Last news in Fakti

9 Юли, 2021 19:17 9 615 31

"Групата за натиск" предостави важна подписка на Бойко Рашков

  • групата за натиск-
  • подписка-
  • списъкът на 38-те-
  • мартин димитров-
  • адв. петър славов

От своя страна Бойко Рашков бе поел ангажимент в студиото на предаването "ЕвроДикоФ", че ще обяви магистратите и политиците с недекларирани сметки и имоти в чужбина

"Групата за натиск" предостави важна подписка на Бойко Рашков - 1
Петър Славов и Мартин Димитров, снимка: ФАКТИ

"Групата за натиск" и конкретно Мартин Димитров и адв. Петър Славов предоставиха на служебния вътрешен министър Бойко Рашков подписката за обявяването на имената от енигматичния засега списък с 38 политици и магистрати с недекларирани банкови сметки и имоти в чужбина.

Въпросната подписка бе инициирана от бившия председател на Комисията по досиетата и народен представител - доц. Методи Андреев.

"Днес е 9.07 и подсетихме служебния министър с едни близо 3000 подписа на граждани за даденото обещание за обявяване на "оня списък на 38-те"!, написа кандидатът за народен представител Петър Славов в своята Фейсбук страница.

Припомняме, че Петър Славов е кандидат за народен представител от гражданската квота на "Демократична България" в 25 МИР в София, като преференцията му е 105. От своя страна Мартин Димитров също е кандидат за народен представител от гражданската квота на "Демократична България", но в 24 МИР в София и с преференция 104.


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 36 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Костов4ета

    57 51 Отговор
    Искаме референдум за излизане от нато и еврото!

    Коментиран от #2, #3, #12, #28, #29

  • 2 Клекнал да ака

    27 70 Отговор

    До коментар #1 от "Костов4ета":

    И като покажат списъците хората ще си отдъхнат ли?Чакайте да видите новите на какво са способни и ще крадат ли по—малко от предишните?

    Коментиран от #21

  • 3 Stupidity

    40 7 Отговор

    До коментар #1 от "Костов4ета":

    От къде на къде ще се допитват до малообразован и прост народ,какво разбирате от икономика и финансови.Правите и мислите каквото ви се каже защото сте необразовани икономически.Как така някой римлянин от Столипиново ще ми решава бъдещето!?!?!?

    Коментиран от #15

  • 4 Георги И

    27 18 Отговор
    Браво пичове! Очаквам повече от Радан Кънев.

    Коментиран от #5, #25

  • 5 Stupidity

    18 23 Отговор

    До коментар #4 от "Георги И":

    Рада дълбокото гърло,поема го с 200!

    Коментиран от #10

  • 6 Гербер- Богаташ

    27 44 Отговор
    Господин Борисов ще потърси помощ и съдействие от Демократичния свят за терора и физическото ликвидиране на една политическа формация. Такъв терор както се изрази света не познава в новата си история : Видно е, че има терор и репресия само срещу една партия. Това и децата го видяха. Към другите политически партии – така на 9 септември са омачкали опозицията и после са управлявали 45 г. След нас ще дойдат и за вас", заяви Бойко Борисов.

    Коментиран от #8, #9, #13

  • 7 АУУУУУ

    29 31 Отговор
    Спука се балонът „Къща в Барселона“ .....Алоооо ФАКТИ другите медии писаха ...... вие защо мълчите и триете коментар по въпроса ..... страх ви е да не излезе че сте писали фейк ......

    Коментиран от #22

  • 8 Мето

    37 25 Отговор

    До коментар #6 от "Гербер- Богаташ":

    Ако иска и на папата да се оплаква ...Все тая. Тиквун е отписан от всички! Затова служебното правителство така го газят и мачкат без да им мигне окото! Тиквун потърси съжаление и подкрепа единствено от Ердоган! А да не забравяме че скоро САЩ наложи жестоки санкции на Турция! Борисов търси помощ от Ердоганя защото с 3 милиарда и 500 милиона наши Български пари им изгради тръбите за "Руско-Турския поток". Борисов е отписан от САЩ и ЕС. Затова господата Радев и Рашков толкова безмилостно чегъртат него и хунтата му , докато ги затрият от лицето на България!

    Коментиран от #27, #30

  • 9 Потресен и уплашен

    18 35 Отговор

    До коментар #6 от "Гербер- Богаташ":

    Страшни репресии се провеждат и в момента срещу кметове, съветници и активисти на ГЕРБ в цялата страна! Кметовете на Гурково и Стамболийски са задържани. При обиските в домовете им когато са извеждани са блъскани и бити в хълбоците и са им съскали в лицата че след изборите предстои страшна саморазправа с тях. В Ардино, Момчилград и Кърджали са арестувани директорите на горските стопанства от квотата на ГЕРБ . В момента и в Старозагорско се провеждат жестоки полицейски операции. Май ще се окажат верни и твърденията че машините за вота са конструирани така че след всеки вот на гражданин да се разбира за кой е гласувал , още когато му връщат личната карта и се подписва. След изборите главорези на Божков ще ги издирват и саморазправят с тях и семействата им. В момента дясната му ръка Георги Попов който се върна преди месец в България , провежда срещи със структурите му за организиране на саморазправи след изборите. Идват черни дни - смразяващи нощи!

    Коментиран от #24

  • 10 Бивш Гербер

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "Stupidity":

    А ти с 300.

    Коментиран от #14

  • 11 Сссс

    23 18 Отговор
    Тези са не по малко прот... от Тиквата. Толкова са огладнелкли, че чак лиги им текат от нетърпение да захапят България.
  • 12 LOSHIA

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "Костов4ета":

    ИСКАТЕ,АМА НЯЯЯЯЯЯЯМА!
  • 13 Stupidity

    19 27 Отговор

    До коментар #6 от "Гербер- Богаташ":

    Накрая цялата тази простотия ще окепази до край държавата.Популисти,изгладнели за кокала.
    До 2 год.пак ще има протести и ще се молят за Генерала!
    Нека ги пуснем,действията им ще ги закопаят.Чакам да видя как ще се справят с вълната през Ноември.Сами ще се проклинат защо са се захванали!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 наглост

    16 5 Отговор

    До коментар #3 от "Stupidity":

    Ами от там на там , ще се съобразявате с общественото мнение . Явно не сте достатъчно умни и образованието ви не струва , защото не носи полза на държавата , след като по-голямата част от населението са с ниски доходи.
  • 16 Бивш Гербер

    4 2 Отговор

    До коментар #14 от "Stupidity":

    Аз съм от дома на 16г. нито майка , нито дъщеря твоите да са живи и здрави.
  • 17 UYU EU

    17 6 Отговор
    Ако ГЕРБ бяха направили правни механизми, за да може обикновения човек да защитава правата си - сега щях да се възползват от това законодателство да защитят и себе си от твърдените репресии. Щото гледат само парите и ся ше им ги земат , щото са лакоми тъпаци
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Свен

    19 14 Отговор
    Само по медиите се гърми за списъци! Дай ги бе Дамаджано! Какво ти пречеше? Само в алколната ти комунистическа кратуна ги има, по стар ДС метод!
  • 21 Истината

    17 1 Отговор

    До коментар #2 от "Клекнал да ака":

    Няма да си отдъхнат ,
    но ще бъдат осведомени, кой ги краде ?
    А тези ,които трябва да докажат произхода на средствата си,
    да го направят?
    закона ВАЖИ и за Прокурорите и Съдиите от ВСС?

    ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ,СА И МОИ ПАРИ?
  • 22 123

    6 10 Отговор

    До коментар #7 от "АУУУУУ":

    Разследването не е спряно. Снощи слушах, отговор до Е.Йончева от испанската прокуратура. Вече е прехвърлено в нашата прокуратура.Испанците са си свършили работата.Сега ще чакаме каскетурата.
  • 23 Неук

    3 1 Отговор
    Дано си получат заслугите/заслуженото/.Ние ако имаме пари ще ги доказваме от къде са а в други страни не се изисква
  • 24 Илиев

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "Потресен и уплашен":

    Май напълни гащите, шушумиго?
  • 25 Хаааха

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "Георги И":

    ТЕ И ДРУГИ ЧАКАТ ПОВЕЧЕ ОТ РАДА КЪНЕВА.. Я БУТОНИ ОБЪРКАНИ, Я ДУПКИ ОБЪРКАНИ... СМЕШНИЦИ...
  • 26 ГОСТ

    8 3 Отговор
    АЛО ДИКОВ... СЪВСЕМ СЕ ОЛЯ... РАШКОВ НЕ ТИ Е ОБЕЩАВАЛ НА 9-ТИ ДА ТИ ДАДЕ ВЪПРОСНИТЕ ИМЕНА. ТОЙ СЕ ПРИДЪРЖА КЪМ ЗАКОНА. А ТИ КАТО ЖУРНАЛИСТ СЕ МЪЧЕШЕ ДА ГО ИЗНУДВАШ, ЗА ДА СИ КАЧИШ ПАК РЕЙТИНГА НА НЕГОВ ГРЪБ. КОГАТО ДОВЕДЕШ ГЕШЕВ В ТВОЕТО СТУДИО, ЗА ДА МУ ЗАДАВАШ ВЪПРОСИ, ТОГАВА МОЖЕШ ДА СЕ ПЪЧИШ И ДА СЕ НАДУВАШ КАТО ПУЙКА. А И В ТВОИТЕ ПРЕДАВАНИЯ НАПОСЛЕДЪК, ЗА ДА ГО ЗАПЪЛНИШ ВЗЕ ДА СЕ ПОВТАРЯШ КАТО СКЛЕРОТИК...
  • 27 И аз да кажа

    7 3 Отговор

    До коментар #8 от "Мето":

    Има много хубав анализ какво щеше да е, ако Балкански поток беше руска собственост ( а не можем да го откажем, защото ни плашат с кранчето) А Борисов получи подкрепа от много европейски лидери, именно защото видяха какви ги върши тук новото ОФ на Радев и войскарите. Пък с това решение за задължителния машинен вот в най-вече с отказа да се броят хартиените отрязъци, съвсем се омазаха. Някой от троловете, които чевръсто изпълват началото на всяка тема, може ли да ми обясни защо "непорочните" отказват контролното броене? Машинните отрязъци няма как да бъдат фалшифицирани, нали?
  • 28 Болярин

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Костов4ета":

    А кои сте вие, които искате излизане от НАТО и ЕС ?
    Пак някои млади, умни и красиви ли ?!!
  • 29 Пфу

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Костов4ета":

    Я,чупката в Сибир!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 фАНТОМасс

    0 0 Отговор
    Къщи в Барселона и бутици признават ли се ? Или пък кюлчета и евро по 500 ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове