Last news in Fakti

29 Март, 2022 08:43 3 280 24

БОЕЦ: Следователят, който разследваше опита за убийство на Пеевски, се занимава с Борисов, Горанов и Арнаудова

  • бойко борисов-
  • разпит-
  • боец-
  • следовател

"Това е абсурд", казват от движението

БОЕЦ: Следователят, който разследваше опита за убийство на Пеевски, се занимава с Борисов, Горанов и Арнаудова - 1
Снимка: БГНЕС

Следователят, който разследваше опита за убийството на депутата на ДПС Делян Пеевски, сега се занимава със случаите на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова. Това твърди в своя публикация във "Фейсбук" гражданско движение БОЕЦ. Именно заради сигнал на БОЕЦ се стигна до арестите на тримата, които бяха пуснати от ареста 24 часа по-късно без обвинения.

От БОЕЦ се възмущават, тъй като случаят с Пеевски беше обрисуван от тогавашния главен прокурор Сотир Цацаров като грешка. "Това е абсурд", казват от движението.

"Думите на Борисов отпреди години, че “МВР ги хваща, а съдът ги пуска”, сега звучат така: "МВР ни хваща, а прокуратурата на Гешев ни пуска! Гешев е Радост!", добавят от БОЕЦ.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 56 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да благодарим на Борисов

    34 11 Отговор
    Той хариза на Путин 13 милиарда наши пари за руски енергийни проекти!

    Коментиран от #6

  • 2 друга тема

    26 4 Отговор
    Гешев е Радост Драганова,толкова е красив!
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    38 11 Отговор
    БОРИСОВ мутро престъпна
  • 4 Ха ха

    18 34 Отговор
    Като прочета боец и спирам сьс статията тия явно ревьт само когато е удобно или се заплаща

    Коментиран от #10

  • 5 Иван Грозни

    28 7 Отговор
    Понеже немогат да срещат открито сега ги викат уж на разпит, че да си поприказват малко за това-онова и да пият по едно кафе законно. Да не прилича на корупция.
  • 6 JEFF

    15 8 Отговор

    До коментар #1 от "Да благодарим на Борисов":

    Да благодарим на Борисов за всички предателства със съд и присъда . Путин е убиец !
  • 7 Дядо ви курти от село Пиперково

    32 6 Отговор
    Съществуването на тази прокуратура е пълен абсурд..

    Коментиран от #14

  • 8 Пламен

    20 8 Отговор
    Следователя който е със сигурност слуга на толупа,му е обяснил на кратко с какво разполагат в МВР,и му е дал ценни съвети какво да говори пред медиите и съда...Рашков,уволнявай на ред...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 7785

    8 8 Отговор

    До коментар #4 от "Ха ха":

    И аз така, защото те са същите като ББ. Нали преди години лидерът и се прегръщаше с ББ. Изобщо спирам да чета всичко с боец и факти.

    Коментиран от #16

  • 11 гхтр

    13 1 Отговор
    Да не си помислете, че изберат следовател чист и безпристрастен? Всички са свои хора, за да ги "изперат". Само който не се е сблъсквал със структурите, той наивно вярва в тяхната безпристрастност.
  • 12 Браво на МВР и Рашков!

    17 6 Отговор
    Господа полицаи, време е за втора серия, но по действителен случай. Борисов и крадливите му министри трябва да са зад решетките.
  • 13 Тоя

    5 3 Отговор
    пак си дърпа ластиците на маската !
  • 14 5577

    7 4 Отговор

    До коментар #7 от "Дядо ви курти от село Пиперково":

    Абсурд е само за мутрите които имат повдигнати обвинения и се разбягаха по цял свят. Същите които ги защитаваш ни докараха сумати беди за обикновенния българин, който не разбира от прокурорски дела. От къде ли ги разбираш това кое е абсурд прокуратура и кое не е. Май пари усещам в коментара ти. До нищо хубаво не ни водите. Само едно е ясно. Да се закрият всички антикорупционни структури, да назначите свои прокурори, тия мутри дето се бяха впили в бедния българин да се завърнат и тогава ще има справедливост за теб тъй ли. Нека всеки който е нарушил закона да понесе своите последствия ма един Борисов срещу Божков, Василев, Бобокови, Баневи, Галеви, Минев, и МН. МН. знайни и незнайни. Борбата малко несправедлива ми изглежда. Добре хайде като закриват, да предложат алтернативата. Ма нея те първа ще я мислим. Така и косъм няма да падне от българската олигархия, която се е нацокала още от соца, сега и свършиха ресурсите от некадърност и започна да се самоизяжда. Те са свикнали само по мутренски да постъпват.

    Коментиран от #18

  • 15 Тома

    5 1 Отговор
    Това се казва ,,случайност""
  • 16 гхтр

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "7785":

    Като не можеш да обориш истината, започвай да очерняш източника на истината. Ченгеджийски номера.

    Коментиран от #20

  • 17 Българка

    6 4 Отговор
    Не само следователят, целият екип, който "работи" по престъплението с ощетяване на всички българи с над половин милиард и рекет за около 60 милиона е поръчковия екип на мафията за прикриване на престъпленията й и едновременно за "размазване" на неудобните на мутрите.
  • 18 гхтр

    3 3 Отговор

    До коментар #14 от "5577":

    А бившите управляващи с "усвоени" милиарди за 12 год. са бели и добри, нали? Дай да изместим фокуса върху други хора, за да се забрави стореното от вашите бивши управляващи.

    Коментиран от #19

  • 19 5577

    4 5 Отговор

    До коментар #18 от "гхтр":

    Ето за това говоря, че докато има нашите и вашите положението ще е тъй. Добре, и да го вкарате Борисов в затвора нещо ще се промени ли. А да само за мутрите дето ги разбират прокурорските дела. За 30г това е прокурора единствено който повдигна обвинения на българската олигархия. Говоря само факти. Искренно се надявам да не е зависим от мутрите от другата кръчма. Оставете да има поне една осъдителна присъда за видимо краденото. 4 милиарда да откраднеш от банка дори и по американските филми го няма. На днешното нямане сигурно потоците пълнят не едно ми 4 чекмеджета. При едното се виждаше поне нещо построено. Сега е само кражба. Само факти казвам.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 XYZ

    3 3 Отговор
    Значи "най-великият" следовател, който е разследвал и установил, че има заговор за убийство на Пеевски по-късно отречен като "грешка", ще разследва .... Нова подигравка и пак Гешев!!! Какво ли ще прави днес ВСС? Може би ще решат след мъфините и кафето? А при слънчев ден като този, може би по магазините или в парка ... А ТИ НАРОДЕ ЧАКАЙ СПРАВЕДЛИВОСТ!
  • 22 Саша

    5 4 Отговор
    Сигналите на боец са циркаджийски и понеже знаят, че нищо няма да излезе правят още по големи циркове. Пропаганда.
  • 23 TS50

    4 3 Отговор
    Мутрата Борисов на съд!
  • 24 Анализатор

    1 1 Отговор
    Ами те си имат готов следовател, със специализация "Защита на мафията".
    нали за това помолиха депутатите от ГЕРБ - Да оставим организираната престъпност на мира, да не я закачаме.
    Прокуратурата се справя блестяща в това отношение.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове