Last news in Fakti

10 Септември, 2021 18:14 3 783 24

БОЕЦ: Гешев се опитва отново да пробута послушковци и корумпета на Кьовеши!

  • боец-
  • бойко атанасов-
  • делегирани прокурори-
  • главен прокурор-
  • лаура кьовеши-
  • иван гешев-
  • европрокурори

Подкрепеният от БОЕЦ и гражданите следовател Бойко Атанасов има нула гласа и е отхвърлен

БОЕЦ: Гешев се опитва отново да пробута послушковци и корумпета на Кьовеши! - 1
Снимка: БОЕЦ

"Страх тресе каскетите! Гешев се опитва отново да пробута послушковци на Кьовеши!

Прокурорската колегия на ВСС обяви новите шестима делегирани европрокурори! Подкрепеният от БОЕЦ и гражданите следовател Бойко Атанасов има 0 (нула) гласа и е отхвърлен! Страх тресе кочината и Гешев в защита на интересите на мафията не допуска в Люксембург независими магистрати, които да разследват схемите на неговите господари – Борисов, Пеевски, Доган и обръчите им, източили милиарди от Европейските фондове!".

Това написа гражданско сдружение "БОЕЦ" във Facebook публикация.

"Бойко Атанасов не е одобрен, но зам. окръжният прокурор на Перник – Анита Джамалова е одобрена! Коя е Анита Джамалова? Името ѝ е свързано с едно от знаковите корупционни разследвания на Биволъ – „Земенската афера”", припомнят от "БОЕЦ".

"По сигнал на Симеон Даскалов, журналистите разкриват тежки корупционни схеми! Става дума за проект за стадиона на Земен и други проекти. След документална проверка на ОЛАФ и разкритията на биволите, следва санкция – финансова корекция в размер на над 660 000 лв.! Установени са редица нарушения. Цените заложени в проекта са близо два пъти по-високи от реалните цени към онзи момент, сумите за строителни дейности също са завишени в пъти и др. класически измамни схеми!

По време на реализацията на проектите на Община Земен прокуратурата е била сезирана за тези нарушения! Заместник-окръжният прокурор на компетентната прокуратура в Перник – Анита Джамалова отказва да образува досъдебно производство. В мотивите се съзира послание, което гласи, че щом ДФЗ казва, че всичко е точно, значи всичко е точно. Прокуратурата не проверява изнесените в сигнала данни, а се позовава на констатациите на ДФЗ. Прокурор Николина Стойнова от Апелативната прокуратура – София потвърждава отказа на прокуратурата в Перник да разследва казуса в Земен.

С оглед на последвалото разследване и констатации от страна на OLAF, това е поредният провал на българската прокуратура в разследването на злоупотреби и вероятни измами с евросредства. Днес обаче няма кой да потърси отговорност на очевидно провинилите се обвинители. Вместо да ѝ бъде потърсена отговорност за бездействието, довело до злоупотреби с европейски средства, прокурор Анита Джамалова е наградена, като е избрана за делегиран ервропрокурор, сигурно, за да прикрива схемите с източването на европейски средства на европейски ниво!

Мафията и Гешев знаят как да награждават слугите си и заслужилите!", пишат още от "БОЕЦ".

"БОЕЦ ще информираме Лаура Кьовеши за „професионалните заслуги” на одобрените кандидати и ще поискаме разяснение за критериите, по които се извършва избора на делегирани европейски прокурори. Както и ще представим нашата позиция в подкрепа на следовател Бойко Атанасов!

Не може европейската прокуратура да се превръща в пансион за послушковци и корумпета! Опитите на Гешев да пробута свои доверени хора отново няма да минат", категорични са от "БОЕЦ".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 E, как

    21 3 Отговор
    Иначе

    Коментиран от #24

  • 2 Хайде

    29 3 Отговор
    Да махнем КАСКЕТА ЗАВИНАГИ !!!
  • 3 NeXu s

    5 29 Отговор
    Тези са ми страшно противни. И щом са против Гешев, няма да се учудя ако са на червената хранилка на олигарсите.

    Коментиран от #9, #12, #18

  • 4 Гешев е позор

    29 3 Отговор
    Оставка, съд и присъди за лицата Бойко Борисов, Ахмед Доган , Делян Пеевски, Иван Гешев, Сотир Цацаров, Владо Горанов, Милен Велчев, Симеон Дянков, Искра Фидосова , Лили Павлова с мезонет в Люксембург. Това са само малка част ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ, които ОГРАБИХА милиарди от Европа и хазната. Досега България щеше да бъде Швейцария на Балканите , но това КРАДЛИВО ПЛЕМЕ няма наяждане

    Коментиран от #15

  • 5 Бибитко

    23 3 Отговор
    Съдии, прокурори, милиционерчето Гешев - всички те целуваха ръка на Кръстника от Банкя, който ги назначи на позиции, за които те нямат не само морални, но и професионални качества. Докато това блато не бъде разчистено корупцията в България ще продължи да процъфтява и мафиотите ще продължат да стоят над закона, като естествено си плащат на тези креатури, от които Темида би трябвало да се срамува!
  • 6 Гост

    15 3 Отговор
    Незабавен шут в г..а на гешо и всичките му роби, до един, от всс!
  • 7 Последния Софиянец

    12 2 Отговор
    Гешев е позор! Оставка, съд, затвор!
  • 8 ГОШО ТЪПОТО

    5 7 Отговор
    Пращаме Гошо тъпото за европрокурор......ще действа само с...юмруци
  • 9 мен

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "NeXu s":

    Приятелю олигарсите нямат цвят а имат пари...последните 12 години кой управляваше и пълнеше гушите на олигарсите...

    Коментиран от #10

  • 10 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    2 3 Отговор

    До коментар #9 от "мен":

    Пълнеха нашите чекмеджета
  • 11 Вече е

    5 2 Отговор
    ясно, че на Кьовеши не ѝ пука кого ще ѝ натресат. Дълбоко съм разочарован от нея.

    Коментиран от #16

  • 12 Гошето

    2 5 Отговор

    До коментар #3 от "NeXu s":

    е бивша близка дружка на вожда ти. Даже мисля, че това, което разиграва е цирк, за да скрие отношенията им. Няма да се учудя и за президент да се кандидатира.
  • 13 Браво на БОЕЦ

    7 4 Отговор
    Пждавайте на Кьовеши информация какви мaстии и праща гушев и тя ще ги гони. А на вас браво за енергията, ентусиазма и куража.
  • 14 АУУУУУ

    7 5 Отговор
    Страх тресе Боец и Гошо Тъпото да не вземат да го забравят..... Не се притеснявай Гоше .....депутат няма да станеш....нито пък някои се съобразява с твоите ГОЛЕМИ ДЕКЛАРАЦИИ .....беше и ще си останеш Фейсбук кречетало 😂😂😂😂😂😂
  • 15 Кико

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гешев е позор":

    Прав си братко.Какво бе това крадене от глутницата на Борисов, какво бе това чудо болка,тъга и безсилие за хорицатаНека Бог ГИ с..ди според делата им.Какво бе това българско търпение на народеца,който бял ден не видя.Обраха ни усмивките и мечтите!

    Коментиран от #17, #20

  • 16 ВЕРНО ЛИ

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "Вече е":

    ЕВРОПЕИСКИЯТ СЪЮЗ ИЗБРА КЬОВЕШИ А ТИ СУПЕРНЕИЗВЕСТНИЯТ БАЦИЛ СИ РАЗОЧАРОВАН И ИСКАШ ДА СПОДЕЛИШ АМИ ДОБРЕ
  • 17 ВЕРНО ЛИ

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "Кико":

    МИНАХА 6 МЕСЕЦА КОЙ КРАДЕ СЕГА БЕ ТИКВОЧ

    Коментиран от #19

  • 18 ЛОРД

    4 5 Отговор

    До коментар #3 от "NeXu s":

    ДЖОН КАКВИ СА ТИЯ БОЕЦ / БОКЛУЦИ СЪР/
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 до кико

    2 4 Отговор

    До коментар #15 от "Кико":

    най големото крадене стана от 1990-2010г и некои хора станаха милионери за една нощ.

    Коментиран от #22

  • 21 Ти да не си светил

    4 2 Отговор
    Пък от 2010 до преди 6 месеца кво е ? Май щавене на мигли и разкостване.Ти май си плачеш за хура ре к...гьоз
  • 22 МИЛИАРДИ

    4 2 Отговор

    До коментар #20 от "до кико":

    Само кредитите на тиквата са 20 милиарда опоскани, евросредствата никой не знае колко милиарда, 2 милиарда за електронно праивтелство на томислав дончев, постната пица открадна милиард и половина от пенсионния фонд, 4 милиарда за хартиени самолетчета, 3 милиард за руско-турски газопровод... на първо време за тези милиарди се сещам, но съм сигурен че има и още, а кражбите за милиони дори не ги засягаме.
  • 23 народ

    5 3 Отговор
    Приказките са добре,но само приказки не стигат!Доброволно шайката няма да изтърве кокала,явно трябва да им се избият зъбките,за да го пуснат!
  • 24 След

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "E, как":

    евала на Боец!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове