12 Април, 2021 07:32 7 410 75

Проф. Дичев: Слави Трифонов накара всички да му предложат своята подкрепа

  • слави трифонов

Трябва да има някакво правителство

Проф. Дичев: Слави Трифонов накара всички да му предложат своята подкрепа - 1

В момента г-н Слави Трифонов играе типичния ход, който в киното наричат съспенс - мълчи и накара всички да му предложат своята подкрепа. Предизоборната кампания беше много тъжна и скучна, хората гласуваха, за да им стане интересно.

Това каза в студиото на „120 минути“ по бТВ антропологът проф. Ивайло Дичев.

„Трябва да има някакво правителство. Ще бъде съвършено глупаво „протестните партии“ да се откажат да правят нещо“, добави той.

Според него изборите през лятото крият рискове хората да се обезкуражат и отчаят. „COVID-19 не изигра толкова сериозна роля, по-скоро хората се отвратиха, че ваксинацията се провали тотално, много хора се имунизираха с връзки“, обясни проф. Дичев.

По думите му в политиката се съди по резултатите, а не по заявките. "Ако има нови избори ГЕРБ ще бъде победител, може би на терена ще се появят нови играчи. Със сигурност ще бъдем в една по-трудна ситуация, „Изправи се! Мутри вън!“ ще отпаднат", прогнозира той.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гого

    21 8 Отговор
    A кaдe e Мaнгърoв? Aкo ce cъди пo удoбрeниeтo му в тoзи caит трябвaшe дa e в пaрлaмeнтa ,a тй имa caмo 0,5%.Тoвa oзнaчaвa caмo eднo ,чe кoмeнтирaшитe тук нямaт връзкa c рeaлнocттa или рaзумнитe хoрa хoдят нa рaбoтa и нямaт врeмe дa пишaт кoмeнтaри.

    Коментиран от #5, #35, #46, #55

  • 4 Даката

    5 15 Отговор
    Мангъра ще кандидатства за президент.

    Коментиран от #12

  • 5 АУУУУУ

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "гого":

    Грешка ДРАГИ....Следващата седмица Последния Софиянец му разписва назначението за министър на здравеопазването...тук в коментарите 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 6 123456

    14 17 Отговор
    Не вярвам РР да се гордее със стореното и сега да се радва на плевенския дънгалак за "успеха" му. Сега юмрука да го завре там с което е мислил когато го е размахвал.
  • 7 Той

    14 10 Отговор
    се покри като мишок , дори и не като плъшок , защото те са смели и хитри !
  • 8 Страничен

    34 3 Отговор
    Хората били гласували за да им станело интересно! По пошло изказване скоро не бях чел!
  • 9 Пламен

    19 7 Отговор
    Станат ли управляващи,протестите започват срещу тях.Едно е чака раката,да гледаш сърдито от тв екрана,друго е държава да ръководиш.Дори измислени държави като Косово и Северна Македония не избират клоуни.
  • 10 Хайде

    10 15 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Да видим при нови избори какво ще стане. Слави ще е 3, 4а Кака ти Мая ще има1%
  • 11 има такъв народ

    14 7 Отговор
    дрън дрън хабер си няма от политика давидиме какъв ша го надъвчи
  • 12 Да да

    11 5 Отговор

    До коментар #4 от "Даката":

    Зайкова и МЪНГЪРКАТА и България ще е супер
  • 13 Ха ха ха

    19 9 Отговор
    време е сите чалгари/гастарбайтери и всякаква друга клоака дала гласа си за този палячо, да поеме отговорност за безхаберието си ! Животът не е поп-фолк/дискотеки/наргиленца, а на 3-ти март и други национални празници да сте пАТреоти !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Кирил

    19 9 Отговор
    Не се учудих на изборът на бг населението.Скоро гледах качен филм в ютуб на турски филмов екип заснел празненствата в бг,по сватби,кръщенета абитуриенти чалготеки,навсякъде ориентализъм кючеци ромска музика...такова нещо няма дори в Турция.В Гърция също има такъв жанр,но в много малко заведения и като изключения.Избират си политици от доказани родове завършили Харвард Кеймбридж .Изглежда само тук пожарникар и татуира чалгаджия могат да спечелят избори.

    Коментиран от #22

  • 16 Начо

    17 3 Отговор
    Ще ги почакаме до юни и излизаме по улиците.
  • 17 Милиционерът

    8 7 Отговор
    Радулов и други от "сериозната" му група вече напуснаха мутреещия се страхливец и самовлюбен комплексар !
  • 18 Леля Цецка

    10 12 Отговор
    Слави е номер 1

    Коментиран от #26

  • 19 Росен Плевнелиев

    10 4 Отговор
    Ква я мислехме, кво стана
  • 20 Бойко Борисовф

    10 6 Отговор
    У ЗАЙЧАРНИКА съм
  • 21 Мнение

    15 5 Отговор
    Сега най добре се разбира кой, кой е. Тези които искат правитество са хора облагодетелствани от статуквото. На тях бих им казал. Австрия като кара две години без правителство, какво стана? Пак е на едно от челните места в Европа. По важното е да има истинска демокрация. Да се премахне корупцията и да започне държавата да функционира по нормален начин. Това е най-важното в момента. В министерсствата има много кадърни хора около 15-20% , а останаллите са калинки, които пречат на експертите. Когато всички станат експерти тогава и без правителство всичко ще работи.
  • 22 Панов

    13 5 Отговор

    До коментар #15 от "Кирил":

    Там имат традиции и опитни политици от родове като Папандреу Караманлис Мицотакис,поколения наред са предавали знания и опит.Сегашният премиер е Мицотакис,завършил е Харвард,изключително ерудиран и опитен политик,приет в цял свят.Тук гласуват за оплезена чалга мутра с обеци и татуси.Преди това,какви ли клоуни нямаше,Жорж, Сидеров ,ъндърграунда Борисов ,само чалгар си нямахме

    Коментиран от #27

  • 23 хараре

    12 2 Отговор
    ..много хора се имунизираха с връзки“, обясни проф. Дичев. В БЪЛГАРИЯ ВРЪЗКИТЕ ПОМАГАТ ЗА СДОБИВАНЕ С МНОГО НЕЩА. С ПОДХОДЯЩА РАБОТА,ПОЛОЖЕНИЕ,ДОКУМЕНТИ,ВАКСИНА,ИМОТИ,АСАНСЬОР НАПРИМЕР И Т.Н. ВРЪЗКИ,МАЙНА!
  • 24 Много

    11 7 Отговор
    чужди медии и с право питат "За това ли бяха българите месци наред на улицата? "
  • 25 123

    9 4 Отговор
    Слави спечели с обещания за смяна на конституция, по малко депутати, реформа на държавната администация, и пълно програмно информационно затъмнение при изборите, беше избран на доверие,но това няма да трае много дълго още около седмица може да не говори.Това което му помага е че има чрез телевизията си достъп доширок кърг хора, и това че е бил 30 години постоянно показван по телевизия,и приятелството му с оли гарси маф иози. Но от тука нататък са необходими много по различни способности и условия за успех,тези които днеска му предлагат ръка и помощ може още по бързо да забравят за предложенията си за помощ. А той не е срещнал още реалната работна среда нито всички актьори видими и невидими, на много богове ще трябва да се кланя, за да има успех, проблема му не е в неприятелите които са видими, а приятелите му.
  • 26 АУУУУУ

    5 3 Отговор

    До коментар #18 от "Леля Цецка":

    Забрави да уточниш ...Единствено в твоите очи 😂😂😂😂😂
  • 27 Чоко

    13 2 Отговор

    До коментар #22 от "Панов":

    Българите напълно си заслужаваме положението.След всички избори питаме кой ни с.а в гащите
  • 28 Пацо

    9 4 Отговор
    Чакаме чалгата мутрите и лодкаря под каишката на доган да ни оправят....хубаво ще ни оправят.Корни и герб ще помагат

    Коментиран от #29

  • 29 Даката

    3 2 Отговор

    До коментар #28 от "Пацо":

    И аз така разбирам ситуацията,всички ще помагат на чалгата.Опозиция няма да има.

    Коментиран от #31

  • 30 ЕНП

    6 9 Отговор
    Победата от тези избори е служебно правителство, от което мутрокомуниста трепери !

    Коментиран от #33

  • 31 Пламен

    7 3 Отговор

    До коментар #29 от "Даката":

    Опозиция няма да има защото ще има 36 милиарда от ЕС за крадене,когато доган разпредели порциите и напълнят гушите,тогава ще развалят уйдурмата и ще има нови избори.Гласували сте за 4 години
  • 32 666

    10 3 Отговор
    Чалгаря сатанист отдавна не е интересен на обществото. Един стар и много болен човек без бъдеще. 👿👿👿👿👿
  • 33 Чегевара

    7 4 Отговор

    До коментар #30 от "ЕНП":

    Само ти ли не разбра че служебно се реди от дубайската пура и доган,фигуранта е фигурант.

    Коментиран от #43

  • 34 оня с коня

    7 2 Отговор
    Четейки въпросната статия открито заявявам,че Думата "Професор" за мен вече е "Мръсна дума"!Ето го и поредния Многознайко,който се опитва да анализира ..."Разни неща в Политиката".Та се е разтревожил въпросният Профи,че Избори ПРЕЗ ЛЯТОТО те са удачни.И не вдява Човека че си има ТЕХНОЛОГИЧНО ВРЕМЕ за изпълнение на Определени конституционни процедури,минава се През Служ. Правителство и ЧАК ТОГАВА се насрочват Нови избори.А на практика за такива можем да говорим чак през Есента или след Нова година.И твърди Професорът че Слави накарал Всички да му предложат подкрепата си.Да-. верно е,но Не казва пищман-анализатора ЗАЩО Е ТАКА обаче!А истината е проста:Всеки ЧРЕЗ предложената си Подкрепа ИСКА ДА ЯХНЕ Слави и да командва Чрез него, независимо че Всички се кълнат че Подкрепата им е "Безрезервна"Естествено Анализаторите на Слави са му го обяснили това,затова и е изпаднал в СТУПОР И МЪЛЧИ,правейки се на Болен.
  • 35 Антитрол

    9 5 Отговор

    До коментар #3 от "гого":

    TУК коментиращите с малки изключения са тролове! Самият сайт е проруски и тук намират поле русофилите....

    Коментиран от #39

  • 36 Бойко

    7 4 Отговор
    Аз ви дадох два три дни да се на радвате а вие стана цяла седмица се радвате. Хайде казвайте кво ша правим че ората нема да ни чекат.
  • 37 Слави Трифонов

    3 3 Отговор
    Вие за тъп ли го имате?! Тъп е а?! Хяхха... Той знае най добре каккво прави. Някой може ли да ми каже кога Доган ще върне РОСЕНЕЦ
  • 38 Славчо

    6 3 Отговор
    Ами ко да правим шефе айде комбина и да ги почваме:далаверите
  • 39 АУУУУУ

    4 4 Отговор

    До коментар #35 от "Антитрол":

    Аз не съм трол.....нооо МНОГО ОБИЧАМ ДА ДРАЗНЯ ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ 😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #42

  • 40 Фидел

    3 1 Отговор
    Именно за това трепери !!!
  • 41 с лафчо

    5 2 Отговор
    глупости на търкалета. по различни причини си предложиха подкрепата останалите партии.
    а тоя "антрополог" го знаем. май заема удобна поза в аванс.
  • 42 Шуши

    5 3 Отговор

    До коментар #39 от "АУУУУУ":

    И аз не съм трол, ма много обичам да дразня на бацо и козяк троловете. Ще се пръснат от яд 😂🤣😂

    Коментиран от #44

  • 43 Фидел

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "Чегевара":

    Именно за това трепери !!!
  • 44 АУУУУУ

    4 2 Отговор

    До коментар #42 от "Шуши":

    Грешка....Ей сега се гледах в огледалото....изобщо не съм се надул...иии както казва Карлсон който живее на покрива....млад ,красив и приятно закръглен.....😂😂😂😂😂😂😂
  • 45 СЕВЕРОЗАПАДА

    4 5 Отговор
    А КЪДЕ ЛИ Е СЛАВУЦА? МОЖЕ БИ ПРИ ЛЮБИМАТА СИ ДОКТОРКА ОТ КАРЛУКОВО, А?
  • 46 s7un7

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "гого":

    Мангъров ако се беше явил като независим, щеше да влезне в парламента, но с АБВ(БСП) няма никакъв шанс, явно ти не си от разумните и работещи щом коментираш тук
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 зъл пес

    4 0 Отговор
    Скоро ще се види защо му я дават тая подкрепа.
  • 51 Сър Пичук

    3 4 Отговор
    Когато се говори за правителство, неизменна част от разговора трябва да бъде и какво трябва да свърши то. Правителство заради самото правителство е глупост.
    Та какво трябва да свърши новото правителство?
    - Да направи демонтаж на досегашната система е абсурдно, защото тя е изграждана от ГЕРБ, БСП и ДПС в продължение на 30г и те няма да предприемата нищо срещу себе си. Те имат и мнозинство, което обрича такива действия на новото правителство на провал.
    - Да направи някакви промени в изборния и някои други закони и да се отиде на нови избори.Т.е. да действа като служебно правителство, но излъчено на избори. Може, но тези промени в законите едва ли биха засегнали партиите от статуквото, които са с мнозинство и няма да допуснат нищо, което да ги засегне.
    - Правителство на малцинството, което да поеме най-неотложните задачи - борбата с ковид и разни текущи задачи. Сериозни икономически решения няма да бъдат подкрепени и всеки опит да бъдат прокарани може да завършат с вот на недоверие към правителството.
    Накратко, едно правителство ще бъде с вързани ръце и ще може да направи много малко, така че едва ли ще просъществува кой знае колко дълго. Дори задачата да разруши стуктурите на ГЕРБ ще бъде сведена само до смяна на някои хора с други, но няма да му бъде позволено да направи така, че такива неща да не се случват в бъдеще.
  • 52 Кит. Поговорка

    3 0 Отговор
    Внимавай какво си пожелаваш!!!
  • 53 провинциалист

    4 3 Отговор
    "г-н Слави Трифонов играе..." нищо не играе, сигурно дърпа магистрала след магистрала и се чуди на какво се е насадил...
  • 54 Поговорка

    6 1 Отговор
    Който е удобен на всички, не е полезен за никого.
  • 55 ттт

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "гого":

    Това са кусурите на пропорционалното гласуване. При мажоритарен вот Мангъров щеше да бъде първи в своя изирателен район, откъдето и да беше се кандидатирал. В референдума Слави искаше мажоритарни избори. Надявам се, да се бори този парламент да приеме мажоритарна изборна система, иначе губи подкрепата ми. Апропо, казват, че ако предложил правителство, щели да го подкрепят 240 народни избранника. Ами предлагам на Слави вариант - предлага правителство срещу приемане на мажоритерна система, след приемането и подава оставка, нова мандатна въртележка и след нея избори по новата система.
  • 56 Анонимен

    3 0 Отговор
    До наивните 🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏хохохохо
  • 57 баба Цола

    2 0 Отговор
    ЗА БЪДЕЩИТЕ ГЛАСУВАНИЯ право на глас трябва да се промени само по ПОСТОЯНЕН АДРЕС И ДАНЪЧНА ОБВЪРЗАНОСТ НА ЛИЦЕТО. Законодателя, който и да е той стига с тези досегашни корупционни практики и контролиране на вота.
  • 58 Тодор

    4 3 Отговор
    Хора, не осъзнавате ли, че всички, без изключение дават доверие на Слави и така го избутват най- отпред, за да му гледат сеира!

    Коментиран от #59

  • 59 зъл пес

    2 0 Отговор

    До коментар #58 от "Тодор":

    А ти освен сеир,какво друго очакваш?Мислиш ли че ще е съпоставим на висшия политически пилотаж в ЕС и света?
  • 60 ПУТИН

    3 2 Отговор
    СЪЩО ТАКА ПРОФЕСОРА КАЗА, ЧЕ ИМА И СВЕСТНИ ХОРА В ПАРЛАМЕНТА ДОСТОЙНИ ЗА МИНИСТРИ И ПОСОЧИ БАБИКЯН? ТОА АКО Е ПРОФЕСОР, АЗ СЪМ АКАДЕМИК!
  • 61 Хмммммм

    1 1 Отговор
    Объркана държава!
    Какво може да се очаква от президент льотчик, премиер пожарникар, партийни водачи ченгета от ДС, назначени за милионери и олигарси, парламент пълен с калинки.
    Призив: Всяка жаба да си знае гьола! Парламента е за политицте, а не за адвокати, лекари, спортисти, артисти, музиканти, журналисти, ПР-и и т.н.
    Както не искам да бъда опериран от сърце от летец, журналист, адвокат или футболист, така и не желая политика, която определя живота и бъдещето на цялата нация (и в частност моята и на децата ми) да бъде правена от некомпетентни в политиката хора. Може да са и с по 5 дипломи, но в парламента са калинки!
  • 62 Айайай

    2 0 Отговор
    Всички ли сте били политици че давате ъкъл и имате претеснения какво ще се случи.Данеби ПКП да е завършила в Харварт или ББ хората които гласуваха за ИТН не ги мислете за прости.
  • 63 САТЪРА НА ХАНА

    2 1 Отговор
    ИДВА РЕВОЛЮЦИЯТА НА БЕЗДЕТНИТЕ ЛГБТ ......
    ..................................
    .......... МЕРКЕЛ , ХИТЛЕР , СЛАВЧО , КАМИЛАТА НА БАЙДЪН :))))
  • 64 САТЪРА НА ХАНА

    1 1 Отговор
    ИТН , ГРОБ И СДС , СА ДЕСНИ ПАРТИИ
    ............................... КОИТО ИСКАТ ДА ИЗЛЪЖАТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ ЧЕ НЯМА ДА ГИ ХХХХХ ЯКО :)))
    ..................
    А ДПС СА СИ ТУРСКА ПАРТИЯ ..... КОЯТО ОПАСНО СЕ ЗАИГРАВА С ПОМ@ЦИТЕ

    Коментиран от #66

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 баба ти

    2 1 Отговор

    До коментар #64 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Бате, предполагам, че не си в България и си изчаткал много яко! Съветвам те да си пиеш редовно хапчетата!
    Най дясната партия в България е БСП, тя има най-много милионери!
  • 67 баба ти

    2 1 Отговор
    Проф. Ивайло Дичев, израстнал и получил титлата през цоциализъма е толкова професор, колкото аз съм марсианец.
    Кой се е ваксинирал с ВРЪЗКИ бе "професоре"?
    Значи в България много вързкари, също, като по соца, така ли е професоре?
  • 68 баба ти

    2 0 Отговор
    Проф. Ивайло Дичев, поредния червен дървен философ и професор.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 БиБи Кинг

    0 0 Отговор
    Далгиа се преварна в селцкиа луд! Мунчо пингвина има приател в нужда!
  • 73 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    КОИ СА ДРУГИТЕ : Б.Б.; НИНОВА; КАРАДАЙЪ ; АТАНАСОВ-ХРИСТОВ ; МАЯ И ТАТЯНА ; БАБИКАН ИЖАДЖИГЕНОВ !?!?!?!?!? АКО ТОВА СА ДРУГИТЕ ---НИЕ КОИ СМЕ -БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ !?!?!?!?
  • 74 копи пейст

    0 0 Отговор
    "....Тoвa e химиoтeрaпeвтичeн aгeнт, кoйтo e гeннa тeрaпия. Тoвa нe e вaкcинa. Кaквo прaви вcъщнocт? Изпрaщa вeригa oт cинтeтичнa РНК в чoвeшкoтo тялo и прeдизвиквa cъздaвaнeтo нa cпaйк прoтeинa S1, кoйтo e пaтoгeн. Тoвa e тoкcин у хoрaтa. Тoвa нe caмo нe ви прeдпaзвa oт рaзбoлявaнe, a кaрa тялoтo ви дa прoизвeждa тoвa, oт кoeтo ce рaзбoлявaтe...." (Д-Р ДEВИД МAРТИН)
    ДИЧЕВ,НЯМA ДA E ЗЛE ДA ПРOЧEТEШ ТOВA, (ИМA OЩE ДOCТA) И ТOГAВA ДA AНAЛИЗИРAШ,ПOУЧAВAШ И "РAЗБИРAШ"
  • 75 ДОКОГА

    1 0 Отговор
    Вечер. Мъж се прибира тичешком от работа и без да каже дума започва, да си събира багажа.
    Жена му:
    - Мили! Какво се е случило? Къде отиваш?
    - В Никарагуа! ! !
    - Защо?
    - Защото, там жените за всеки секс дават по 3 долара на мъжа!
    Жената скача и бързо започва да си събира багажа.
    Мъжът:
    - А ти къде?
    - В Hикаpагуа!
    - Защо? ? ?
    - Искам да видя, как ще живееш с 6 долара месечно..- Та и ние уж голем го вадим а накрая пак ще гледаме чудеса и глупости.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове