Last news in Fakti

5 Юли, 2021 09:10 10 976 119

Бойко Рашков: Когато Борисов говори за дамаджани, нека има предвид, че покрай това са купувани техните гласове

  • бойко рашков-
  • купуване на гласове-
  • бойко борисов-
  • пловдив

Не може бившият министър-председател да омаловажава труда на полицейските служители, които са разкрили в Пловдив престъпление, свързано с изборните престъпления, възмути се вътрешният министър

Бойко Рашков: Когато Борисов говори за дамаджани, нека има предвид, че покрай това са купувани техните гласове - 1
Снимка: БГНЕС

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков оповести пред БНР, че разпитвани свидетели са потвърдили, че в Пловдив са купувани гласове по 30 лв.

"Искам да поздравя служители на МВР с професионалния празник на нашето министерство – 5 юли. Искам да им пожелая много усилия, много здраве и успехи в работата. Те доказват, че могат да постигат резултати, защото МВР има огромен капацитет и е важно той да се използва в името на закона и държавата и отделния български гражданин. Те постигат това и заслужават признанието на целия български народ и моята благодарност, която изказвам от сърце“, поздрави той служителите на ведомството по повод 142-ата годишнина от създаването му.

„Не знам дали Борисов има подготовката и образованието да дава оценки на полицаите, защото е завършил друга специалност, която няма общо с действията на един истински полицай. Нека не дава подобни оценки, защото те доста излагат фигурата на един бивш премиер. Не може да каже той след 30 години на Преход, че някой започва и действа по милиционерски, както е работено до 1989 г. Той очевидно разсъждава с критериите от преди 30 години, когато е бил на 20 години и пак не е разбирал нищо от тази работа, защото не е бил в системата. Сега си позволява да отправя критики към ръководството на МВР и да го обвинява, че връщаме назад колелото на историята с 30 години“, заяви Рашков в предаването "Преди всички" на националното радио, цитиран от "Фокус".

„Няма как Борисов да знае какво става по една проверка за купуване и продаване на гласове и изведнъж се обажда от Рибарица и казва същото, което казва един зам.-районен прокурор от Пловдив, което е далеч от истината. Там има развитие. Тази връзка е много странна, по-скоро прекалено ясна и дразнеща. Това поставя въпросът кой е главният прокурор в държавата. Главен прокурор е този, който го командва Иван Гешев, а той се управлява от този, който вчера говори за дамаджани от Рибарица и се казва Борисов. Не може бившият министър-председател да омаловажава труда на полицейските служители, които са разкрили в Пловдив престъпление, свързано с изборните престъпления. И понеже Борисов се подиграва с полицейските служители и то точно на професионалния празник на МВР, иска ли той да кажа какво престъпление с оглед дейността на коя партия са разкрили полицейските служители в Пловдив? За ГЕРБ. Прокурорът, който се изказа, обръщайки внимание на някакви дамаджани, които дали ще имат правно значение ще зависи от бъдещия процес, и никой не може да каже имат ли доказателствена стойност“, каза още той.

„Нека да каже прокуратурата разследване ли е това. До онзи ден този младши прокурор или зам.-районен прокурор казва за една медия, че там били неясни нещата, че няма данни за каквото и да било и ръководството на МВР обърнало закона така, че полицаите разследват без прокурорите. Това е абсолютна лъжа. Този прокурор явно иска да има кариера в ГЕРБ. Тази инсинуация, повторена от Борисов, няма нищо общо с действителността. Това, че не е докладвано на прокуратурата, не отговаря на действителността. На прокурорите е докладвано вчера, че има доказателства, които са докладвани на прокуратурата. Разследването върви, има разпитвани свидетели пред съдия, които потвърждават, че са купувани гласове по 30 лв.“, посочи министърът

„Когато Борисов говори за дамаджани, нека има предвид, че покрай тези дамаджани има няколко души, които са били обект на купуване на техния вот във връзка с изборите на 4 април. Възниква и друг въпрос. Излиза, че органите на МВР не трябва да работят по случая на 4 април. За 11 юли по неговата логика вероятно трябва да работят през септември“, добави Рашков.

„Полицейските органи са имали информация за тези лица, които са били обект на претърсване, от много дълго време преди тази случка, но над тези лица е имало чадър точно от такива лица, които са много активни в медиите – да омаловажават труда на полицейските служители, което аз няма да позволя. Поздравявам тези служители за упорития им труд“, допълни той.


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 103 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сър Пичук

    50 311 Отговор
    Подставени лица на Рашков купуват гласове от името на ГЕРБ за да ги обвиняват.
    Стари милиционерски трикове!

    Коментиран от #5, #8, #12, #23, #41, #80, #86, #99, #117

  • 2 мъкаааа

    43 262 Отговор
    Тарашков,кво стана с 19-те ти имота? Да не станаха 29? Ще надминеш и Цвъкчо на Баце.

    Коментиран от #26, #39

  • 3 Миризлив пор

    35 203 Отговор
    Да каже точно и ясно "гласове се купуват за тази политическа сила" а не да прави внушения апаратчика! Основен интерес за купуване на гласове имат партии на които малко им трябва да влязат в парламента, основно със лидери клиенти на прокуратурата за да избегнат съд и присъда.

    Коментиран от #24, #25, #38, #87, #92

  • 4 Даманджана

    253 25 Отговор
    браво Рашков, слушах те по хоризонт , убииствен коментар за каскета и омертата... както и за купуването на гласове от ена партия ,името и започва с г и завършва на е ..гроп хе хе
  • 5 коко

    197 19 Отговор

    До коментар #1 от "Сър Пичук":

    Нямат край простотиите герберски...и дамаджаните ви.

    Коментиран от #9

  • 6 Димов

    233 20 Отговор
    Браво Рашков, наби го тъпата нагла мутра с 200.
    Българи, излезте на 11.7 и гласувайте да изметем веднъж за винаги тлъстия неграмотен крадец и шайката му от калинки.

    Коментиран от #27, #101

  • 7 Иманяра

    130 6 Отговор
    Търси къде са закопани Кюлчетата !!

    Коментиран от #44

  • 8 TтТ

    24 132 Отговор

    До коментар #1 от "Сър Пичук":

    Точно! Това са типични болшевишки номера!
  • 9 Сър Пичук

    21 140 Отговор

    До коментар #5 от "коко":

    Споко Коко!
    Като преживееш една зима от рода Лукановата и Виденовата, като се позапознаеш на собствен гръб с милиционерските практики, ще узрееш. Още си много зеленичък!

    Коментиран от #15, #16, #48, #61

  • 10 Българка

    150 14 Отговор
    В България няма работеща прокуратура. Гешев бързо трябва да бъде уволнен, разследван, съден и осъден и като участник в ОПГ. Явно има проблем в цялата прокуратура. Ако трябва всички прокурори да се уволнят и начисто да се създаде с нови и почтени прокурори работеща в полза на обществото прокуратура. Не може Борисов да е главния прокурор, главния лечител, строител. Тази г @ д може да е само ГЛАВЕН ОБВИНЯЕМ КАТО ОРГАНИЗАТОР НА ОПГ
    Браво на Бойко Рашков!

    Коментиран от #47

  • 11 калинка от герб

    93 7 Отговор
    Бойко Б. дали ще го разширят в затвора ?

    Коментиран от #14

  • 12 ПичиСър

    75 6 Отговор

    До коментар #1 от "Сър Пичук":

    Намали конспиративните филми...!!!
  • 13 ГОСТ

    119 12 Отговор
    НЯМА ПО-ГОЛЯМ ТЪПАНАР УПРАВЛЯВАЛ ДЪРЖАВАТА ОТ БОКО ТИКВАТА,ДАНО БОГ ТАКА ГО НАКАЖЕ,ЧЕ ДА БЪДЕ УЖАС ЗА САМИЯ СЕБЕ СИ,ЯВНО ДРУГ НЕ МОЖЕ!

    Коментиран от #17, #36

  • 14 БСП СОЦИАЛИСТИ...АМА ТЕСНИ

    10 53 Отговор

    До коментар #11 от "калинка от герб":

    ЩОТО НАС НИ РАЗШИРЯВАТ 12 ГИДИНИ

    Коментиран от #40

  • 15 ПичиСър

    11 24 Отговор

    До коментар #9 от "Сър Пичук":

    ,,Още си много зеленичък!"

    Ще бе...?!Ти да не си маскиран...- ЧЕРВЕНИЧЪК...😛?!?!

    Коментиран от #20

  • 16 qwerty

    55 5 Отговор

    До коментар #9 от "Сър Пичук":

    Сам си говориш а, ге.йбераст? Лъжицата и отивай да си хапваш от любимите витаминозни го.мна!
  • 17 ЩО БЕ

    11 47 Отговор

    До коментар #13 от "ГОСТ":

    ЛУКАНОВ, ВИДЕНОВ....УМОРИХА НИ ОТ ГЛАД......

    Коментиран от #30, #49

  • 18 Дамм

    68 6 Отговор
    Борисов говори за дамаджани, понеже го е страх да говори за шкафчета!

    Коментиран от #72

  • 19 Последния Софиянец

    67 7 Отговор
    Много паднали цените в София.Тука гербавите дават по 100.Всички роми в квартала ги писаха застъпници срещу 100 лв.

    Коментиран от #60

  • 20 qwerty

    42 4 Отговор

    До коментар #15 от "ПичиСър":

    Нормално за нископлатеноплатен отпадък на Инкасото и Пърдялко.
    Мнооооого ниско ниво тоест.
  • 21 За какво

    8 20 Отговор
    е създадено това министерство, а какво прави? Трябва да го разпуснат и обществения ред да се пази от доброволни формирования. Така ще се спестят стотици милиони на данъкоплатците
  • 22 САТЪРА НА ХАНА

    40 8 Отговор
    СПОМЕН ЗА НИНОВА : .... БЪЛГАРСКИ ИНЖЕНЕР В АРАБСКИЯ СВЯТ НАБИ ПО ВРЕМЕ НА НОЩНА СМЯНА ЕДИН ТЪП АРАБИН
    ............. 4 ЧАСА СЛЕД БОЯ ИНЖЕНЕРА БЕШЕ ИЗВЕДЕН ОТ ТЪРГОВСКИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ТЕХНОИМПЕКС (ОФИЦЕР ОТ ДАНС) , НЕЛЕГАЛНО ПРЕЗ ГРАНИЦАТА С ДЖИП ПРЕЗ ПУСТИНЯТА И ИЗПРАТЕН КЪМ БЪЛГАРИЯ НА СЛЕДВАЩИЯ ПОЛЕТ .................. СЛЕД ОЩЕ 4 ЧАСА РОДНИНИТЕ НА АРАБИНА ДОЙДОХА ДА ТЪРСЯТ БЪЛГАРСКИЯ ИНЖЕНЕР ДА ГО ТРЕПЯТ .................. ........................ А БОЦКО ПО ТОВА ВРЕМЕ БЕШЕ ШОФЬОРЧЕ НА МАРГИНИТЕ :))
  • 23 оня с коня

    38 5 Отговор

    До коментар #1 от "Сър Пичук":

    по тъп си и от тиквата!!!
  • 24 нннн

    32 3 Отговор

    До коментар #3 от "Миризлив пор":

    Преди избори няма право. Ще научим имената след 11-ти.
  • 25 Филип Георгиев

    26 2 Отговор

    До коментар #3 от "Миризлив пор":

    НИКНЕЙМА ТИ Е МНОГО ТОЧЕН И ПОКАЗВА ВСИЧКО. ЕВАЛА.
  • 26 ДРИС

    28 3 Отговор

    До коментар #2 от "мъкаааа":

    АМИ ТОЙ 4 ПЪТИ ОБЯСНИ ПОДРОБНО,АМА ТИ СИ БАВНО ВЪЗПРИЕМАЩ И ОЩЕ НЕ СИ РАЗБРАЛ
  • 27 Отговори

    13 43 Отговор

    До коментар #6 от "Димов":

    Рашков е от БКП това ли искате комунизъм да върнем България 80 год назад Явно мразите много България

    Коментиран от #34

  • 28 НЯКОЙ

    40 7 Отговор
    Дано МВР стане това, което трябва да бъде и усилията на Министър Рашков не останат напразни! Поздравления за празника за истинските полицаи!
  • 29 Тредстоун

    17 38 Отговор
    Червената маймуна чашков за пореден път в типичния за него и възприет от орките на зеления чорап стил на говорене , само да лопат менето с недомлъвки , полуистини и откровени лъжи без имена , без доказателства с обилно количество хипербола за респект , а накрая ,цвък , цвък , кафява субстанция с остра миризма. Куци коне.
  • 30 БЕ ЩО..

    27 4 Отговор

    До коментар #17 от "ЩО БЕ":

    ...пишеш,па си ,,уморен от глад"...?!?!Или Буци ти подхвърля по една баничка да тролиш...😛?!?!
  • 31 глоги

    1 7 Отговор
    В тия дамаджани освен да сипеш вино и ракия. Вода има в чешмата и на езерото.

    Коментиран от #54

  • 32 5577

    27 3 Отговор
    Само в България може да наречеш човек лъжец, крадец и т. н. Без съд и присъда. А най-куриозното е че точно тези дето трябва да вкарват в затвора го правят това нещо. Бе който е нарушил закона съд и затвор. Какви са тия махлянски разкази. Един ми каза и т.н. Искаме ФАКТИ: днес вкарахме в затвора тези и тези с такива обвинения и да чакаме датата на делото.
  • 33 българин

    13 18 Отговор
    Не може да се омаловажава и Костинбродската афера ,зад която всички знаят кой стои, другарю Рашков.

    Коментиран от #55

  • 34 Ама то щот...

    18 7 Отговор

    До коментар #27 от "Отговори":

    ...Буци Тиквониев Чекмеджаков,не е и той още с членската книжка на БКП в джоба си...😉?!
  • 35 ТаУмВзе

    25 3 Отговор
    Страшна контра изяде мутро Долна! Дамаджани ходи да копаш са.
  • 36 Отговори

    13 20 Отговор

    До коментар #13 от "ГОСТ":

    Как сега Слави Какъв е Африкански Новата Цола Драгойчева Маята Дончева Божковистите а Радевите Превратаджии Все Отбор Новатори ОтборУмници Ужас България яко се разграбва бързат
  • 37 Сестра Галева

    17 27 Отговор
    Рашков какво става с доказателствата за ядене на хора като имаш такива и за купуване на гласове арестуваи. Рашков ти кога работиш все си по радио и телевизия да сипеш закани без доказателства типично за червен хаидук с 19 тераси и тоалетни

    Коментиран от #66

  • 38 LOSHIA

    18 1 Отговор

    До коментар #3 от "Миризлив пор":

    ПОРЧО,ти внимавай с внушенията,за да не засмърдиш още по вече
  • 39 честният

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "мъкаааа":

    човек декларира всичко, защото всяко отделно нещо /дори и кенеф/ се заплаща данък.

    Коментиран от #52

  • 40 Е тва вече...

    7 1 Отговор

    До коментар #14 от "БСП СОЦИАЛИСТИ...АМА ТЕСНИ":

    ...го научихме наизуст...!Дай нещо по-свежо...😆😂😆😉😃?!
  • 41 DRIS

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "Сър Пичук":

    Липсата на ум обикновено е съпроводена с простотия в излишък‼️
  • 42 Решетников

    21 6 Отговор
    Абе с две думи политическата ситуация в Бг е крадеца вика дръжте крадеца
  • 43 тошко

    15 17 Отговор
    ако не е борисов да го плюят и обиждат тези червени мошеници и крадци ще се изядат помежду си.
  • 44 не са закопани

    18 8 Отговор

    До коментар #7 от "Иманяра":

    С тях плаща на Ердоган да му налива гласове от Турция. Ше наблюдавам с интерес в сайта на ЦИК колко гласа са дошли от Турция за ГЕРБ.

    Коментиран от #50

  • 45 ВИС-2 АД

    2 14 Отговор
    Трябва да подкрепим Премиера. Много му е трудно.

    Коментиран от #65

  • 46 имам баялда

    18 6 Отговор
    Един милиционер от комунизма потъпквал всячески народа седнал да дава акъл за за работа на полицията!
  • 47 Подкрепа за Борисов

    17 21 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Вие които пишете тук клеветите си защо не мислите Защо обвинявате постоянно Борисов Погледнете Другите Партии Погледнете Кои са тези които Драпат здраво сега за властта Рашко Милиционерът Комунист от БКП е Докога Комунизъм Демокрация е Стига с тези Протежета на БКП
  • 48 като те

    11 3 Отговор

    До коментар #9 от "Сър Пичук":

    чета усещам, че и твоята глава е презряла тиква!
  • 49 българин

    2 4 Отговор

    До коментар #17 от "ЩО БЕ":

    Плюс Беров
  • 50 Подкрепа за Борисов

    7 9 Отговор

    До коментар #44 от "не са закопани":

    Виж за ДПС или за ИТН заедно гласуваха Безброй секции в Турция и даже и с Класическа бюлетина

    Коментиран от #59

  • 51 !!!?

    9 11 Отговор
    Рашков демонизира хората от село, които си слагат домашната ракия от край време в дамаджани, а а не "гаражи" и апартаменти !!!?
  • 52 гост

    4 4 Отговор

    До коментар #39 от "честният":

    Да и е имал време на сянка да узакони краденото за пред слепи глупаци като теб аре бегаи

    Коментиран от #56

  • 53 Aтака

    14 3 Отговор
    ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА МВР , НЕКА В БЪДЕЩЕ ИЗПЪЛНЯВА САМО БЪЛГАРСКИ ПОРЪЧКИ . И НИКОГА ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯ ГАВРАТА С ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕД НАТФИЗ .
  • 54 аааа тези

    13 2 Отговор

    До коментар #31 от "глоги":

    дамаджани може да се пълнят с кюлчета или с евро, навити на руло.
  • 55 никаква

    9 0 Отговор

    До коментар #33 от "българин":

    афера не беше, а самата истина!

    Коментиран от #63

  • 56 ти май

    9 1 Отговор

    До коментар #52 от "гост":

    не знаеш какво работят жена му и дъщеря му. Разкарай се. Имаш да храниш прасета.
  • 57 Го4о

    11 20 Отговор
    Рашков, колко ресурс хвърли за "купени гласове" и нищо не свърши! Показваш само едни цигански махали където се надяваш да набедиш някой циганин да ти се върже на схемите за купуване!?!? Тези хора не са каквото бяха, ходят по Европа и са много по-напред от теб в материала! Разбра ли?
  • 58 Кънчо

    10 18 Отговор
    Изглежда алкохолът е болна тема за г-н Рашков.
    По колко ли дамаджанки има във всяко от именията си?
  • 59 и що

    15 3 Отговор

    До коментар #50 от "Подкрепа за Борисов":

    ги диреше при Ердоган преди два дни като имаш предвид, че Ердоган изобщо не го е канил на среща?!
  • 60 😂😂😂

    5 3 Отговор

    До коментар #19 от "Последния Софиянец":

    Много си информиран за цените, явно обмисляш да „забогатееш” със сто кинта 😂 И ти продажник като ромите 😂
  • 61 Споко

    6 4 Отговор

    До коментар #9 от "Сър Пичук":

    Споко м-м Пичку, ние преживяхме полицейските практики миналото лято и не желаем повече да преживяваме!
  • 62 българин

    6 14 Отговор
    "Гледай какви акции с дъх на миризма на алкохол. Какво Бойко Рашков може да намери. Да заровите една дамаджана, направо там ще отиде"

    Коментиран от #69

  • 63 българин

    8 10 Отговор

    До коментар #55 от "никаква":

    Истина,ама за заблудени червени бабички.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 за кой

    12 4 Отговор

    До коментар #45 от "ВИС-2 АД":

    премиер говориш? Ако е за Стефан Янев, да трябва да го подкрепим. Ако говориш за Сокак Будала, знаеш ли го къде е. И не му е трудно. Умира от страх!
  • 66 Алооо

    4 7 Отговор

    До коментар #37 от "Сестра Галева":

    А какво стана с братя Галеви?
  • 67 губят изборите

    16 4 Отговор
    Герберастите усещат-колкото и прости да са- че губят изборите и цялата власт и стават нервни, някои от тях са за психиатричните клиники, други- за затвора- СЦЗ, Пазарджишкия, Ловешкия, Сливенския, Старозагорския, Бобовдил, Варненския. Поне затвори в България има.
  • 68 Хахаха

    7 15 Отговор
    Рашков, какво стана с купуването на гласове за онази партия.... дубайската, заради което разби маса структури в МВР?
  • 69 Цецо

    5 0 Отговор

    До коментар #62 от "българин":

    Българин от Анадола.
  • 70 Петрова

    15 0 Отговор
    Пожелавам на всички полицаи да са задоволени финансово, за да не се поддават на подкупи и корупция. И нещо много важно да се ползват с доверието на хората, да познават обстановката, за която работят, да дасъобразителни и справедливи, аза това са нужни много усилия, които за 30 години обикновения човек не видя.
  • 71 тежки дни

    17 4 Отговор
    По-добре е ГЕП да се саморазпуснат, за да не търпят последствията на закона след 11 юли. Чакат ги тежки дни....
  • 72 Хахаха

    6 2 Отговор

    До коментар #18 от "Дамм":

    Е, то за тях говорят тези, които ги сътвориха (мунчо най-обича да ги споменава, когато няма какво друго да каже) и вие, които им се вързвате.
  • 73 гепарда

    3 12 Отговор
    До кога тези, които нямат и един подаден глас за тях ще кадруват?
    До кога комунисти ще определят кой става и кой не!!!!
  • 74 Шкембе Войвода

    13 6 Отговор
    Рашков давай напред, с теб сме. Крадливите и корумпирани ГЕРБ, ДПС и БСП им свърши времето. Чудя се,при толкова видима корупция от тяхна страна, да имат толкова поддръжници !!

    Коментиран от #79

  • 75 БОЧКО

    16 0 Отговор
    Буци, ама много си прост, затова всички се еб..... т с тебе. Вместо да ги почерпиш с уиски за по 1000 лева, ти им говориш за дамаджани и плямпаш само глупости. Стиснал си се, като че ще ги носиш тия кюлчета и евра в гробищата. Ето затова те намразиха хората. Знаеш само да пълниш твойте чекмеджета, а това винаги завършва зле. Справка - Йоца амстердама, Цвъки гуменката и още много други все твои приятели.
  • 76 Пункта пъра

    7 1 Отговор
    Министере кво стана със Монтана Враца видин
  • 77 сигани

    12 1 Отговор
    Всичките сигани са от, и за ГЕРБ. Всичките сигани гласуват за сиганина от Банкя, който лъже и краде като дърт сиганин.
  • 78 Алфа Вълкът

    1 3 Отговор
    1 месец не може да го проучите тоя!
  • 79 Алфа Вълкът

    5 13 Отговор

    До коментар #74 от "Шкембе Войвода":

    Ей заради такива като теб ще ида на другите избори да гласувам за Бойко. Тези избори са за който иска да му видят новите дрешки! На следващите избори идва БОЙКО и ви помита с 200!

    Коментиран от #97

  • 80 Ала Бала

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Сър Пичук":

    Ей, и тук омърси пейзажа! Да не те баннаха от оня сайт, дето се подвизаваш редовно с тъпи коментари, че се появи и тук?
  • 81 Някой

    5 0 Отговор
    Реални резултати няма – само телевизионни ПР репортажи

    Специализираните полицейски операции срещу търговията с гласове в навечерието на изборите от последната седмица очаквано предизвикаха силен медиен интерес. Зад тази пропаганда обаче се крие колосален и невиждан от години провал на МВР в противодействието на престъпленията, свързани с купуването на гласове.

    Като комична може да да бъде определена ситуацията, пресъздадена в централната емисия Новини на бТВ в неделя вечер. Оказа се, че в неделя по обед в ромския квартал „Надежда“ на Сливен са пратени две полицейски патрулки, за да правят „показно“ за нуждите на телевизията, свързвана с укриващия се в Дубай Васил Божков – Черепа.
  • 82 Хахаха

    8 1 Отговор
    Тия само обещания дават. Новия министър обеща, че ще има завод за автомобили. Нека приемат закон, че който не си изпълни обещанието отива при бай Ставри. Българския народ му е писнало да го лъжат с празни обещания.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Само казвам

    3 5 Отговор
    Министърът пък се занимава единствено с подхвърлянето на внушения и спекулации, присъщи на сайтове за „фалшиви новини“ и групи на професионални тролове в социалните мрежи.

    Докато не спира да обикаля студията на кабелните телевизии и да дава пространни интервюта за сайтове, известни със своите политически и икономически обвързаности, Рашков непрестанно атакува и прокуратурата с манипулацията, че „пречела на разследванията за изборна търговия“.

    Реалността обаче е точно обратната, защото от държавното обвинение на няколко пъти изнесоха доказателства, че полицията умишлено не подава информация навреме, а когато го направи, не представя никакви доказателства, които да послужат за повдигане на обвинения срещу търговци на гласове.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Сър Пичук

    6 8 Отговор

    До коментар #1 от "Сър Пичук":

    Тролчетата на служебните са се развихрили.
    Хахаха, толкова са босички и елементарни.
    Простите хора си заслужават управлението, което ги води като стадо.
    Резидент, поставен от руските служби с Премиер, правителство от военни, ДС агенти, тъмночервени, участвали в разрушаването на България и създаването на мафията и издънки на придворни на сатрапа Тодор Живков. Да им е честито и да можете да се гледате в огледалото.
    Пожелавам им весел ден като моя ;)

    Коментиран от #89, #103

  • 87 иваило

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Миризлив пор":

    направо заминавай с другите тролове да го .... на боико .тои акъл с фуниния да го наливаш не става и вие така мишки.мъкаа
  • 88 Аз Негодника

    5 8 Отговор
    ТОВА ЧЕ СЕ КАЗВА...Е ХУБАВО...САМО НЕ ЗНАМ КАК РАШКОВ И НЕГОВИТЕ ИМОТИ. МОЖЕ ДА СА ЕТАЛОН ЗА ЧЕСТНОСТ. И МОРАЛ В ПОЛИТИКАТА.... ЕДИН КРАДЕЦ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА...МУТРИ ВЪН ДА ВЛИЗАТ НАШИТЕ МУТРИ... И НИЕ СМЕ САМО ЗА ПАРИТЕ....

    Коментиран от #90

  • 89 иваило

    5 2 Отговор

    До коментар #86 от "Сър Пичук":

    освен теб, друг миризлив трол няма в нета ...плащат ли ти прости....

    Коментиран от #100

  • 90 иваило

    10 2 Отговор

    До коментар #88 от "Аз Негодника":

    бегай бе трол .....не разбра нито герб нито омразното дпс ще могат да направят нещо на тези избори ..мъка тресе ви яко .бягаи да си пипаш шокотерията

    Коментиран от #102

  • 91 Майкооо

    8 5 Отговор
    Ще видим как с държавна заплата си купи деветнадесет кенефа и по една кола пред тях
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 верно е

    3 5 Отговор
    Тиквата е един прост пожарникар.Ахмед Доган го направи генерал и глав.сек.на МВР тогава имаше над 40 неразкрити убийства на знакови фигури от подземния свят .
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Тодоров

    5 2 Отговор
    Бойко Борисов
    В края на 90-те години на м.в. задкулисието търси нов човек, който да го представлява във властта. Откриват Борисов. Не обичал да губи, обичал парите, адски харесвал да властва над другите, преклонение пред боса. Нарцисизмът е в кръвта му. Идеалният човек за „нов политически проект“. Първият тест е охраната на Тодор Живков. Това е втората школа, изкарана от Борисов. Първата е интимната връзка с Цветелина Бориславова, дъщеря на техническо лице от службите, работило дълги години в български посолства в чужбина. Бориславова знае няколко езика и по разкази на бивши хора от службите, е била свързана с тях. Цветелина изиграва решаваща роля за това Борисов да се превърне в цел на задкулисието за дългосрочен план, свързан с налагането на споменатия вече модел на кръгове в Кремъл – създаване на олигархия, тръгнала първо от силови групировки, преминаваща през изсветляване на бизнеса, натрупване на първоначален капитал чрез придобиване на собствеността на съборената социалистическа икономика и трансформирайки я в база за мафиотизиране на управлението, което да осигури на кукловодите финансово превъзходство и контрол върху политическия живот.

    В проекта завидно участие има и Симеон Сакскобургготски. Той направи Борисов – под давление или по собствен избор, това вече е без значение – главен секретар на МВР. Че това не е случайно се доказва много лесно. В кабинета, който формира завърналия се от Мадрид български цар, преобладават образовани хора, част
  • 97 Шкембе Войвода

    1 1 Отговор

    До коментар #79 от "Алфа Вълкът":

    Свърши ти хранилката, затова си бесен Вълчо.Бягай надалеч, че затвор те чака.

    Коментиран от #108

  • 98 Ха ха ха

    3 1 Отговор
    Е то от долнопробен комуноид , какво друго да се очаква освен да лае по поръчка на дресьора му радеффф ....
  • 99 Бойко

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сър Пичук":

    Малоумник
  • 100 Сър Пичук

    2 0 Отговор

    До коментар #89 от "иваило":

    Плащат ми иваИло, по няколко стотака на ден. Затова и се старая да ви дразня ;)
    Завиждаш ли?
    Ако учиш и четеш ще станеш като мен :)
  • 101 Подкрепа за Борисов

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Димов":

    Тоя Рашков е полудял от злоба че въпреки Лъжите манипулациите клеветите не успява да сломи Здравомислещите Българи Рашков върви Дърт Комуня га Лъжлив Съд За теб

    Коментиран от #114

  • 102 Подкрепа за Борисов

    3 2 Отговор

    До коментар #90 от "иваило":

    Тези които ми хвалеше Какви Честните Мутри Старите Овълчени Кръвожадници като Рашков ли с 12 клозета Или Чалгаря Ортак с Илиевите от 90 год Или Радевите Превратаджии Разрушават България Грабят Бързо и Здраво И скоро ще ревеш и ще ги изгодните с камъни А забравих Честниците Дърти Маята ДОНЧЕВАТА А Отровите Ужас Българио дръж се
  • 103 Отговори

    1 0 Отговор

    До коментар #86 от "Сър Пичук":

    Много добре казано Поздравявам те за точните думи
  • 104 Кондьо

    1 1 Отговор
    Преди да съдиш Рашко, дай ти обяснение за имотните си саги!Ако не са истина го докажи,иначе олекваш и по нищо не се различаваш от всички останали за да ги съдиш точно ти.....

    Коментиран от #106

  • 105 ш3е4

    2 1 Отговор
    Бойковата прокуратура 12 год. се занимава само с кокошкари. Нямат осъден ни 1 политик или олигарх. Целият потенциал хвърлен за дребни неща за 10-20-100-200 лв., съсипване на човешки съдби, отнемане на най- елементарни права, погазване на презумпцията за невиновност, репресии и психически тормоз по съветски, сталинистки модел над обикновените хора. И присъди ''затвор, затвор, затвор'', наред прокуратурите лепят присъди ''затвор'' и отчитат бройки, но не и качество.
    Защо в БГ 12 год. системно се потъпква презумпцията за невиновност, защо се разгласяват полуистини и полулъжи, преувеличавайки и раздувайки нещата?
    Защо не се търси наказателна отговорност заради разгласяване на недоказана вина?
  • 106 ш3е4

    1 1 Отговор

    До коментар #104 от "Кондьо":

    Че той отдавна обясни имотните казуси. Информирай се!

    Коментиран от #109

  • 107 кккк

    2 1 Отговор
    И очаквате тоя с 12те спални да Ви оправи мързеливия живот хахахаха

    Коментиран от #115

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Алфа Вълкът

    1 2 Отговор

    До коментар #106 от "ш3е4":

    Кво обясни бе? Били гаражи и складове повечето! Ми дай да ги видим бе чоджум. Наем не им ли взима?
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Алооо

    0 0 Отговор

    До коментар #101 от "Подкрепа за Борисов":

    Я кажи колко ти плаща Тиквата, за да коментираш бръщолевици.
  • 115 Бойко

    1 0 Отговор

    До коментар #107 от "кккк":

    Мирноооо ПКПКККК.ХЕ-ХИ-ХИ.
  • 116 Gowo

    2 0 Отговор
    Много достойна позиция .Поздравявам Рашков .За смелостта му.За ангажираността му като служител и като гражданин част от тази държава.
  • 117 Анджело

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сър Пичук":

    Мачкай ги Рашков! Всеки знае, че ГЕРБ печелят избори с купуване на гласове. Както ВМРО и ВОЛЯ. Мачкай!
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 НЯМА ПРОШКА

    0 0 Отговор
    ВЕДНАГА БОЙКО В ЗАТВОРА ЩОМ СЕ ДОКАЖЕ ЧЕ Е КУПУВАЛ ГЛАСОВЕ .. ТОЙ Е РЪКОВОДИТЕЛ НА ОПГ , НЕКА ГНИЕ В ТЮРМАТА - НЕПОПРАВИМ Е !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове