18 Януари, 2022 07:46 28 668 106

Сиди: Натискът от САЩ над България е безумен

  • северна македония-
  • българия-
  • александър сиди

Откъде накъде някаква депутатка ще заплашва България със санкции

Сиди: Натискът от САЩ над България е безумен - 1
Снимка: БГНЕС

Визитата на премиера Кирил Петков в Скопие е абсолютно излишна, освен ако не иска да разгледа бутафорните им паметници. Това коментира Александър Сиди от ВМРО, в предаването „Добър ден, България“ на Радио „Фокус“.

„С чувство за хумор мога да кажа, че мястото на мавзолея все още е свободно, там е паркинг, но ако иска г-н Петков можем да му издигнем мавзолей, точно както преди години създадохме на друг национален предател, който предаде българския интерес в Македония – Георги Димитров, и съответно това ще бъде неговото почетно място в сърцата на българите като поредния национален предател, който е предал българския национален интерес“, подчерта Александър Сиди.

„КСНС имаше единствено смисъл да удари през ръцете г-н Петков, който беше тръгнал наистина да говори глупости по темата – как сега ще пуснем една самолетна линия и ще решим всички въпроси между двете страни, дайте да забравим историята, да не гледаме в миналото, да гледаме в бъдещето, бъдещето е икономическо, бъдещето е държавите да правят бизнес“, допълни той.

Според Александър Сиди, от една страна има силен американски натиск, който е проявен през изказването на американската депутатка и от друга говоренето на премиера, който през цялото време обяснява, че трябва да забравим историята, подчерта Сиди.

Натискът от страна на САЩ да вкараме Македония в ЕС е безумен, заяви още той.

„Виждате абсурдното изказване на депутат в американския парламент, който ни плаши дори със санкции, което меко казано е несериозно, при положение, че говорим за отношения между две държави, които трябва да изчистят отношенията си, за да влязат в един съюз, в който – пак ако не се лъжа – САЩ нямат нищо общо и не са член на този съюз“.

Не мога да си обясня нашите партньори в Европейския съюз защо не реагират по темата, защото в крайна сметка този натиск е абсурден към една суверенна държава член на Европейския съюз. Аз много се надявам днес да ни отговорят какво мисли посолството по отношение на заплахата със санкции. Откъде накъде някаква депутатка от САЩ ще ни заплашва със санкции? Това е жесток международен скандал. И ако ние имаме политици, които милеят за народа и имат гръбнак, днес трябваше американският посланик да бъде извикан във Външно и да му бъде връчена протестна нота, както се прави. Защото заплахата за санкции беше от устата на американски конгресмен“, посочи Александър Сиди.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 222 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Rothschild for Bulgaria

    33 252 Отговор
    Давай Кире. Мачкай комунистите.

    Коментиран от #93

  • 2 Rothschild

    151 10 Отговор
    Това е мой съюз.... "за да влязат в един съюз, в който – пак ако не се лъжа – САЩ нямат нищо общо и не са член на този съюз“.

    Коментиран от #56

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 FEFE

    261 13 Отговор
    Ние вместо да си оправим държавата от инфлация и ковид фалити ни занимават с Маке лъжци?!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ГОСТ

    85 16 Отговор
    Просто един малуМняк ...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА

    77 114 Отговор
    ДА КАЖЕ СИДИ ,ЗАЩО НЕ СА В ПАРЛАМЕНТА? НЕ МОЖАХА ДА ПЛАТЯТ НА ЦИГАНИТЕ ТОЯ ПЪТ?

    Коментиран от #82, #83

  • 9 глоги

    201 11 Отговор
    Сиди: Натискът от САЩ над България е безумен. ОТ БЕЗУМНИ АМЕРИ КАКВО ДРУГО ДА ОЧАКВАШ?
  • 10 ОНЯ С ГЛАВАТА

    138 10 Отговор
    Жалка държава срасната с мафията !
  • 11 gggw

    188 25 Отговор
    абе кат не си на власт тъй говориш, ама кат доеш на власт купуваш ф16 на чертеж... скрий се

    Коментиран от #26, #87

  • 12 Точно

    82 12 Отговор
    Казано !
  • 13 От къде

    88 27 Отговор
    От къде идва типично българската фамилия Сиди?!?!?...За един приятел питам...

    Коментиран от #95, #102

  • 14 5616564

    178 5 Отговор
    Новите ни господари не зачитат история и идентичност. На това брутално не зачитане са основали държавата си като са изтребили местното население на цял един континент. За съжаление това не е единственото им брутално незачитане следва - куба, виетнам, ирак, югославия, авганистан, сирия и т.н. и т.н.
  • 15 Живко Сталев

    207 8 Отговор
    А бре, CD, защо Георги Димитров да е национален предател? Изпълнявал е указанията на СССР. Сега се изпълняват указанията на САЩ - значи сегашните сьщо са предатели. Не е ли така?! Същото е положението, въпросът е кой на кого слугува! Независима България от 1395 г. няма! И никой няма да го допусне! Това правителство е нагласено и сложено от САЩ, хората са подбрани, и ще изпълняват указанията на аиериканските си шефове, които гонят американските интереси! Кой още не го е разбрал?? Просто страх да се каже истината!

    Коментиран от #21, #98

  • 16 Коко

    156 12 Отговор
    Нали за това го назначиха кирето.Следва да подпише конвенцията да направи още бази .Някои вярва ли че е имало честни избори и народа го е избрал.

    Коментиран от #103

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Фактите

    31 103 Отговор
    Безумно е да казваш, че Крим е руски и че не искаме да сме солидарни със съюзниците от НАТО и ЕС. Е кой тогава ще е солидарен с нас за РСМ? Но на нас ни е е удобно да казваме, че никой не ни разбира...

    Коментиран от #20, #48

  • 19 Ако не беше

    34 36 Отговор
    Георги Димитров населението на тази територия отдавна щяха да се чувстват хората му като чисти сърби. Така поне ако не българи то македонци които ние сме длъжни да приобщим но не чрез самолетни линии и други подобни
  • 20 Нерде Крим

    56 4 Отговор

    До коментар #18 от "Фактите":

    Нерде Македония
  • 21 Госあ

    121 9 Отговор

    До коментар #15 от "Живко Сталев":

    Разликата е, че натиска от руснаците върху Димитров идва след две войни в които сме воювали срещу Русия, а сърбите са им бил съюзници. Сега натиска идва от нашите т.нар. съюзници. Хич да нема разлика, А ?!!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 123

    38 11 Отговор
    Тук има специално изработена теза наливаща вода в мелницата на Българските професионалните политици македонисти, с това хората си изкарват парите. Отнася се за писмо до Българския Посланник изпратено преди 2 месеца призоваваши пречките за членството за С.Македония в ЕС да бъдат отстраненни, на което тя не е покучила никакъв отговор, след като не знае кои са пречките и какво и как
    да се отстрани.Което се смята за напълно неуважение.Има пълно информационно недоразумение.конгрес жената не знае какви са пречките,а бълграски посланник и въобще не помогнал по въпроса. Тази жена е съ-президент на северо македноското-американско дружество за приятелство, и е била представител на Югославия в САЩ.

    Коментиран от #67

  • 24 Както

    100 6 Отговор
    я подкара Киро, няма да му се размине с протести, сваляне от власт и изгонване завинаги от България, този ще увисне на въжето за предателство !

    Коментиран от #78

  • 25 Няма Не Искам, Няма Недей..

    38 72 Отговор
    Американците знаят че българите винаги са били подтисническо жестоки към по слабите и робско преклонени пред по силните и България вече има глупостта с германофила Фердинанд подлъган от българските националисти замаяни от успехите си през Първата Балканска война , да решат да окупират през 1914г Македония под предлог че там живеели само българи, за което България бе жестоко наказана от Великите Сили с орязване на територии и репарации И България има още по голямата глупост през 2 СВ като съюзник на Германия, да обяви открита война на САЩ, за което бе бомбардирана и по късно целия български народ бе жестоко наказан от американците с 45 години оставяне под сталинистката комунистическа диктатура !
    Днес след като САЩ са върховен световен "суверен" и хегемон и са решили, че бързо трябва да бъде намерено решение за европейското бъдеще на Северна Македония, означава, че това трябва да е така и повече не трябва да има никакви спънки и пречки от страна на България и точно затова бе направен "преврата" на Борисов и отстранен от властта /защото бе в коалиция с националисти/ и се договори и реши да има ново проамерканско правителство от по млади хора-ГЛОБАЛИСТИ , което бързо да премахне българското "вето" за европейското бъдеще на Северна Македония...!!!

    Коментиран от #40

  • 26 gggw

    78 9 Отговор

    До коментар #11 от "gggw":

    искаме си 2та млрд лв.. всеки гражданин на България е дал по 400лв за тея самолети
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 gench

    44 1 Отговор
    И ВМРО и България и Македония сме зле. Всички сме зле тук.
  • 29 Митев

    45 8 Отговор
    Македония е троянския кон на Сърбия,какво повече да говорим, Сърбия и Русия знаем за какво иде реч, САЩ разделяй и владей.......
  • 30 софия

    12 5 Отговор
    пръцкото пак е объркал дозата с хапчета...хахаха
  • 31 Българин

    71 2 Отговор
    България за българите, ако искаме д я има трябва да пазим историята, идентичноста, обичаи, религия, бик, култура и всичко българско и ридно. Всички пришалци в родината ми да се омитат не искам да ме пазят от кого бе... краварски и-ти ми то от, вас най вече трябва да се пазим. Нали четете от козяк коментарите, триете ги, трябва да ви е ясно отдавна
  • 32 Красимир Петров

    13 40 Отговор
    Този Небългарин защо не каже какъв беше натискът от Русия докато управляваха с тиквата.
  • 33 САТЪРА НА ХАНА

    73 8 Отговор
    МАКЕДОНИЯ ,КОЯТО БЕШЕ СЪЗДАДЕНА НА БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС 1878 ОТ ГЕРМАНСКО ФРЕНСКИТЕ ФАШИСТИ И БРИТАНИЯ, .... ДНЕС СЕ УПРАВЛЯВА ОТ АЛБАНСКИ ТЕРОРИСТИ И ТЕХНИТЕ ЗАД-ОКЕАНСКИ ГОСПОДАРИ .... КОИТО ИСКАТ ДА СЪЗДАДАТ ВЕЛИКА АЛБАНИЯ
  • 34 ПСР

    73 4 Отговор
    Дали го е рекъл Сиди или друг-има доза истина в изказването му.
    Петков опитва да показва някаква добра воля,може би.Или изобщо не е в час,за какво иде реч.
    Визитата е безмислена.РСМ си живее в титовските времена,използва същата тогавашна,българо-омразна риторика ежедневно.Натискът върху България е безобразен.Какво си въобразяват ЕС и САЩ,КОГО ще вкарват в структурите на ЕС?!Зли,нереформирани,просръбски комунисти-титовисти ли?

    Коментиран от #39

  • 35 123

    23 3 Отговор
    От 1894 г. нататък българската пропаганда в Македония нараства, а българите скоро са последвани от гърци и сърби. Причината за това страстно обвързванена претенциите и горчивото съперничество на трите нации, които то поражда следното: Населението на Македония не е никъде, освен в непосредствена близост до граници на тези три държави, или чисто българско, или чисто гръцко, или чисто сръбско; повечето от съдържащите се градове процент от поне две от тези националности, да не говорим за турците (които все пак са били собственици на страната по право на завоевание), албанците, татарите,румънци (влахи) и други; град Солун беше и е почти чисто еврейски, докато в селските области има турски, албански, гръцки, български и сръбски села. неразривно объркани.
  • 36 Любен Пандев

    7 33 Отговор
    От къде на къде някой си Сиди/арабин или подобен/ ще се изхрачва по чисто български проблем?....
  • 37 123

    6 3 Отговор
    Най-общо казано, крайбрежната ивица на полуострова е предимно гръцка (самото крайбрежие чисто е така), вътрешността е предимно славянска. Проблемът е всяка страна да обособи възможно най-голям иск и толкова ефективно, с всякакви средства в тяхната власт, да направят по-голямата част от населението на македониа съдържащи се в тази претенция, да се признават за Българи, Сръбски, или Гръцки, и когато агонията на Османската империя приключи, всяка част от Македония автоматично да попадне в прегръдките на съответните й освободители. Играта е произвеждана чрез съответните медии на църкви и училища, тъй като нещастните македонски селяни трябва преди всичко да бъдат просветени за това кои са те, или по-скоро за това за кого им е казано, че трябва да се смятат за себе си,
    докато Църквата, както винаги, удобно покрива множество политически цели; когато тези методи не работят, тогава бомба ще бъде хвърлена да кажем върху турски чиновник от. агент провокатор на един от тримте страни играчи, което неизбежно което води до необходимото клане на невинни християни от привидно бруталните, но наистина също толкова невинни турци, и възмущение в европейската преса.
  • 38 ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА

    11 19 Отговор
    НА ТОЗИ СМЕЛ ПАТРИОТ С КАКЪВ ПРОИЗХОД МУ Е ФАМИЛИЯТА? ЕВРЕЙСКИ? ИЛИ ТУРСКИ? ГОЛЯМ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ ЕЙ?

    Коментиран от #71

  • 39 Любен Пандев

    19 14 Отговор

    До коментар #34 от "ПСР":

    А ние в кои времена живеем още? Някой официално да е осъдил престъпника Димитров и партията му? Комунистите интернационалисти и национални предатели още са във властта, икономиката, медиите и учебниците като положителни "герои". Парламентът трябва да излезе с остра декларация осъждаща режима на Димитров и съвеЦката окупация, както и мърсотиите на коминтерновците у нас и по света. Само тогава ще имаме очи да сочим титовистите в Македония. Македонците правилно ни викат - оправете си първо вие историята и учебниците, пък тогава ще говорим.

    Коментиран от #59

  • 40 доре ти плащат

    36 3 Отговор

    До коментар #25 от "Няма Не Искам, Няма Недей..":

    Бързат сащисаните , защото руснаците ще ги изгонят от Балканите , всички да са приети , за да командват от Брюксел. За това е бързането .
  • 41 123

    18 2 Отговор
    България беше първа на терена в македониа и имаше сериозен старт пред другите двама съперници Сърбия и Гърция. Българите претендираха за цяла Македония, включително Солун и цялото Егейско крайбрежие (с изключение на Халкидика), Охрида и Монастир; Гърция иска цяла южна Македония и сръбски части от северните и Централна Македония, известна като Стара Сърбия. Същността на
    целият проблем беше е, че претенциите на Сърбия и Гърция не се сблъскват, докато тази на България, забива дебел клин между Гърция и Сърбия и по този начин дава на България несъмнената хегемония на полуострова, изпадна в безпокойство влезе в непримирим конфликт с тези на своите съперници. Важността на тази точка е силно подчертано от съществуването на железопътната линия Ниш-Солун, която е единственият директен изход на Сърбия до морето и минава през Македония от север на юг,
    следвайки десния или западния бряг на река Вардар. Ако България застане натам, Сърбия ще бъде икономически на нейна милост, точно както на север вече беше, със своята горчива цена, на милостта на Австро-Унгария. Въпреки това българската пропаганда беше толкова ефективна, че Сърбия и Гърция никога не е очаквала, че в крайна сметка ще могат да се хванат за ръце толкова лесно и успешно, както го направиха след това.
  • 42 Прав е кирчо

    5 40 Отговор
    Бъдещето е икономическо и не трябва да се гледа назад
  • 43 123

    18 1 Отговор
    Неизвестното тогава брой на Албанци също беше фактор. Този народ, макар и малък на брой, имаше страшен характер и никога не е бил ефективно покорен от турците. Те биха се радвали да имат граница
    граничеща с тази на България (с която не са имали кавга) като опора срещу техните наследствени врагове сърби на север и гърци на юг, които са били повече от склонни да посегнат на тяхна територия. Населението на Македония, все още под турска власт, е необразовано и невежо ; няма национално съзнание, макар че това е по-малко вярно за гърците, отколкото за славяните.
  • 44 Европа

    24 6 Отговор
    Поздравления за смелостта на Сиди!
  • 45 123

    8 15 Отговор
    Именно славянското население на Македония е поражда толкова много раздор и е причинило проливането на толкова много кръв. Спорът дали населението на македнония е е по-скоро сръбско или българско предизвикава безкрайни и най-ожесточени спорове. Истината е, че не е било нито едното, нито другото, а че етнологичните и лингвистични мисионери на България са били първи в областта, на мнозинството от македонските славяни толкова дълго и толкова настойчиво им е казвано, че са
    Българи, че след няколко години България може, с някава истината, да твърди, че този факт е бил такъв.
  • 46 АМИ

    26 7 Отговор
    КАК ЩЕ ПРИВИКАТ АМЕРИКАНСИЯ ПОСЛАНИК БЕ ПАСИ ???? ТИЯ СЕГАШНИТЕ КОЗИРУВАТ НА ВСЯКА ТЯХНА ЗАПОВЕД И ИЗКАЗВАНЕ ! ТА НАЛИ ТОЧНО ТЕ ГИ ДОКАРАХА НА ВЛАСТ И СЪС ТЯХНАТА ОРИСИЯ СЕГА КИРО УПРАВЛЯВА И НЕ МУ ТЪРСЯТ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ ЗАТОВА , ЧЕ ПОДЛЕЖИ НА СЪД ЗА ПОГАЗВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА , ЗАЕДНО СЪС ФАТМАКА !
  • 47 123

    5 5 Отговор
    Македония е била последователно под гръцкко, българско, и сръбско, преди турсктоо владичество, но македонските славяни при последното са били толкова откъснати както от българите, така и от
    Сърби, че етнологически и езиково не са развиват характеристиките на никоя от тези две раси, които
    първоначално са принадлежали към същия южнославянски произход, а си останават примитивен неутрален славянски тип. Ако сърбите за били е първи на полето вместо българите, македонските слявани също толкова лесно биха могли да бъдат превърнати в сърби, достатъчно правдоподобно, за да убедят и най-знаещия експерт. В добре позната рецепта за приготвяне на македонско славянско село
    Българско е да добавите -ов или - ев към имената на всички жители на мъжки пол а за да го направи сръбско необходимо е само да добавите допълнително сричката - ич, -ов и -ович което е съответно еквивалент Сръбския еквивалент спрямо Българския означаващо -син на, напр.. Иванов на български,и Йованович на сръбски се превежда =Джонсън сина на Джон

    Коментиран от #91, #96

  • 48 Я мисли малко

    7 1 Отговор

    До коментар #18 от "Фактите":

    Ами Кипър а Косово?
  • 49 смашник

    6 19 Отговор
    Няма официална позиция на САЩ за наказание на България Стига раздуване и оплюване на Щатите Ясно е че сте внедрени копейчици във ВМРО

    Коментиран от #51

  • 50 Комон сенс

    29 0 Отговор
    По принцип не е голям проблем една лобистка група в чужда страна да изтъргува подобно изказване на депутат, особено ако е от опозицията.
    Проблемът е друг. И той се състои в това, че ние като много по-голяма и влиятелна уж страна не можем да измолим и половин поизитивно изречение от партньорите си.
    Това гвори много зле за онези, които се развяват на родна земя и се бият по гърдите като хора, които са приети на запад и имат някакви връзки там.
    Явно нямат никакви връзки и никой не би бръсне за сливи.
    Цецо, Илиян, Боце, Плевню и още стотици като тях имат изграден имидж на някакви много важни за партньорите ни хора уж. Ами да накарат който и да е фактов от САЩ, ЕНП, ЕК или която и да е западна държава да защити бъгларската позиция!
    Ама няма! Цялото им битуване като медиатори със Запада е за лична употреба и въобще е крайно съмнително.
    А вие като ВМРО трябваше отдавна да създадете български групи за комуникация с основните външни фактори.
    Къде спахте?
    Защо комуникцията ви е само с избирателите тук и е свързана само с врънкане да ви гласуват?
    Не става така! Вие работете адекватно за България, пък хората ще ви оценят. Но има много много загубено време.
  • 51 не си прав

    20 0 Отговор

    До коментар #49 от "смашник":

    Позицията си е напълно официална.
    Да, депутатката е от опозицията. Но ако нямаме реакция на други депутати или официални лица, които да изразят поне на една йота по-различна позиция, то ще говорим за мълчаливо съгласие с казаното.

    Препоръчвам ти да си измиеш трибуквието, а не да го вартиш, че да не го видим!
  • 52 Комон сенс

    5 1 Отговор
    И аз бих предпочел тази визита да бъде отложена. Но ако Кирил се справи то ще спечелим време за да отбием ирелевантния натиск на хора, които не са запознати адекватно с въпроса.
  • 53 Цтцт

    1 3 Отговор
    Всите са болни, честно
  • 54 Империята на злото?

    17 3 Отговор
    Е, кой бе го казал?Да...знаете ...Рейгън. ...Само че от 1945 насам това важи на 100 % за краварите.В исторически план както и в икономически с нищо те са спомогнали за добруването на България.Нямаме никаква нужда от такава пиявица.Важни са нашите съседи и историческите приятели.

    Коментиран от #55

  • 55 Комон сенс

    1 4 Отговор

    До коментар #54 от "Империята на злото?":

    Интересно как изпозлвате изрази години наред и не ги разбирате.
    Имаш ли някаква идея защо рейгън изпозлва този израз?
  • 56 бл.134:в Зап. парк

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Rothschild":

    Ке търпиш , бе ! Аз как търпях вчера 10 часа за монетата на Гоце , в студа .
  • 57 Майкъл Джексън

    21 8 Отговор
    Всички отговорни другари с комунистически сърца плюят САЩ и Запада а на всичките децата им са там Живеят учат развиват бизнес или харчат на тати народната пара Защо така бе другари Масква ви очаква а вие какви ги вършите Лошо другари Лошо

    Коментиран от #60

  • 58 Цезар

    7 12 Отговор
    Първо правителството но САЩ ясно заяви, че няма намерение до налага санкции на България за каквото и да е било. Второ патриотите от Вмро винаги са обслужвали руските интереси начело с техния лидер агент Иван от бившата тоталитарна и репресивна Дс служба Каракачанов пълнеше яко гушата на Русия като бе военен министър над 280 милиона лева за руснаците за поддръжка и ремонт на старата и скъпа за поддръжка техника. В европейска България и натовска България никога не е имало истински патриоти и родолюбци а само политически марионетки на руското посолство и руските служби. За съжение само такива виреят и се появяват последните години. Явно за някой другари създаването на патриотични формации е доста доходен бизнес. Радостен е факта, че българския избирател отсвири руските патриотични партии а именно. ВМРО, АТАКА И НАЙ РУСКАТА ПАРТИЙКА ВЪЗРАЖДАНЕ ЗА ОТЕЧЕСТВОТО С ЛИДЕР НИКОЛАЙ МАЛИНОВ СЪДЕН ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕСТВО ЗА ШПИОНАЖ В ПОЛЗА НА РУСИЯ. МЯСТОТО НА ТЕЗИ ПСЕВДО ПАТРИОТИ Е НА БУНИЩЕТО ВЪПРЕКИ,ЧЕ ТЕ СА МНОГО БОГАТИ. НА РЕД Е ВЪЗРАЖДАНЕ И ТЕХНИЯ МЕНТЕ ЛИДЕР КОСТАДИН КОСТАДИНОВ КОПЕЙКИН. АМАН ОТ РУСКИ КРЕАТУРИ И РУБЛАДЖИИ.
  • 59 Какво

    6 6 Отговор

    До коментар #39 от "Любен Пандев":

    Ще осъдиш ти? Ще съдил Димитров и комунизма тогава ще плащаш репарации цял живот. Защото така се подписваш че сме били фашаги.
  • 60 Всичко

    6 0 Отговор

    До коментар #57 от "Майкъл Джексън":

    Е вярно. Освен едно Москва не ги чака. Тя няма нужда от балкански овчари.
  • 61 Бамби

    18 0 Отговор
    Зад тази ненавременна визита в Македония има нещо, което крият от нас и цъфне когато вече е късно за реакция и всичко е подписано от Кирчо - новият любимец на "посолството"
  • 62 Охоо, да се извика посланика

    19 0 Отговор
    На сша за подобни изказвания на депутати, като какви се месят, ние не сме американски щат, щом си позволяват да дерибействат като световен жандарм да си помитат базите от БГ
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Мустафа Херо, взимай си базите

    21 1 Отговор
    И ги мести другаде, няма да ви търпим глупостите, като сте САЩ, да не сте слънцето
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Жръц- хръц

    24 3 Отговор
    Натиска е огромен.И не защото на кравефермата им пука,дали макето и шиптърите,ще влязат в ЕС.Целта е прозаична! 💸 и пачки.! А краваря не обича да харчи дори цент.Но жизнено важно за него е чисто нова инфраструктура.ЖП и магистрали.От шиптърите,през макето,нас,румънеца,чак до хохолско.Това са десетки милиарди.Който нито макета,нито шиптърите , включително и ние не разполагаме.Но ЕС ще ги даде.Ако бъдат приети,скоростно ще им ги хвърлят.По разни" програми".А кравефермата,ще си ги ползва за безплатна логистика на хора,военна техника от базата в шиптърско,чак до базата при румънците.Ето затова е този бесен натиск!

    Коментиран от #68

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Много логично,

    24 0 Отговор

    До коментар #66 от "Жръц- хръц":

    Бъркаме им интереса, ами да натиснат макетата за истината и готово, просто е
  • 69 Иван

    21 1 Отговор
    Да направим референдум за излизане на България от ЕС само така РСМ може да влезе.
  • 70 Ой, на дядо пътешественика!

    11 1 Отговор
    Сашко, ако си гледал внимателно неговите изказвания пред пърхащи журналистки, щеше да научиш, че Кирчо от малък обича да пътува! Кире, бързо се връщай, че столът ти изстина!
  • 71 Добре, че има и такива!

    7 2 Отговор

    До коментар #38 от "ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА":

    Това момче - Сиди е бялата лястовица сред "патриотите"!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Случаен

    8 0 Отговор

    До коментар #24 от "Както":

    То щото предишните вече ги избесихме... Хайде по- кротко,а?
  • 79 емигрант

    7 5 Отговор
    Ей глупаво "патриотично" нещо от ВМРО, защо когато Тиквата посещаваше Турция не си отваряше устата, а мълчеше, нали си "патриот" ? Идиот ! Не си ли си задавал въпросът, защо сутрин когато застанеш пред огледалото не виждаш нищо което да се отразява там ?
  • 80 Мечо

    4 7 Отговор
    Малкият, язък, че родителите ти са юристи. Изявлението на някакъв депутат, на частна среща, не е изявление-официално на институцията! За какви ноти говориш!
  • 81 МСБ

    13 0 Отговор
    Как се разбраха с Гърция?
    Смениха и името на държавата. Като престанат да възпитават в омраза тогава ще влезнат в ЕС.
  • 82 Пуфи

    11 1 Отговор

    До коментар #8 от "ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА":

    Какво значение има това, че не са в парламента. Това, което казва е съвсем вярно. Този дето влезна в парламента и е министър председател какви ги върши. Той изобщо не е в час с всичко, до което се докосне. Ей прост народ бе. Дори и представа си нямаме какво ще надроби смешника. Защо бе хора всички трябва да плащаме за вашата простотия. Ето това ме отчайва много. Но много по-удобно и лесно е да се кефим, че някой не е в парламента. Гадното е, че ние сме на дръвника.
  • 83 Anto

    4 5 Отговор

    До коментар #8 от "ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА":

    Докато ви има,червенушке,немаме бъдеще.
  • 84 ССС

    4 0 Отговор
    Мисла, че за втори път трябва да им обявим война, сега не са в съюз с Русия!!!😂
  • 85 Ения

    5 1 Отговор
    Сиди,Стойчев, разберете никой не се интересува от някакви си договори между България и Северна Македония .Спрете с приказките.
  • 86 ти ри ри рам

    2 3 Отговор
    Червени смешковци
  • 87 Сиди

    9 1 Отговор

    До коментар #11 от "gggw":

    Вместо да си губи времето да коментира премиера, съвсем спокойно и отговорно може да проведе кореспонденция с американката. И да я осветли за нашата древна култура и история (тя осезаемо има нужда от това, понеже явно е пропуснала часовете по балканска история), да я попита вежливо-кавалерски КОЛКО годишна е нейната национална култура и история. И ако онази не схване кавалерския намек, да й тегли една балканска звучна, и да й каже, че няма шанс да си пъхне гагата в българската политика и държавни дела. Този потенциално-евентуален принос на г-н Сиди в българо-македонския спор за откраднатата българска история, гарантирано ще бъде оценен от нас, българите и в България, и в Македония. Израз на тази оценка може би ще има и на предстоящите след 1-2 години местни избори. И в този смисъл ВМРО може да получи 2-ри шанс. Моля Ви, г-н Сиди, не си губете повече времето по медии и студия, а вземете здраво нещата в свои ръце.
  • 88 егати

    6 2 Отговор
    Не го познавам този,вероятно и не го харесвам понеже всички те ........ в едно цукало.Но доста е прав човека по темата.А и всичко в нашата мила държава е идеално и тоя тръгнал с индианците на племенен съвет.
  • 89 Наблюдател

    19 1 Отговор
    Натискът от страна на САЩ да вкараме Македония в ЕС показва съвсем ясно че изобщо не ни зачитат за съюзник а за слугинаж! Интересуват ги само собствените им интереси! Съответно България незабавно трябва да напусне НАТО! Просто САЩ реално ни предават!
  • 90 нормален

    12 1 Отговор
    САЩ ДА СИ ГЛЕДАТ ТЯХ СИ НЕ ГИ ИСКАМЕ....ДА МАХНАТ СТЕНАТА С МЕКСИКО...
  • 91 До 123

    3 1 Отговор

    До коментар #47 от "123":

    Толкова оплетени мисли не е имало скоро тук. Няма запетайки на местата, на които трябва да ги има. А там където не им е мястото, са в изобилие. Ако някой все пак е разбрал сложните мисли на 123, ако може да ги обобщи кратко и ясно. А 123 да положи усилия да изразява по-ясно мислите си, както и да пробва да "пребори" препинателните знаци. Така описан и подреден текстът поражда въпрос: дали българският език ти е роден език. Ако не е, няма лошо. Но тогава по-добре пиши на родния си език - чичо google има много добър преводач, който ще свърши добра работа за да си преведем писаното от теб
  • 92 Джон

    8 6 Отговор
    САЩ няма приятели , САЩ има интереси! Ако България не слуша САЩ ще има санкции.

    Коментиран от #99

  • 93 Бай Шиле

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Rothschild for Bulgaria":

    Какви комунисти бе,какви пет лева?Май и на тебе комунистите са "утепали дедо ти" и ти държи до сега?
  • 94 боко

    6 2 Отговор
    Видяхте ли какви сте бо----и бе патриоти като ви вкара Болен във властта МУТРАТА Б.М.Б. ви зомбира и ШКЕМБЕТО по дънки предплати 3милиарда за самолети които не се знаят кога ще ги получим,вместо да вземем Шведски и парите да останат в ЕВРОПА но индианците щяха да разкрият,че са освободили Боко Мутрата от затвор в Чехия арестуван за кражба на автомобил ЗАТВОР ЗА МУТРАТА ОТ БАНКЯ
  • 95 Аааа,

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "От къде":

    и Алгафари си е типично българска, а и още такива, сигурно затова северомакедонеца се отрича от нас....
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 джуров

    5 0 Отговор
    да прочета една хубава статия един път да ми напълни душата ,браво......
  • 98 12345

    11 2 Отговор

    До коментар #15 от "Живко Сталев":

    Пълен паралел между Георги Димитров и КирЕ Петков. И двамата преди да станат премиери идват от чужбина - от СССР и съответно от Канада. И двамта имат чуждо гражданство! И двамата се занимават единствено с подаряване на историята ни и на земята ни на макетата и то по нареждане отвън - от СССР и съответно от САЩ. И двамата са учили - недоучили, но със самочувствие. (е, КирЕ го бие - лъже повече!)
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Frr

    2 0 Отговор
    Добре, чухме CD, сега наред е да чуем DVD
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 инфо

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "От къде":

    до №13 от къде от столипиново баща му е е виден столипински зидар- ционист
  • 103 севдалина

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Коко":

    аз гласувах за него има стрстна усмивка щастлифка е жина му
  • 104 Нали уж

    2 0 Отговор
    Бяхме депортирали всички македонски евреи?
  • 105 Чичо сам

    1 0 Отговор
    Търсат Васали.
    А ние винаги сме си били
    продажници.
  • 106 Пирински орел

    0 0 Отговор
    Супер! Защо нашите" приятелчета"от ЕС. Е ни подкрепят. То документи, то факти, кинохроники и хроникьори от византийски да искаш... И никой не ни разбирал... Май сме в съюз където не ни смятат за приятел!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове