ли съумя да съчини?
  • 17 Орлин Горанов : Да, липсва ми соцът

    14 4 Отговор
    Орлин Горанов: Да, липсва ми соцът! В момента българите сме подложени на геноцид!

    Коментиран от #32

  • 18 Врачка

    19 4 Отговор
    Красимир Янков си заработва парчето хляб според ръката на господаря си,дали е щедра или не.В случая от неговата уста ГЕРБ прави заявка на БСП за коалиция и гарантира на играчите от червената партия места на държавната копаня.Борисов търси всякакви варианти преди да каже на
    ЦИК кой какви проценти ще вземе,за да има резервен вариант ако БСП му извъртят номер.
  • 19 Чичо

    4 5 Отговор

    До коментар #4 от "бачо":

    Нищо чудно да стане така. Само не знам как Инспектора ще поддържа червените и ще се бие в гърдите, че се бори с комунистите!?
  • 20 Дънди

    20 0 Отговор
    ГЛУПАВ ТИМАЖИЯ ГЛАДЕН ЗА ВЛАСТ СООООРИ Върни се във Варненското си село
  • 21 Фактъ

    21 2 Отговор
    Този работи за опг герб , не го слушайте ! Герб ще се коалират с ДПС , вече официално .
  • 22 Уйке

    19 0 Отговор
    Красимир, не се прави на ясновидец! Ако имаше такива качества нямаше да напуснеш БСП и да гледаш следващото НС от трибуните! В БСП има достатъчно разумни хора, които много добре разбират за разлика от теб, че една такава коалиция ще свали доверието в партията и тя ще се превърне от една от традиционно водещите политически сили в треторазрядна такава без никаква тежест! БСП трябва търпеливо да изчака, ако не може да състави анти ГЕРБ правителство, Президента да направи съответно служебно такова, което да елиминира евентуални фалшификации! Тогава може да се предполага, че може да бъде съставена принципна коалиция, която най-после да заработи в полза на обществото!
  • 23 Е па това за теб и предатели е добре....

    15 0 Отговор
    Абе ПЕРЕКЕНДЕ ама това за теб и другите ренегати станишеф, гергоф и т.н. бойкови лизачи ви е добро, щото това ви е отколешна мечта, а и за това ви изритаха от партията.....
    А между другото помниш ли колко гласа получи като кандидат за водач на партията....само питам за един приятел, де!!!!
    Бегай да си прибираш сребърниците от байХ0я и да му доближиш задника!!!!
  • 24 Срам

    19 0 Отговор
    Този мушмурок плюе в ръката, от която се е наял. Минал на друга ясла. Ренегат.
  • 25 Чичо Тони

    7 0 Отговор
    Янев, да не би да си чел наръчника на Гьобелс?
  • 26 ПУМЯРИ

    2 6 Отговор
    те са си в коалиция , ПЪРВО СА ОТ ЕДНА КРЪВ ВТОРО СА ПРЕСТЪПНИЦИ , КОЙ ОТ КОЙ ПО - ГОЛЯМ , КРАДЦИ , ЛЪЖЦИ ТЕРОРИСТИ И БАЗУКАДЖИИ С ПРИСЪДИ ОТ МЕЖДУНАРОДЕН СЪД !
  • 27 big

    9 1 Отговор
    БСП направят ли коалиция с ГЕРБ, изчезват от политическия живот! Така, както стана с АБВ, бяха коалиционни партньори и участваха в правителство на БМБ, сега са някъде в миманса. Конкретно този, заедно с другите отцепници от групата на Станишев и Гергов, работеха преди и сега срещу БСП! Щеше да прави партия, къде е тя?
  • 28 Левтер

    6 0 Отговор
    Вида на господина,е елементарен като изказванията му!
  • 29 ТРЕНД

    1 1 Отговор
    БСП е спечелила изборите. Бойко и козяк и го гарантират. Така тя ще има още 4 години властта в БСП. А бойко ще отстъпи мандатът си на Слави, след като никой не направи коалиция с БСП. И АГНЕТО ЦЯЛО И ВЪЛКЪТ СИТ
  • 30 Електра

    1 1 Отговор
    Тая като че ли, изглеждаше най свестен от импексовите комуняци, но комуняка си остава комуняк, дали ще го води Тато, СС Момата, Кауна или Импекса, са си природно тъпи парчета. Бойко 100 пъти им каза, че с Импексовата БСПдирастия никога, никога с БСПдирастите които два мандата държаха Чалмата за феса...
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 тесен сицилист

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Орлин Горанов : Да, липсва ми соцът":

    Орлине Горанов,ловко ти подложиха динена кора,биха ти шута и те пратиха да се дообразоваш с обща култура,а не само да извиваш рулади за мъжката любов,,която е падаща звезда,,.
  • 33 РЕАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Тоя Янков с тая физиономия на подлец, наистина ли мислеше, че може да оглави партия на 100 години. Тези му приказки сега, доказват, френологията е вярна наука и я критикуват, щото не им отърва.
  • 34 Бостан

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бацо":

    Не знам борисов ама радев от сега бере страх надявасе втори мандат да го отърве от пандела
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове