Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 12:56 4 970 111

Рашков: Турция се меси в изборите в България

  • бойко рашков-
  • турция-
  • българия-
  • избори

„Някой иска да отстрани МВР от битката срещу престъпността“, каза вътрешният министър

Рашков: Турция се меси в изборите в България - 1
Снимка: bTV

„Поведението на Турция по време на изборите в България може да се тълкува като намеса във вътрешните ни работи“, заяви вътрешният министър Бойко Рашков на брифинг за работата на МВР в противодействието на изборни престъпления.

По думите му в турските медии е имало масирана кампания в полза на кандидата за президент на ДПС Мустафа Карадайъ. За пример беше даден рекламен клип на турската телевизия ТРТ, в който се казва, че „Желаят турчин да е президент на България“. Разпространявани са слухове в Кърджалийско, че се готви нов Възродителен процес и ако местните турци, не гласуват за ДПС, имената им ще бъдат сменени, каза Рашков, цитиран от bTV.
"Знакът на равенство между битката с престъпността и репресията, както правят някои политически партии, означава, че някой желае да отстрани МВР от разследването на престъпленията у нас. Би ли могъл някой политик да се изправи и да каже какво точно искат от МВР - да разследва ли престъпленията включително против политическите права на гражданите или да пасува както някои министри в предишните кабинети, когато делата за престъпления против изборните права на гражданите се брояха на пръстите на двете ръце, да угаждат на една или друга партия, включително да угаждат на партии, които си партнират под повърхността", каза вътрешният министър.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 83 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    143 3 Отговор
    Изводи от изборите:
    1. Спешно да се реши ПРОБЛЕМА С ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО!
    2. В България да гласуват само тези с регистрация по настоящ адрес в страната!
    3. В чужбина да се гласува само в официалните български представителства и то само гласоподаватели с настоящ адрес в България, но по някаква причина намиращи се временно извън нея!
  • 2 Българин

    122 7 Отговор
    ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА В НЕДЕЛЯ.ВСЕКИ ИДИН ОТ НАС ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ГЛАСУВА.

    Коментиран от #22, #32, #35, #74, #107

  • 3 Полковник Хънъм и Герджан чорбаджи

    82 15 Отговор
    Са кандидатите на ГЕРБ.
  • 4 Бамбука

    132 32 Отговор
    Поздравления за министър Рашков и пожелания да остане на този си пост.

    Коментиран от #108

  • 5 питам

    146 22 Отговор
    Май Рашков е единствения министър от 30 години на сам, който ИМА ТОПКИ ДА КАЖЕ ОЧЕВАДНАТА ИСТИНА ПУБЛИЧНО!

    Коментиран от #11, #105

  • 6 Бг Турчин

    118 17 Отговор
    За съжаление Рашков е прав но голяма вина за това носят ДПС и Борисов.
  • 7 Опаааа

    18 78 Отговор
    Рачков,леко с турците,че те от майтап не разбират!

    Коментиран от #72

  • 8 user

    24 115 Отговор
    Този психопат, за да не загуби Радев избори ще ни докара някой етнически конфликт. По-бързо да минават тези избори, Радев да печели и да се кротнат. Скоро хората с камъни ще ги гонят така или иначе. Ненорамалници!

    Коментиран от #20, #45, #65

  • 9 7979

    46 12 Отговор
    Каква престъпност се разследва? Няма нито 1 повдигнато обвинение на висш политик или бивш управляващ, а в същото време се вкарват в затвора хора за нарушаване на карантина и не защото бил болен, а защото влязъл от чужбина. Примката се затяга около врата на простосмъртните, в прованса структурите стават все по агресивни и безгранично жестоки. За дребни неща на гражданите се издават ефективни присъди, а велможите с милиарди и милиони "усвоени" само ги дъвчете. Към Азия ли сте тръгнали, или към Европа?
  • 10 гербаджия

    52 10 Отговор
    Рашков да пита ИТН, ДБ и ИБГИ защо така. Махнаха ограниченията, сега плачете. ГЕРБ се въздържа.
  • 11 Да ти отговоря

    37 40 Отговор

    До коментар #5 от "питам":

    като питаш. Преди 5 години турците избраха този президент. Тогава намесиха ли се във вътрешните работи на държавата или не?Отговори ако можеш.
  • 12 7979

    42 16 Отговор
    Ердоган не ви е виновен. Кой ходи в Турция многократно? Къде бяха службите? БОЕЦ подаде мотивиран сигнал с много точна квалификация, но го подминахте. Рашков си затваря очите пред деянията на ББ.
    Рашков май ще тръгне да лови само казанджии и кокошкари, както Гешев.
  • 13 Гешев

    21 21 Отговор
    То у нас всеки се меси - Канада,САЩ,Русия но Турция ни е любимка с която да си измием ръцете
  • 14 Решението

    45 6 Отговор
    Прати 200 полицая на КПП-тата с турция, и да събличат всеки ТИР който минава! Направи им опашка 70 км и му кажи че е заради мигрантите! Хем си чист, хем ще му гние зарзавата!

    Коментиран от #44

  • 15 зъл пес

    18 51 Отговор
    Дамаджане,ти си престъпникът,ти опорочи и манипулира изборите.Теб трябва да те видим зад решетките.Наглец/

    Коментиран от #21, #39

  • 16 Херо Мустафа

    15 37 Отговор
    Голям куражлия е тоя Рашков!:) Много ми е интересно , ако госпожата с турско име, която е посланничка на САЩ в България му даде зелена светлина, той какво ще направи?! Да не стане като в Кипър?!

    Коментиран от #53

  • 17 отегчен

    22 37 Отговор
    Рашков, как беше лова с Фуат Гювен? Рашков е брилянтен комик, но трябва да си поне малко политически запознат, за до оцениш хумора му. Инече средностатистическия неважа ще го вземе на сериозно.
  • 18 От 1990г. опорка номер едно на ДПС,то

    32 5 Отговор
    "Разпространявани са слухове в Кърджалийско, че се готви нов Възродителен процес и ако местните турци, не гласуват за ДПС, имената им ще бъдат сменени"

    Коментиран от #61

  • 19 Хахаха

    23 19 Отговор
    Ми арестувай Радев, Слави, Маяма, Бойкикиев ...
    Те премахнаха ограничението за изборни секции в страни извън ЕС...
    Предатели
  • 20 миризлив пръч

    9 23 Отговор

    До коментар #8 от "user":

    И веднага след изборите импиичмънт за кауна,ако спечели той.Надявам се че не,ама като гледам как влюбеното стадо гласува,няма да се учудя на резултата.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Съгласен съм с предложението, но

    24 35 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    стига глупости вече. Престанете да внушавате, че който гласува за Радев е патриот, а който гласува за Герджиков защитава турски интереси. Това е абсолютно невярно и нелепо. Много се съмнявам, че за да гласуват за българин ще се вдигнат да гласуват масово в Турция. Още повече за ново лице като Герджиков. Те каквото трябваше да докажат от ДПС го направиха вече. На предните президентски избори подкрепиха Радев, а сега му показаха, че могат да играят и срещу него. Но това няма нищо общо с балотажа в неделя. Абсолютна наглост е от страна на Рашков да продължава с тези внушения. Отвратителна е предизборната кампания на Радев за балотажа. Радев употребява всички, за да постига целите си, а основната е президентска република, а това е последното, от което България има нужда. И колкото повече хора го проумеят това до неделя, толкова по-добре. Ако трябваше да се избира между Карадайъ и Радев е едно, но между Герджиков и Радев е съвсем различно. А Бойко Рашков се опитва нагло и безцеремонно да внушава, че няма разлика. Това е меко казано отвратително.

    Коментиран от #31, #60

  • 23 Перо

    33 2 Отговор
    На основание фактите, Рашков да даде предложение за промяна в изборния кодекс! Не може Карадаиъ,чиято историческа родина е Турция,както каза на Ердоган, да влияе на изборите в БГ! Да си гледа меджлиса!
  • 24 Смях в залата

    14 23 Отговор
    А бе Дамаджана,на колко ракии си или ползваш наркотици?!
    На лъжите ти дори децата не ти вярват!

    Коментиран от #29, #48

  • 25 Локо Сф1956

    37 7 Отговор
    В Турция имаше плакат на турски "Желаем турчин за президент на България" и отдолу образа на Карадайъ. В момента плакат с двойката професор Герджиков-Митева е разлепен в Турция. След като голяма част от гласувалите турци не знаят български и определени лица им посочват бутоните на машинното гласуване, а други им пишат декларациите и им казват за кого да гласуват- какво е това. Питам ЦИК. Трябва анулиране на протоколите дошли от Турция и нота до Турция за намеса във вътрешните работи на България.

    Коментиран от #36

  • 26 Ами арестува ги бе!

    14 1 Отговор
    Има данни, влизай по села и паланки и към съда!
  • 27 БАЙ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

    28 11 Отговор
    Г-Н РАШКОВ , 98000ДУШИ ОТ ТУРЦИЯ Е ОРГАНИЗИРАЛ ЕРДОГАН ЗА ИЗБОРИТЕ В ПОЛЗА НА ГЕРБЖИПКОВ , ПОД ДИКТОВКАТА НА ДПС И ГЕРПДЖИПКОВ ОТ БАНКЯ Г-Н ТОЛУПОВ ОТ ЗАЙЧАРНИКА , ТОВА Е МУШЕНИЧЕСТВО И ПРЕДАТЕЛСТВО И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКА , АКО ТРЯБВА ВИКНЕТЕ ПУТИН И Г-ЖА ХЕРО МУСТАФА , ДА ВИДЯТ КАКВО СЕ ВЪРШИ В ДЪРЖАВАТА , ТОВА МИ МИРИШЕ НА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ ОТ СТРАНА НА ГЕРБ-ДПС-СДС !!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇧🇬🇦🇴🇱🇷🇪🇺🇧🇬🇦🇴🇱🇷🇪🇺🇧🇬🇦🇴🇱🇷🇪🇺🇧🇬🇦🇴🇱🇷🇪🇺🇧🇬❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️❤️❤️❤️!!!!!!!!!!.
  • 28 Браво, Рашков!

    31 15 Отговор
    Браво, Рашков! Дано останеш министър и си довършиш започнатото! Успех на Радев, бореца с мафията!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 До кога ще

    15 21 Отговор
    го търпим?!Дамаджаната под негово ръководство са направени над 4 000 специални операции за купуване на гласове!По негови думи има 122 досъдебни производства.

    Под ръководството на този безумен човек са разбити 4 000 домове и къщи,малтретирани са 4 000 семейства,разплакани са стотици деца и представете си без основание!

    Този човек е за затвора и трябва по-скоро да бъде даден на съд от прокуратурата!

    Коментиран от #33, #94

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Пешо

    13 5 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Рашков да пита ИТН, ДБ и ИБГИ защо така. Махнаха ограниченията, сега плачете. ГЕРБ се въздържа.
  • 33 КИРИЛ ПЕТКОВ

    13 10 Отговор

    До коментар #30 от "До кога ще":

    ЩЕ ВИ СЕ НАЛАГА ДА ГО ТЪРПИТЕ ДОСТА ГОДИНИ , ЗАЩОТО СЪМ ГО ИЗБРАЛ ЗА МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ В МОЯ НОВ КАБИНЕТ !!!🇧🇬🇱🇷🇪🇺🇧🇬🇱🇷🇪🇺🇧🇬🇱🇷🇪🇺🇧🇬❤️❤️❤️❤️❤️🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️!!!.
  • 34 Пешо

    13 7 Отговор

    До коментар #31 от "РАШКО БОЙКОВ":

    Само дето на предишните избори ДПС беше зад РАДЕВ, затова спечели изборите спрещу "майката на нацията". Така, че ....
    А доколкото за секциите --- ИТН, ДБ и БГНИ гласуваха за неограничен брой секции в страните извън ЕС!!!
  • 35 избирател

    13 17 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Няма да гласувам за предателския фатмак!
  • 36 Иван

    11 12 Отговор

    До коментар #25 от "Локо Сф1956":

    Баце, а що не искаше преди 5 години касиране на вота, когато 80% от гласовете в Турция бяха за Радев, след като от ДПС призоваха да се гласува за него?!?
  • 37 Глупости

    15 18 Отговор
    Лицемери!Когато 2016 г.българските турци са гласували за Радев, не е било намеса,а сега когато се колебаят,не е сигурно ,а Фигуранта напира всячески 10 г. да го търпим в комбина с психорашков имотния крал милиционер ,спецовци ,сега пък се месели.Че кой е подписал указа за изменението в Изборния кодекс?

    Коментиран от #41

  • 38 Пинк флойд

    15 4 Отговор
    Дори гласуват по два пъти. Сутрин в Турция и следобед в България.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Бай Коко

    10 6 Отговор
    Може сега да са харесали повече Герджиковото бяло дупе.

    Коментиран от #42

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Рашков,

    10 8 Отговор
    ти понесе всичко на гърба си.Искаме и занапред да си шеф на МВР.Поклон,не се огъна.Видяхме,че ти беше много трудно,но си МЪЖ с големи то-ки.Здраве и успех
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Генчо

    13 1 Отговор
    турция не се меси а е замесена в българската политика чрез дпс
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Да се преброим

    15 2 Отговор
    В Турция на една машина са гласували толкова народ че като се сметне работата на машината и народа който е минал излиза че са гласували през 25 секунди.
  • 50 БСП за България и Радев

    11 8 Отговор
    Давай Рашков, мачкай!!! Дай всичко от себе си да защитиш генерал Румен Радев от турците. Искам спец частите навсякъде където има турци и патладжани
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Българка

    9 5 Отговор
    Рашко, само Турция ли? А САЩ, а Германия, Англия и Испания? А,а???
  • 53 Филип Ейджи

    2 2 Отговор

    До коментар #16 от "Херо Мустафа":

    България все пак е ядрена държава, не е Кипър!
  • 54 Да се

    11 1 Отговор
    ...въведе моментално правилото за уседналост и ценз на следващите избори. Да се промени Конституцията и в БГ да гласуват само хора, които не са напускали в последните 10 години външните граници на ЕС! Тези в Англия, САЩ и Турция най-вече не са в ЕС. Да се въведе ценз за данъци и който няма изряно платени данъци до стотинка през последните 10 години също да загуби правото да гласува за каквото и да е в БГ.
  • 55 Абре ей

    11 0 Отговор

    До коментар #45 от "СЕРИОЗНО ЛИ":

    Те европейските медии писаха и, че Херито Мустафата ни назначава правителства и президенти ама....
  • 56 Вътрешни войски 1985

    8 1 Отговор
    И турската телевизия БНТ с новините на турски и кореспондентката Айше!
  • 57 Ювиги Хана

    13 7 Отговор
    ГЕРБ Е ТУРСКА ПАРТИЯ СЕГА ЛИ ГО РАЗБРАХТЕ!!!
  • 58 Отровното трио

    3 10 Отговор
    Генерал Румен Радев да обяви война на Турция, ако тия неблагодарни турчоля гласуват за меката китка Герджиков

    Коментиран от #62

  • 59 Ventura

    16 2 Отговор
    Ама Вие сега ли го разбрахте бе гамени!
    Защо не променихте изборния закон, така, че всеки с двойно гражданство, който не е живял последните пет години в България, да няма право на глас! Или и Вие се осланяте, някой от вън да гласува за Вас.! Ето за това не ходиме на избори.
    Анадън му!

    Коментиран от #84

  • 60 Скакауец

    8 5 Отговор

    До коментар #22 от "Съгласен съм с предложението, но":

    Грешиш, драги! И недей се опитвай да ни баламосваш, че турските гласоподаватели не са манипулирани от ДПС и дори от турската администрация! На предните президентски избори гласоподавателите в Турция на първия тур гласуваха за Орешарски (подкрепен от ДПС) - над 11 хиляди гласа, срещу 240 (!) за Радев! На балотажа съответно над 24 хиляди за "мамата на нацията" и малко над 14 хиляди за Радев...Радев побеждава във всички изборни секции в България и губи само в секциите в Турция...Толкова за изборите в Турция и фалшивото твърдение, че Радев е президент с гласовете на ДПС...

    Коментиран от #82

  • 61 Ахмед Доган

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "От 1990г. опорка номер едно на ДПС,то":

    Така ги плаши. Ако го нямал щели да станат Иван.
  • 62 Даааааа

    4 10 Отговор

    До коментар #58 от "Отровното трио":

    И да прати генерал Деса на фронта, щото генерал Радев не става за тая работа. Той за нищо не става.
  • 63 ДЖОТО

    8 3 Отговор
    ТОВА ТРЯБВА ДА Е ПЪРВАТА ЗАДАЧА НА 47-Н.С.!НЕ МОЖЕ ЕДНА СТРАНА,КОЯТО НЕ Е ЧЛЕН НА Е.С. И НЕЙНИТЕ ХОРА,НЕ ЗНАЯТ ДА ЧЕТАТ И ПИШАТ НА БЪЛГАРСКИ,ДА МИ ОПРЕДЕЛЯТ ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ И ПАРТИЯТА ИМ ДА БЪДЕ ЗАКРИТА!!!В ТУРЦИЯ ИМАЛИ БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ???
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ПУТИН

    13 7 Отговор
    ПРАВ Е РАШКОВ - ТУРЦИТЕ ИЗБРАХА РАДЕВ ПРЕДИ 5 ГОДИНИ.

    Коментиран от #68

  • 67 Gost 2

    5 7 Отговор
    За Всичко все Турция виновна или ДПС. А никой от никоя друга политическа партия не си прави труда да отиде да Види тези граждани, да ги попита от какво имат нужда или какви са им проблемите. И след като не получат гласове - най-лесното е да се назначат СЛУЖЕБНО така да ги кажем виновните. Жалко. Както Винаги. Ще спрете ли гласуването на живеещите в Америка или постоянен адрес в Германия. Нима и тези хора не искат България да се оправи или се върнат. Ама както казах - за всичкия хал на България най-лесно е да има служебен виновен.
  • 68 ПУТИН

    6 4 Отговор

    До коментар #66 от "ПУТИН":

    АМА НЕ РАЗБИРАМ, ЗАЩО ТОГАВА МОЖЕШЕ А СЕГА НЕ?

    Коментиран от #76

  • 69 ПЕТКО РОДОПСКИ

    9 6 Отговор
    ДА ИЗЛЕЗЕМ В НЕДЕЛЯ И ДА ИЗЧЕЛАСТРИМ МАФИЯТА ОГРАБИЛА БЪЛГАРИЯ ГЕРБ-ДПС
  • 70 Gazoo

    10 6 Отговор
    Браво! Това е достоен българин, отстояващ правовия ред. За разлика от лицемера Бoрисов, който имаше България за източник на облаги само за частния му интерес.
  • 71 фео

    9 1 Отговор
    Президентът трябва да отправи силно послание към избирателите в съседната държава, да не се страхуват от феодална Турция и да не се повлияват от натиска на феодалното ердоганско управление основано на репресии и заплахи.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ЧАПАЕВ

    5 5 Отговор
    ХЕРО МОЖЕ ДА СЕ МЕСИ СЕГА КОЛКОТО СИ ИСКА! НА РЕШЕТНИКОВ МИНА РЕДА! ИМА СИ РЕД. ЕРДОГАН Е С ПРЕДИМСТВО - ИМА СИ ДПС.

    Коментиран от #81

  • 74 ЕДна

    5 6 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Точно това се цели с тази изкуствено създадена истерия. Да гласуваме, и то за "правилния". И двамата са един дол дренки.
  • 75 Внимавайте

    9 5 Отговор
    протестиращите днес пред Турското посолство.ГЕРБ изпраща биячи да се влеят в протеста.Г-н Рашков,не допускайте да се окървави протеста

    Коментиран от #79

  • 76 РАШКО БОЙКОВ

    7 3 Отговор

    До коментар #68 от "ПУТИН":

    ЗАЩОТО СЕГА Е ДРУГО ВРЕМЕ , И ПРЕДИ 5 ГОДИНИ ГЕРБ НЕ КРАДЯХА ТОЛКО КАКТО СЕГА , ЗА ТОВА ИМ СЕ УБЛАЖИХА МИЛЯРДИТЕ , ЗА ТОВА СЕГА ПИСКАТ КАТО ПРАСЕ ЗАКЛАНО ПО КОЛЕДА , НО И ТОГАВА МОЖЕ ДА СТАНАТ ЧУДЕСА , САМО ОЧАКВАМ КАКЪВ ЩЕ Е ВОТА В НЕДЕЛЯ , И ПОСЛЕ ЖАЛНА ИМ МАЙКА ТОГАВА НА КОЛЕДНИТЕ ПРАСЕТА ОТ ГЕРБ-ДПС-СДС !!!🇧🇬❤️🇧🇬!!!.
  • 77 ЧОЧО

    6 8 Отговор
    Докато има народ който иска дърти комуняги да са му министри,знаете ли кога ще се оправим- на 30февруари.
  • 78 Закривай

    6 1 Отговор
    Ами закрийте я тази противоконституционна кочина де.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 СЕВЕРОЗАПАДА

    6 8 Отговор
    Рашков, щом Турция се меси в нашите избори, то обявете война на Турция. Имаме авиатор, имама пияница МВР шеф и други подобни олигофрени. С лозунга "Наташа победа наша" победата безпрекословно ще бъде за ВАС!
  • 81 ПЕТКА

    4 2 Отговор

    До коментар #73 от "ЧАПАЕВ":

    БРАТЛЕ НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ , БЪЛГАРИТЕ СА НАШИ БРАТЯ , ТИ КЪМ АНАДОЛА ЛИ МИНА , ДА НЕ СЪТЕ ФЕСОВЕТЕ ВЪРГАЛЯЛИ ТА ОБЪРНА РЕЗБАТА РЕЗКО , ? !!!🇦🇴🇧🇬🇦🇴🇧🇬🇦🇴🇧🇬🇦🇴🇧🇬🇦🇴🇧🇬🇦🇴🇧🇬🇦🇴🇧🇬🇦🇴🇧🇬🇦🇴🇧🇬❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  • 82 Българка

    4 4 Отговор

    До коментар #60 от "Скакауец":

    Четеш някакви други числа. Истината е друга в кърджалииските села и Делиормана печели фатмака с мнозинство от 2/3. Айде са не си измисляш.
  • 83 Нетърпимо

    10 1 Отговор
    Турция не е спирала да се меси в политиката на бедна и изтормозена България! Те турците си точат кръвожадните зъби за оке български земи чрез пропаганди и реални действия,които изпълняват вече 30 години! Време е да се вземат адекватни мерки срещу тази огромна заплаха за България! Бог да ни е на помощ!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ГОСТ

    7 2 Отговор
    А АМЕРИКА?! МЕСИ ЛИ СЕ?!

    Коментиран от #110

  • 86 big

    9 0 Отговор
    Да, Турция мобилизира всички турци с българско гражданство, но реално, ние сами си предадохме държавата! 1. издавахме паспорти на хора, които нямат нищо общо с България: неродени тук и незнаещи български език! 2. самите ние, за разлика от тях, не ходим да гласуваме! С нашето не гласуване, при разпределение на гласовете до 100%, значителна част от българите де факто гласуват за ДПС! Прости граждани, прости политици, калпава държава!
  • 87 Алфа Вълкът

    6 0 Отговор
    ВИЕ ГО НАПРАВИХТЕ ТОВА АХМАК, КАТО МАХНАХТЕ ОГРАНИЧЕНИЯТА НА СЕКЦИИТЕ В ЧУЖБИНА!
  • 88 Рашков

    4 4 Отговор
    ПРИВИКАЙТЕ РОДОТСТЪПНИКА И МАФИОТ, ДРУГАРЯ ЧЛЕН НА БКП, СИК и ДС БОРИСОВ... КОЙТО ИСКА ПОТУРЧВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ЗАПАЗИ ОТКРАДНАТОТО ЗА 12 ГОДИНИ
  • 89 Минувач

    2 0 Отговор
    Бе ясно като "бял ден" че Турция в лицето на ДПС се намеси и то за пореден път в изборите в България! Големия въпрос е - До кога ще се търпи тази "5-а колона на Турция" в България!? Като за начало и задължително изборните секции в тази държава трябва да се редуцират c промяна на Изборния закон по въпроса за двойното гражданство, най-вече за страни граничещи с България !
  • 90 кочо

    3 0 Отговор
    КОНСТИТУЦИОНИЯТ СЪД ДА ПОСТАНОВИ ЧЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ДА ГЛАСУВАТ ИМАТ ПРАВО САМО БЪЛГАРИ.ВСИЧКИ КОЙТО НЕ СА БЪЛГАРИ ИМАТ САМО ИКОНОМИЧЕСКИ ПРАВА.ТРЯБВА И НОВ ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВАТА И БЪЛГАРИТЕ.
  • 91 Ssss

    3 2 Отговор
    В ГЕРМАНИЯ АМЕРИКА АНГЛИЯ може в Турция не може и защо????Нещо все ви е криво а когато гласуваха за Радев на предните избори ви беше Ок нали хем ви сърби хем ви боли.

    Коментиран от #93

  • 92 Ssss

    2 2 Отговор
    Със какво Радев е по добър от предните президентски избори избори?Но власта е сладка взе парламента и сега и президентството и ЧЕСТИТА ДИКТАТУРА.
  • 93 Обяснявам

    3 1 Отговор

    До коментар #91 от "Ssss":

    Ами защото без преводач не можете да се оправите с бланки и машини!
  • 94 Докато

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "До кога ще":

    Ви изчисти!
  • 95 7789

    2 2 Отговор
    Г-н Рашков е изкючително прав! Турция ни.смята за вилает,а те.за отделна държава,суверена.Точат си зъбите за.нашата земя,малко са им стотиците хиляди заграбени български земи...дано един ден да има справедливост и да се пазпадне таа измислена турция,заграбила от кой ли не земи и най- вече от България...
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 681

    1 3 Отговор
    тоя не го ли събори ракията?
  • 98 В.В.П.

    2 0 Отговор
    Ей ,Рашков обявавай ДПС ,за незаконна фракция..И всички турски търлъци ,в пандиза...Така се прави държава..По Реджеп,гледай.!!.10000 в затвора.!!.Само чакат удобния момент ,и ще заграбят Кърджали, Свиленград,Малко Търново ,Елхово.Звездец.А,там беше преди 33 г ,,, Триъгълник на смъртта,,Елхово Грудово Звездец ...Ей тъй се гради държава!!..
  • 99 В.В.П.

    2 0 Отговор
    Тошо ,е истински патриот ,,Даде шанс и избор на турците,,Да си изберат родината!!!.Това е ,безпрецедентен жест ,на демокрация!!....
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Пиян

    0 3 Отговор
    Тиси мой колега
  • 102 Осман

    1 5 Отговор
    Рашков ти си националист пиян алкохолик
    Ти знаешли ако така продължавате какво ще постигнете.Етническа вояна в България и после знаете какво ще стане нали.Мерете си приказките тъпонарчо.
  • 103 Ние

    2 1 Отговор
    Браво на Рашков! Смел човек! Адмирации за него!
  • 104 Ние

    3 1 Отговор
    Браво на Рашков! Смел човек! Адмирации за него!
  • 105 Даже и той не я казва, а

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "питам":

    Тя е, че ДПС е етническа партия, което е забранено от конституцията!!! Трябва да спре да съществува въобще!
  • 106 2679

    0 0 Отговор
    Идиотите трябва да бъдат държани ДАЛЕЧ от властта!
  • 107 Българка

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Преди като печелише герб всички негласували били против герб А сега всички не гласували трябвада са против радев и пп Но се мълчи
  • 108 Мастика

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бамбука":

    Къде рашков има списък за купуване на гласове повече от 10-15 души има повдигнати обвинения / не внесени в прокоратурата / 122 дела Е тези 1500-2000човека ли ще обърнат вота пълна глупост Спомени от комунизма/ защото това не е ставало и през фашизма Надминахме мадуро и лукашенко
  • 109 petar svilenov

    1 0 Отговор
    Слугите им тук се надпреварват,КОЙ по-напред да се надупи,да го забележат.
  • 110 Политико

    1 0 Отговор

    До коментар #85 от "ГОСТ":

    УСА НЕ се меси, те директно назначават българското правителство и президент. На тях България не им трябва, трябва им територията за затягане на обръча срещу СССР, наричан сега РФ.
  • 111 факт

    1 0 Отговор
    не е само дпс и турците и вмро са същите регистрират по 150,200 северомакедонци на гола поляна в селата около сандански и благоевград и после ги пускат да гласуват за който им кажат
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол