Last news in Fakti

12 Март, 2021 15:03 8 744 146

Д-р Койчев:ГЕРБ/СДС ще има отчетлива преднина от над 5% (ВИДЕО)

  • д-р антон койчев-
  • предизборна кампания-
  • герб/сдс-
  • пандемия-
  • ваксина

Предизборната кампания се пренесе в социалните мрежи, каза той

Д-р Койчев:ГЕРБ/СДС ще има отчетлива преднина от над 5% (ВИДЕО) - 1

Не сме имали такава кампания. Това се обуславя от изключително тежката пандемия, която не си отива. Надеждата е, че с напредване на ваксинационния процес и изграждане на колективен имунитет вероятно към края на годината ще можем да отчетем по-положителен тренд. Има естествен страх у хората, има и голямо съзнание у голяма част от политиците. Но това е и уникално като опит, т.к. кампанията се пренесе в социалните мрежи, в тесен кръг от хора. С възхода на дигиталните медии така или иначе виждаме, че и по света е така, не че са изчезнали големите мероприятия, които зареждат твърдите ядра на партиите, но това придобива по-малко значение. Все по-важни са фактите и какво си свършил. Това заяви в студиото на ФАКТИ д-р Антон Койчев от коалиция ГЕРБ/СДС.

"ГЕРБ/СДС ще има отчетлива преднина от над 5% или повече пред втората политическа сила, която по всичко личи ще бъде БСП. Това е заради резултатите, които са постигнати. Трябва да е ясно, че България никога не е била в по-добра икономическа ситуация и българското общество никога не е било по-богато, колкото и това да звучи на някои еретично. Самите факти и статистика го показват. Да не бъда разбиран погрешно, че всичко е идеално, има какво да се желае и има грешки за коригиране, било кадрови, било относно стратегия или тактика на провеждане на определени политики", коментира той.

"Решението на премиера да се прекрати засега имунизацията с ваксината на "Астра Зенека" е правилно от гледна точка на това, че хората трябва да бъдат спокойни. Възникнаха съмнения и различни публикации и за да не се насажда паника това е правилно политическо решение, макар и тежко. А то наистина е такова, т.к. това може да забави хода на ваксинацията. Вече ваксинираните с "Астра Зенека" също нямат основания за безпокойство, т. к. докладваните случаи са непосредствена ваксинална реакция, самата фирма е поела големи отговорности за подобен тип реакции. Но ние още не можем да кажем каква е причината - може да са съпътстващи заболявания, нека доколкото е възможно да не се поддаваме на паника. Скоро ще излязат официалните доклади.

Правилна мярка беше и прекратяването на плановия прием, той не засяга операциите на онкологично болни, те не търпят отлагания и при специално създадена организация - на спешно болните. Отговорност на политиците е да създадат правила и те да се спазват в пандемия, а лична отговорност на всеки е да ги спазва. Голяма част от сънародниците ни са склонни да нарушават правилата, имаше събирания, на някои продължава да им се струва, че са безсмъртни. Като лекар ви казвам - и най-силният може да е много уязвим, не бива да бягаме от личната отговорност", каза той.

Целия разговор с д-р Антон Койчев гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 50 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    183 36 Отговор
    ГЕРБ отровиха народа с Астра Зенека.Убийци!

    Коментиран от #22, #57, #59

  • 2 черното е бяло

    210 28 Отговор
    "Трябвa дa e яcнo, чe Бългaрия никoгa нe e билa в пo-дoбрa икoнoмичecкa cитуaция и бългaрcкoтo oбщecтвo никoгa нe e билo пo-бoгaтo, кoлкoтo и тoвa дa звучи нa някoи eрeтичнo. Caмитe фaкти и cтaтиcтикa гo пoкaзвaт" Само гербераст може да лъже така безочливо ...

    Коментиран от #9, #144

  • 3 Колко плащат

    132 13 Отговор
    докторе и колко от споминалите се ще "възкръснат" на изборите?
  • 4 Кую

    135 11 Отговор
    Поредния гадател, станал от масата.

    Коментиран от #122

  • 5 Достойна присъда

    140 16 Отговор
    Борисов позор, оставка и затвор!
  • 6 El komunqga

    33 161 Отговор
    Напълно ясно е, че ГЕРБ ще са победител, те са и единствената напълно подготвена политическа партия, а и е напълно логично, според вас дали Мас Мая, СлавитУ или Корнелия имат капацитета да управляват нещо повече от магарешка каруца?

    Коментиран от #42, #70

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    103 19 Отговор
    от сдс ИВАН КОСТОВ тръгна унищожаването на БЪЛГАРИЯ
    31 ГОДИНИ
    ВЕЧЕ
  • 8 Обикновен човек

    28 160 Отговор
    Всички нормални и здравомислещи хора сме за ГЕРБ, просто единствено те разполагат с необходимата сила, воля и най - важното, капацитет да управляват страната!

    Коментиран от #35, #67, #134

  • 9 Си ган

    10 86 Отговор

    До коментар #2 от "черното е бяло":

    А кога е била по-добре преди пандемията? Факт!

    Коментиран от #14, #17

  • 10 сара

    84 6 Отговор
    На тези 5 % да кажеш отчетлива преднина ... ще рече човек, че мнозинство ги чака.
  • 11 Станой

    105 10 Отговор
    С купени гласове и гласове на държавни калинки...
  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    88 11 Отговор
    АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ е потомък на убиец на ДЕЦАТА
    на
    СЕЛО ЯСТРЕБИНО
    ПОРУЧИК
    ЙОРДАНОВ

    Коментиран от #90

  • 13 Гражданин

    22 128 Отговор
    Прав е г-н Койчев!! Аз лично предпочитам свободата, сигурността и европейското развитие, вместо да дойде БСП на власт и да изпаднем в пълно безвремие(както беше по времето на Орешарски)

    Коментиран от #32, #139

  • 14 факт ама

    73 6 Отговор

    До коментар #9 от "Си ган":

    в кавички или (герберастки факт) кажи една положителна класация на която да сме на горните нива и обратното ...
  • 15 БАЙ Х@Й‼

    79 9 Отговор
    Вчера слугинажа на МИНИСТЪР-ПРЕ'ДАТЕЛЯ отмени честванията с Президента на Републиката , днес след като същите бяха пренасрочени за деня на театъра , Оооо чудо ВЛ@СТИТУТКИТЕ #МУ отмениха извънредното положение!!!!
  • 16 Гюл Бахча

    53 8 Отговор
    Разбира се! Ти си просто обикновен гей!
    Въх.
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    55 8 Отговор

    До коментар #9 от "Си ган":

    ПРИЯТЕЛ защо защитаваш убийци

    Коментиран от #20

  • 18 Работещ

    18 87 Отговор
    Сега знам, че червените тролове ще ми набият минусите, обаче е факт - нито Христо Бойкикиев, нито Корнелия, нито Отходното трио, могат да управляват и въобще разполагат с опита и капацитета на партия ГЕРБ.

    Коментиран от #28

  • 19 Става страшно

    62 6 Отговор
    Снощи по телевизия АЛФА Волен Николов Сидеров разкри на зрителите че бившия му кум Валери Симеонов Балевски (Винкела) фактически е закрил партията си НФСБ. В листите на коалицията ВОЛЯ- НФСБ са само протежета на Марешки а единствения представител на НФСБ е самия Балевски -Симеонов. Целта му е да няма вече партия но да влезе в парламента и да се сдобие с депутатски имунитет и държавна охрана от НСО в следващите 4 години. Защото вече не искал власт и пари защото достатъчно милиони е откраднал за изминалите 4 години във властта от оградите на границата ни хотелите там в които се настаняваха военнослужещи по държавна заповед. А единствената му цел е физическото му оцеляване защото според Сидеров десетки собственици по черноморието чийто бизнеси е фалирал му се заканват жестоко и най много опитва да се скрие от отмъщението на Божков за когото се заканваше преди месеци че ще го върне с белезници и в чувал. Не влезе ли в парламента и не има ли имунитет и охрана занапред за него вече просто няма живот в обществото на страната!
  • 20 Си ган

    3 30 Отговор

    До коментар #17 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Кой по-точно? Няма такова нещо, ако четеш през редовете е друга работа.

    Коментиран от #26

  • 21 Ужасен

    57 7 Отговор
    Четете в Афера! Схемата как се точат европейските пари за инвалидите с кухи фирми близки до ГЕРБ. Има ли кой да спре гаврата с хората с увреждания. Така се казва статията. Повече подробности я прочетете ...

    Коментиран от #24, #27, #44

  • 22 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    48 7 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    от АВСТРИЯ се разбра
    а не както лъже КОСТА АНГЕЛОВ щото уж от ГРАД ПЛОВДИВ
    герб
    убийци
  • 23 БСП трол

    17 71 Отговор
    Пред България има два варианта - или гласуваме на 4 април и продължаваме развитието на страната си или стоим по домовете си позволяваме циганския вот да докара БСП и ДеБъ на власт, които пък да ни докарат до поредния фалит!

    Коментиран от #73, #91, #115

  • 24 Потресен

    61 7 Отговор

    До коментар #21 от "Ужасен":

    Видях статията в Афера. ЕС отпуска над 600 милиона за подпомагане на инвалидите и хората в неравностойно положение в страната но ГЕРБ ги крадат и ги раздават на такива като Си Гана и бай курти а за инвалидите няма нищо и оставени на произвола на съдбата...ГЕРБ дори не е мафия а античовешка и безродна хунта
  • 25 Българка

    66 9 Отговор
    Гробарите, за да твърдят, че ще имат 5% преднина, значи вече са сигурни , че поне 10-15% от вота на българите ще бъде подменен, откраднат- чрез дописване на умрели гербаджии, които възкръсват, унищожаване на бюлетини за опозицията като невалидни и подменени протоколи. Това е в ЦИК, РИК. А голямото НАГЛАСЯНЕ ще бъде в незаконния ЦИК и слугите съучастници от Информационно обслужване
    Хора, гласувайте МАСОВО и с разум антимафия, за да минимизираме щетите и изчистим боклука от държавата си
  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 1 Отговор

    До коментар #20 от "Си ган":

    а защо твърдиш защото нямало БОГ а убиеца ЙОАН МАТЕВ ще си го получи има БОГ
    ДОВИЖДАНЕ
    ПРИЯТЕЛЮ ако си ми все още
    ПРИЯТЕЛ

    Коментиран от #30, #33

  • 27 Байчо

    13 43 Отговор

    До коментар #21 от "Ужасен":

    Щом четеш Афера, ми става ясно какъв ти е мозъчния капацитет
  • 28 не ставаш

    52 8 Отговор

    До коментар #18 от "Работещ":

    то пък боко тиквата и калинките му щото много могат да управляват , от махалата да събера хора по - добре ще управляват от чекмеджетата суджуците , калинките , апартаментчиците и барнитата на боку тиквата и ортаците му със сараите ..
  • 29 Бай Иван

    13 53 Отговор
    Дано и да спечелят ГЕРБ, че иначе лошо ни се пише с изгладнелите от толкова стоене извън властта БСП - ари!!
  • 30 Си ган

    17 67 Отговор

    До коментар #26 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    България е в икономически възход и финансов подем вече 12 години откакто управлява ГЕРБ и е премиер Борисов! Всяко семейство с по 3-4 лични автомобила , с плазми и скъпа техника в домовете си, с по няколко хиляди джобни пари , всеки месец скъпи екскурзии в чужбина , пазаруват дрехи само от известни модни марки в скъпи бутици , заведения ,дискотеки , ресторанти и молове препълнени ! Учители и полицаи вече получават над 2 хиляди лева чисти заплати , пътищата задръстени от автомобили ! Народните веселия и празници в името на ГЕРБ и за ГЕРБ не спират ! Бойко построи магистрали в цялата страна , превърна китната ни природа в Земен рай , навсякъде посрещан като Бог , шапки летят във въздуха във възторг още като се зададе ! След месец идва новия му 4 мандат !

    Коментиран от #37, #49, #51, #143

  • 31 onq s konq

    17 55 Отговор
    Ситуацията е ясна, за ужас на камунягите след 4 - ти ще има Борисов - 4. Свиквайте от сега!!

    Коментиран от #40, #78

  • 32 Костадин Войвода

    25 2 Отговор

    До коментар #13 от "Гражданин":

    Това колко пъти ще го пишеш бе трол смотан.

    Коментиран от #88

  • 33 Си ган

    3 27 Отговор

    До коментар #26 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Колегата писа, че Господ си знаел работата и щял да накаже виновникът. Споделих, че Бог няма, защото е факт, че много престъпници си остават ненаказани и си живеят живота, това имах предвид.
  • 34 потребител

    30 9 Отговор
    Естествено,че Герб и седерасите ще имат преднина повече от 5%!!!!! Нали изборите ще ги брои пак Михаил Константинов!
  • 35 Българка

    39 7 Отговор

    До коментар #8 от "Обикновен човек":

    Да единствено те са силни с милиардите ограбени от народа пари! Купуват си вече цели партии и им редят листите, за да разединят народния гневен вот
    Хора подкрепете лицата от протестите, а не измислени партийки

    Коментиран от #142

  • 36 Стоян

    48 8 Отговор
    Брутния външен дълг на България за октомври 2020 г.е 35 милиарда и 800 милиона лева -59,8% от БВП ! Преди 12 години по времето на Станишев бе 13.4% от БВП. И като се вземе предвид че за тези 12 години управление на ГЕРБ получихме стотици милиарди Европейско финансиране и еврофондове по програми! Както скоро написа експерта по конституционно право бившия народен представител адв.Емил Василев- "Само си представете при друго управление колко напред би била България сега и какви биха били вашите доходи и пенсии". А в замяна на това получихме 3 пъти по висок външен дълг, най ниските заплати в Европа, най високите цени в магазините , най високата смъртност в света от КОВИД-19 и от други болести , най огромната корупция и грабеж! Безспорно ГЕРБ е най зловещото зло в историята на страната!
  • 37 Си ган

    7 17 Отговор

    До коментар #30 от "Си ган":

    Колега, напълно съм съгласен ама пиши от твое име :)
  • 38 ???

    33 4 Отговор
    По какво е доктор този мазен тип ?
  • 39 Тери

    13 40 Отговор
    Всичко е ясно - просто, хората си искаме, реда, сигурността, икономическото развитие, развитието на пътната инфраструктура, които са неоспорим ФАКТ при управлението на ГЕРБ!! Другият вариант е - фалити, хиперинфлация, шиши за шеф на ДАНС - Ами не, благодаря, предпочитам си първия вариант!!

    Коментиран от #43

  • 40 герб в затвора

    41 6 Отговор

    До коментар #31 от "onq s konq":

    свикавай ти ГРОБ няма с кой да се коалира дори с дпс пак няма да управлявате мpъсна мафия , президента ще ви постави на мястото ви , свиквайте предатели ...

    Коментиран от #45

  • 41 Методи

    40 7 Отговор
    Адв.Хаджигенов с студиото на Факти.бг каза че 5-те милиарда кредит които взе Борисов вече са изядени и опоскани. Не вярвам за 2 месеца да изядат милиардите. Народа не видя нищо от тях. По вероятно 1 милиард да са усвоили Герберите а другите да пазят в офшорки за изборите . Приятели ! Мили , клети и подтиснати сънародници ! За 2 месеца от правителството на Бойко Борисов бяха изтеглени 6 милиарда лева нов дълг който се води не на Борисов а на гърба на народа ! Края на месец септември 2.5 милиарда евро ( 5 милиарда лева) които в началото на октомври бяха преведени по сметката на БНБ и сега 526 милиона евро ( малко над 1 милиард лева) за справяне с пандемията! 6 милиарда !!!!!! На клетия гръб на Българския народ ! С тези милиарди Борисов си купува време да докрета до изборите през март! Не го интересува ни най малко че ще го връщат с робско тегло вашите деца , с увеличени данъци и осигуровки и ниски доходи ! А да попитам някой от вас ( освен държавните хрантутници , полицаи , учители ,кръчмари и хотелиери ) получи ли финансова помощ от правителството на Борисов за справяне с пандемията?
  • 42 Достойна присъда

    38 5 Отговор

    До коментар #6 от "El komunqga":

    Виждаме как управляват Герб,един човек управлява държавата и да действат,но само провали,толкова са много че не мога да ги изброя всички,последния е с ваксинацията!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 onq s konq

    12 35 Отговор

    До коментар #40 от "герб в затвора":

    След октомври Радеф се качва на грипена и отлита за Хаскуу, до няколко месеца всички ще са забравили, че някога е имало подобно недоразумение в политиката!! Другият вариант е през лятото да стартира по импийчмънт(доколкото разбрах има събрани много доказателства) и съответно фърчилков да си отиде наа село още по - рано!!

    Коментиран от #109, #117

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Хахаха

    24 4 Отговор
    Тези без техните схеми нямат шанс общо и 10% да имат, ама нали са на власт и си правят каквото поискат
  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 4 Отговор

    До коментар #30 от "Си ган":

    МИЛИ МОЙ СКЪПИ МОЙ ПРИЯТЕЛЮ КРАДАТ ТИ НИКА ККТО И МОЯ ОБИЧАМ ТЕ ДОВИЖДАНЕ ПРИЯТЕЛЮ МОЙ
    поздрави семейството съпругата ДЕЧИЦАТА от мен
    ако е редно и правилно
    ДОВИЖДАНЕ

    Коментиран от #54

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 МАЯ

    29 3 Отговор

    До коментар #30 от "Си ган":

    31 години разруха БАСТА СТИГА
  • 52 Тракиец

    10 39 Отговор
    Напълно очаквана победа - хората виждат какво се съгради при управлението на ГЕРБ и каквл би станало ако дойдат БСП на власт - хиперинфлация, фалити на банки и т.н

    Коментиран от #58, #63

  • 53 ОчкоBibo4ko

    25 5 Отговор
    Този доктор е оранжев припознавам, който обслужва ГЕРБ ва’фанкуло!
  • 54 Си ган

    4 6 Отговор

    До коментар #49 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    До скоро и приятен уикенд :)

    Коментиран от #65

  • 55 Български гражданин

    9 30 Отговор
    Не съм фен на никоя партия, но като гледам какви изгладнели хора искат да влязат във властта(БСП, Ристю Иванов и т.н) май ще си гласувам за ГЕРБ.
  • 56 ЦСКА умре

    9 32 Отговор
    Дано да спечелят ГЕРБ и то с повече, че не ми се искат пак опити БСП да управлява и то на гърба на народа!!

    Коментиран от #71, #81, #126

  • 57 да бе ,

    22 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ГЕРБ отровиха целият свят с тая ваксина ...

    Коментиран от #66

  • 58 Страничен наблюдател

    28 6 Отговор

    До коментар #52 от "Тракиец":

    ...и едни 64 милиарда лева външен дълг, докато при червените беше само 17 милиарда...и минус половин милион млади хора, които от немотия и липса на шанс за реализация си биха камшика от "процъфтяваща" България. А, да не забравя - и твърдо държим всички последни места в негативните класации! На това ли се радваш бе, галфон?
  • 59 да питам

    5 11 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Кокошките снасят ли ?
  • 60 Бивш канадец

    16 2 Отговор
    Ако това е вярно, то значи твърдението на професор Христов за онези 80% не е вярно, много повече са!
  • 61 макробиолог

    17 3 Отговор
    Когато политиците се намесят в медицината и лекарите в политиката,нещата се ковидиотизират.
  • 62 Дрът Селянин

    9 2 Отговор
    Ти къф ДОФТОР си ва зимляк????
  • 63 Баф маа му

    8 1 Отговор

    До коментар #52 от "Тракиец":

    Аповете ли си забравил да си пиеш що ли?
  • 64 Subaru STI

    21 6 Отговор
    Фактите показват: ОПГ ГЕРБ и Борисов си пълят чекмеджетата с евра по 500. Записите показват как Борисов не работи за страната, а: "размазва", "пали" опоненти; с цацаров и каскета фабрикуват злепоставяне на президента. Лъжите с процентите продължават...
  • 65 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 4 Отговор

    До коментар #54 от "Си ган":

    БЛАГОДАРЯ ДОВИЖДАНЕ
    ПРИЯТЕЛЬО МОЙ
  • 66 Достойна присъда

    2 1 Отговор

    До коментар #57 от "да бе ,":

    Не са им дали възможност,биха го направили

    Коментиран от #75

  • 67 Кака Мара

    17 2 Отговор

    До коментар #8 от "Обикновен човек":

    Нито сте нормални, нито здравомислещ. Нагли , алчни , цинични и прости като фюрера си
  • 68 Антон Койчев Какво СДС представляваш

    14 4 Отговор
    Всичко се изнесе от там, останах те шепа Меркантили и нищо повече, появил си се там с10 години закъснение!! СДС беше погребано вече, ти си един от Гробарите!!
  • 69 реалист

    3 14 Отговор
    Чета коментарите и се чудя как за 30 години си останахте инфатили и наивници без грам да прогледнете!!!! ГЕРб, БСП, ДПС, ВМРО, ВОЛЯ, НФСБ, сега и новите патерици МАЯ, ХРИСТО, Слави- чалгаря са ПРОЕКТ НА БИВШАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ!!!! РАЗЛИКА АБСОЛЮТНО НИКАКВА!!!! НА 04.04.21Г ЕСТЕСТВЕНО ИЗБОРИТЕ ПАК ЩЕ БЪДАТ ФАЛШИФИЦИРАНИ ПОСРЕДСТВОМ ЛОСТОВЕТЕ ,КОИТО ГИ ПРИЛАГАТ НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ ДО СЕГА, НО ЩЕ ДАДАТ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА ОСТАНАЛО ЛИ Е НАРОД ИЛИ ВЕЧЕ ИМАМЕ НАСЕЛЕНИЕ ОТ ЗОМБИТА ПОДКАРАНИ НА ЗАКОЛЕНИЕ!!!! МОЖЕ ЛИ ДА НАМЕРИМ ДРУГА АЛТЕРНАТИВА ИЛИ ЩЕ СИ ОСТАНЕМ ЗОМБИТА ИЗБИРАЙКИ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ, КОИТО ОЩЕ ПО-БЪРЗО ЩЕ НИ ПОДКАРАТ КЪМ КРАЯ НИ ????

    Коментиран от #80

  • 70 Калитко

    17 6 Отговор

    До коментар #6 от "El komunqga":

    След герб и магаре да вържем в парламента ще се справи по-добре!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Subaru 300 PS

    29 7 Отговор
    Борисов има 85% НЕОДОБРЕНИЕ в България и 100% НЕОДОБРЕНИЕ сред бъларите в чужбина. Без фалшификациите и платения вот шайката герб не може да вземе повече от 10%.

    Коментиран от #89

  • 75 да бе ,

    2 9 Отговор

    До коментар #66 от "Достойна присъда":

    Некой може да спре Бацо !
  • 76 Дядо Коледа

    24 5 Отговор
    На кукув ден ГЕРБ ще имат преднина .С лидер крадец и мутра не трябва да се допуща в противен случай отново протести до окончателното им изгонване.
  • 77 Ще има

    10 1 Отговор
    ако сте ги купили!
  • 78 НАТЕ

    18 4 Отговор

    До коментар #31 от "onq s konq":

    Борисов4 в затвора ще бъдат!Срам и позор за страната ни сте управляващите некадърници!
  • 79 Биби Кинг

    2 17 Отговор
    Ми за ГЕРП че гласуват ората ми! За толко години показахме и доказахме потенцеал и действенос, каквато ни пембените ни чорапите зелените имат дее! С #28 секи умен на 4.4 оште сутрин пресен-росен!
  • 80 Subaru STI

    22 2 Отговор

    До коментар #69 от "реалист":

    Целта ти е да не гласуваме, но ще отидем масово, по-многобройни от когато и да било! Хунтата е притисната отвсякъде - ЕС прокуратура, САЩ. Не забравяй и, че Васил си идва ... А той и ще направи РЕВИЗИЯ НА 11-ГОДИШНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОРИСОВ. Ами чекмеджетата с по 500 EURO?! Лоши новини за ОПТ-то. Няма нищо лично, просто това го изисква демокрацията. Или ти харесва да живееш в КАСТЕТУРА?!
  • 81 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 9 Отговор

    До коментар #56 от "ЦСКА умре":

    дс убиха ГУНДИ и котков

    Коментиран от #92

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 войводата

    12 1 Отговор
    ОСТАВКАА ЗАТВОООООООР
  • 84 Филип

    6 16 Отговор
    Дано господинът да е прав, че иначе д*пе да ни е яко с правителство Орешарски - 2!!
  • 85 ПРЕСА

    17 2 Отговор
    ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ И ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕТАТ ОТ БЪЛГАРИЯ А РАЗБЕРЕТЕ ГО
  • 86 Гост

    17 3 Отговор
    Само чакай да видиш вечерта на 04.04 какъв отчетлив и отмерен шут отзад ще получите цялата безкнижна и калинкина пас.ина....

    Коментиран от #93, #100, #103

  • 87 Смях в залата

    17 4 Отговор
    4 април. Да свалим бай Ганьо от джипката
  • 88 Кунев

    4 16 Отговор

    До коментар #32 от "Костадин Войвода":

    Интересното е, че всички веднага разпознават червените тролове, като теб!! Иначе по темата - вариантите са или Борисов - 4(просперитет) или Орешарски - 2(мафията отново да превземе държавата).

    Коментиран от #95

  • 89 Гост

    13 2 Отговор

    До коментар #74 от "Subaru 300 PS":

    Безспорно е така.... Ще разчитат на масов вот, подплатен с кебапчета от махалите, но при активност на всички останали кебапчетата ще отидат в зян....
  • 90 Гост

    2 7 Отговор

    До коментар #12 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А кои са потомците на избитите деца в атетната на св.Неделя?

    Коментиран от #98

  • 91 Кака Мара

    12 2 Отговор

    До коментар #23 от "БСП трол":

    А то циганският вот е за Герб бе , муньо

    Коментиран от #96

  • 92 ОТ ХУМАТА

    5 2 Отговор

    До коментар #81 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не жълтите , червените пий ..

    Коментиран от #110

  • 93 Филип

    5 16 Отговор

    До коментар #86 от "Гост":

    Шутът ще е за вас, червените и то ще е такъв, че най - вероятно ще имате с 10% по - малко от ГЕРБ!!

    Коментиран от #101

  • 94 БАЙ Х@Й ‼

    4 14 Отговор
    ГЕРБ в сърцата ни‼❤❤❤❤❤

    Коментиран от #138

  • 95 Хаха

    13 2 Отговор

    До коментар #88 от "Кунев":

    Да не би Орешарски да е паркирал колите на Маргините, а жена му да е взривявана в джип, че да е "мафия"?!

    Коментиран от #102

  • 96 Кака Мара

    6 4 Отговор

    До коментар #91 от "Кака Мара":

    Докажи го! При условие, че точно Евророма е част коалицията "БСП за България" е ясно, къде отива циганския вот.
  • 97 Сатъра на Хана

    2 1 Отговор
    Браво за коментара. Явно не всички са платени анализатори
  • 98 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор

    До коментар #90 от "Гост":

    убийците в атентата на света неделя си получиха заслуженото от ПРОВИДЕНИЕТО господине справка
    БАЙ ГУГЪЛ
    приятен ден
  • 99 Голем смях

    5 15 Отговор
    Мачкай Баце..червените боклуци.
  • 100 мдаааа

    9 1 Отговор

    До коментар #86 от "Гост":

    Аз знам , че не трябва човек да казва - хоп , преди да е скочил ...

    Коментиран от #104, #105

  • 101 Гост

    6 2 Отговор

    До коментар #93 от "Филип":

    Да де... червените все "бивши" комунисти от ГЕРБ, но обедени проЗДи безкнижници! Позна - за тях ще е шута!
  • 102 Кунев

    2 12 Отговор

    До коментар #95 от "Хаха":

    Имаш ли доказателства за тези твърдения или просто синзаработваш стотинките, платени ти от Позитано?

    Коментиран от #108

  • 103 Прав си!

    3 5 Отговор

    До коментар #86 от "Гост":

    Кали кината пасмина на БСП никога повече няма да помирише властта!!
  • 104 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #100 от "мдаааа":

    Знам, че безкнижниците не знаете къде се поставя запетаята в изречението...

    Коментиран от #107

  • 105 onq s konq

    3 10 Отговор

    До коментар #100 от "мдаааа":

    Мечтаят си хората как Ристю или Корнелия щели да спечелят, но само толкова - те освен да си мечтаят друго не могат!!
  • 106 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 1 Отговор
    БЪЛГАРИЬО помни атентата т
    на ГАРА СЕЛО БУНОВО
    И СЛАДКАРНИЦАТА В СЛИВЕН
    загинаха МАЙКИ ДЕЦА едното ДЕТЕ беше глухо нямо
    а политик от
    днс
    построй чешма
    в памет на
    терористите БЪЛГАРИО РОДИНО МИЛА ПОМНИ
  • 107 Гост

    2 10 Отговор

    До коментар #104 от "Гост":

    Току - що си заработи 50 стотинки от Позитано 20. Честито!
  • 108 Хаха

    11 2 Отговор

    До коментар #102 от "Кунев":

    Ааааа.... "доказателстав"! Сигурно джипа на Цвета е гръмнал от "самосебе си", а Муньо!? А снимката на безкнижния с Пашата и Маргините сам ли ще си я намериш или да ти я търся?!
  • 109 Достойна присъда

    13 1 Отговор

    До коментар #45 от "onq s konq":

    Вас герберастите все Радев ви пречи, щом такива утайки като вас го плюят постоянно,значи добре си върши работата!
  • 110 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 0 Отговор

    До коментар #92 от "ОТ ХУМАТА":

    вие сте паразити не си плащате сметките
    малко са свестните
    роми
  • 111 nemov

    4 6 Отговор
    Да бе овце, така е, самата истина е,че гербавите са българоубийци,но бас държа , че пак ще гласувате за тези боклуци.Защо ли , ами защото просто сте овце,факт непоклатим.
  • 112 ПСР

    14 1 Отговор
    "Д-р"Койчев,дайте повече числа-нещо като 20% преднина,така щото тези"Избори",да се явяват напълно излишни/протоколни.А как ми звучи това ГЕРБ/СДС....отвратително.
  • 113 Шуши

    7 1 Отговор
    Ша имат ма 75 депутата макс, никой като не направи коалиция с тях и Президентски кабинет и смяна на всички областни управители и шефове на мвр 😂
  • 114 ежко

    9 3 Отговор
    Ако е истина,чв ГРОБ има 5% преднина, то яжно си заслужаваме съдбата!Българина явно обича да го крадат и лъжат!А колкото до твърдението "България никога не е била в по-добра икономическа ситуация и българското общество никога не е било по-богато" то е грандиозна лъжа.Като сме толкова богати, като сме толкова добре, защо постоянно взимаме заеми, кръгла нула сме без ЕС финансиране и на територията стъпват и то рядко само третокласни инвеститори?Защо дадохме летището на концесия -нали сме много кадърни и знаем как да управляваме?!?
    Ей този доктор е от най-калпавите.Много добре знае с какви се е захванал, ама ги подкрепя!Алчност се вика на това нещо!

    Коментиран от #133

  • 115 ежко

    6 2 Отговор

    До коментар #23 от "БСП трол":

    Пак си помисли!Последно доколкото си спомням имено циганският вот докара Фандъкова!То се знае кой плаща.Този дето от 10 години краде и има ресурс!
  • 116 Уса

    6 1 Отговор
    Информацията за щатите,която българските медии разнасят е невярна.Маските не са задължителни а препоръчителни.Вече има щати в които носенето на маски е премахнато.Ако там влезете в бензиностанция или бар с маска ще ви вземат за обирджия или луд
  • 117 Хохохо

    6 5 Отговор

    До коментар #45 от "onq s konq":

    Няма да се плашиш, Джипко Хвърчилков ще излети още на 04. 04
  • 118 Subaru STI

    8 2 Отговор
    Този господин, като знае толкова много за успехите на ОПГ ГЕРБ и като прави такива прогнози, би било полезно да каже на обществото как и кой пълни жилището на бандита Борисов с пачки по 500 ойро. Искаме и да знаем чий е гласа от записите, злепоставящ бандита Борисов....
  • 119 Хахаха

    5 2 Отговор
    Ако това е вярно, нещата за Герб са зле! Само 5% при тоталната финансова и властова доминация на управляващите! Аз мисля, че тук не влиза традиционно купения вот в изборния ден и разликата ще е около 10%.Но, дано това не се окаже достатъчно за тиквите и коалиционните слугуващи да покажат характер.
  • 120 Супердесен

    5 15 Отговор
    Всеки нормален и обективен човек би се подписал под думите на д-р Антон Койчев. Обективен, сдържан и почтен. Десните избиратели от 24-ти МИР София имат шанса да гласуват за един от най-свестните представители на ГЕРБ - водачът на листата г-н Росен Желязков и масово с преференции за д-р Антон Койчев.

    Това е, което ще направим последователните реформатори на България от СДС и съсипаното от Иванов-Атанасов ДСБ.

    За първи път имаме дясно обединение срещу разпадащата се левица и рояка от алчни политически запъртъци - подставени лица на криминални олигарси, готови да си дадат и най-милото срещу заплащане и държавна субсидия. БЪДЕТЕ УМНИ, ХОРА!

    Коментиран от #123

  • 121 Георги Георгиев

    9 0 Отговор
    Боже, боже колко мъка има?
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Subaru STI

    14 1 Отговор

    До коментар #120 от "Супердесен":

    Нормалните хора няма да гласуват за банкянския бандит, а само платения вот. Каквото и да правят от ОПГ-то, влизат в затвора. Нищо лично, всеки отговаря за действият си.
  • 124 Куп лъжи

    12 1 Отговор
    - " българското общество никога не е било по-богато"
    преведено от герберски - Тиквата не е била по богата
  • 125 койчо

    9 0 Отговор
    ДАНО НЕ СИ ЖИВ БОКЛУК ТАКЪВ.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 бай Даньо

    2 8 Отговор
    Комунделите на Нинова с полезните си форумни идиоти на тоя и други интернет форум вървят към рекордно представяне - невъзможен брой породени изборни загуби! Честито другари!
  • 128 вождеството

    4 1 Отговор
    Сдс, са надгробен камък на партия, приключила живота си преди 20год. Реформаторите бяха унищожени от "цик" на г.е.р.б.
  • 129 ИВАН

    4 0 Отговор
    Б - Българоубиеца в затвора, да страшен е народния гняв, страшен е за предателите ... затова те взимат заеми, обграждат се с купени пазванти, но възмездие ще има, то е неотменно
  • 130 4883

    5 2 Отговор
    Абе дофторче що си не гледаш болните ми си тръгнал да ми се правиш на баб ти Ванга!Още един ИЗМЕКЯРИН гроб-АРСКИ!!щЩЕ ЛИ ПОЗНАЕШ КОГИ ГО ВДИГАМ И КОГИ И ДАЛИ ИЗОБЩО ГО ДИГАМ-РЕЙТИНГА ДЕ!!АМАН ВЕЧЕ ОТ ТИКИВА КАТО ТЕБЕ ДЕТО И ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА ОТ ТЯХ!!ПИЛЦИТЕ ЩЕ СЕ БРОЯТ СЛЕД 04.04.2021 ГОДИНА,А ДОТОГАВА ТРЕПЕРЕТЕ!ЩЕ ЛИ ВИ БЪДЕ ИЛИ НЕ!!ТВОЕТО Е:НА РЪКА ГЛЕДАШ ,НА Х.Й ПОЗНАВАШ!!ГУМАТА.А.А.А.А.А.А.А.А.!!!
  • 131 Вангелия

    3 1 Отговор
    Всеки българин, който се интересува от бъдещето си, това на децата и родителите си, на изборният ден само 12ч. да си отваря очите за броя на посетителите на урните и общия краен резултат в листите.
  • 132 Гад

    0 5 Отговор
    Щом червeните имбeцили реват в хор и от сега сънуват изборни машинациии, на които лично те са майстори значи майка България се развива в правилна посока. Никога повече червена чума във властта.
  • 133 Гад

    1 2 Отговор

    До коментар #114 от "ежко":

    Вземаш заеми щото си пропаднал хазартен тип явно, спри да пушиш, пиеш и залагаш и може и да не ти се налага да вземаш заеми. На такива като теб никой не може да помогне ако ще и извънземни да вземат властта
  • 134 Bai Nudals

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Обикновен човек":

    Говори с имена бе,ПКП ли имаш в предвид,нейният капацитет и воля а...
  • 135 Д-р ЦунКайМиго

    2 0 Отговор
    До коментар #120 от "Супердесен":


    За да изплющиш таз простотия трябва да си Супернадрусан и или Супердухачка!
  • 136 Иво

    0 0 Отговор
    Като има мат'риал, който да гласува за тях
  • 137 123

    4 0 Отговор
    Този доктор на ТУЛУП ми прилича
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Селянин

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Гражданин":

    Вий от коьо село сви?
  • 140 Туй

    1 0 Отговор
    праси, от дека са взе ?
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Груьо

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Си ган":

    АБЕ ТИ ЗАЩО СИ МИСЛИШ,ЧЕ АКО БОЙКО ГО НЯМА И НЯМА ДА ИМА МАГИСТРАЛИ ЗАВОДИ И ФАБРИКИ.НЕЩО МАЙ ДОСТА СИ СЕ ОБЪРКАЛ ПРОСТО ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА И СЕ РАЗВИВА С БОЙКО ИЛИ БЕЗ БОЙКО.
  • 144 ддд

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "черното е бяло":

    има народна мъдрост много хубу не е на хубу да вземем мерки
  • 145 Матей

    1 0 Отговор
    Изключително?тежката? пандемия???Дрън-дрън!И не се вижда никаква изб. кампания,какво има да се говори,кипи подмолна подготовка,за фалшификация на изборите.
  • 146 НИКОГА ВЕЧЕ

    1 0 Отговор
    НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ И НАЙ-ПРОСТИТЕ ХОРА НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ.