24 Септември, 2023 05:16 21 190 101

ДАНС отговори на Кирил Петков: Лекомислено и безотговорно

  • данс-
  • кирил петков

Изявлението е по повод изказването на Кирил Петков, че е пропуск на ДАНС, че архимандрит Васиан и другите двама служители на руската църква, са експулсирани едва сега, а не по-рано

ДАНС отговори на Кирил Петков: Лекомислено и безотговорно - 1

Изявлението на съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирил Петков съдържа "некомпетентни, неверни и подвеждащи коментари по отношение на работата на Държавна агенция "Национална сигурност". Това се казва в позиция на ДАНС, изпратена до медиите.

Изявлението е по повод изказването на Кирил Петков, че е пропуск на ДАНС, че архимандрит Васиан и другите двама служители на руската църква, са експулсирани едва сега, а не по-рано.

"Спазвайки стриктно законите на Република България и възложените ѝ от държавните власти задължения, в компетенциите на ДАНС е да извърши точна преценка и анализ за начина на тяхното изпълнение. За изпълнение на законово определените си задължения служителите на ДАНС използват специални методи и средства, умения и качества, придобити в процеса на работа и надграждани ежедневно в специализирани обучения и в споделените дейности с партньорски служби. Изграждането на ефективен служител отнема години. Ежедневното натоварване и отговорността на всеки служител са огромни. Ресурсите на Агенцията са насочени към изпълнение на огромен брой законово регламентирани ангажименти", пишат в позицията си те.

"Безотговорно и опасно е когато политици и псевдоексперти коментират и дават оценки на елементи от дейността на ДАНС, без да разполагат с информация за тях и с цел придобиване на временни дивиденти, разпространявайки при това и класифицирана информация, която е защитена със закон. Подобни изказвания са във вреда на сигурността на българските граждани и на държавата, уронват авторитета и доверието в българското контраразузнаване и затрудняват взаимодействието с чуждестранните партньори", казват от службите за сигурност и определят себе си като "имунната система на една държава и воденето им към разруха с думи и действия е пагубно за държавността и за гражданите", допълват в позицията си.

Източник: ФОКУС


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 142 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дам

    73 241 Отговор
    В службите е пълно с руски агенти доносници.

    Коментиран от #9, #16, #55

  • 2 Мачкай,Кире!

    58 253 Отговор
    Мачкай!!!

    Коментиран от #5, #19, #64, #75

  • 3 Отец Дионисий

    295 61 Отговор
    В Украйна се провежда геноцид срещу Православието и нашите соросоиди да не останат по назад копират.

    Коментиран от #52, #53

  • 4 РОДОЛЮБЕЦ

    150 22 Отговор
    Братя и сестри, от много-окрадения български народ. Сърцето ми се къса от станалото ни вече жестоко разделение– комунисти, анти-комунисти, русофили и русофоби . А как са се разбрали комунистите и демократите в Швеция, например ? С УМ И ЛОГИКА .

    Да национализираме средствата за производство, за да постигнем красивия девиз на комунизма : “ОТ ВСЕКИГО СПОРЕД СПОСОБНОСТИТЕ, НА ВСЕКИМУ СПОРЕД ПОТРЕБНОСТИТЕ !“

    Но в Източна Европа с национализирането на средствата за производство не постигнахме много .

    В Скандинавия направиха друго ! Средствата за прозводство си останаха частни, но национализираха ... печалбите / доходите от тях, с една умна прогресивна данъчна скала , и парите от по-високите данъци отиват точно за „НА ВСЕКИМУ (по-сиромах, по-болен) СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ“, а оставянето в частни ръце, та да не не губят интерес от средствата си за производство , води до изпълнението на първата част от комунистическия девиз „ОТ ВСЕКИГО СПОРЕД СПОСОБНОСТИТЕ“ , от тези по-богати / или по-способни хора .

    И като властта е в ръцете на порядъчни хора, парите от по-високите данъци не се крадат от властниците, а с тях доста добре се постига „НА ВСЕКИМУ СПОРЕД ПОТРЕБНОСТИТЕ“ .

    А, ако властта е в ръцете на крадци, то дали ще са държавна собственост предприятията или частни – все тая, парите и в двата случая се крадат .

    ТА ВЪПРОС № 1 ВИНАГИ Е БИЛ ТОЗИ ЗА ВЛАСТТА . В чии ръце ще е тя . В ръцете на народа или в ръцете на грабителите на народа .

    Коментиран от #12

  • 5 Делю Хайдутин

    141 25 Отговор

    До коментар #2 от "Мачкай,Кире!":

    Мачка го на Бойко Борисов.
  • 6 Адам Хилтън

    217 36 Отговор
    Канадския шпионин му пречат руските шпиони, пък с турската партия коалиция прави.
  • 7 УБИЙСТВОТО НА ХРИСТИЯНСКО ОТ РУСИЯ

    43 140 Отговор
    Забрана на религията , защото била „опуим за народите“, избиването на стотици хиляди свещеници и разрушаването на десетки хиляди църкви са първата част от невиждания кървав терор, извършен от руските комунисти в Съветска Русия .

    Това е част от плана им за победата на комунизма, при който всичко е общо като в една голяма комуна – пари, жени, деца, имоти, животи, фабрики .

    Така за четири поколения в тази ваpваpска държава бяха напълно ликвидирани традиционните християнски ценности и християнско семейство и бе създадено ново такова – „хомо съветикус“ на Богоборците .

    В Съветска Русия жените се разглеждаха като основното средство за победата на комунизма .

    Жени любовнички в него нямаше ! Те бяха или стругарки, фрезистки , колхознички и много-машиннички или к@pви .

    Най-много православни християни са избити именно в Русия – над 56 милиона жертвите на комунистическия терор от 1917 г. до 1953 г..

    Същото прави и Путин . Заради него вече загинаха над 300 000 православни християни от Русия и Украйна . На никой западняк и през ум не му е минавало, че може да се случи такъв нов богат „урожай“ от православни жертви.

    Напада само православни държави – през 08 г. Грузия, през 14 и 22 г .- нападна и Украйна .

    Разрушава църкви и манастири в Украйна , а се кълне , че бил защитник на православните християнски ценности . ТОЙ, КОМУНИСТИНЪТ, КаГеБеецът, БОГО-БОРЕЦЪТ, КЛЕЛ СЕ СТОТИЦИ ПЪТИ В БОГО-БОРНИТЕ СИ ИДЕИ .

    Коментиран от #10

  • 8 Уса

    183 43 Отговор
    Ако в България е пълно с руски агенти,защо американците не искат да чуват повече името "Зеленски" и казват,че са болни от тази прокси война?Защо бе подлоги сороски в България сте толкова продажни?Зеленски прави гуша на гърба на украинския народ а вие подкрепяте избиването на украинците,вие сте за разстрел

    Коментиран от #54

  • 9 Хихихи..

    69 26 Отговор

    До коментар #1 от "Дам":

    Знае ли те човек и теб кой си и що си? Нищо чудно да си дълбоко внедрен руски агент под прикритие,кво ще кажеш по въпроса?
  • 10 Ку-ку..Ку-ку

    80 17 Отговор

    До коментар #7 от "УБИЙСТВОТО НА ХРИСТИЯНСКО ОТ РУСИЯ":

    Кукуригууууу...
  • 11 магаДАНС

    56 19 Отговор
    За нищо не стават, закривай.
  • 12 Така

    130 26 Отговор

    До коментар #4 от "РОДОЛЮБЕЦ":

    При социализма няма кражби от кражби, най-много на ниво една торба цимент. Освен това социалните придобивки и сигурност да на мн по-високо ниво от капитализма. И най-важното - липсва постоянния стрес от загубата на работа (изпадане в несъстоятелност липсва като термин, защото е невъзможно за индивида). И резултат е налице във вс сфери -20--то място по развитие в света, второ по образование, пето по здравеопазване... А сега 90-то...

    Коментиран от #14

  • 13 Как бе Кирчо 😡

    136 30 Отговор
    Как ще ги изгонят ДАНС, като няма никакви събрани доказателства и трябва да спазват закона. По една църква има толкова много работа от сутрин до вечер, че е невъзможно един свещеник да има време за каквото и да е било друго. Бог ще ги накаже всички политици на България и имам усещането, че този ден идва, щом посегнаха на църквата.

    Коментиран от #86

  • 14 РОДОЛЮБЕЦ

    33 70 Отговор

    До коментар #12 от "Така":

    Е, аз ви призовавам за ум и логика, вие ми отговаряте с пристрастия. Крадеше се здраво и при социализма. И от властниците с безкрайни привилегии, грамадни и незаслужени заплати и от имащите достъп до стоки .

    Производителността на труда при този социализъм бе много ниска и той затова фалира . А производителността - т.е. от всекиму според възможностите - не сработи, както поради липсата на частна собственост върху средствата за производство, така и поради уравниловката, липсата на лична заинтересованост - и изобретения и открития да правиш - много-много полза от това за тебе няма .

    Коментиран от #20, #24

  • 15 оклийнб

    74 14 Отговор
    Когато Господ Иисус Христос по великата си милост е разрешил да бъде съхранен някои народ на земята го е направил по милост. Когато Господ Иисус Христос е допуснал да има народът държава пак е по милост Божия и по воля Божия. Когато държавата се развива по Бога е добре а като се отколни от Божия път се наблюдават през вековете изчезване на държави и народи. И така ДАНС с какво точно воюва? Какво точно пази ДАНС,шепа негодници дето продават народ и родина? Да воюваш срещу Бога и свещниците Божии си е чисто самоубийство. Само Бог е безначален и безкраен така че много трябва да внимава всеки на себе си и на жалката си същност. Днеска се мислиш за голямата работа а утре ще те носят с краката напред. И всичко е по воля Божия. Какво правите бре????

    Коментиран от #17

  • 16 окилмйн

    95 22 Отговор

    До коментар #1 от "Дам":

    Не бре от краварски марионетки няма място да се разминат други. От слуги на "Запада" и турски агенти, няма свободни места за други агенти.
  • 17 прас-РУС-бърз

    28 89 Отговор

    До коментар #15 от "оклийнб":

    Не е война срещу Бога , стига с тия мерзки, тъпи , руски опорки . Не богохулствай . Руските попове, не са Бога , а руски шпиондели .

    Коментиран от #22, #85

  • 18 Не съм фен на Кирил Петков!

    68 16 Отговор
    Даже напротив!
    Но,четейки тази позиция на ДАНС,си викам-
    Колко много заучени фрази...,колко много клишета...,какво самопревъзнасяне в небесата от една служба,обслужваща по принцип силните на деня...!
  • 19 И какво ши ,,мачка" ве...!

    67 8 Отговор

    До коментар #2 от "Мачкай,Кире!":

    Един охлюв,който самият той е смачкан...!
  • 20 А защо

    68 9 Отговор

    До коментар #14 от "РОДОЛЮБЕЦ":

    да не е американски агент? Държавният департамент и сороските НПО не си хвърлят напразно парите.
  • 21 Теа па...?!

    40 7 Отговор
    Се правят на обидени госпожици...!
  • 22 оклийна

    54 7 Отговор

    До коментар #17 от "прас-РУС-бърз":

    Един от апостолите на Господ Иисус Христос преди хиляди години ни е казал че трябва да сме човеколюбци по подобие на Христа. Ако нямаме любов към ближния си напразни са ни усилията и суетни сме. И така ако Господ е допуснал руския свещеник да му служи, кои от вас ще се осмели да каже Не. Ако каже този някои Не, какъв е спрямо Бога Вседържител и как ще му се случат нещата? Вземете малко да по прочетете Новия Завет та да не се излагате и да не си навредите, щото се напълни с "професори" и "експерти" дето от "всичко разбират".

    Коментиран от #30, #65

  • 23 Все пак

    66 7 Отговор
    Цифрите не са пристрастия, нито написаното по-горе. А производителността при капитализма е продиктувана от алчността на хората и стремежа към все повече богатство, докато при социализма производителността е поставена на съвсем друго ниво (ниво съзнание за подобряване на благосъстоянието на цялото общество) - стимулиране на талантливите и можете и осигуряване на условия за постигане на по-добри резултати. И са постигнати значителни успехи. За кражбите - дори Тодор Живков няма милиарди, а си остава с един апартамент, кола и вила! Партийната върхушка също... Докато при капитализма една малка група владее неизмерими богатства (чрез умопомрачителна корупция), визирам бг политици и олигархични кръгове...

    Коментиран от #27

  • 24 Тъй тъй

    44 9 Отговор

    До коментар #14 от "РОДОЛЮБЕЦ":

    затова пък сега производителността на Ганя с цигарките, кафенцата и биричките е огромна, германците и японците ни дишат прахта.

    Коментиран от #29

  • 25 Артилерист

    98 15 Отговор
    Просто Киро се оказа един кух лаладжия, бла-бла дърдорко и напорист кресльо, който с непремерените си приказки и невъздържани действия е удобен за посолствоТО, но опасен за България. Никой не бива да се заблуждава, че изречените обиди и некоректни постъпки към която и да е друга държава се забравят, отичат се с времето и няма да имат последствия. Особено за малка, бедна и зависима във всяко отношение страна като България. Завоюваните с много усилия позиции в международните отношения лесно може да се загубят, но трудно се възстановяват и то на висока цена. Видяхме например Асан Василев как убедително мълчи и с какво усилие предъвква, когато стана въпрос за цената на "освобождението" от руския газ. Подчинената пропаганда ги похвали, но после се разбра, че България е загубила 1,3 милиарда за половин година за по-скъп газ. Ние сме колония и на колонилистите хич не им пука, че държавата с голям зор намери няколко милиона, за да даде на най-бедните пенсионери по 30-40 лева за Великден. България е в ЕС и НАТО, но е най-бедна, става все по-бедна, крепи се на траншове и заеми и не е далеч времето, когато ще задминем Нигер по сиромашия. Нигер, Франция ги ограбвала, като вземала урана им зо 80 цента, при 200 долара пазарна цена, а нас САЩ ни ограбват като ни взеха милиарди за самолети на чертеж, а сега Тагарев ще им даде още милиарди за пехотни машини, които можели да дойдат след години. Това са следствията от такива като просто Киро...
  • 26 Кирил

    53 3 Отговор
    Служба от потомствени ченгеджийски фамилии с дебели заплати на наш гръб.
    Експертизата им стигна до там....войната щяла да продължи една седмица. Освен безполезни са и вредни
  • 27 РОДОЛЮБЕЦ

    9 40 Отговор

    До коментар #23 от "Все пак":

    Върнете се пак към пост № 4 . А за ненаситността на човешкото око ? Е, та тя движи прогреса . А умът на човека трябва да го направи безопасен за човеците .

    Та се върнете към пост № 4 . Скандинавското се оказа най-правилното, нашето фалира соц , защото не можеше да достигне добра производителност на труда и за да подържа някакъв стандарт взимаше голями заеми от Запада, които не можеше да върне и фалира .

    А Скандинавия не фалира .
  • 28 Панов

    48 0 Отговор
    Много полезно и любопитно ще е да им се направи една данъчна проверка на имуществото на тях и роднините им и да се сравни с официалните им доходи.
  • 29 РОДОЛЮБЕЦ

    61 2 Отговор

    До коментар #24 от "Тъй тъй":

    Е, а пък ако вие си мислите, че у нас има нещо друго, освен един държавно-организиран бандитизъм, грешите.
  • 30 прас-РУС-бърз

    18 55 Отговор

    До коментар #22 от "оклийна":

    Аман с тия руски опорки, те са тъпи и не издържат никаква критика . Цитираш "обичай ближния си " .

    Да, така пише в Светото писания . Ама руските бандите не са ни ближни , а точно обратното !
  • 31 Стойчев

    65 8 Отговор
    Пак питам ако е имало доказателства за антидържавна дейност защо ги експулсирахте а не задържахте? Или не е имало. Кое е вярно?

    Коментиран от #35, #84

  • 32 ДАНС = ДПС

    33 6 Отговор
    Я стига с глупостите това е турска служба
  • 33 Бай Митко

    54 13 Отговор
    Кире искаше пак да се докараш пред ПОСОЛСТВОТО но удари греда! ДАНС те размаза!
    "... некомпетентни, неверни и подвеждащи коментари..."
    "Безотговорно и опасно е когато политици и псевдоексперти коментират и дават оценки ..."
    "... с цел придобиване на временни дивиденти, разпространявайки при това и класифицирана информация, ..."
    "Подобни изказвания са във вреда на сигурността на българските граждани и на държавата, ..."
    Пука му Кирето за народа и държавата, нали изпълнява стриктно заръките на ПОСОЛСТВОТО и си пълни и той чекмеджетата!
  • 34 ДАНС

    14 21 Отговор
    са писали този документ от дългата ръка на пилончо. Той ги назначи, а като си помисли силите, че и съпругата на Цецко работи там, си мислете какви професионалисти са
  • 35 Бай Митко

    33 2 Отговор

    До коментар #31 от "Стойчев":

    На въпроса ти може да отговори само ПОСОЛСТВОТО; Ни Кирето, ни ДАНС са в течение на ставащото по казуса.
    С две думи въпроса Ви Стойчев е изключително неудобен и отговорът е мълчалив - гадай!
  • 36 Чуждестранните ни "партньори" знаят, че

    13 34 Отговор
    сме " Троянският кон" на Кремъл.
  • 37 БгТопИдиот🇧🇬

    46 8 Отговор
    ДАНС отговори на Кирил Петков: Лекомислено и безотговорно.

    ДРАГИ МИ ДАНСАДЖИИ ИМАТЕ ИНФО ЗА ДЕЙСТВИЯТА НА ЛИЦЕТО К.ПЕТКОВ В УЩЪРБ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ.

    ПОДВЕДЕТЕ ГО ПОД ЧЛ 103 ОТ НК:

    Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9.

    Ама ще ви дърпат ушите от ембасито и ще си загубите топлите местенца,нъл тъй ?

    Коментиран от #43, #60

  • 38 Смерш

    11 39 Отговор
    Шефа на ДАНС каза в парламента че в България няма и кьорав руски шпионин. Ако някой види да му каже че и той да види. Цялата им служба са руски шпиони. Да се погледне в огледалото или да отиде при президента.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Бамбука

    9 23 Отговор
    Клишетата в отговора, позата на обидени, но конкретните обвинения на Кирил Петков си остават без отговор. Чак македонците ни се присмяха, да не говорим за Англия и другите страни.
  • 43 РусТоп Идиот

    9 24 Отговор

    До коментар #37 от "БгТопИдиот🇧🇬":

    Този член важи за Костя Шлюхов.
  • 44 Тома

    36 7 Отговор
    Сега разбирам че най големия руски агент е попа според киро простото а не татко му петко
  • 45 байгън с колелото

    30 5 Отговор
    Киро баща ти ги познава бе т--- ,а паметника на бомбандиралите СОФИЯ и част от БЪЛГАРИЯ кога ще го събориш или щото си лапал в харвард там не посягаш ут-----
  • 46 ха ха

    29 1 Отговор
    и какво излезе ? данс се оказват ;момчета и момичета за всичко; на партньорските служби , само да им посочат некой за опраскване , и са готови да действат, а в мутроландия закони да искаш в тая посока , тея носят вина и за корупцията , и за всички престъпления срещу българите
  • 47 Абсурдистан

    20 4 Отговор
    Бла бла бла и нито дума защо не са открили шпионите!
  • 48 Гебрев също беше пропуск

    21 3 Отговор
    Било пропуск на ДАНС и затова дай да нападаме човека.
    Допустимо ли е ДАНС да прави пропуск?
  • 49 Много са

    20 4 Отговор
    Трябва редукция на състава, пълно е с калинки, има и някой друг компетентен
  • 50 Мим

    31 10 Отговор
    ДАНС,правилно му отговаря на тоя лицемер продажник и първо него трябва да изгонят от където е дошъл,тъй като амерски предател.
  • 51 Не разбирам

    16 13 Отговор
    В Англия хванаха българи шпиони.Арест сега съд и ако са виновни затвор.Тези руснаци защо ги пуснахме да си ходят по живо по здраво.Свещенниците дипломати ли са.
  • 52 Констатация

    32 5 Отговор

    До коментар #3 от "Отец Дионисий":

    Властимащите атлантисти в България днес се бъркат и налагат навсякъде, без да спазват каквото и да е разделение на властите. Това е явен атлантически Маккартизъм, който ще бъде с тежки последици за цялата ни държава.
  • 53 Търновец

    13 13 Отговор

    До коментар #3 от "Отец Дионисий":

    Чак пък геноцид срещу православието, аз говорих кратко а Българка от Украйна, в момента има напрежение в Карабах и може би Християните са гонени, има и убити Руси но Путин не прави нищо. Гонения и забрана на Християнството има в Индия и Пакистан, в Ирак и Сирия, в Египет Либия и Тунис и Мароко - в тези страни има нужда от Християнски духовници а в Израел на гробовете на Християните е забранено да се поставят кръстове - дискриминация на верска основа - защо Захарова не коментира?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 мммда

    31 2 Отговор

    До коментар #1 от "Дам":

    Че то и бащата точно на Кирцата е бил такъв. Как мислиш, че дойдоха на влст и се надушиха с Борисов и Доган- в един цирк играят и такива като тебе не могат да се усетят.
  • 56 Българка

    13 33 Отговор
    Кирил Петков назова нещата с истинските им имена. А истината боли. ДАНС реагираха под натиск ,след като публично бе оповестено за шпионите на КГБ в Руската църква. И заслугата за разкриване на внедрени шпиони не е на ДАНС
    Така че- ОСТАВКИ!

    Коментиран от #57, #74, #89

  • 57 Бай Иван

    29 5 Отговор

    До коментар #56 от "Българка":

    Как изведнъж всички политици разбират от национална сигурност, а преди това от ваксини и вируси. А по всяко време разбират от всичко. Иначе до вчера са били някъде да правят далаверки.
    Кирил Петков дори не е ходил в казармата, но ще ви каже и как трябва да се прави реформа в армията.
    А ти , която си коментирала имаш бъбреци в главата или паяци, които са оплели паяжини.
  • 58 Русия е враг №1 на България !

    13 24 Отговор
    Еееее, най-после истината.
    Руската черква би трябвало по закон и по канон да се управлява от Софийската митрополия, а не от незаконното у нас Руско подворие.
    Мутрофановна, върни ключа, иначе си подсъдима за самоуправство и кражба.
    Трябва да се направи ревизия и да се установи има ли финансови злоупотреби от агент Васиан, известен и с разврата си, за който трябват доста средства.
    Редно е също да се провери и дали мощите на свети Серафим са налице.
    Немощният патриарх малко да се поразмърда, а не да се снишава като баба.

    Коментиран от #83

  • 59 Тихият преврат на Радев

    7 15 Отговор
    Ракрит е от Запада
    КОЙ Е ИЗГОНЕНИЯТ ШПИОНИН?
    .
    Преди дни (17 септември) Северна Македония изгони руския гражданин Васиан Змеев, който от години работи в София.
    Той се води "представител на Московския и цяла Русия патриарх при Българския патриарх и при Охридския Архиепископ”, съответно в София вече 5 години от 2018 г. и в Скопие от миналата 2022 г.
    Две седмици преди изгонването на Змеев, македонският президент Пендаровски публично оповести, че службите за сигурност са му докладвали за постъпила информация от партньорските служби на съюзнически държави в НАТО, че членове на Св. Синод на Православната църква в С. Македония работят в полза на руските тайни служби като агенти под прикритието на длъжността и званието “митрополит”.
    .
    Какво означава това?
    1. Означава, че за шпионството са били информирани и нашите служби, нашите дипломати и вероятно и премиерът.
    2. Означава, че заслугата на ДАНС и родните спецслужби, за които харчим стотици милиони годишно, е нулева, както винаги досега е ставало с руския шпионаж у нас.
    3. Означава, че родната позиция е била да си затраем и ако мине номерът.
    4. Означава, че се е стигнало до дипломатически натиск, чийто белег е хвърлената оставка на ген. Атанасов от комисията на парламента за спецслужбите.
    Ето, това е прозападното управление на България, разчекнало се между съюзниците ни в ЕС и НАТО и необявените му публично партньори в Кремъл.
  • 60 Търновец

    9 15 Отговор

    До коментар #37 от "БгТопИдиот🇧🇬":

    Приятелю преди няколко години приятелят на Путин превърна катедралната църква Света София в Константинопол в джамия - Захарова каза ли нещо? В страни като Индия, Пакистан, Ирак, Сирия, Египет, Мароко, Либия Християните са гонени и дори убивани, а в Израел е забранено да се поставят кръстове на Християнски гробове - то е дискриминация на верска основа - какво е направила досега Руската Православна Църква?
  • 61 Иванчо

    19 0 Отговор
    Бре, хем си дремват, хем много чувствителни и обидчиви.
    Ти да видиш, мамините рожби.
    Ха сега Петков на съд, че издал държавна тайна 😀.
  • 62 Киро им е дюшеш на македонците

    22 5 Отговор
    Май македонците ни засилиха по пързалката,ама от Кирчо толкова.
  • 63 Ами кирил петков е лъжец

    21 3 Отговор
    Всеизвестно за всички! Няма как да не каже лъжи! Въпроса е, защо давате трибуна на лъжец? Медиите и обществото, трябва да изхвърлят такава смет!
  • 64 Стоян

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "Мачкай,Кире!":

    Мачкаш ликура на мъжът си всека вечерпедераст ?
  • 65 Рибар

    8 1 Отговор

    До коментар #22 от "оклийна":

    Аз ближния си го обичам. Било той шпионин, крадец или убиец. Следвам божията воля. Моята ръка е и ръката на Бога на тази земя. Моята воля е Божията воля. Аз, ти и всичко на тази земя сме частици от Бог. За всеки има промисъл Той. За всеки място е отредил. Оттам иде народната мъдрост: Всяка жаба, да си знае гьола!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Тон

    19 2 Отговор
    Няма доказателства ,няма нищо ,но гоним,се същото време държавата се управлява от западни агенти,едни гледат на запад други на изток никой обаче не гледа България заделиха ни направиха ни жалки и комплексирани жалко,така беше и през турско ,едни си гледаха кефа, а други си даваха живота,вие изобщо не заслужавате тяхната саможертва!
  • 68 Да изчистим България от шпиони

    17 3 Отговор
    А кога Данс ще изгони Американския шпионин килил Петков?
    А кога шпионите от ПП, дб?
    Или понеже са шпиони на нашите нови колонизатори, не ги пипате.
    Иначе се определяте за имунна система.
    Блазе ни с такава имунна система спина и ковида са ни в кърпа вързани
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 ДАНС

    15 2 Отговор
    Работя за Западните лъжци! И това доказаха на народа в момента! Никой не ви обясни реалната причина да⁰ екстрадират тези нещастни попове които едва ли са правили нещо нелегално!! Маршавото стадо на Запада и Зглобката европедарестка трябва да бъдят премахнати от ДАНС!!! Това е заплахата за нац.ни сигурност ЕС И САЩ!!! И НЯМА ДА СИ ПРОМЕНЯ МНЕНИЕТО КОЛКО И ДА НИ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ ПО СОРОСКИТЕ МЕДИИ!!! ЕС Е ГЕНОЦИДА НИ НЕ РУСИЯ ДА Е ЯСНО НА ДЕГРАДИРАЛИЯ ПРОСТ НАРОД!

    Коментиран от #80

  • 71 Мен Русия

    18 4 Отговор
    Не ме храни с украински фураж по принуда,нито пък ми е обявила война.ТАКА ЧЕ ЗАПАДНАТА ПУМИЯ ДА У.РЕ И ВСИЧКИ НЕЩАСТНИЦИ КОИТО ПОДКРЕПЯТ ТОЗИ ФАШИСТКИ КАПИТАЛИЗЪМ! БЪЛГАРИЯ ТРАБВА ДА СТАНЕ НЕЗАВИСИМА СЕГА НЕ Е И ХОРАТА ГО ЗНАЯТ КОЛКОТО И ДА ГО ПРИКРИВАТЕ! РУСИЯ Е НАЙ-МАЛКАТА ПРЕЧКА ЗА ЖИВОТА НИ ДОКАТО ЕВРОПЕДАЛИТЕ НИ ЗАТРИВАТ ГЛАВОЛОМНО!!!
  • 72 НАФАРФОРИЙ

    12 0 Отговор
    Тая мерзост на бгфаша ще ни се връща един ден
  • 73 НАФАРФОРИЙ

    8 1 Отговор
    Тая мерзост на бгфаша ще ни се връща един ден
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Васил

    8 1 Отговор
    Тази скапана структура Данс трябва да бъде закрита!
  • 77 Иванова

    15 0 Отговор
    Докога, ще се търпят изказванията на този господин, който на всичко отгоре не само е некомпетентен, а и доста глупав и арогантен.
  • 78 бай Васил

    9 0 Отговор
    Кирчо е просто един патологичен лъжац.Слабоумник
  • 79 бай Васил

    8 1 Отговор
    Кирчо е просто един патологичен лъжац.Слабоумник
  • 80 Констатираща

    10 1 Отговор

    До коментар #70 от "ДАНС":

    Всичко това е известно на по-голямата част от народа ни, но защо търпим, е много интересно?! Може би се страхуваме не, че ще ни нападнат от Русия, а от Запад, ако се противопоставим на поробителите. Не ни е за първи и няма ни е за последен път, но все пак, народът ни е мъдър и просто чака удобния момент. Това показват историческите факти.
  • 81 Путин

    7 2 Отговор
    Какво. Му. Даваш. Отчет. На. Този. Мястото. Му. Е. Във. Затвора. За. Държавна. Измяна
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Путин

    3 1 Отговор

    До коментар #58 от "Русия е враг №1 на България !":

    Ти. Що. Не. Ходиш. Да. Си. Пиеш. Хапчетата. По. Здравна. Каса. И. Си. Лягай. Навреме. Като. Свърши. Лека. Нощ. Деца
  • 84 Констатираща

    8 1 Отговор

    До коментар #31 от "Стойчев":

    Това се прави с превантивна цел, за да не се излагаме пред господарите, че в страната ни има руски граждани на определени длъжности.
  • 85 Констатираща

    9 2 Отговор

    До коментар #17 от "прас-РУС-бърз":

    Най-малко могат да ни навредят някакви свещенници, независимо от къде са, дори да са от поробителите ни, но това показва нашата голяма омраза, изменчивост и угодничество.
  • 86 Констатираща

    10 0 Отговор

    До коментар #13 от "Как бе Кирчо 😡":

    Сега добре си проличава двойственият морал на "демокрацията", която се биеше в гърдите, че защитава религията, за разлика от социализма, а всъщност богохулства, за да защитава нечии меркантилни интереси.
  • 87 краят на песента

    9 2 Отговор
    Киро трябва да се запише в прогимназията,най добре във Факултета,дето ще гласуват под строй за партията му.
  • 88 Преди

    2 8 Отговор
    Преди 45 години у КОМИ АСССР като питахме местното населеение кой е написал азбуката те отговаряха Ленин.Нямам думи като си спомня какъв батак комунистически разбирате ли таварищи!!!????

    Коментиран от #101

  • 89 Рускиня

    7 1 Отговор

    До коментар #56 от "Българка":

    Киро и истина !
  • 90 У нас всеки си има герб

    9 0 Отговор
    А в конституцията е описан държавния герб
    Противоконституционно е да си измисляш герб различен от описания в конституцията
  • 91 Феликс Дж

    4 2 Отговор
    Киро е проЗд и вие сте проЗди - ама защо не се разбирате?
  • 92 КИРЧО

    3 0 Отговор
    АЗ ХОДЯ ВИНАГИ БЕЗ ВРАТОВРЪЗКА ЩОТ СЪ ТОТАЛ РАЗКРЕПОСТЕН И ТАКА СИГНАЛИЗИРА НА ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ
  • 93 Ударил греда

    6 0 Отговор
    Ми тя държавата е болна, значи имунната система хич я няма
  • 94 С други думи

    7 3 Отговор
    ДАНС не разполага с доказателства за шпионска дейност на преподобния отец. А правителството се е нacpaло само защото някой на запад е пpъgнал.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Класика

    5 2 Отговор
    Най добре е ДАНС да помогнат за да махнеме еничарите от
    "Посолството"
    и да ги пусне за народен съд и който Кирчо Кокорчо Габриел Денков Тагаренко Лолер Иванов и останалите изчезнат от лицето на земята и отидат откъм грешната страна и като няма вече кой да закриля мафията,нека тогава пратим при бай Ставри:.... Бойко Пеевски Доган Сарафов и останалите!
  • 98 Величко

    3 3 Отговор
    Оффф ... Ей , хора , не се сърдете на Кирчо ! Кирчо си е просто момче ! Сърдете се на тези , които го избраха !
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Дамммм

    1 1 Отговор
    Не забавна оставка шефа на ДАНС,подмяна на спуснатия личен състав ,защоро този състав и този шеф на служат на България На съд и в затвора за развиване на шпионска дейнос ,предаване интересите на България .Импичмънт на презиента ,веднага.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове