1 Ноември, 2021 18:32 14 508 93

Петър Бояджиев за ФАКТИ: Комунистическата Държавна сигурност произведе и Доган, и Пеевски, и Борисов

  • кирил петков-
  • продължаваме промяната-
  • агенти-
  • петър бояджиев

"Ако не е възможно от поне 6 000 000 българи да се намерят 240, които не са били агенти на репресивните комунистически служби, и то 32 години след 10 ноември, значи имаме огромен национален проблем", каза политическия емигрант

Петър Бояджиев за ФАКТИ: Комунистическата Държавна сигурност произведе и Доган, и Пеевски, и Борисов - 1
Петър Бояджиев

"Кирил Петков постави въпроса за почтените и немалко хора скочиха срещу това. Аз, напротив, приех това за нещо добро и в правилна посока. Днес обаче съм пред дилема. Информацията, че трима от техните кандидат-депутати са агенти на зловещите комунистически тайни служби ме сварва неподготвен и изненадан". Това заяви за ФАКТИ политическият емигрант Петър Бояджиев няколко часа след като бяха обявена агентите на комунистически тайни служби, които ще участват в изборната надпревара на българските парламентарни избори, които ще се проведат на 14-ти ноември заедно с президентските.

Изненадващо или не чак толкова, оказа се, че от новия политически субект "Продължаваме промяната" са допуснали като кандидати за народни представители трима души, които са служили в различни служби на мракобесния комунистически режим в България.

"Някой ще каже: "Е, трима, какво толкова"? Друг ще каже нещо друго, за да омаловажи проблемът. Аз ще запитам нещо просто. От над 6 000 000 български граждани, когато избираш 240 и не можеш да намериш 240, които не са били агенти комунистическите тайни служби, очевидно проблем. И проблемът е голям и морален, когато говориш за партия на почтените. Защото почтен не е политическо понятие, а морално. Ти вече си се обърнал към тази морална категория. Никой не те е принуждавал, ти сам си решил. Е, ако си решил, трябва да си последователен", категоричен бе Петър Бояджиев, който неведнъж е засвидетелствал подкрепата си към Кирил Петков и Асен Василев.

"Не клеймя тези трима агенти, попаднали в листите. Но знам, че станеш ли агент, започваш двойствен живот. Ставаш зависим от една малка тайна, за която говори Кирил във връзка с корупцията, казвайки, че няма голяма или малка корупция, а има само корупция. Тук е същото. Или имаш тази малка тайна, твоята тайна връзка с тайните служби, или я нямаш. Аз съм бил пред този тежък избор. Трябваше да избирам свободен човек привидно, но с онази малка тайна, която ме прави зависим от една тайна служба, а и репресивна отгоре на всичко, или влизам в затвора и приемам да се лиша временно от свободата си, но да не приема тази малка тайна, която ме прави зависим за цял живот. Да, зависим - ментално, духовно и всякак. А свободата какво е, ако не е свобода на духа?", поясни и запита той.

"Ние сме 32 години след 10 ноември. За да си бил агент преди тази дата се предполага, че си бил поне на 20-25 години. Сега си на 52-57 години и по-близо до пенсионна възраст, отколкото до новото поколение българи, от които очакваме промяната. Българското общество най-много пострада от мрежата на комунистическата Държавна сигурност, която произведе и Доган, и Пеевски, и Борисов, и много други. Тук става дума за позиция от историческа значимост. Не мога да приема, че да си бил агент на Държавна сигурност е съвместимо с почтеността с днешната дата. Съжалявам и очаквам, че Кирил ще преосмисли този проблем. Той не е по-малко важен от почтеността против корупцията. Ще завърша с това, че ако не е възможно от поне 6 000 000 българи да се намерят 240, които не са били агенти на репресивните комунистически служби, и то 32 години след 10 ноември, значи имаме огромен национален проблем", заяви още политическият емигрант, живеещи от години във Франция.

За щастие и в синхрон с времето на призива на Петър Бояджиев, агентите на зловещите комунистически служби, които "Продължаваме промяната" допусна в листите си, се оттеглиха.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 97 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    80 29 Отговор
    Вече не са в листите!
    Информацията ви е стара, оттеглиха се и тримата.

    Коментиран от #54, #65, #81, #89

  • 2 Ясно!

    50 48 Отговор
    И списвача и "демократа" от Франция какви ще ги дъвчат не си заслужава да се чете.

    Коментиран от #79

  • 3 Тя самата

    27 55 Отговор
    Тоа от грбаси ли се обажда
  • 4 киро

    44 94 Отговор
    Каква ДС след 32 години?!?

    Коментиран от #20, #67

  • 5 На кой

    39 73 Отговор
    му пука какво се случва в листите на този проект на мафията! Само на тези дето им е трудно мисленето и са клъвнали лъжите на гола кука!
  • 6 Уфффф...

    35 60 Отговор
    Аман от оживели скелети,като тоя....😯☹️😖😰🙄😔!
  • 7 Дъртият ⏺⏺⏺⏺⏺31⏺⏺⏺⏺⏺

    49 68 Отговор
    Дами и господа съотечественици! Аз , семейството ми , познати и приятели ще гласуваме с номер 31 за Мая и адвокат Хаджигенов! Единствено те в своята програма гарантират никаква коалиция с ГЕРБ и ДПС! Ще продължат ревизията до вкарването в затвора на Борисов и обкръжението му. Хаджигенов продължава и ревизията за полицейското насилие над протестиращи Български граждани! Така че дами и господа единствено и само номер 31

    Коментиран от #38, #87, #90

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Защо

    28 40 Отговор
    Тук никъде не пише, че Радефф е даден на прокурор....
  • 10 меги

    35 55 Отговор
    Този дядка,защо не си гледа живота във Франция ,а непрекъснато дрънка и съветва? Зловещи са такива индивиди,които сеят само омраза.
  • 11 Кирил Петков

    22 42 Отговор
    ПП и ДАЙ БЪЛГАРИЯ ще приемем Истанбулската конвенция и ще приемем еднополовият брак.Ще лобираме и да Канадският проект СЕТА.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ГЕРБ - Женоря

    24 14 Отговор
    Не е така, Бащицата е с дедо кулак !!!
  • 14 Майко мила

    43 43 Отговор
    Петре...Петре...Петре...
    Кирил Петков най-демонстративно си призна, че е човек на Румен Радев и го подкрепя като кандидат президент. А президенството на Румен Радев в момента е сборище на "бивши" ченгета и комунистическа номенклатура. И след като Петков е част от това сборище, тогава за какви трима ми говориш?
  • 15 Гай Турий

    41 40 Отговор
    Cилнитe фигури в ДC ca били гeнeрaли и пoлкoвници, нaчaлници нa упрaвлeния и oтдeли дo 1990 г. Днec тия вeчe ca измрeли! Някaкви cи лeйтeнaнти и кaпитaни oт тoгaвa ca били cъвceм oбикнoвeни и пoлeви cлужитeли, бeз рeaлнa влacт в зaдкулиcиeтo. Кaкви ДC ви ce въртят из глaвитe oщe бe, нeнoрмaлници??! Тeхнитe aгeнти кaтo Дoгaн и някoлкo други, нe ca oпрeдeлящи зa тaзи кoнcпирaция! Тe oтдaвнa ce oтхвърлил coвятa зaвиcимocт oт ДCи дeйcтвaт cилoвo дaжe cрeщу cпoмeнитe oт нeя!Прecтaнeтe вeчe дa бълвaтe глупocти. Цялaтa уйдурмa ce върти oт Кoзяк и тeхнитe нaчaлници жидовиaгeнти, тe ca дeйcтвaщи днec!

    Коментиран от #52, #71

  • 16 Соколе

    60 10 Отговор
    Всеки път когато се спомене ДС, трябва дебело да се подчертава, че това е българският клон на КГБ. Не за друго, ами името е подвеждащо и съдържа нотка патриотизъм, а служителите на ДС са подбирани преди всичко да са лоялни на СССР, като тази лоялност е гарантирана от ужасяващи компромати.
  • 17 projcho

    13 8 Отговор
    "...Публикувано във факти.бг: заяви още политическият емигрант, живеещи от години във Франция..."/// I NEUSPE6EN KANDIDAT NA bsp ZA PREZIDENT !.....KUTUK !!!...MERDE !!!
  • 18 Фен

    37 7 Отговор
    Комунизма ни беше опорочен а капитализма днес в пъти повече! Незабавна лустрация и удри по гумените картини , както в Гърция и други европейски държави.
  • 19 Дядо Петко

    30 22 Отговор
    На запада му е виновен Путин, а на България комунистите...............Петре, Петрееее, както казваше големият Джоко Росич- " Здрав, а болен, болен, откакто се е родил."
  • 20 Мутра на Гешев

    31 8 Отговор

    До коментар #4 от "киро":

    Сега е много по зле с тези СРС-ТА всички имат досиета с компромати в ДАНС, вие сте буквално роби бе хора!
  • 21 БМБ

    41 10 Отговор
    Прав е човека може да са умрели но това са техни наследници Бойко Борисов охрана на Тодор Живков ,Кирил Домусчиев е отговарял за кетеринга за 6 ти отдел УБО Васил Божков е отговарял за антиките във 6 ти. отдел.
  • 22 Оня с коня

    18 36 Отговор
    Прекрасна новина! Нашата охранителна фирма "Делта Гард" дава президента Румен Радев на главния прокурор Иван Гешев! За език на омразата и думите му "В България времето на дерибеите свърши" -
    DELTA GUARD Ltd.

    преди 2 часа

    Днес Делта Гард сезира прокуратурата за безпрецедентното изказване на Президента Румен Радев. Човекът, който би трябвало да е обединител на нацията, се оказа разпространител на езика на омразата.

    Коментиран от #26, #92

  • 23 А питам

    27 12 Отговор
    Чудно ми е, когато измрат всички бивши комунисти, с какво тогава ще се оправдават либерал демократите за своята брутална некадърност?

    Коментиран от #72, #73

  • 24 Я верно ли

    21 14 Отговор
    Значи викаш ГЕРБ са създали ДПС навремето?След това Борисов и Доган са се целували на площада така ли?ГЕРБ и ДПС са правили също и тройната коалиция.Мая Манолова никога не е предлагала Пеевски за шеф на ДАНС, а пък БСП и ДПС никога не са го избирали за шеф на ДАНС.
  • 25 Винаги изглежда като самоубийство

    12 4 Отговор
    Те (службите и престъпниците) вече убиват дистанционно по електронен път бе приятелю, за скаларни лъчи чувал ли си!? Не виждаш ли че всички са като попарени!
  • 26 Демек

    18 7 Отговор

    До коментар #22 от "Оня с коня":

    според теб, трябва да се обедини морал, с престъпност! До кога ще се излагате с подобни глупости!
  • 27 !!!

    22 7 Отговор
    Пеевски е продукт на НДСВ и БСП. Пеевски и Корнелия Нинова бяха зам. министри в правителството на тройната коалиция. В правителството на Орешарски Пеевски беше избран за шеф на ДАНС. Къде е тук Борисов?

    Коментиран от #74

  • 28 Русский

    18 20 Отговор
    В България от 89 г.няма комунизъм. 32 години! И всеки продължава да обвинява комунистите за всичко. Смях!

    Коментиран от #29, #31, #60

  • 29 хъ хъ хъ

    23 5 Отговор

    До коментар #28 от "Русский":

    Комунизма си отиде но комунистите останаха да ни радват и тъй се получава когато не търсиш сметка на на някого когато трябва.
  • 30 ЕВРО НЮЗ

    13 10 Отговор
    30 години КОЛОНИЗАТОРА ни претопля все тая манджа преди избори с комунисти и агенти... ВЪН АМЕРИКАНСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ ОТ БЪЛГАРИЯ
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Москва

    16 6 Отговор
    И всичките тези са шпиони на Кремъл.
  • 33 !!!?

    21 7 Отговор
    ДНЕС умряха 342 българи!
    От тях - 207 починаха от сърдечносъдови заболявания - ДНЕС!
    От тях - 50 човека от новообразувания - ДНЕС!
    От тях - 16 - от дихателни болести - ДНЕС!
    От тях - 11 - от болести на храносмилателната система - ДНЕС!
    От тях -. 46- ковид.

    Данните са от сайта на НСИ, при съпоставка на смъртните случаи за 2020 година и починалите от ковид днес. За останалите болести дори не се чува! Всеки ден умират по 207 души от инфаркти, инсулти и т.н. Паника няма обаче, нали, за това никой не дава пари, никой не иска затваряне и спокойствие!
  • 34 потребител

    18 12 Отговор
    Тази гнида Петър Бояджиев ако не е бил агент и доносник в онези времена 100% да се е срещнал още тогава със Св. Петър или с Рогатия.Изглежда досието му вече е изчезнало защото напоследък много се активизира!
  • 35 А бе като

    19 11 Отговор
    толкова ги разбираш тия работи,защо избяга от България а не остана да се бориш сДС.Ама то само да дрънкаш празни приказки е много по лесно
  • 36 Лустрация

    11 6 Отговор
    Ще видите. Ще направят лустрация след като последният милиционер от ДС пукне. Посмъртна лустрация.

    Коментиран от #46, #51

  • 37 Русский

    0 7 Отговор

    До коментар #31 от "Г-л Иван Колев":

    Е, аз просто обичам вашия форум да присъства.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 чанко

    19 8 Отговор
    Самият Бояджиев е агент на ДС,което някога беше официално оповестено

    Коментиран от #93

  • 40 Русский

    6 8 Отговор
    България = Амелия Камелия Галина Малина Емилия Луна Преслава Джена Азис Галин Валя Екстра Нина Цветелина.
  • 41 НЕЩО НЕ МИ СЕ ВРЪЗВА,....

    17 12 Отговор
    КАК , АДЖЕБА...12-те ДС-АГЕНТИ..ОТ ДУНДУРКОВ 1 и 2,..+ (38 ДС-АГЕНТИ И ЯВОЧНИЦИ) ОТ ИНИЦИАТИВНИЯТ КОМИТЕТ НА ФАТМАКА СА...." ПО-ПОЧТЕНИ " И РЕВЪТ ДЕНОНОЩНО СРЕЩУ...СВОИТЕ КОЛЕГИ ..АГЕНТ САВА И ПЕЕВСКИ!?!?
    И...ОЩЕ ПО-СТРАННО Е,ЧЕ...УЖ... СА.. "ЛОШИТЕ" НО,...НИТО ФАТМАКА, НИТО НЕГОВИТЕ ДС/БКП ..КОЛЕГИ ВЗЕМАТ КОНКРЕТНИ МЕРКИ, ВЪПРЕКИ,ЧЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е В РЪЦЕТЕ НА ... ФАТМАКА?!?!?
    ШО ТАКА,БРЕ.... МУНЧО?????✊😂🇸🇮🇻🇳
    А,...ДЕ.....
    ААААААХААААА
  • 42 633783932929

    7 7 Отговор
    Още един за преглед при психятър,болни хора,изпращяли !
  • 43 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 10 Отговор
    БОРИСОВ е мутра

    Коментиран от #44, #49

  • 44 Русский

    10 2 Отговор

    До коментар #43 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А Жоро Илиев??
  • 45 коли

    5 5 Отговор
    браво един 4овек с акъла бси
  • 46 633783932929

    4 9 Отговор

    До коментар #36 от "Лустрация":

    Още един за преглед при психятър,болни хора,изпращяли !
  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 3 Отговор
    дпсДОГАН са ТЕРОРИСТИ не забравяйте ГАРА БУНОВО

    Коментиран от #53, #68

  • 48 А костов, бойкикев

    11 4 Отговор
    Кой ги произведе или е тайна
  • 49 Иван

    12 2 Отговор

    До коментар #43 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Мутра , но и агeнт също на зловещата ДС с псевдоним БУДА
  • 50 Истината

    7 10 Отговор
    Чрез дс, кгб доган, отзад герб, посегнаха на децата ни. Най-милото и дпс ми реват на умряло, че били репресирани, налък си карадайъ, за да ти покажа и разкажа за репресиите на българи след 44та,след60те и тъй далше дпс. Многото пари, ако мислите, че ви правят щастливи. Сте заблудени. Щастие с пари не се купува дпс. Българите са най-репресирани от режима на др. Тодор Живков, доказателства, на един велик журналист и писател Георги Марков, убит на спирката в Линдон, с отровен чадър, 1978 година. Много са случаите и със скрипал и с царски офицери убити, само дпс трябва да слушаме, колко нили но си имате две бг ту, а българите нула държавици. Лъжа ли е все вие най зле, а всички се оказахте 32 многоимотни пивечето. Откъде ви са парите. Лесно е, днес, да се подигравате на българите, кои, вашите 3 етноса, нищо, че не учили, неграмотни, но утре може и в ареста да ни пратите, всичко е ваше, благодарение на бойко б.
  • 51 ГАВРЯТ СЕ

    8 6 Отговор

    До коментар #36 от "Лустрация":

    С НАРОДА СИ!
    Лустрация и Луна президент!
    Така ще им отмъстим!
  • 52 Чичо

    12 3 Отговор

    До коментар #15 от "Гай Турий":

    Кои са хората с парите в България и кои са хората във властта. За всеки от тях ще откриеш връзка я с ДС, я с БКП. Ако не си го видял и разбрал досега или си от другарите или си прекалено тъп, за да го забележи ш.
  • 53 А ЦЪРКВАТА "СВЕТА НЕДЕЛЯ"?

    10 5 Отговор

    До коментар #47 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ЛАГЕРИТЕ НА СМЪРТТА?
  • 54 Бонавентура

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    А ние Продължаваме промяната.
  • 55 А,бе ?! Буда,будител ли е ?!

    8 4 Отговор
    Просто питам !
  • 56 Docenta

    12 11 Отговор
    Този шпионин уж десидент,още през 1992г бе посочен от дс(БСП)за кандидат за министър председател.Може би за награда,че е служил вярно на Бкп уж като диседент.Киро измамника е проекция на същата тази държавна сигурност,заедно с галоша Радефф искат подмяна.Няма да им се получи измамата .
  • 57 ПП Предизборен щаб София

    8 7 Отговор
    Тримата, напуснаха ! Така, че сме единствените
    без агенти на Държавна сигурност в списъците!
    При другите е бъкано, особено в ГЕРБ, ДПС и БСП! Проверете и ще се уверите!
  • 58 3.14К

    6 8 Отговор
    Само психопатите още ги гонят.от "зловещия комунистически.режим". Преди изборите болните им мозъци не могат да предложат една съществена теза и започват да събарят паметници и да
    доставят газ от дебелите си задници, само да не е руски.
  • 59 неинформиран

    12 0 Отговор
    НА ИЗБИРАЕМИ МЕСТА В ЛИСТАТА НА ПАЗАРДЖИК СА ДЕЦАТА НА СТАРАТА НОМЕНКЛАТУРА! ТАКА Е НАВСЯКАДЕ!
  • 60 РеалНо

    14 6 Отговор

    До коментар #28 от "Русский":

    Ами, защото оставиха дълбоко повреден народ, бе чадо. Комунистичестите успяха да направят това, което османците за 500 години не успяха, а именно да унищожат вярата на българина и да прекъснат пъпната му връв със селото.
  • 61 Тома

    7 8 Отговор
    А боко тиквата продължава да се бори срещу комунистите че чак отслабна
  • 62 браво бе

    6 2 Отговор
    Петре ти откри най сетне топлата вода за нас простосмъртните тъпанари
  • 63 панагюрец

    11 2 Отговор
    Що е боклук е от бкп и дс.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 А защо

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    въобще са били допуснати там?
  • 66 Илиана

    6 5 Отговор
    Извинете, но не разбрах как е решил проблема си с ДС господин Бояджиев. Не се е озовал в затвор, а свободен във Франция, без малката изгаряща тайна. Да се чуди човек!!!
  • 67 Същата

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "киро":

    която не се е променила,а прекръстила в ДАНС.Или наследниците на агенти.Само Сталин еу считал,че децата не отговарят за делата на родителите си.Но щом искаме нов морал,то те точно затова отговарят.Носят моралното клеймо и отговорност.
  • 68 ДАНС

    7 4 Отговор

    До коментар #47 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Поинтересувай се.И тримата терористи от г.Буново са били свързани с ДС.Пожертвали са ги.
  • 69 ОСТАВКА ФАТМАК

    6 3 Отговор
    ФАТМАКЪТ "Н€" € ОТ ДЪРЖАВНА $ИГУРНО$Т(КД$),
    той € от БКП И нато!:))
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ke da

    11 4 Отговор

    До коментар #15 от "Гай Турий":

    Целата ти уйдорма се върти от липсата на лустрация 30 години и на СКРИТИТЕ РУСОФИЛИ/КОМУНИСТИ/ ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ НА НЕЩАСТНАТА ТЕРИТОРИЯ И НАСЕЛЕНИЕ! ТОЧНО ТЕ РАЗДАВАТ ПОРЦИЙТЕ И ПРАВЯТ СХЕМИТЕ - РУСОФИЛСКИТЕ ДС МУТРИ! А ТИ СИ ЕДИН ОТ ТЯХ - МАРШ В СИБИР - ТАМ ВИ Е МЯСТОТО!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ke da

    8 3 Отговор

    До коментар #23 от "А питам":

    Когато измрът богохулниците, пъкленото им дело ще се продължи от децата и възпитаниците им РУСОФИЛИ , но ще изкупуват греховете си вечно както пише в Библията! Както и ти техния защитник!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Нико

    8 0 Отговор
    Мафията управлява не само в Америка ,но и в целият свят ама хората не го знаят,. Цитат на Марио Пузо в романа "Кръсникът",.
  • 76 АБОРИГЕН

    8 4 Отговор
    ЗДРАВКОВ ОСТАВИ НАБОРА ДА СИ ПИЕ КАФЕТО И ДА ЗЯПА АЙФЕЛОВАТА КУЛА АКЪЛ ЩЕ ДАВА КАТО ПОЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ И СВЪРШИ ЗА 5 СТОТИНКИ РАБОТА А ОТ ПАРИЖ ДА ДАВА АЪЛ НА МАКРОН ТОЙ СИ ИМА ДОСТА ГРИЖИ АРЕ АМАН ОТ ЗАГРИЖЕНИ ЕМИГРАНТИ С МЕРАК ДИСТАНЦИОННО ДА РЪКОВОДЯТ АБОРИГЕНИТЕ
  • 77 gggw

    1 1 Отговор
    Луна 2
  • 78 Емилия

    6 4 Отговор
    Направо се убихте да вадите някакви измислени хора от нафталина. Българския народ може да е беден ,но не е прост! Поредните помиярски компромати, които сътворява крадеца и мафиот Бойко Борисов! Търпението на народа свърши! Въпросът е- защо крадците на едро Борисов и компания не са в затвора или на бесилото ???
  • 79 Каква държавна сигурност ?

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ясно!":

    Едни и същи глупости вече 32 години .
  • 80 Ген.Григор Шопов

    8 3 Отговор
    Махнаха 3та агенти, за които се разбра, но по дълбоко законспирите стоят. Водач на листата на ПП за Пазарджик е Ивайло Шотев, син на агента от ДС, Второ ГУ, Валентин Шотев и внук на директора на Пазарджишкия затвор, където са лежали Кошлуков, Доган к др.политически. В ИК на неговия ментор Радев има 27 агенти на ДС. И това е само повърхността! Така че какво са махнали? Зависимостите им седят!
  • 81 Другия

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    А кои ви прати в чужбина И си живеех те спокоино Които бяха Истинките « изменици на народа « не дочакаха 1989 год Все при нещастни случаи Праверете си името в ДС
  • 82 Ицо

    1 1 Отговор
    ОТ КАКТО МУТРИТЕ СА НА ВЛАСТ 30 ГОДИНИ НЯМА НИКАКВО ДС САМО СИ ПРАВИТЕ УСТАТА
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 вили

    2 2 Отговор
    ТИКВАТА ЗАЩО ПЛЮЕ КОМУНИСТИТЕ КАТО И ТОЙ Е БИЛ КОМУНИСТ И ПО НЕГО ЛИ СИ ПЛЮВА
  • 85 Стар пън

    2 0 Отговор
    Като си глупак е до гроб!... Няма какво да се коментира...
  • 86 77 години Комунизъм

    1 0 Отговор
    Това е истината за съжаляние!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Яко ще стриже овцете

    1 0 Отговор
    А, сега произвежда нов продукт Канадеца, още повече ще стрижи овцете.
  • 89 Имам въпрос за ДС

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Путев и Радев кой ги създаде? Или оня горе?
  • 90 Твоите мутри и отровно трио са добре

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Дъртият ⏺⏺⏺⏺⏺31⏺⏺⏺⏺⏺":

    Ако стане ПОТОП имат Ноев ковчег! А, ти?
  • 91 АнатемаНаАлФашагата

    2 0 Отговор
    Пропусна и СДС-Шайката,която изкорми подредената ни държавица, окраде народа и прокуди децата ни .
    От 30 място в света към 1989г.по икономически показатели:наука,технологии,здравеопазване,селскостопанство и пр. , според статистиката на ООН,сега сме козлета и сметището на Европа и на 120 място ,дори след някои африкански държави .
  • 92 Silance

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Оня с коня":

    Присмял се хърбел на щърбел, особено пък теА отявлени мутри.
  • 93 Silence

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "чанко":

    Това си е чист фейк, защото в закона пише, че действащите агенти е забранено да се оповестяват публично. Така ще си направиш сметката колко дупетати имаме, които да не са агенти. Точно николко ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове