20 Юни, 2021 06:31 4 023 105

Българските патриоти: Откриват се 121 секции в Турция. Това е национално предателство

  • българските патриоти-
  • избори-
  • цик-
  • ердоган-
  • турция-
  • секции

Няма да допуснем 143 години след Освобождението на България Турция  отново да решава съдбата на Родината ни, заявяват патриотите в позиция, публикувана в сайта на ВМРО

Българските патриоти: Откриват се 121 секции в Турция. Това е национално предателство - 1
Снимка: БГНЕС

"45-ият парламент не само показа, че не е парламент на „промяната“, а той доказа, че хората в него искаха властта само и единствено за реваншизъм и лична изгода. След като си направиха заплатите по 10 хил. лева; приеха „промяната Джамбазки“ в Изборния кодекс, с която от секциите премахнаха законното право на ВМРО да има представители в секционните комисии, РИК и ЦИК, като партия с двама евродепутати; вкараха лобистки промени в няколко закона, обслужващи определени олигархически кръгове, но предадоха и суверенитета на държавата в ръцета на един открит диктатор, какъвто е Реджеп Тайип Ердоган", заявават Българските патриоти в своя позиция.

Ето и останалата чакг от нея:

"Цената за Росенец ще се окаже доста по-скъпа на българските избиратели от заплатите на няколко депутати от Демократична България.

Острата реакция на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ идва в отговор на гласуваното снощи /б.р. петък/ решение на ЦИК с №253-НС от 18 юни 2021 г., с което се определя броят на секциите зад граница. Прави впечатление, че така шумно исканото право на глас от т.нар. „демократи“, „мутри“ и „шоумени“, и то с фокус сънародниците ни във Великобритания, която вече не е част от ЕС, и беше използвано като мотив за отпадане на ограниченията за разкриване на секции до 35, всъщност е нищожно по-голям от този в Турция, която е със 121 – само 14 (135). И тук отново лъсва тънкият замисъл на носителите на „промяната“ – връщането на ДПС във властта.

Прави впечатление също така, че със същото решение, Избирателният орган, по препоръка на Външното министерство, определя държави и градове, в които да не се откриват секции по различни съображения, вкл. такива касаещи настоящата политическа обстановка там, като в Багдад, Триполи, Дамаск и др. Но в него няма и дума за Турция, независимо от доказано неустановения демократичен режим там. За този критерий ние настоявахме при отварянето на Изборния кодекс от 45-ото НС, но отново не бяхме чути.

Ето защо днес настъпи моментът всички онези, които гласуваха за това безконтролно отваряне на секциите в Турция, отново подчертаваме – от 35 на 121, да отговарят пред цяла България защо допускат един заклеймен от света режим, който обезглави своята интелигенция, арестува учителите си, журналистите си, затвори телевизии и вестници и обрече на изгнание всеки, дръзнал да критикува Реджеп Тайип Ердоган, да има право на глас в Родината ни. И последният нееднократно каза на света за „душевните граници“ на новата Османска империя. И същият, между другото, открито изказва и своята подкрепа за етническата партия ДПС. И го препотвърди по време на визитата на нейния председател Мустафа Карадайъ, чрез своите емисари, преди няколко дни.

Припомняме, че през 2015 г. благодарение на Патриотите, секциите в държавите извън ЕС бяха ограничени до 35 на брой. Така реално беше ограничена и възможността в Турция хора, които нямат българско самосъзнание, да излизат под строй и да гласуват безконтролно за етническата партия ДПС. През 2017 г., отново благодарение на нашето настояване и намеса, беше въведено задължителното изискване декларациите да бъдат попълвани и подписвани лично в секциите зад граница. Още нещо, което услужливо беше пропуснато като методическо указание от ЦИК на предишните избори, а очевидно това ще остане и за тези на 11 юли, и което предизвика прецедента хора, които даже не знаят как да напишат имената си на български, да дават своя глас за бъдещото управление на държавата.

При новата ситуация, от там могат да дойдат хиляди гласове и от мъртви души от изселници, които не се водят вече към регистрите на българското ГРАО и няма как да бъдат проверени. Искате отново да се върнем към годините на управлението на Костов, когато гласовете от въпросната държава бяха шестцифрено число ли (около 300 хил. – два пъти повече от всички гласували на последните избори българи зад граница)? Че те бяха и над 100 хиляди преди да въведем ограничението от 35 секции през 2015 г.

Това е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО и ние БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, не можем да оставим нещата така. Предупредихме с протест пред централата на ДПС, че България не е турска земя, нито е и част от неоосманистките „душевни граници“ на един диктатор. Очевидно отново се налага да бъдем категорични и в действията си", заявяват Българските патриоти.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 42 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    122 28 Отговор
    То по големи предатели от вас има ли бе псевдо патриоти

    Коментиран от #3, #36

  • 2 Черкез и

    80 20 Отговор
    Толуп за ШКАФЧЕТА ЛАМТЯТ !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Така е

    62 58 Отговор
    Направо си е национално предателство на заселили се българи повече от 6 месеца в чужбина да имат право и да им се разрешава да гласуват за да определят как да живеят останалите в БГ ...!!!

    Коментиран от #25, #26, #61, #73

  • 5 БорисоFF

    51 11 Отговор
    помниш ли как приключи Чаушеску
  • 6 Патреот

    72 13 Отговор
    Патриот е, душа дава,
    за наука, за свобода,
    но не свойта душа братя
    а душата на народа !!!

    Коментиран от #90

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 11 юли

    65 16 Отговор
    И ще ви няма
  • 9 Фатих

    81 15 Отговор
    Драпате за 4% хаха
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Цар Чалгар

    47 35 Отговор
    Слави, който направи милиони от просташка чалга, точно това искаше. Кой знае колко му е платил Доганя.

    Коментиран от #49

  • 16 Румен Рашков

    42 32 Отговор
    Чалгаря много помогна на дпс за това. Дебъ също. БСП и мутреса Галева включително. Сега народа да си сърба попарата.

    Коментиран от #19

  • 17 Включително

    35 8 Отговор
    и безплатен транспорт до секциите....
  • 18 Фаро

    41 13 Отговор
    Патреотите има за какво да се притесняват повече от половината турци не гласуват за ДПС-ДС
  • 19 Нали

    14 11 Отговор

    До коментар #16 от "Румен Рашков":

    Толупа не можа да ни "освободи"!!!
  • 20 Нали

    33 7 Отговор
    Като ги гледаме на снимката - ни вдъхват "доверие"!
  • 21 Български патриоти какво е това патриоти

    37 10 Отговор
    За 8 лв на глас от изборите някои партии ще направят добри пари ще ни вкарат в османската империя
  • 22 абе тулуп слуги

    41 17 Отговор
    Ели сте мноо убави това патреотете , що ви страхуват турските секции , па си и партнирахте с ДПС-то в крепенето на тулупския режим.
  • 23 Европа или Ентропа

    14 2 Отговор
    След като показаха Ентропа един се появи в парламента по сако и бермуди
  • 24 Какви

    35 8 Отговор
    "патриоти" са тези безродни твари , не зачитащи ни Род , ни Родина , заграби ли стотици милиони - милиони на българските граждани !
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Стига спекулации

    40 7 Отговор

    До коментар #4 от "Така е":

    Само трябва да се приеме закон за забрана за гласуване на хора с двойно гражданство. Ама няма кой да го предложи, по лесно е да се размахва етническата карта за да се печелят гласове.
  • 27 мизерници

    35 9 Отговор
    Интересно поведение , да се коалираш с приятеля на Тайпи , Банкянския тулуп , родоотстъпник , прост , некомпетентен , корумпиран , рушащ държавата ни , можело , но секции у турско не било убаво , защо ли , за каква именно става въпрос в патриотарщината ви , ами именно за долазване до благините на властта , за лапането , за нищо друго , род и Родина са само паравана.
  • 28 кРемъл кРим

    17 11 Отговор
    Българските патриоти ще пушат цигари кРемъл трофеи произведени от тютюн на Джебел басма4ю купена за няколко милиарда от Бритиш американ табако с Ф16 ще пазим полетата с тютюн
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Ххх

    32 7 Отговор
    Ноционално предателство е да има двойно гражданство!
  • 31 Патриота

    32 7 Отговор
    Вие сте национално предатели . Чакаме истински съдебни дела срещу вас .
  • 32 пешо

    23 7 Отговор
    патриот е душа дава , но не свойта душа братя а душата на народа , това са сегашните така наречени патриоти .
  • 33 интересно

    35 8 Отговор
    Секциите в Англия са много повече, но къде бяхте вие последните 4 години та не направихте нищо. С какво се занимавахте, когато бяхте във властта, когато това ви беше работата? А, да. Едните заети с изграждането на ограда, през която сега си минават бежанците и се представят за туристи по Ахтопол, а други бяха заети с купуване на самолети на хартия, хвърляне на бомбички срещу българи....Народа поставя всеки там където им е мястото. Но вашите игри край нямат, след загубата на избори уж не се понасяхте сега веднага пак се прегърнахте за да може да влезете в парламента. Народа и така ще ви постави там където ви е мястото. Единствено което правите е да плюете. Кажете какво сте дали като патриоти за България толкова години в парламента.

    Коментиран от #35, #37, #43

  • 34 xxььььььь

    20 8 Отговор
    благодарение на тошко африкански ДПС ще отиде на първо място

    Коментиран от #39

  • 35 АМА СА УЖАСНО

    9 5 Отговор

    До коментар #33 от "интересно":

    - П РА В И ЧЕ Е Н А Ц И О Н А Л Н О
    П Р Е Д А Т Е Л С Т В О . . .
  • 36 Има по големи предатели и това е

    19 14 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    ХУНТАТА на ЧАЛГАРЯ СЛАВИ....тия тъпоглавите и малоумни сценарисчета и шоумени....предадоха РОДИНАТА НИ !!!!

    Коментиран от #40

  • 37 Верно бе

    10 19 Отговор

    До коментар #33 от "интересно":

    НАРОДА пак ще ги постави на мястото им , и патриотите заслужено ще влязат във парламента !!!!
  • 38 СЛАВИ ТРИФОНОВ

    12 13 Отговор
    Маааалеееееииийййй ,ся ша видите какво програмно и експертно правителство , ша спретнем със наште братя от ДПС и шайката на Прокопиев във новия парламент !!!! Маааалеееиииийййй !!!
  • 39 МнениЕ

    8 5 Отговор

    До коментар #34 от "xxььььььь":

    От зад напред първо ще да е..Българските турци няма да гласуват за ДПС повече! Това не ти ли се изясни?
  • 40 Един трол с 3 телефона

    5 2 Отговор

    До коментар #36 от "Има по големи предатели и това е":

    Марш!
  • 41 само питам

    21 5 Отговор
    Псевдопатриотарите пак извличат дивиденти чрез конфронтация по оста избори- изселници. Валери няма ли да ходи да блъска бабички по границата?
  • 42 Уйке

    28 8 Отговор
    Господа менте Патриоти! Като се изключи върхушката на ДПС, мюсюлманското население са трудолюбиви и не по-малко интелигентни от вас! Борете се за забрана на ДПС и Най-голямата заплаха за бъдещето на България-циганизацията! Именно тя ще ни докара до нещо по-лошо и от анадолизацията!
  • 43 само питам

    30 4 Отговор

    До коментар #33 от "интересно":

    Забравил си паспортите, които раздаваха и внасяха украинки и молдовки да работят в туризма, за да подбиват заплатите. При безработицата в Бг патриотарите внасяха чужди работници, за да поддържат ниски заплатите в угода на олигарси.

    Коментиран от #72

  • 44 РАДИО ЕЛТО

    7 21 Отговор
    Аз ще гласувам за ПАТРИОТИТЕ !!! ЧАГАРИТЕ са най- големите продажници и предатели на НАРОДА !!!
  • 45 Иван

    20 3 Отговор
    Оставете гласовете от Турция от чужбина колко гласовоподаватели ще имате се за мислете защото бяхте на последно място Април месец
  • 46 Хахаха

    17 5 Отговор
    Как боли депесарският шут с който т.нар.патриоти бяха изхвърлени от властта.

    Коментиран от #53

  • 47 Ми ся

    15 8 Отговор
    Ми ся' ко ша прайм , както и да погледнем ИЗБОРНИЯ закон, си е едно голямо национално предателство !!!! Благодарение на големите напъни на чалги, мутри, тройки и четворки....сътвориха една гооооляма простотия!!!! ДПС ще има още няколко мандата повече , благодарение на СЛАВИ !!!! СРАМ И ПОЗОР !!!!
  • 48 ЧАЛГАРИСТАН

    0 6 Отговор
    ако не се страхуваше от американците до сега ще и д..е да даде непрекъснато.Сега дава ама не на много дълбоко
  • 49 Детска

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Цар Чалгар":

    радост, розови бонбонки!
  • 50 LOSHIA

    22 3 Отговор
    САМОТО ВИ СЪЩЕСТВУВАНЕ Е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!
  • 51 По принцип

    11 6 Отговор
    Това е истината,Учиндолеца направи фелацио и отвори много повече секции в Турция.Факт е че желаещите да гласуват в чужбина са доста по-малко от миналите избори.Е оти ручахме жабетата!?!
    По принцип електората в чужбина е много променлив и аморфен и ако някой политик се надява на него значи е загубен.
  • 52 дай българия

    3 2 Отговор
    Аа то коариияо между герб, дпс и бсп, ние не участваме, само предложихме да се увеличат секциите.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 73845

    13 2 Отговор
    какви патриоти сте вие вие сте позор правилно е да ви наричат Каракачанов ата партия вамериевата партия и магарешката партия и само в минало време това важи и за Борисова та партия и за догановата... еди стените исти ски партии в България са бсп и десните, като навсякъде по света. вас трябва също да ви съдят за корупция, единия го осъдиха, нещо не се чува да е в затвора???????
  • 55 цербер

    1 0 Отговор
    Ето и останалата чакг от нея:...ЧАСТ,а не чакг.
  • 56 зелен петел

    18 5 Отговор
    С по 10 000 лева заплати „демократи“, „мутри“ и „шоумени“,а на бабетата и дядките по 5% от първи юли,по 15 левчета. Българска работа. Бай Ганьовска работа.
  • 57 Учено чалгаджииче

    5 0 Отговор
    Нека напрайм нашта депутатска бройка още по голяма и тогава свят ша ви са завий !!! Такива закони ша сътворим , ЧЕ не мойте позна НАШТА МИЛА РОДИНА !!!! Мааааллллееееииииййй!
  • 58 БОКО ЗАТВОР

    2 10 Отговор
    НЯМА СТРАШНО , БОЙКО КАК НИ УЧЕШЕ - КАТО СБЪРКАМЕ ВЕДНАГА ЩЕ СЕ ПОПРАВИМЕ -- ТОЕСТ ОЩЕ НА ДРУГИЯ ДЕН ЗАГРАЖДАМЕ ПАРЛАМЕНТА И ВСИЧКИ ОТ ДПС , НА ПЛАТАНИТЕ В ГРАДИНКАТА ! А ДРУГИТЕ НА СЕЛО ДА КОПАТ ...... СЛЕДВАТ ИЗБОРИ ДОКАТО НЕ НИ ХАРЕСАТ !
  • 59 ухуиух

    13 2 Отговор
    Тези псевдо патриоти пак се заиграват с етническия въпрос. Проблемът не е в секциите в Турция или другаде извън страната, а в ниската избирателна активност.

    Коментиран от #95

  • 60 Кандидат депутат от ДБ

    7 2 Отговор
    Аз пръв ще предложа , да намалим пенсиите, на наште богаташи пенсионерите !!!! Още на първото заседание на новия парламент , за да не ма изпреварят Чалгаджиите да го направят !!! Тъй ша имаме пари да си дигнем още малко , малките депутатски заплати !!!!!
  • 61 Илхан

    4 6 Отговор

    До коментар #4 от "Така е":

    Ние не сме българи.Турци сме турци ,имаме българско гражданство и право да гласуваме.Равни са ни правата като вас.И всичките гласуваме за дпс,не знаете колко сме силни

    Коментиран от #96

  • 62 Наблюдаващ

    7 3 Отговор
    Д. Ибрямов твърди, че Родината му е Търговище в ефир. А аз си мислех, че Родината му е ДПС?!?!? Жалко... От кога Търговище има собствена конституция и издава гражданство? Бива ли политик да говори преносно преднсериозен въпрос? Български турци, осъзнайте се! Грабят ви и достойнството, тези които Ви сменяха имената едно време!
  • 63 Патриот

    12 2 Отговор
    Секциите в Англия са много повече, но къде бяхте вие последните 4 години та не направихте нищо. С какво се занимавахте, когато бяхте във властта, когато това ви беше работата? А, да. Едните заети с изграждането на ограда, през която сега си минават бежанците и се представят за туристи по Ахтопол, а други бяха заети с купуване на самолети на хартия, хвърляне на бомбички срещу българи....Народа поставя всеки там където им е мястото. Но вашите игри край нямат, след загубата на избори уж не се понасяхте сега веднага пак се прегърнахте за да може да влезете в парламента. Народа и така ще ви постави там където ви е мястото. Единствено което правите е да плюете. Кажете какво сте дали като патриоти за България толкова години в парламента.

    Коментиран от #66, #77

  • 64 хамсал

    12 0 Отговор
    Ми Каракачанка, сами сме си виновни! Българите с 80-90 партии! Ако бяха примерно 5-6, дясна, лява, центриска, националистическа и да кажем земеделска! Е, щеше ли ДПС да е фактор в българската политика и де факто да потдържа задкулисно всяко правителство, като естествено си иска своето? Предатели сме, всички!

    Коментиран от #86, #97

  • 65 САНДОКАН

    13 3 Отговор
    ПО ГОЛЕМИ ПРЕДАТЕЛИ И ПРОДАЖНИЦИ ОТ патриотчетата НЕ СЕ СЕЩАМ
  • 66 САНДОКАН

    12 3 Отговор

    До коментар #63 от "Патриот":

    Не са дали само са крали,затова пак искат там. Виж каракачанина на какво е заприличал, това не е от работа
  • 67 Бизнес

    10 2 Отговор
    А ма тия пак ли са заедно ! Нали Симеонов беше с Марешки. Колко ли безмозъчен трябва да е човек за да гласува за тези !
  • 68 ПАТРИОТИ БАЛЪЦИ

    10 1 Отговор
    ЦЕПИТЕ СЕ И НЕ МОЖЕТЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ В ПАРЛАМЕНТА....СЕГА ЧАЛГАРИТЕ ВИ ГО ...НАЦЕПИХА
  • 69 Вируслав

    7 1 Отговор
    Мрънкате, врънкате - има Конституция! В нея пише черно на бяло, че изконното право на всеки български гражданин е да избира. Всеки български гражданин е този, който има български документи за самоличност, в които в графа "гражданство" е нанесено "българско"! Т.е. досега това право е било умишлено ограничавано; къде в случая е било "националното предателство" и не следвали от това да се търси сметка със задна дата за ограничените досега права?!
  • 70 SAAB

    5 1 Отговор
    На стобора.......шЪ ви съхнат кратуните / наплюти от мухите / !
  • 71 И ОТНОВО

    7 2 Отговор
    Мантрата с Турция приключи!А защо членската ви маса масово напускат структурите?Младото поколение не може да ви приеме,каквито и фокуси да опитвате Само появата на залоения войвода и джамбаз Джендю войвода предизвикват позиви за повръщане!Вие сте част от ОПГ,а що се отнася до неофашистката ви цъщност,тя е очевадна!!!!!
  • 72 И ОТНОВО8434

    7 3 Отговор

    До коментар #43 от "само питам":

    Имам приятел турчин,и от него знам че половината избиратели от Турция не гласуват.

    Коментиран от #98

  • 73 ДРИС

    9 3 Отговор

    До коментар #4 от "Така е":

    ЩЕ ВИ СЕ НАРУШИ КОМФОРТА И ЩЕ ВИ СЕКНЕ ЛАПАНИЦАТА, ЗАТОВА СКИМТИТЕ, НО ИДВА ВИДОВ ДЕН И ЖАЛНА ВИ М...........
  • 74 гербаджия

    7 2 Отговор
    Валерка виждаш ли Караянчева бе бастун
  • 75 Ялчин

    6 3 Отговор
    Патриотите РЕВАТ защото повече от половината турци не гласуват за ДПС вече.
  • 76 Йо Несбьо

    6 2 Отговор
    Вие сте слепи и заблудени души! Турците са изселници от надх3 десетилетия и не пропускат избори в България. Автобуси, избирателни секции. Участието на ДПС във властта е национално предателство и позор. Хората бягат в чужбина за достойно заплащане. Това е причината младите хора да се оттеглят от партийните структури. Обвиненията във фашизъм са смешни и нелепи, проблемът е, че И С ТВОЯТА ПОМОЩ БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВРЪЩА В ТУРСКИ ВИЛАЕТ. Не го ли виждаш?! Или си от "рязаните! цеви"?
  • 77 LOSHIA

    4 2 Отговор

    До коментар #63 от "Патриот":

    ТЕ НЕ СА ПАТРИОТИ,А НЕОФАШИЗИРАНИ И ДИ О ТИ
  • 78 йнбх

    5 0 Отговор
    Яко ви прекараха със закона откриващ секции в Турция, а Октай - зложелателя на България, трябва да бъде съден за национално предателство!
    Гласувайте масово за БСП , Възраждане , ГЕРБ!
  • 79 коалирайте се

    3 4 Отговор
    Гласувайте за ВМРО и Атака, те са патриотични партии!
    Каракачанов, коалирайте се с някоя голяма партия, за да сте сигурни ,че ще влезете в парламента!

    Коментиран от #89

  • 80 краси

    7 3 Отговор
    Български граждани извън РБ не трябва да гласуват!Никакви секции в чужбина !Не може граждани отвън да определят бъдещето ми тук-в РБ!Само който е тук-в кочината да има право на глас за бъдещето на кочината.

    Коментиран от #88

  • 81 ТОВА Е

    3 1 Отговор
    ОТКАК СИМЕОНОВ ИЗГОНИ ЕНЧЕВ И СОЛАКОВ ОТ ТВ СКАТ И ТЕЛЕВИЗИЯТА И ТОЙ СА В УМРЯЛА КОМА - ДОСЛОВНО , ЗАЩОТО ПОКАЗА КИРЛИВИТЕ СИ ГАЩИ ! ЗА АГЕНТ ДОНЧО И ИВАН ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ Е КРАДЕЦ И ПРЕДАТЕЛ СЪЩО КАТО ТЕБЕ ! АПТЕКАРА И ТОЙ СЕ НАКАКА ФАТАЛНО !
  • 82 ИМА НЕЩО НОВО

    2 1 Отговор
    Я СЕГА СИ ПРЕДСТАВЕТЕ ВЪПРЕКИ ЗАПОВЕДИТЕ НА ДЕПЕСАРИТЕ ЧЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРОТУРЦИ ВЗЕМАТ ЧЕ ПУСНАТ БЮЛЕТИНАТА ЗА СЛАВИ ! НЯМА ЛИ ТОГАВА ДА ИМ Е ПО - ДОБРЕ ОТКОЛКОТО С МОШЕННИКА ДОГАН ?
  • 83 Шаран БГ

    5 0 Отговор
    Тъпотията и арогантността на отделни български граждани става все по-отвратителна.
    Не стига, че с безпрецедентно нарушение на Конституцията някои създадоха етническа партия, ами сега се правят опити да се правят на интересни, т.е. на "ощипани булки" !!
    Безсрамието на политиците ни е ужасяващо.. Те, които получават месечно по един калпак пари от бюджета, т.е. от парите събрани с данъци, такси, налози, акцизи, застраховки, осигуровки, че и глоби, хорово се провикват, че ПЛАЩАНЕТО НА ДАНЪЦИ И ПРОЧИЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ на обикновения останал в България човек, нямало никакво значение и не трябвало да се обвързва сн гласуването за български Парламент !? Моля Ви се !?!?
    Ами нека си получават заплатите от парите , които "ЧУЖДЕНЦИТЕ" вкарват в държавната хазна, че и партийните субсидии плюс всички превилегии !!!
    Нали нашите политици са европейци ? Защо не отиват на работа със собствени автомобили / да не е с велосипеди, като датчани и холандци - там терена е равен/ ами само дето хеликоптери не ги доставят на работните им места. Цяла служба / на мястото на грозното комунистическо УБО/ има, която да ги доставя с луксозни "Мерцедеси" на работа !!
  • 84 ОСЪЗНАВАНЕТО

    6 0 Отговор
    ПИТАМ СЕ ДАЛИ ПЪК ЗА 30 ГОДИНИ БЪЛГАРОТУРЦИТЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ ЧЕ ДОСЕГАШНИТЕ КРАДЦИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДОВЕРИЕ ........ А ТЕ СА ГЕРБ БСП И ..... ДПС НА ЦИГАНИНА ДОГАН И КРАДЕЦА ПЕЕВСКИ !?

    Коментиран от #99

  • 85 Радко Михайлов

    2 1 Отговор
    Никой не харесва и не иска да яде гранясали претоплени БКП-"възродителни" "манджи", па макар и да са под БКП+БЗНС+ДС-колхозно-ТКЗСарско патриотарско прикритие! Айде ДС-патриотарите да изтичат в канала и да ни отърват от смраднята и мръсотията си!
  • 86 А партия на джендърите

    4 0 Отговор

    До коментар #64 от "хамсал":

    Няма ли да си направите? Или националистическата покрива и този спектър?
  • 87 Много боли и много мъка има

    2 2 Отговор
    От депесарският шут който изхвърли прасеидеотите от държавната копаня.
  • 88 Даже още по-добре

    2 0 Отговор

    До коментар #80 от "краси":

    Само прасимировата рода да може да гласува, никой друг
  • 89 Ами нали до сега

    4 1 Отговор

    До коментар #79 от "коалирайте се":

    Бяха в коалиция с ГЕРБ. Кой мислиш че ги крепеше до сега?
  • 90 Ботьо Христов

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Патреот":

    Патриотар е, дyпе дава,
    за наука, за свобода,
    но не свойтo дyпe братя
    а дупето и кесията на народа !!!
  • 91 Gen Gurko

    3 1 Отговор
    Това наистина е ужасно.
  • 92 КРОКОДИЛА

    2 0 Отговор
    СМЕНЕТЕ ИМ ИМЕНАТА И ДА ГЛАСУВАТ ........ТОГАВА ЗА БЪЛГАРИЯ ..............................
  • 93 Гост

    1 0 Отговор
    За какво се бориха Ботев, Левски и Бенковски, като съдбата на България отново ще се решава от султана? Спите ли спокойно, пр0дажници? Вие, които ни продавахте на султана, вече цели 31 години?
  • 94 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "789":

    Я обясни, как така бе, моме? Как вие, от чужбина, ни храните нас, в България? С бакшишите си, които пращате на баба си, да си плати данъците към върхушката, които ги раздават на р0мите за гласуване ли?
  • 95 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #59 от "ухуиух":

    НЯма как да имаш избирателна активност, като хората виждат, че няма за кого да гласуват.
  • 96 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #61 от "Илхан":

    Сигурен ли си? ДНК тестът какво показа?
  • 97 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #64 от "хамсал":

    Българските партии нарочно са много, за да се делят и карат българите. Така турските гласове имат по-голям %.
  • 98 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #72 от "И ОТНОВО8434":

    Силно ме съмнява да е така. Ще видиш, че на тези избори турците ще имат по-голям % от досега. И ще е точно заради секциите, които Слави им уреди в Турция, Англия и Германия.
  • 99 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #84 от "ОСЪЗНАВАНЕТО":

    Не са разбрали. Те не гласуват по разум и собствени убеждения, а по наложени такива, по диктат.
  • 100 Гост

    1 0 Отговор
    Не може някой, от съседната маса, да казва какво да се поръчва на моята маса. Не може някой, от чужда къща, да казва, какво трябвало да правим в нашата къща. В нашата къща командваме само ние! Гласуването в чужбина е противоконституционно и антибългарско. Тое опит за подлагане майка България под чуждо ръководство, и обслужва чужди, антибългарски интереси.
  • 101 ГЕРБ=БСП=ДПС

    1 1 Отговор
    Г-да "патриоти", а това, че продавахте бългърски падпорти и изнудвахте българи родени зад граница в Молдова, Украйна ... да ви плащат подкупи за български паспорти не ли национално предателство? Г-да "патриоти", а това, че бяхте в коалиция с ГЕРБ. Които дадоха общитския път и плаж Росенец на ДПС лидера. ГЕРБ, които бяха в задкулисна коалиция с ДПС. Че държавата плащаше за автомобилите, шофьорите и охранителите на Доган и Шиши. За това, че бяхте в коалиция с рекетьорите на хазартния бос Васил Божков. Не е ли национално предателство. Това, че бяхте в коалиция със строителите на газопровода Турски поток на Путин в България. От който българския народ няма полза. Не ли национално предателство. Спрете да се опитвате да ни баламосвате. По това, което извършихте ви оценяваме, не по приказките ви.
  • 102 Истината

    3 1 Отговор
    Щом пишман патриотите са почнали да говорят за Турция значи наближават избори!
  • 103 Истината

    3 1 Отговор
    Щом пишман патриотите са почнали да говорят за Турция значи наближават избори!
  • 104 Турчин

    2 0 Отговор
    А колко са секцийте в Англия, САЩ,Австрия, Австралия, Белгия, Холандия, Италия, Испания, Швеция, Швецария, Гърция? Колко са секцийте в страните където раздавахте български паспорти на килиграм-Македония, Украйна, Молдова? Колко човека ще гласуват на тези избори? Колко са секцийте в България? Нали българите са мнозинство? Всички извън България имаха правото, възможността и условията да се регистрират заа изборите за да получат възможност да се открият изборни секций близо до местоживеенето им. Както всеки БЪЛГАРИН в България има равното право и възможност на 11.07.2021 да гласува. И КАКВО ВИ СПИРА? ЩОМ БЪЛГАРИТЕ СА МНОЗИНСТВО, АКО ЩЕ ВСИЧКИ ТУРЦИ ПОД СТРОЙ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ЕДНА ПАРТИЯ(А ТЕ НЕ ГЛАСУВАТ) БЪЛГАРИТЕ ПАК ЩЕ СПЕЧАЛЯТ И ЗАЩО РЕВЕТЕ ТОГАВА? КОЙ ВИ Е ВИНОВЕН?
  • 105 Тайбе юсеин

    1 0 Отговор
    Престанете с пропагандата за измислен враг Турция,ако искат от сутринта до обед щяхте да сте с чалми и майките ви с шалвари като едно време някои от тези които мразите може и да са ви роднини от мъжка страна
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове