Last news in Fakti

14 Януари, 2022 20:08 2 341 37

Кирил Петков подкрепи отнетия достъп до класифицирана информация на Сотир Цацаров

  • кирил петков-
  • сотир цацаров-
  • кпконпи

Няма да има нито един човек над закона

Кирил Петков подкрепи отнетия достъп до класифицирана информация на Сотир Цацаров - 1
Снимка: БГНЕС

Министър-председателят Кирил Петков е уведомен днес от Държавната агенция „Национална сигурност“ относно отнетото разрешение за достъп до класифицирана информация на председателя на КПКОНПИ Сотир Цацаров.

Това съобщиха от правителствената пресслужба

Министър-председателят Петков приветства българските служби за сигурност за действията им в интерес на спазването на законите. Няма да има нито един човек над закона, категоричен е премиерът Кирил Петков


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Про3д

    41 17 Отговор
    Цените в космоса, заплатите и пенсиите мизерни, за вас оядените най-големия дерт е достъпа до класифиципана информация....

    Коментиран от #8, #32

  • 2 Последния Софиянец

    7 22 Отговор
    Кирчо се срещна с Мангъров.Ще направим работна група за премахване на мерките.

    Коментиран от #20, #27

  • 3 Сивата чапла

    24 7 Отговор
    Уикипедия:
    "Развива проекти в областта на иновациите с висока добавена стойност. Неговата фирма „Провиотик“ притежава няколко патента по биотехнологии в САЩ.1"

    Могат ли да се видят тези патенти и дали те не съвпадат с разработки на БАН?

    Коментиран от #11

  • 4 КРА

    33 12 Отговор
    Както се вижда от бездействието му Кирил "Лъжеца" Петков подкрепя и галопиращата инфлация. Пълен смешник.
  • 5 Сатана

    30 10 Отговор
    Кики е кукла на конци,ще подкрепи всичко стига да е угодно на Козяк.
  • 6 ЛЕОН

    9 28 Отговор
    То затова Костадинов гербераста оня ден искаше оставката на правителствотото Петков за да предпази спонсора си Борисов!

    Коментиран от #9

  • 7 Сивата чапла

    29 12 Отговор
    Какъв българин е тоя, излязъл на 14 години от България?
  • 8 Чапаев

    20 24 Отговор

    До коментар #1 от "Про3д":

    Що бе правителство на Кирил Петков ли ти вдигна цените? Я малко телевизия и радио да послушате, че така е в целия ЕС. Що не питаш Боко Борисов дали няма кинти и защо заплатата и
    пенсията ти е малка!

    Коментиран от #34

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Мнение на ИН потребител

    14 4 Отговор

    До коментар #3 от "Сивата чапла":

    Браво, много точна информация. Всъщност, наименованието ПроВиотик е познат шмекерски прийом за да се избегне негативното мнение към точното наименование на продуктите от тази категория – ПроБиотик. Този финт световните шмекери сътвориха тарикатлъка около преди половин век и го пробутваха на невежите балъци по обширния световен океан. Мъжкият балък закачен на кукичката от ниската цена си купуваше Adidds мислейки, че носи Adidas, а женският балък купуваше Poisen, мислейки, че се ръси с Poison на Кристиан Диор. В този случай не бих казал нищо лошо за ПроВиотик, още повече, че тази пробиотична добавка е научна разработка и производство на българската фирма Генезис Лаборотории. Тази фирма, и още три български – софийската Лактина – Банкя и пловдивските ЕлБиЛакт и Протей-М са не само лидери в България, но с висока репутация за познавачите на бранша у нас и оттатък. Смешното е това, че на нашия пазар го пуснаха с цена близо стотачка за опаковка, а сега може да си го купите силно преоценен – по 8 лева. Кирчов маркетинг, та да хлъцнеш. И пак не върви! Позволявам си да твърдя всичко това, защото вече 15-тина години съм доста навътре в тази материя. Същината на въпроса е, че харвардския бърборко е случил на добър ментор и е изпълнил заръките му за откупуването на търговските права върху този продукт от Генезис Лаборотории. А това – дали Опра Уинфри го ползва, или ловко използва името и популярността си при маркетиране на сокове с тази добавка – само тя си знае. В едн

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ернесто Гевара

    10 10 Отговор
    Коцето Костадинов къде беше когато Боко беше блокирал цяла България в пълен локдаун?
  • 14 ТаУмВзе

    8 9 Отговор
    Канадчето, явно е доста палав слугинаж в замитането на Престъпленията на долната мутра!
  • 15 Факт

    22 3 Отговор
    Вече съм убеден че на тоя му лопа дъската. Ако беше в ред другарите нямаше да го турят за премиер.
  • 16 ХА ХА ХА

    20 5 Отговор
    АБЕ КИРЧО , Я КАЖИ КАК СТАНА МИНИСТЪР ВЪВ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ ???? КОЙ КОГО ИЗЛЪГА ЗА ДВОЙНОТО ТИ ГРАЖДАНСТВО ???? И КАК СПОРЕД ТЕБ Е РЕДНО ДА СЕ НАКАЖЕ ЛЪЖЕЦА КОЙТО ПОСЛЕ СТАНА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ , ЗА ЦАЦАРОВ РАЗБРАМЕ , ЧЕ СИ БЕЗКОМПРОМИСЕН ?????

    Коментиран от #23

  • 17 Курелацията в Киро

    13 4 Отговор
    Кирчо направи още една крачка към пропастта, не усещайки въжето на крака си - то е там за сигурност, че Кирчо няма да умре веднага, а след дни като скумрия на слънце.
  • 18 Киро ПИЧА ЩЕ МИ ЯДЕ УЕЦА

    7 1 Отговор
    Работи за „Маккейн Фудс“, канадска компания за производство на замразени храни. Развива проекти в областта на иновациите с висока добавена стойност. Неговата фирма „Провиотик“ притежава няколко патента по биотехнологии в САЩ
    Биотехнологиите са технологии, използващи живи организми, биологични системи или техни производни за създаването или модифицирането с определена цел на продукти или процеси.1 Те намират приложение в широк кръг области – от земеделието до медицината и тежката промишленост.
  • 19 Ехааааа

    24 4 Отговор
    Няма да има нито един човек , който да е над закона ......много силни думи от устата на най големия лъжец ! Киро ти наруши конституцията на Републиката заедно със Президента ! Двамата сте за Бай Ставри !
  • 20 Абе селянин

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ти вече имаш със Лъжеца 200 депутати .....нали спечелихте със измама изборите !
  • 21 ВИКИПЕДИЯ ------

    9 1 Отговор
    На 27 октомври 2021 г., по искане на 55 народни представители от 46-ото народно събрание, Конституционният съд взема решение с 11 гласа (и с 1 особено мнение по допустимостта на искането на Георги Ангелов), че назначаването на Кирил Петков за министър противоречи на Конституцията, тъй като по това време той е бил и гражданин на Канада.1112

    По време на президентските и парламентарните избори в България на 14 ноември 2021 година Кирил Петков е глобен от Централната избирателна комисия за агитация в изборния ден, тъй като обявява пред камера за кой кандидат-президент е гласувал и за коя политическа партия

    Коментиран от #22

  • 22 КИРИЛ Е ПИОНКА А КОПЕЙКИН Е НОВИЯТ

    4 2 Отговор

    До коментар #21 от "ВИКИПЕДИЯ ------":

    МИНИСТЪР НА БЪЛГАРИТЕ АНТИВАКСЪРИ
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 РУМЕН РАДЕВ Е ГОЛЯМ КАТО МАФИОЗИТЕ ОТ

    11 1 Отговор
    КОЗА НОСТРА И СКОРО ЩЕ СИ ПЛАТИ - Указът на президента Румен Радев, с който Кирил Петков е назначен за служебен министър на икономиката е незаконен. Към датата на назначаването му – 10 май 2021 г., Петков е имал и канадско гражданство. Това реши вчера с 11 на 1 гласа Конституционният съд.

    От решението на КС става ясно, че на същата дата Кирил Петков е сложил подписа си под декларация с невярно съдържание, включително и под текста от нея, че му е известно, че за декларирани неверни данни може да носи отговорност по чл.313 от Наказателния кодекс.

    Още от 24 август, когато Петков все още е бил министър, спецпрокуратурата е започнала проверка, част от която е и за двойното му гражданство.

    Сега наблюдаващият прокурор ще приобщи и решението на КС към материалите по преписката, след което трябва да реши дали има достатъчно данни за извършено престъпление, че да се образува досъдебно производство.

    Коментиран от #26

  • 25 Винкело

    10 3 Отговор
    Тоя кир-так има една задача - да усеере работата с Македония т.е. да ги пробута към преговори, да обере гнева, после - предсрочни избори и газ към Канада.
  • 26 ДА ОБЕСИМ РАДЕВ И ГЕШЕВ И ДОГАН

    2 4 Отговор

    До коментар #24 от "РУМЕН РАДЕВ Е ГОЛЯМ КАТО МАФИОЗИТЕ ОТ":

    НИЕ НЕ СМЕ ОТ ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР ДО КРАЯТ НА СВЕТЪТ - НО С ВИРУС ТЕХНОЛОГИЯТА ЩЕ ИЗБИЕМ СВЕТЪТ И САМО УМНИЦИТЕ КАТО ГЮРО ЩЕ ОСТАНЕМ - НЕАРДЕРТАЛЦИТЕ КАТО МЕН ИЗРОДЪТ
  • 27 Трудно

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    ще стане. ЕС са хванали Кирчо за.............................гушата. Пък и как ще се върне някой ден в Канада като..виден антиваксър??? Постави се на негово място.
  • 28 КИРО , КИРО ....СЪС ЛЪЖИТЕ СИ ЩЕ

    12 2 Отговор
    СТИГНЕШ ДО КРИВАТА КРУША ! СТАРА МЪДРА ПОГОВОРКА !!!!!
  • 29 ОСТАВКА НА СБИРЩИНАТА - ПРАВИТЕЛСТВО!

    18 3 Отговор
    ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА ! ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА !
    ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА !
    ОСТАВКА НА ИЗМАМНИКА !
    ОСТАВКА НА ИЗМАМНИКА !
    ОСТАВКА НА ИЗМАМНИКА !

    Коментиран от #36

  • 30 каза

    14 2 Отговор
    Този който нарушава конституцията в момента.
  • 31 Сламен човек

    10 1 Отговор
    Кире, ти си новия Любен Беров!
  • 32 mdaaaaaaaa

    3 8 Отговор

    До коментар #1 от "Про3д":

    Ако нещо трябва да се случи в положителна насока от там трябва да се почне. Всичко по реда си. Търпението е много важно. Пипалата на герб са навсякъде! Трябва първо те да се премахнат ..после и тези на дпс за да може да се освободим от тая стигма. Навсякъде в Европа и по света отива на зле.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 мери

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Чапаев":

    киру да помисли за мизерията която ще настъпи ощеповече а не което не разбила
  • 35 Анонимен

    5 1 Отговор
    Недейте се оплаква искахте промяна .Има промяна на всички цени на стоките ,ток игаз
  • 36 7.62

    2 1 Отговор

    До коментар #29 от "ОСТАВКА НА СБИРЩИНАТА - ПРАВИТЕЛСТВО!":

    Кон ритал ли те е ?
  • 37 цено

    0 0 Отговор
    и тоя се е ококорил
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове