Last news in Fakti

12 Март, 2021 11:47 10 079 225

Борисов: Разпореждам спиране на имунизацията с ваксината на „Астра Зенека“

  • бойко борисов-
  • ваксина-
  • астразенека-
  • астра зенека

Осигурени са средства за изплащането на всички антикризисни мерки на правителството до края на май

Борисов: Разпореждам спиране на имунизацията с ваксината на „Астра Зенека“ - 1
Снимка:Пресцентър

Министър-председателят Бойко Борисов разпореди имунизирането с ваксината на „Астра Зенека“ да бъде спряно, докато с писмено становище Европейската агенция по лекарствата отхвърли всички съмнения относно безопасността ѝ. Това стана ясно на работно съвещание, свикано от премиера, на което министърът на здравеопазването Костадин Ангелов и министърът на образованието и науката Красимир Вълчев докладваха, че все повече деца и ученици се разболяват от COVID-19 и търсят помощ в лечебни заведения.

В рамките на работното съвещание министър-председателят Бойко Борисов изиска до броени дни да бъде изработен план за определяне на критериите със здравните изисквания към туристите, които ще посетят България през новия сезон. Премиерът Борисов добави, че са осигурени средства и за продължаването на правителствените антикризисни мерки 60/40, 75/0, 80/20 до края на месец май включително. Дотогава е гарантирана и помощта за родителите, които гледат деца, учещи в онлайн среда.

„Докато не дойде писмено от Европейската агенция по лекарствата точно и ясно потвърдена диагноза – може или не може да се поставя ваксината на „Астра Зенека“, дотогава я спирате“, категоричен бе министър-председателят Борисов. Премиерът напомни, че договорите с производителите на ваксини са сключвани от Европейската комисия и са утвърдени от Европейската агенция по лекарствата. „Ние, държавите членки, само сме ползватели“, допълни Борисов.

В рамките на работното съвещание министърът на здравеопазването Костадин Ангелов посочи, че късно снощи няколко държави са спрели имунизацията с ваксината на „Астра Зенека“ на своите територии. Ангелов заяви готовността за издаването на заповед, с която и в България временно да бъде прекратено прилагането на Оксфордската ваксина, докато се извършат всички проверки на българската Изпълнителна агенция по лекарствата и на Европейската агенция по лекарствата. Здравният министър докладва още, че в рамките на вчерашния ден има над 15 000 ваксинирани лица, а днес ваксинацията продължава.

„Продължаваме изпълнението на ваксинационния план с останалите две разрешени за употреба ваксини. Очакваме в понеделник доставка на 21 060 дози от ваксината на Пфайзер, а на 19 март - 33 600 дози от Модерна“, заяви изпълнителният директор на Изпълнителната агенция по лекарствата Богдан Кирилов. Той добави, че до края на март предстоят и още доставки от ваксините. Същевременно страната ни е в постоянна комуникация с Европейската комисия за осигуряване на допълнителни количества от двете РНК ваксини.

Министър Костадин Ангелов акцентира върху тенденцията за увеличаване на заболеваемостта сред децата и младежите. Ангелов посочи, че хоспитализираните деца до 18 годишна възраст с доказан COVID-19 са общо 56, от които до 1 година са 14 деца, от 1 до 3 години са 9 деца, от 4 до 10 години - 9 деца, а останалите деца са на възраст до 18 години. „Няма риск за живота на нито едно от децата, но отчитаме подмладяване на гражданите, които постъпват в лечебните заведения – нещо, което преди не се наблюдаваше“, изтъкна здравният министър.

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев информира премиера, че в последните дни е отчетено бързо увеличаващо се разпространение на вируса и в училищата. „В 18 области на страна по данните на Националната информационна система има средна заболеваемост над 300 души на 100 000. Там сме препоръчали на началниците на регионалните управления като участници в областните кризисни щабове да подкрепят решенията за преминаване в обучение в електронна среда за срок от минимум 2 седмици на учениците от 5 до 12 клас. На този етап това е разумното“, заяви образователният министър. Вълчев докладва, че има готовност всяка една паралелка в страната да премине в електронно обучение.

Премиерът Борисов изиска строг и постоянен контрол за спазването на противоепидемичните мерки у нас, което осигурява възможност за функционирането на бизнесите.

„Не се страхуваме да носим отговорност. Ползваме локалния подход, не защото ни е страх да вземем решение на централно ниво, а защото има градове и населени места, където няма толкова заболели и не виждам никакъв смисъл да слагаме всички под общ знаменател“, заяви министър-председателят Борисов.

„Направете среща с ръководството на моловете по места и им казвате – спазвате правилата, работите, не ги спазвате, тогава се сърдете на себе си. Като имаме претенциите за умна, интелигентна и иновативна нация, трябва ли да му се издава заповед на човек, за да спазва мерките“, риторично заяви премиерът Борисов. Министър-председателят отново призова българските граждани да пазят личното си здраве. „Всички виждат какво става с другите държави в Европа с месеци наред локдаун. В България е възможно най-либералното, но ние разчитаме и на чувството за самосъхранение, на чувството за отговорност, демокрацията е и отговорност“, изтъкна Борисов.

Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика и министър на туризма Марияна Николова информира, че предстои разплащането на остатъчната сума, която е в размер на 51 милиона лева на фирмите и туроператорите, които са заявили дейност по отношение на 4% от оборота, отчетен през 2019 г. „Първоначалната сума беше изплатена, сега остава да бъдат разгледани и проверени съответно с Националната агенция за приходите съответствието на декларираните информационни масиви, за да може ние да разплатим сумата“, уточни Николова. Тя посочи още, че контролът от страна на здравните власти по местата за хранене и настаняване е постоянен и стриктен.

„Да има критерии, по които всеки човек да е наясно как може да посети България. Още от сега да могат туристите в Европа, а и не само в Европа, да знаят какво е необходимо, ако дойдат на почивка в България. Така ще може и туристическият бранш да се подготви за дейността си“, изиска премиерът Борисов. Министър-председателят разпореди на Министерството на туризма и на Министерството на външните работи да се ангажират активно със създаването на този план, с който да се гарантира реализирането на летния сезон.

40 милиона лева на 48 000 души са изплатени по мярката „Запази ме“ за затворените бизнеси. Това съобщи социалният министър Деница Сачева в рамките на работното съвещание. „Осигурили сме още 13 милиона лева за изплащане на компенсации до края на месец април за тези бизнеси, които продължават да бъдат затворени заради пандемията. Има възможност техните служители и работници да получат 75% от осигурителния си доход“, каза още Сачева. Тя уточни, че в понеделник ще се проведе заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество, на което ще се обсъди удължаването на мерките 60/40 и 80/20 до края на месец май.

Министър Сачева докладва, че ще продължи и изплащането компенсации на родители, чиито деца се обучават в дистанционна форма на обучение заради пандемията. „До този момент на родители, които си гледат децата в онлайн среда, сме изплатили около 39 милиона лева за 42 000 семейства. Разполагаме с още 30 милиона лева, които бихме могли да изразходим за тази мярка. До края на учебната година родителите на тези ученици ще бъдат подкрепени със средства в размер на една минимална работна заплата за едно дете и 900 лева за две и повече деца“, допълни още Сачева.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъхъ

    282 5 Отговор
    Ама те свършиха...боцналите се с нея какво да правят?

    Коментиран от #122, #143, #148

  • 2 маметоти

    262 11 Отговор
    много закъсня боклучец мръсен тинясъл
  • 3 Пурко

    270 6 Отговор
    Мисирките да отиват да снимат пак камиона за кренвирши с вълшебните ваксини!
  • 4 продажна дс

    167 8 Отговор
    ами имаш ли друг избор,тарикатино?

    Коментиран от #73

  • 5 Последния Софиянец

    226 9 Отговор
    Сети се!Вече я сложиха на опитните животни.
  • 6 Що бе

    133 9 Отговор
    тя е правена в братска Индия?
  • 7 пешо

    193 10 Отговор
    тия който са се ваксинирали , да се молят .

    Коментиран от #207

  • 8 А аз Заповядвам на народа да хваща

    177 5 Отговор
    лопатите и да излиза по улиците на лов за крадци и престъпници, най-вече управници от последните 30 години.

    Коментиран от #66, #99

  • 9 Христо Вълчев

    60 55 Отговор
    Едно смислено решение от това правителство ....

    Коментиран от #168

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 гост

    169 8 Отговор
    Велико щастие за българския народ е ,че има за ръководител , вожд и учител такъв велик доктор по всичкология с его запълващо вселената, който всеки момент може да ти снесе мисловно щраусово яйце, но никога не може да го измъти защото яйцето винаги се оказва ЗАПЪРТЪК!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 а тогава

    132 5 Отговор
    Що търча като пуле пред макя си да заяваваш най-много от нея ? Некой да ти е казвал , че си Пунта Мара ?
  • 14 Да,бе

    133 7 Отговор
    Връзване на нацапани гащи. Тулуп за винаги.А излъганите камилчета,дето им нахакаха тоя буламач кво ги правим,а? Косвени жертви на некадърността.
  • 15 Луда работа

    119 6 Отговор
    Чета сега за ваксината на Джонсън и джонсън,тя предотвратявала 67% тежки заболявания при ковид....момент,как решиха че ще бъдат тежки тези и леки другите.СТЪКМИСТИКА!!!
  • 16 Сиганин

    60 4 Отговор
    Протестирам! Това е дискриминация.
  • 17 1313

    41 5 Отговор
    4.4. под номер 4 съвпадение или...
  • 18 ТаУмВзе

    115 7 Отговор
    МУТРО ДОЛНА! ЧЕРНАТА ТИ ДУШИЦА ЩЕ ГОРИ. БЕЛЕНЕ!

    Коментиран от #40

  • 19 престъпници

    86 6 Отговор
    Експериментите текат на пълен ход. Мишките за обгрижвани най-строго.
  • 20 МИЧ

    142 7 Отговор
    Престанете с това мазнене на този човек . Половината държави в Европа спряха ваксинацията и никъде не казаха , че техният премиер е спрял .Вече опротивяхте на всички с това слугинско поведение!
  • 21 Русофилистик

    15 34 Отговор
    Искаме с пътник!

    Коментиран от #56, #95

  • 22 Др Ох Боли

    84 5 Отговор
    ТОЙ разпореди, благодаря ти цярю слънце!
  • 23 браво

    10 33 Отговор
    Браво.
  • 24 Последния Софиянец

    111 9 Отговор
    НОЩ и Тиквата ще лежат в затвора за геноцида срещу българите.
  • 25 Сатъра на Мангъра

    68 2 Отговор
    Все бързате,като телета пред кланица,казах ви споко,това не е 250 гр.безалкохолно в а к с и н а е..
  • 26 Azz

    76 6 Отговор
    Без тиквата да се изходи по даден въпрос не става...

    Коментиран от #69

  • 27 невежа мутра

    61 4 Отговор
    Бацката яко демонстрира пълно невежество и врътене уместо като маче дето си гони опашката. На где повей вятърът.
  • 28 100

    54 3 Отговор
    Ццц, са кво ше прават Зоя и Ева Паунови?
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 bandita

    52 6 Отговор
    300 пъти е доказано че ваксината няма странични ефекти.. накрая верно ще се окаже че боко иска мноог заразени заради ниската избирателна активност.
  • 31 БАЙ КУРТИ

    77 9 Отговор
    Много ми е интересно защо краварите ни мучат по въпроса.
    Нали всичко СОРОДИСКО БЕШЕ ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА . Който се е боцнал да му е често .Но иначе по тв . даваха как правят зелени коридори за балъците и огромни опашки от овце готови да се експериментира с тяхното здраве. Абе има една стара поговорка .. БАЛЪЦИТЕ СА КАТО ЛЮЦЕРНАТА КОЛКОТО ПОВЕЧЕ Е КОСИШ ПОВЕЧЕ НИКНЕ .

    Коментиран от #102

  • 32 прост народ

    85 5 Отговор
    вчера показаха по официалните телевизии нагледен пример за овчемироглед- млади хора,момче и момиче се ваксинирали току-що и момичето казва:по-добре с астра зенека,отколкото с никаква!
  • 33 Мда

    118 4 Отговор
    И ко стана ся? Ботокса вчера толкова пламенно обяснява, че е безопасна, пък сега ги спираме! Как да им вярваш на такива?

    Коментиран от #38, #100

  • 34 Човек

    68 8 Отговор
    Кога ще разрешите Руската?
  • 35 Абе

    44 8 Отговор
    сега к'во ще праим без ваксини, бе?

    Коментиран от #78

  • 36 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    17 45 Отговор
    сега е лесно да се каже...Щооо,така бее миме...Нал всичко беше отлично...но,аз ги приветствам,защото само силният признава грешните си,а слабия загива на нея!!!
  • 37 CoV TV

    44 3 Отговор
    Някой да каже на Теквата че не е само "британска" !
  • 38 Просто човек

    39 3 Отговор

    До коментар #33 от "Мда":

    Коментара ти е болезнено верен... поздрави
  • 39 Ботоксът

    89 8 Отговор
    вчера пинявеше друго, че няма да я спират. Да си дават всички оставката и Президентът да назначи служебно правителство с кадърни хора.
  • 40 АМОН

    57 6 Отговор

    До коментар #18 от "ТаУмВзе":

    НЕ В БЕЛЯНЕ , А В АДА!
  • 41 боцнатите

    24 3 Отговор
    трябва да имат право на безплатна пункция.
  • 42 мислещ

    81 4 Отговор
    Голям кеф, сега ковидиотите, дето трепереха от страх заради вируса и не вярваха на "конспираторите" (В това число листовката на самата ваксина), още повече ще треперят от страх и най-сетне ще се сетят да си кажат "Какво си вкарах"...

    Сигурно е голяма мъка да си идиот.

    Коментиран от #92, #127, #183

  • 43 Абе

    14 26 Отговор
    Яко ше се мрее без ваксини !
  • 44 Паринакоча

    86 7 Отговор
    Те това вече беше ритуалното самоубийство на Борисов и ГЕРБ !Оттук нататък здраве!
  • 45 аПсурТ

    19 20 Отговор
    Най- сетне! Това беше правилното решение.
  • 46 Ddd

    53 3 Отговор
    Ма що ве Кюнчев каза, че нищо и нема
  • 47 мислещ

    64 2 Отговор
    Сега да видим и колко са вярващите, че става дума за "дефектна партида", а не, че по принцип си е отрова и другите партиди ще са по-безопасни.
  • 48 Соросоид

    64 9 Отговор
    Ааааааахахахахахахааааа....

    Обаче не е за смях. Борисов - уволнявай всичките щабове и доктори и взимай управлението на КОВИД кризата на ръчно управление от джипката. Ти - майка, ти баща, пожарникар, кмет, доктор по пожарникарски науки, строител сега и лекар и пръв разбирач на ваксините.

    Коментиран от #123

  • 49 Тиквонии

    35 6 Отговор
    Като антидот вместо индийската вземете руската.
  • 50 CoV TV

    43 12 Отговор
    Чакаме си най-добрата ваксина и това е:

    Коментиран от #107

  • 51 ппллкк

    46 2 Отговор
    Мерките до края на май ги запазвате, ама 50 лв. на пенсионерите ги спирате.
  • 52 Троянеца

    69 5 Отговор
    Неграмотната тиква се изживява като римски император. Не съм се ваксинирал, няма и да се ваксинирам. Ти няма да ми казваш какво да правя, избора си е мой, и винаги е бил, сикаджийска мутро.
  • 53 Чики-Рики

    49 5 Отговор
    Тоя ,, мутант, мисли ли за тия дето имат вече една поставена доза и имат дата за втора ?!Сакън ,, бащицата,, да не пропусне нещо!
  • 54 С....Я

    74 2 Отговор
    А КАДЕ СА ТИЯ ПЯЛЯЧОВЦИ ОТ НОЩ НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ТИЯ ПЯЛЯЧОВЦИ ТОИ МАНГЪРА ВИ ГО КАЗА
  • 55 Последния Софиянец

    52 5 Отговор
    Явно стадото няма мозък и трябва една тъпа Тиква да им каже очевидното ,че има дефектна партида на Астра Зенека.Колко затъпиха народа!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ТОЧКАТА

    46 2 Отговор
    опааа,дърдорбашията метна ласото към ЕСъто!!!!Важното той да е чист/другите виновни....И още по-важното/ДАДОХМЕ ПАРИТЕ!!!!!
  • 58 заплес

    8 40 Отговор
    Евалата Бате, поне не се правиш на вирусолог. Остави без думи цялата опозиция.
  • 59 Тиквата е

    66 3 Отговор
    ПАПАГАЛ! Видя, че още 10 европейски страни я спряха и жабата и тя вдигна крак.
  • 60 Буха ха

    65 2 Отговор
    Очаквайте 20 хиляди новозаразени дневно точно преди изборите и пълна карантина в София, защото тук никой няма да гласува за Чекмеджан

    Коментиран от #67

  • 61 Филип Георгиев

    65 2 Отговор
    ХАОС, КРАХ, РАЗРУХА!!! СЕГА ИДИОТИТЕ КОИТО ИЗБИРАХА И ПОДКРЕПЯХА ТАЯ ТИНЯ ТОЛКОВА ГОДИНИ ЩЕ ПОЧУВСТВАТ ЛИ ПРЕД СЕБЕ СИ И ПРЕД ДЕЦАТА СИ НЯКАКВА ВИНА

    Коментиран от #64

  • 62 Наркос

    8 4 Отговор
    "Като имаме претенциите за умна, интелигентна и иновативна нация" 🤣🤣🤣🤣🤣 🤏
  • 63 парадокс

    49 3 Отговор
    Пийнал шофьор не може зад волана на колата , но отявлено невеж премиер може зад волана на държавата.
  • 64 Последния Софиянец

    61 5 Отговор

    До коментар #61 от "Филип Георгиев":

    Корупция!Дадоха 300 млн за ваксини.С 50 млн купиха боклука на Астра Зенека,а 250 млн прибраха в шкафчето.
  • 65 Азззззззззз

    45 2 Отговор
    Боко, спирай всички ковид "ваксини". Това не са ваксини а отрови. И другите ще бъдат спрени. Колко хора още трябва да измрат.
  • 66 МАФИЯ НА ББ

    55 4 Отговор

    До коментар #8 от "А аз Заповядвам на народа да хваща":

    ТИКВО ПРОСТА ИЗМАМНА, ЛЪЖЛИВА.КУПИ ТАКАВА ВАКСИНА КАКВАТО НАРОДА ИСКА! ИНАЧЕ СЕ МАХАЙ ВЕДНАГА ТОЛУПЕ! Шефът на интензивното COVID-отделение към УМБАЛ „Ц. Йоанна – ИСУЛ" доц. д-р Златан Цончев ПОЧИНА ОТ ВАКСИНАТА ПФАЙЗЕР КОЯТО ТИ ЗАКУПИ. ТИ СИ ПРОСТ НО НИЕ НЕ СМЕ И ЗАТОВА ЩЕ ТЕ ИЗРИТАМЕ ОТ ВЛАСТТА!

    Коментиран от #77

  • 67 мислещ

    21 7 Отговор

    До коментар #60 от "Буха ха":

    Обаче ако хората не могат да отидат в парковете и кафенетата...защо ли си мисля, че още повече ще се струпат тъкмо пред урните. Най-много пенсионерите да се уплашат, ама те и без това повечето щяха да гласуват за тиквата.

    Коментиран от #115

  • 68 Някой си

    32 2 Отговор
    А разпореди ли да върнат парите?
  • 69 бечев

    30 2 Отговор

    До коментар #26 от "Azz":

    така се изходи,че му потече от крачолите.Ще му държи топло при бай Ставри!
  • 70 От твоето

    16 2 Отговор

    До коментар #29 от "Dr Oh Boli":

    село е дошъл, баш като тебе, шушляк!!!
  • 71 ?!?!

    16 2 Отговор
    Защо чак сега!
  • 72 Гого

    6 22 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Това докато спа под Орлов мост ли го сънува?
    Евала, успя да ни разсмееш и днес. :)
  • 73 Болнав

    25 7 Отговор

    До коментар #4 от "продажна дс":

    Ами има избор разбира се,СПУТНИК V казва-само,че не е от нашата партия,и не е за меки глави работа! Тука всички се питатаме за тази ваксина . Нищо карай там със съсиреците.

    Коментиран от #87, #98

  • 74 Българка

    50 3 Отговор
    Психясалият вожд разпореди за край на зелените коридори и ваксинациите, защото в България се получават предимно поръчаните от шайката преобладаващо ваксини от АстраЗенека! И как сега ще се хвали с ваксинационен план, който дори да го има ,не се изпълнява. А локалните мерки , които се налагат от местни РЗИ са смокинов лист, с който се опитват да се покрият от отговорност безотговорни мутри!
  • 75 Гаран от ГЕРБ

    53 4 Отговор
    Извънредно по Заповед на борисоф!
    Няма да затварят нищо в България!.
    Целта е да се разболеят колкото може повече хора,
    за да не отидат да гласуват на 04.4.2021,
    защото прогнозите са за катастрофален резултат за групировката ГЕРБ,
    ако хората гласуват масово!
  • 76 Fate

    23 4 Отговор
    Основно се ваксинират биороботите ,а те едва ли осъзнават какво означава това спиране
  • 77 бийте ги на ББ

    51 3 Отговор

    До коментар #66 от "МАФИЯ НА ББ":

    НЕВЕЖИЯ ,НЕЗНАЕЩИЯ И НЕ МОЖЕЩИЯ БОЙКО БОРИСОВ ПРЕДПЛАТИ ОТРОВНИТЕ ВАКСИНИ. ОТ ВАШИТЕ ПАРИ БЪЛГАРИ Е ПЛАТЕНА ТАЗИ ОТРОВА С МАЙМУНСКИ ВЕКТОР. ГАРАНТИРАНО ОТ ГАДОВЕТЕ В ГЕРБ.
  • 78 ssssss

    4 1 Отговор

    До коментар #35 от "Абе":

    Така е

    Коментиран от #85

  • 79 Nostradamus

    39 5 Отговор
    Политическото Предизборно Разхлабване на мерките по заповед на Главният Дебил на ГЕРБ борисоФ,
    доведе до тежки последици в България и Бургас!
    Повишеният рейтинг на ГЕРБ се Плаща със живота и здравето на хората!
  • 80 Врачка

    42 4 Отговор
    Популизъмът на Борисов няма граници,цял народ направи физически заложник мислейки за своето оцеляване—политическо и физическо.
    То няма ваксини но Той ги спирал.Поредната провалена политика на ГЕРБ криейки се зад ЕС.
  • 81 МИХАЙЛОВ

    49 2 Отговор
    ....СЕТИЛА СЕ МАРА...
    ... ДА СЕ РОБАРА...
    ........ ДОБРУТРО МУТРО...
    .....ЗАГРЕ ЛИ ТИ НАЙ - ПОСЛЕ
    РЕОТАНА
    НА КУХАТА ТИ КРАТУНКА...
    ...СЛЕД КАТО ВЕЧЕ УМРЯХА
    СТОТИЦИ ХОРА
    В ДЕСЕТКИ ДЪРЖАВИ
    ОЩЕ НА ВТОРИЯ ДЕН
    СЛЕД ВАКСИНИРАНЕ
    С ВАКСИНАТА НА АСТРА ЗЕНЕКА...,
    КОЯТО ТИ МУТРО МУТРЕСТА
    КУПИ И ВНЕСЕ В БЪЛГАРИЯ
    ЧРЕЗ ПРЕДСТАВИТЕЛЯ
    НА АСТРА ЗЕНЕКА ЗА БЪЛГАРИЯ -
    - МАЙКАТА НА
    ЕВРОПАТКАТА ЕВА МАЙДЕЛ....
    ...ЕВА МАЙДЕЛ КОЯТО
    Е ОТ ТВОЯТА МАФИОТСКА
    ХУНТА - ГЕРБ
    И КОЯТО ТОЧНО ТИ МУТРО
    МУТРЕСТА Я НАПРАВИ И ПРАТИ
    ЗА ЕВРОПАТКА В ЕВРОПАРЛАМЕНТА
    В БРЮКСЕЛ....
    ...ЗАГРЯ ЛИ ТИ РЕОТАНА
    ГЕНЕРАЛ РЕКЕТЬОРЕ
    И МАРШАЛ МАФИОТЕ,
    БАШ БАНДИТЕ
    И МИНИСТЪР ПРЕДАТЕЛЮ
    НА НА БЪЛГАРИЯ...
    ...ЧАК СЛЕД КАТО
    И ШЕФА НА КОВИД ОТДЕЛЕНИЕТО
    В ИСУЛ ПОЧИНА
    ВЕДНАГА СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ
    С АСТРА ЗЕНЕКА,
    КОЕТО ПРЕДИЗВИКА
    ТРОМБОЗА... И...
    ...И ИНФАРКТ....
    ......А КОЛКО ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ
    ВЕЧЕ СЕ ВАКСИНИРАХА
    С ТАЯ ВАКСИНА
    И СЕ РАЗБОЛЯХА ТЕЖКО
    И СЛЕД ВРЕМЕ
    ЩЕ ПОЛУЧАТ СЕРИОЗНИ
    И ТЕЖКИ УСЛОЖНЕНИЯ
    И ФАТАЛНИ УВРЕЖДАНИЯ...
    ...ПРОКЛЕТ ДА СИ БЪЛГАРОУБИЕЦО+

    Коментиран от #155

  • 82 Фактъ

    32 3 Отговор
    Сега ваксинираните да ги съдят до дупка .

    Коментиран от #88

  • 83 томка бикова

    31 3 Отговор
    Професор д-р БОКО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН МЕДИК И ВОЖД!!!
  • 84 анонимен

    39 2 Отговор
    Нареждам Боко Тиквата да подаде ОСТАВКА и да напусне правителството за несправяне с пандемията.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Лошо

    27 2 Отговор
    Лошо имаме поръчани най много ваксини от Астра зенека? То като не върви не върви. От пет възможности да избереш най лошата.

    Коментиран от #90

  • 87 продажна дс

    3 1 Отговор

    До коментар #73 от "Болнав":

    казах го в друг смисъл,ако вдяваш
  • 88 мислещ

    31 1 Отговор

    До коментар #82 от "Фактъ":

    Не могат, подписали са се, че отговорността си е тяхна. И са си заслужили всичко, което са получили срещу подписа си.
  • 89 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 26 Отговор
    Борисов е велик!
  • 90 Последния Софиянец

    34 4 Отговор

    До коментар #86 от "Лошо":

    Това не е избор ,а Откраднаха 250 000 000 от ваксините.
  • 91 💉 новото кебапче

    21 3 Отговор
    Скараджията от Банкя спира астралните кебапчета докато се установи пренасят ли в други астрални измерения ??? На кого оставяш гладните опашки Бацо, на когоооо ? Ама май това щот няма кебапчета в склада не че му дреме за гладните ?
  • 92 Загрижен

    39 4 Отговор

    До коментар #42 от "мислещ":

    Колега, задай си въпроса, не надценаваш ли умствения багаж на сънародниците ни?!? ;) Самият факт, че са бързали да се боцнат с нещо, за което дори производителят им дава лист хартия и им казва, че последствията за тяхна сметка, говори, че имат най-много половин грам мозък и си заслужават съдбата!!!
  • 93 ssssss

    4 1 Отговор
    така е
  • 94 така става

    19 2 Отговор
    Бацката управлява народ и държава с кой кво му каже . Само пълненето на чекмеджетата му е know-how , но и него не е измислил той.
  • 95 Русороб

    6 12 Отговор

    До коментар #21 от "Русофилистик":

    Не не Смъртник или Новичок
  • 96 СИК ГРУПИРОВКАТА

    25 4 Отговор
    Абе глупак мафиотски ми то други няма !! Защо се внесе опасна ВАКСИНА??

    Коментиран от #110

  • 97 Фактъ

    29 2 Отговор
    Повечето герберасти се ваксинираха , защото са кухи , като вожда им и бяха подлъгани от него за пореден път . Сега вече никой ням4892а да убедят да се ваксинира .
  • 98 Хахаха

    9 15 Отговор

    До коментар #73 от "Болнав":

    Тичай в Русия спасявайте се русофили

    Коментиран от #108

  • 99 Граждански Арест!

    36 2 Отговор

    До коментар #8 от "А аз Заповядвам на народа да хваща":

    Давайте да ги изловим тия ГАДОВЕ бе! Да се събираме народа и да ги почваме! Сега си плащаме да ни тровят гадовете. Освен лопатите, да взимаме и белезници и да ги ловим като добитък тия ГАДОВЕ.

    Коментиран от #104

  • 100 Ботокса

    16 2 Отговор

    До коментар #33 от "Мда":

    Обеща семейството си да ваксинира!!
  • 101 смерш

    26 4 Отговор
    Пишман генерала пак влезе в ролята на кашишки фатмак!
    И какво средства до края на май,а после да му мисли новото правителство!
    Пишман генерала с висока степен на вероятност веднага след изборите на 04.04 ще обяви кандидатурата си за Президент в опит да избегне съдебни действия срещу себе си!
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Орхончу

    8 4 Отговор
    кой еб л е ба л
  • 104 Последния Софиянец

    17 5 Отговор

    До коментар #99 от "Граждански Арест!":

    Съгласен!
  • 105 Мазньо

    28 3 Отговор
    А бе,селски шмекер,и за РАЗПОРЕДИТЕЛ в кино не ставаш!Сега каква пиеска играеш - спасител на нацията?Ми нали ти ни набута с тази Астра!
  • 106 Уйке

    22 4 Отговор
    Тоя Български Наполеон да си вдига чуковете, каквото крал крал и да отива в Дубай, където нему подобни двама айдуци го чакат да направят тройка за Руска трупа!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Хихи

    24 7 Отговор

    До коментар #98 от "Хахаха":

    А защо да тичам в РУСИЯ,те ще дойдат у нас-както е било винаги.Сегашното благополучие го видяхме,въпрос на време е!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 бийте ги на ББ

    29 4 Отговор

    До коментар #96 от "СИК ГРУПИРОВКАТА":

    ДА ИМ Е ЧЕСТИТО НА ВАКСИНИРАЛИТЕ СЕ ПИНГВИНИ НА РАЗБОЙКО, ЩЕ МРЕТЕ ОТ СЪСИРЕЦИ И ИНФАРКТИ. ФАКТИТЕ ГО ПОКАЗВАТ.Шефът на интензивното COVID-отделение към УМБАЛ „Ц. Йоанна – ИСУЛ" доц. д-р Златан Цончев МЛАД 50 ГОДИШЕН ВАКСИНИРАН С ПФАЙЗЕР СИ ОТИДЕ ОТ СЪСИРЕК И ПОСЛЕДВАЩ ИНФАРКТ. БОЙКО БОРИСОВ Е ЗА АДА. ДА ГОРИ ВО ВЕКИ ВЕКОВ!
  • 111 Някой си

    26 5 Отговор
    ТОЙ, Божественият, Императорът, Слънцето, Главният Вирусолог на Републиката, Всезнаещият и Всеможещият- разпореди!
    Без неговите разпореждания нищо не може да стане, дори
    Слънцето не изгрява!
  • 112 Дъртият

    10 5 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Такива хора са нужни на България като теб.
  • 113 Циганин

    15 4 Отговор
    БГ е и_б_p_и_к_ч_и_я_т_а на Европа.
  • 114 Топ

    28 3 Отговор
    НА 04.04 .2021г ДА ИЗМЕТЕМ ТЕЗИ МОШЕНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ! САМО НИ БАЛАМОСВАТ И ПСИХИРАТ!ТОГАВА ЩЕ ИМА ВЬЛНА С БГ ЩАМ !
  • 115 Буха ха

    25 5 Отговор

    До коментар #67 от "мислещ":

    Тулупа е прост, но хитър, ще създадат такъв режим на гласуване че ще сме на 2 метра разстояние и след всеки влязъл дезинфекция 5-6 минути, след няколко часа чакане хората ще се разотидат, освен ако не трябва да чакат до края за да си получат кебапчетата

    Коментиран от #147

  • 116 От дивия северозапад

    24 4 Отговор
    Давайте овци ррррр бечи бечи. Всички на ваксинация с не доказани ваксини.Подкарвача Борисов и неграмотната шайка около него ще затрият тази държава. Аиде рррррр бечи бечи бечи. Аиде пасете и трайте че требва да ви доят ррррр бечи бечи. Ей много прос народ, побегнали да се ваксинират щом овчара им казал така и една овца като ръгне и айде давай всички по нея. Утре ако овчара ви каже че е безвредно да пиете дезинфектанти(като един друг овчар). Натискайте и се небойте, щом овчарка казва значи е така. Айдеееее рррррр бечи бечи бечи......
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Лаура Кьовеши

    25 7 Отговор
    Ковид мярка" анти-Радев погнуси Варна.
    По разпореждане на Главната мутра на България-борисоФФ
    Затвориха театри, музеи, кина и галерии във Варна заради престоящо посещение на Президента Радев!
  • 119 Широколистнанискостебленагладкомозъчна🎃

    16 6 Отговор
    Лятото при тридесет и пет градуса на сянка става страшно за всеки ваксиниран кръвта му силно ферментира като киселото зеле в бидона през студените зимни дни в мазите понеже там е топло и температурите са положителни и става бурна ферментация на киселото зелев бидона така и при ваксинираният кръвта му силно ферментира и в кръвоносните съдове се получават тромби следва белодробен емболизъм тромбофлебит и инсулт болки в гърдите отпред и отзад недостиг на въздух увисване на долната част на лицето и гъбички по ноктите.

    Коментиран от #129, #187

  • 120 Мнение

    33 5 Отговор
    доцент Мангъров хиляда пъти каза, че е още рано да се каже каква е ползата от ваксините, ама няма кой да слуша специалистите в тази държава. Накрая пак ще се окаже че доктор Мангъров е прав. Ама едни хора ще са измряли, а други много забогатяли.
  • 121 Гербави гафове

    35 5 Отговор
    Проблема стана политически, а не медицински. Защо миналата седмица Герб гласуваха против закупуването на руска и китайска ваксина !!! На 4 април ще си разберат грешката ама вече ще е късно.
  • 122 ДА ЖИВЕЕ

    9 6 Отговор

    До коментар #1 от "хъхъ":

    АМИ ЩЕ СИ БОЦНЕМ ПО ЕДИН БУКЕТ😂😂😂
  • 123 Дъртият

    13 5 Отговор

    До коментар #48 от "Соросоид":

    Борисов е защитил докторат на тема пожарникарите трябва да са физически здрави.

    Коментиран от #186

  • 124 мародер

    10 2 Отговор
    Ми Богданчо Кирчов от сабахлем едни други ги плещеше, що тъй!?
  • 125 Наша гордост

    25 5 Отговор
    Най добрият вирусолог измежду шофьорите, най добрият шофьор измежду премиерите, най добрият премиер измежду футболистите, най добрият футболист измежду вирусолозите.
  • 126 Широколистнанискостебленагладкомозъчна🎃

    4 2 Отговор
    Факти тне бест.
  • 127 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 4 Отговор

    До коментар #42 от "мислещ":

    Не е коректно!Така ги психирате съвсем!!!Някой може...да не дава Господ!
  • 128 az #МУТРИ, ВЪН!

    23 5 Отговор
    Само "Спутник V"! Почват да го произвеждат в Сърбия и Италия. Получи одобрение в Германия. В Беларус, Сърбия, Унгария, Армения, Черна гора, Сан Марино, Молдова, Словакия, Македония от европейските държави вече ваксинират със Спутник V ...
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Kiknow

    21 4 Отговор
    Оня олигофрен вчера ,бе много катигоричен ,че всичко е ОК
    Веднага да му хвърчи простата кратуна!!!
  • 131 Бай Шиле

    5 6 Отговор
    Опел Астра и ваксина Астра.Ако имат нещо общо, хавата е ясна.Сто пъти ви казвах,ама вие...
  • 132 АЛО

    30 4 Отговор
    СЕГА ОСЪДЕНИ ЩЕ ИМА ЛИ? ИЛИ ПАК НИКОЙ НИЩО НЕЗНАЕ? ХАЙДЕ,ЗА НАКАЗАНИЕ ЦЕЛИЯ ЩАБ+МИНИСТРИТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ С АСТРА ЗЕНЕКА!!!
  • 133 четете хора

    17 5 Отговор
    това ни чака: "Тази криза няма да свърши.. Тази криза няма да свърши никога, до тогава, докато ние не достигнем своите цели. Единно световно правителство - ето, какво ни трябва". Збигнев Бжежински

    "Това не е криза, скъпи мои, - това е управляем хаос.. Първо трябва да доведем обществото до необходимото състояние. За това е необходимо много повече от икономическа парализа, - необходими са войни, глад и епидемии по целия свят". Збигнев Бжежински (4юни 2009)В доклада е написано, че психологичната операция COVID-19 ще продължи до 2026 година."...На 18 октомври 2019 г. в Ню Йорк се проведе пандемично учение на високо ниво, наречено Event 201 (Събитие 201). Организаторите на учението бяха Центърът за здравна безопасност на Университета "Джон Хопкинс", Световният икономически форум и Фондацията на "Бил и Мелинда Гейтс".

    Коментиран от #149

  • 134 az #МУТРИ, ВЪН!

    24 4 Отговор
    Мутри, колко пари дадохте за този боклук от "Астра Зенека"???
  • 135 Ева

    11 8 Отговор
    По-малко ваксинирани, по-малко гласували.
    Другите държави спряха само спорната партида.
    България е поръчала основно Астра Зенека ... много удобно ... до Видовден.
  • 136 Айде сега

    16 5 Отговор
    Тиквата нарежда, тиквата разпорежда! Това момче много са го юркали навремето и много зло е насъбрал. Сега му се е паднало да разпорежда! ХА ХА ХА
  • 137 Георги Ненов

    26 3 Отговор
    Въпрос към МС:
    Колко от министрите са ваксинирани с "Астра Зенека"?
  • 138 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 11 Отговор
    Всички комунисти да си боцнат спутник за дълголетие.
  • 139 Дърт рокер

    8 8 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Дъга па ти с тия протести...нищо не направихте, само дим без огън.
  • 140 Наблюдател

    24 3 Отговор
    Тоя дето е чел само 1 книга в живота си се разпорежда с тези дето са се скъсали да четат и дебели учебници години наред върхо които са ги и изпитвали....Наистина такава държава и в Африка няма!
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Русский

    11 3 Отговор
    Колко пъти САЩ и ЕС обидиха нашия Спутник-V. Представете си какво би било, ако някой от сателита се разболее. Какъв ВИК би стоял на света.
  • 143 12345

    25 5 Отговор

    До коментар #1 от "хъхъ":

    Защо пожарникарската Тиква се разпорежда за ваксини - нямаме ли си Коцето с веждичките, Балтов - слагача, Мутафчийски - гробаря???? Лекарите ли ще гасят пожарите, пожарникарите ще ни лекуват, а Мангъров - единственият специалист ще му се смеят. Сега кой ще носи отговорност за тази "безплатна" ваксина? Безплатно е само сиренцето в капана за мишки!!!!
  • 144 57831

    27 4 Отговор
    ОСТАВКА Борисов да те няма мутро проста, може да разпореждаш само при Бай Ставри в ЦСЗ кой първи ще се изкъпе! Борисов срам и позор си и на съвестта ти тежат доста погубени човешки животи поради твоята вродена алчност и некадърност!
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Русский

    1 10 Отговор
    Ако Васил Илиев беше Президент на Болгария, а Георги - Председател, тогава България щеше да бъде уважавана.
  • 147 мислещ

    24 3 Отговор

    До коментар #115 от "Буха ха":

    Омразата ми към тиквените мутро-комунягите доста по-голяма от нетърпеливостта ми...Ако трябва и 2 часа ще вися, но този път ще гласувам каквото и да става. Дано повече хора се чувстват по същия начин.

    Коментиран от #150, #151

  • 148 Средва продължение

    26 5 Отговор

    До коментар #1 от "хъхъ":

    Вчера на тиквата му направиха водосвет на портрета с вино и пита , днес започва да си сърба попарата. Всеки ще получи своето възмездие .

    Коментиран от #200

  • 149 за тези които

    7 4 Отговор

    До коментар #133 от "четете хора":

    слагат минуси и не четат, да вземат малко да прочетат. Например !:"МЕМОРАНДУМ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА НОВА СВЕТОВНА РЕЛИГИЯ И НОВ СВЕТОВЕН РЕД"?

    Коментиран от #153

  • 150 Широколистнанискостебленагладкомозъчна🎃

    2 3 Отговор

    До коментар #147 от "мислещ":

    Гордея се с теб.
  • 151 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 1 Отговор

    До коментар #147 от "мислещ":

    Хората знаят как са живели преди 12 години и как живеят сега. Не се притеснявай..
  • 152 оня

    10 4 Отговор
    Всички ваксинирани да върнат парите за поставените им ваксини.Поставената доза се обявява за невалидна.Ваксинираният се заличава от списъка на ваксинираните.
  • 153 Да идват

    9 3 Отговор

    До коментар #149 от "за тези които":

    лоши времена! Само за сведение :Публикувано във факти.бг: "МЕМОРАНДУМ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА НОВА СВЕТОВНА РЕЛИГИЯ И НОВ СВЕТОВЕН РЕД"? "!Този Документ разкрива причините за сегашните събития в Гърция, България, Русия, доказва безспорно връзката на единен и здрав възел — електронна идентификация, хомосексуализъм, нов морал, образование и религиозни реформи. В светлината на този документ стават разбираеми преобразованията в сферата на духовното образование, както и причините за такова прибързано свикване в Константинопол през 2016г. в деня на Св. Петдесетница на Всеправославния Събор. Целта е една — да се разруши Православната Църква, да се превърнат хората в добитък."?
  • 154 Все още няма коментари

    7 7 Отговор
    Колкото е по скъпа дадена ваксина, толкова е по качествена. Астра зенека е най евтина.
  • 155 АМОН

    16 4 Отговор

    До коментар #81 от "МИХАЙЛОВ":

    Г-н Михайлов,

    МУТРАТА НЕ Е ВИНОВНА.

    ВИНОВНО Е ПЛЕМЕТО , КОЕТО ЗАБРАВИ КОЙ ПОДПИСА ВНОСА НА 100 000 ОТРОВНИ ВАКСИНИ, КОИТО ВНЕСОХА ОТ ТУРЦИЯ ПЕТЪР МОСКОВ И ЗАМЕСТНИКА МУ АДАМ ПЕРСЕНСКИ!!

    СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ДЕЦА БЯХА ОСЪКАТЕНИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!

    АКО ТОВА СЕ БЕ СЛУЧИЛО В ЛИБИЯ , И БОРИСОВ И МОСКОВ И ПЕРСЕНСКИ щяха да приключат живота си пребити с камъни.

    ТУК ОБАЧЕ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИНА СТРУВА КОЛКОТО ИВОТА НА ЕДНА МУХА!
  • 156 Ха ха ха ха ха ха

    12 3 Отговор

    До коментар #145 от "2121":

    САЩ са най-великата страна и сила, с най-добрите условия за живот. Развесели ме...

    Коментиран от #214, #219

  • 157 123456

    14 5 Отговор
    Сега на многото хиляди ваксинирани им остава само да се изсипят пред парламента и да протестират

    Коментиран от #162

  • 158 Реалист

    10 6 Отговор
    Хайде стига вече глупости !
    За да стане България , развита страна, първо трябва да й се смени държавното устройство, след това трябв България трябва да и0ма свой оригинален и готин цар ! Цар, който наистина да обича и да милее за България !
    Както всички знаем, България е "няколко в 1" !
    Това не е държава, а пародия на държава !
    Преди векове, когато Османската империя е нападнала Европа, всъщност България е била и е най-засегнатата, заради това все още няма държава на име България !
    Освен това да не говорим че българите сме на изчезване, няма ги "някои неща",които са от сериозно и голямо значение, за да се заформи държава, а не пародия на държава !
    Нужно е да има оправия !
  • 159 Гешев

    16 2 Отговор
    Прокуратурата да се самосезира за насаждения на омраза и фалшиви новини касаещи бъдещето на България.
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Не може

    10 5 Отговор

    До коментар #157 от "123456":

    Офсете не могат да протестират, само дават мляко вълна и мясо!

    Коментиран от #165

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Павел Пенев

    9 2 Отговор
    Поздравления за това решение.Остава другата половина от него, а именно: Да приемем производството на руската и китайската ваксина,така както за това се подготвя Сърбия.
  • 165 123456

    6 3 Отговор

    До коментар #162 от "Не може":

    Казвам го с ирония защото повечето ваксинирани може би са гербани К19 шубета против протестите
  • 166 Достойна присъда

    18 3 Отговор
    Затвор за НОЩ,доказахте за пореден път че сте лъжци и престъпници,а не лекари,как може лекар да призовава пациентите да ползват лекарство за което има съмнения,какви не лекари ами хора сте, оставка и затвор! И после хората не ви вярвали! И ти Тикво сега се сети да се правиш на спасител,изроди и убийци, още им вярвай и гласувай за тях прост народе!!!!!
  • 167 Историята

    8 2 Отговор
    Филмът "Аеро.золни прест.ъпления" е в интернет още от 2005 година, той ясно показва с доказателствен материал дали в момента има Ковид или ни б.удалкат.
  • 168 Ха ха

    13 4 Отговор

    До коментар #9 от "Христо Вълчев":

    Не си прав,Ицо.Почти половината решения на правителството са верни.Сутрин казват ДА,а вечер Не.Отвреме на време оставят решението да се взема и на областно ниво .
  • 169 Достойна присъда

    14 2 Отговор
    Ботокса,Кратунчев, Мутафчийски, престъпници и убийци на българския народ!
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 2021

    6 6 Отговор
    35 год след Т-ошо-вия ра,дио,ак-ти,вен ге,но,цид пак същия сериал
  • 174 прост народец

    8 4 Отговор
    Бациту ни знае що прави , защото е прост , но го прави убедено и единствено с грижа за хората.
  • 175 Томи

    14 4 Отговор
    След дъжд качулка !!!! А какво да правят тези , които вече са ваксинирани? Да чакат с мисълта , че може да им се случи най-лошото!!Сега разбирате ли НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ , защо щабните плъхове и другите богоизбрани побързаха да се ваксинират с американската ваксина , под предлог че дават пример на населението!!!За това на 04.04.2021г. масово да се гласува за всеки друг но не и за ГРОБ и патериците им!!!!
  • 176 Тодор Живков

    8 3 Отговор
    Борисов Хаоса пак се изпусна. Това не ти е ПКП. Ами тези, които така безметежно пусна да се ваксинират? А другите ваксини? Имаме ли български специалисти по ваксини и контрол на лекарствата в България? Те взимат акъл от Борисов или имат и собствен? Обслужват ли мутрите във властта или мислят за здравето на хората?
  • 177 Фъкoff

    5 14 Отговор
    Подготовка да ни набутат в Спутника и да ни изстрелят при Св. Петър.
  • 178 Отвратен

    18 2 Отговор
    Така и не видяхме Бойко Борисов да се изправи и да поеме отговорност за някое тежко решение. Какъв мазник и дребен хитрец имаме за премиер, не е истина.
  • 179 Ако е вярно

    9 1 Отговор
    че полицаите са ваксинирани с "Астра Зенека"??
  • 180 Фак U

    5 1 Отговор
    Пак цингите обират парсата !
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Само Гроб

    10 2 Отговор
    Страшна държава... лекари учени не дават никакви изследвания на тия ваксини.... Ама тиквата може да решава кво що медицинско да става с тройката си в пожарникарското школо ахахахахахаа
  • 183 Ти най добре

    1 3 Отговор

    До коментар #42 от "мислещ":

    знаеш, мъчно ли е?
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Ами сега

    12 2 Отговор
    Тиквоооо, нещо май шах на пешката, а? Излизай сега и обяснявай на хипохондриците с първата доза какво да правят, ма май няма да можеш. Или ще трябва да си бият друга, за да стане букет от всички .айна. Хайде стадото чака, бегай ги успокоявай.
  • 186 Соросоид

    10 2 Отговор

    До коментар #123 от "Дъртият":

    Лека корекция, ББ е Кандидат на физкултурните науки с тема на дисертацията "„Психофизическа подготовка на оперативния състав на противопожарна охрана за действие в екстремална ситуация на пожар”. По него време е друга система за научни звания, та днес кандидатите на науките от миналото са приравнени към доктор на науките днес. Но вече няма и категория „физкултурни науки”, затова дисертацията на Борисов е категоризирана в „психология”. И той става „доктор по психология”. Затова ни прави на луди вече 10 години. Горното инфо е публично достъпно.

    Каква е темата на дисертацията му? Забележителен труд –
  • 187 на теб

    5 1 Отговор

    До коментар #119 от "Широколистнанискостебленагладкомозъчна🎃":

    в кратуната ти е ферментация тотална!
  • 188 Антиваксър

    18 3 Отговор
    Съчувствувам на всички които от страх и паника се хвърлиха през глава да се ваксинират ! Сега плащат за глупостта си с още по-голям страх и ужас !
  • 189 Димов

    12 2 Отговор
    Това е другари. Ние не можем да мислим сами. Чакаме ЕК да ни каже с писмо какво да правим.
  • 190 Много

    4 18 Отговор
    сте смешни всичките драскачи тук.От ваксината не съм чул някой да е умрял ама от тази злоба в душите ви, със сигурност ще се гътнете.
    Добре. че сте една шепа ненормалници и нищо не зависи от вас.
  • 191 Лудницата

    17 2 Отговор
    БОЙКО,ЗА СМЯХ СИ СТАНАЛ НА ЦЕЛИЯ НАРОД-НЕ ВИЖДАШ ЛИ??? ПОДАВАЙ ОСТАВКА,И СИ ИДИ С МИР! НЕ СТАВАШ ЗА ПОЛИТИК!!!
  • 192 Тука има, тука нема

    15 1 Отговор
    До кога този банкянски селски тарикат ще се гаври с матряла? Няма ли сега някой да го съди за причинени вреди? Но, естествено, ще се окаже, че ТОЙ е чист като непрани гащи! Виновни са Орешарски, Путин, комунистите, ЕС, протестиращите... Н@ баби идиотчето!

    Коментиран от #211

  • 193 Историята

    11 1 Отговор
    Колко ли хора по света си "заминаха" от информираното си съгласие при имунизиране?
  • 194 AstraZeneca

    12 1 Отговор
    Ваксинирани с AstraZeneca са се почувствали недобре и били временно нетрудоспособни !
    На две места в германската провинция Долна Саксония във вторник поставането на ваксината на AstraZeneca беше спряно - именно поради постъпили оплаквания от нежелани ефекти ! От болницата "Хецогиня Елизабет" в Брауншвайг съобщиха, че отлагат планираните имунизации с тази ваксина. Там от общо 88 души от персонала, ваксинирани с препарата на британско-шведската компания, при 37 са възникнали странични реакции.
  • 195 К.Ангелов

    10 1 Отговор
    Имунизацията с "Астра Зенека" спира след смъртен случай на жена в Пловдив
    След поставяне на ваксина е починала 55-годишна женa
  • 196 съдбата хлопа

    13 1 Отговор
    Късно е Чадо, мандалото хлопна, жената умря за няма нищо по зелен коридор. Нека и тази смърт ти тежи на дебелия мутренски врат със страшна сила както многото провали на скапаното ти крадливо Правителство. Тя Съдбата си знае работата, Подарък не се подарява! А сакото ти бе подарък от Българския народ за безценната ти работа.
  • 197 Доброволно

    1 3 Отговор
    няма виновни тя е подписала декларация за ваксинация срещу К19.
  • 198 Mисиркиии

    11 0 Отговор
    А попитахте ли тъпия Тулуп какво се случва с тези които вече са получили първата доза? Довършват или ду... супата?
  • 199 Изцепи се пак, но ...

    8 0 Отговор
    ... след дъжд, качулка. Когато погледнах кой по ред съм си помислих, или ние сме улави, та ГЕРБ да спечели изборите, или си го заслужаваме. А ако се окаже за повече от 30 хиляди със здравословни последствия?
  • 200 гуджо

    5 0 Отговор

    До коментар #148 от "Средва продължение":

    На 4 април ще го тричаме!
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 БЪЛГАРЧЕ

    8 0 Отговор
    Въпросът е - ЗАЩО ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ ПОРЪЧА НАЙ-МНОГО ВАКСИНИ ТОЧНО ОТ АСТРА-ЗЕНЕКА?А отговорът е - щото майката но евродепутатка от ГЕРБ работи на отговорен пост в компания АСТРА ЗЕНЕКА.И така уважаеми сънародници ето как грижовното правителство но ГЕРБ и лично ВИНЕТУ СЛЪНЦЕНОСНИИ ТИКВОНСКИ се грижат за здравето на нацията.Тези хора не са за затвор, те са за нещо много по-сериозно.
  • 203 ВЕДНАГА

    8 0 Отговор
    ТИКВО , ВЛИЗАЙ В ЗАТВОРА НЕКАДЪРНИКО ПРЕСТЪПЕН КРАДЕЦ !
  • 204 АИРЛИЯ

    4 0 Отговор
    ПОБЕДАТА НА ТЪПАКА МУ Е В КЪРПА ВЪРЗАНА - ИНАЧЕ ВЛЕЗА ПОД ЗАВИВКИТЕ НА БАЙ СТАВРАКИС !
  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 ПО УЧЕБНИК

    6 0 Отговор
    БОЙКО РАЗБИРА ОТ ВАКСИНИ ЩОТО СЕСТРА МУ Е ДОФТОРКА И ТОЙ Е ЧЕЛ НЯКОЙ ОТ ТЯХ - НАПРИМЕР ,,АКУШЕРСКВО И ГИНЕКОЛОГИЯ" И ОСОБЕНО КАРТИНКИТЕ .............. ПОСЛЕ Е ЧЕЛ ВИНЕТУТО !
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Аз40🏴‍☠️

    6 0 Отговор
    ГЕРБ и Боко-сатрапа са масови убийци! Организирана престъпна секта за унищожението на народа и България. Никога не е бил реално избиран на тази позиция.
  • 209 Коментар

    8 0 Отговор
    Аз съм оптимис и мисля че ще имаме осъден премиер бандит но не с този прокурор
  • 210 ГЕРБ са АУТ

    8 0 Отговор
    Борисов се простреля сам И НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ, като одобри Наредбата на Кметицата и на кметовете гербаджии да се извземат паркираните стари автомобили от улиците без каквото и да е държавно обезщетение за собствениците, които поради една или друга причина и отсъствие от страната, не са минали ГТП, с което събуди масовото недоволство на хилядите засегнати българи които ще гласуват с протестен и наказателен вот срещу ГЕРБ...!!!
  • 211 Класната от Банкя

    7 0 Отговор

    До коментар #192 от "Тука има, тука нема":

    Ама какво очаквате от една неграмотна селска пръчка като Борисов?Дето е бягал от училище да ходи да краде кокошки по село.Никой ли не вижда, че е един най-обикновен тарикат и хитрец- лаладжия. Да искате от него нещо смислено и полезно, е все едно да чакате дупките по пътищата сами да си зараснат. Тоя гад прост се е впил като кърлеж и няма да се пусне без кръв изрода...
  • 212 Класната от Банкя

    7 0 Отговор
    Ама какво очаквате от една неграмотна селскаПръчка като Борисов?Дето е бягал от училище да ходи даКраде кокошки по село.Никой ли не вижда, че е един най-обикновенТарикат и хитрецЛаладжия. Да искате от него нещо смислено и полезно, е все едно да чакате дупките по пътищата сами да си зараснат. ТояГадПрост се е впил като кърлеж и няма да се пусне безКръвИзрода...
  • 213 гост

    8 0 Отговор
    Мръсни гадове долни, а хилядите, които си я биха, какво да правят а???? Не знам дали ще умрем от корона, ама от безработица заради измислените ви мерки и непроверени ваксини ще ни уморите.

    Коментиран от #216

  • 214 Явно

    2 0 Отговор

    До коментар #156 от "Ха ха ха ха ха ха":

    си твърде малък, щом говориш подобни глупости!
  • 215 БОРИСОВ....РАЗПОРЕДИ

    0 4 Отговор
    ЧУХТЕ ЛИ ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ.....ИЗПЪЛНЯВАЙЪЕ
  • 216 Нова доктрина за оцеляване от чуматаГерб

    4 0 Отговор

    До коментар #213 от "гост":

    Редно е да се вземат реципрочни мерки към Тиква и компания, те ще уморят хиляди, но които останат, трябва да се погрижат да уморят тях!
  • 217 БОРИСОВ....РАЗПОРЕДИ

    0 1 Отговор
    КРАТУНКИ ЧЕРВЕНИ......ДА НЕ ОБЪРКАТЕ ПАК ВАКСИНИТЕ......ДА СЕ БОЦНЕТЕ С ТАЯ ЗА...ПРОМИТИ МОЗЪЦИ

    Коментиран от #220

  • 218 ДОН ЦЕЦО

    2 0 Отговор
    РАЗПОРЕЖДАМ ДА ВЛЕЗЕШ В ЗАТВОРА ЗА КРАЖБИ И НЕКАДЪРНОСТ !
  • 219 Блек джак

    0 0 Отговор

    До коментар #156 от "Ха ха ха ха ха ха":

    Ако си ходил в Лас Вегас извън главната им улица всичко е Пълна бутафория
  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 БОРИСОВ....РАЗПОРЕДИ

    1 1 Отговор
    ДРУГАРИ, РАЗБРАХТЕ ЛИ КОЙ КОМАНДВА В БЪЛГАРИЯ....ТОЯ ДЕТО ВИ ОТУПВА НА ИЗБОРИ ОТ 10 ГОДИНИ
  • 222 Drozd

    2 0 Отговор
    След като Боко първо легна със "зелени коридори" за ваксинирани с Астрата на € герб депутатката Ева Майдел (официален представител на Астрата, не на Пеевски, а на Зенека е майката на € депутатката), сега би отбой. Последен, както винаги...
  • 223 Гледай сега

    2 0 Отговор
    „Не се страхуваме да носим отговорност...” Ами понесете я де. Какво чакате? Или хората са си виновни защото са бързали да се ваксинират и са застрашили живота и здравето си сами, което се удостоверява с подписаното от тях информирано съгласие? Чакам отговори до 04.04.
  • 224 Ruthless

    1 0 Отговор
    Защо няма коментар от радетелите на ваксините? Бяха доста активни тук? Къде са?? Това не е нито първия нито последния случай на смърт след ваксина и колко други увредени има, напротив смятайте щом я спират що народ е загинал! Видяхте ли сега овце блеещи накъде ви водят, блейте си още блейте....
  • 225 до#190

    2 0 Отговор
    Не си чул , ама ще прочетеш , че масово ваксинираните имат сериозни здравословни проблеми от страничните ефекти на ваксината !И процента е огромен , почти всеки трети ! От коментара ти е ясно ,че си се прецакал и сега се поси*аш от страх !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове