Last news in Fakti

24 Януари, 2024 17:46, обновена 24 Януари, 2024 19:11 2 127 26

Открито е изгубеното край Радомир 4-годишно украинче

  • радомир-
  • украинче-
  • издирване

В ход е полицейска операция

Изгубеното дете в местност край Радомир е открито, съобщи за БТА заместник-кметът на община Радомир Станислава Генадиева.

По-рано в полицията в Радомир бе подаден сигнал за дете на четири години от украински произход, което се е загубило в гориста местност.

„Детето е в добро състояние. Намира се в медицинско заведение, с леко измръзнали крачета”, обясни пред "Нова телевизия" вътрешният министър Калин Стоянов, който пристигна в Радомир.

Версията на родителите на детето е, че са го оставили само за около 3-4 минути, за да запалят свещ в параклис. „Първоначалната информация е, че те около 30-40 минути сами са правили опит да го открият”, добави силовият министър.

Според Стоянов е абсолютно възможно 4-годишното да измине само двата километра разстояние. „Още по-интересното е, че тези километри са в посока нагоре, а не надолу”, подчерта той.

Сигнал за това, че детето се е изгубило, е постъпил на спешния телефон този следобед. Неговите родители са украински граждани, които живеят в Радомир от около две години.

Районът, в който детето се е изгубило, бил често посещаван от туристи, уточни кметът на Радомир Кирил Стоев.

Кирил Кирилов от „Криминална полиция”, който е част от групата, намерила 4-годишното, обясни, че тръгнали по следите му. „После чухме, че детенцето вика. Видяхме го и го гушнахме. Беше разстроено и краченцата му бяха мокри”, уточни той.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    16 14 Отговор
    На път за Косово...

    Коментиран от #14, #23

  • 2 Пишете цяла статия,

    33 1 Отговор
    а не пишете най-важното - живо ли е, здраво ли е как се е загубило... за какво я учите тая журналистика, като в старите български филми - краят остава за вас.
  • 3 Сатана Z

    33 10 Отговор
    Абе, това дете да не е Червената шапчица,че да се изгуби в гората до Радомир? Това си е чиста проба трафик на украинчета .После,Путин бил виновен.

    Коментиран от #7

  • 4 Чичо

    27 4 Отговор
    Миме, 2 реда не могат да бъдат статия никъде и никога! Подлого!
  • 5 Следа в снега

    18 1 Отговор
    Важното е че своевременно е открито.
  • 6 Да,да

    21 4 Отговор
    А майка му, намерихте ли, за да има на кого...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Мнение

    10 0 Отговор
    Перник е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари.Пуснете си я ,ремикс на генгста парадайз.Ама бандитите ги избиха.Сега в Перник се случват откачени неща,и да ,кмета за пръв път за 30 години строи и създава нещо ново.Видях го преди човека,изглежда земен човек.Най-големия проблем за града са продажните журналисти от заперник които хулят и плюват всеки.Вземали са си сребърниците явно.
  • 9 Механик

    24 5 Отговор
    Добре се е намерило детето! То не е виновно, че е украинче. Всяко дете има право на бъдеще.
    Пита се в задачата, защо ви е толкова проскубана статията. Освен, че детенцето е украинче (естествено на това трябва да наблене всеки грантаджия), не става ясно при какви обстоятелства е изгубено детето.
    Ако мама и тате са "гуляли" и "загуляли", и са проспали, че детенцето го няма, то ще им се търси ли отговорност (съдебна)? Ако детето е било "отвлечено", то кой го го е продал за органи и на кой точно албански клан?
    И последен въпрос. След всичко това, тате ще бъде ли върнат в О-краина да защитава родината си и прай "маскаляку на гиляку" или ще продължава да се изтяга блажено по нашите курорти?
  • 10 Да не е Игла, че да го

    9 3 Отговор
    Да не е Игла, че да го Загубиш? " годишно дете!
  • 11 украинци

    7 25 Отговор
    В България украинците са малко. Повечето са руснаци с украински паспорти. Точно те създават проблеми. Живея сред украинци и познавам езика им. Имат специфични думи, които ги няма в руския. Рускоговорящи украинци е руска пропаганда.

    Коментиран от #15

  • 12 фен на сидеров

    16 0 Отговор
    явно мамчето е имала свидание....
  • 13 у гората при вълко

    20 1 Отговор
    Мамачка ушла в запой, а украинче се потеряло. Майка ви да ееевааа долна укрофашистка.
  • 14 Кнаус 485

    22 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Хубаво че са открили четири годишното дете, ама защо татко му не е на фронта......
  • 15 Кнаус 485

    22 1 Отговор

    До коментар #11 от "украинци":

    Аз пък познавам украинци от кривой рог, долни хора..... Няма да пиша повече, защото Мара много ме обича и пак ще ме трие.....

    Коментиран от #17, #25

  • 16 Винкело

    9 11 Отговор
    Кажете поне едно "браво" за полицаите. Че минус 10 тази нощ нямаше да ги преживее. Украинче било... пък вие сте много убави...
  • 17 По какво ги

    4 21 Отговор

    До коментар #15 от "Кнаус 485":

    разпозна, че са украинци - по цвета на кожата или по езика който говорят? Голяма част от тия които смятаме за украинци всъщност са руснаци от окупираните територии в Украйна - Крим, ЛНР, ДНР. Имат украински паспорти, карат украински коли - как да ги разберем какви са - по цвета на кожата или по езика който говорят(руски)? Естествено не казват, че са с руско самосъзнание за да се ползват от привилегиите на украинците. Бягат от там за да се спасят от мобилизацията (руската) която е още от началото на войната. Държат се у нас отвратително за да компрометират истинските украинци както нашите цигани в чужбина се представят за българи.

    Коментиран от #19, #20

  • 18 Гого

    12 3 Отговор
    Шеметче кат всички укри
  • 19 Кнаус 485

    7 0 Отговор

    До коментар #17 от "По какво ги":

    Писах ти, че се от Кривой рог, когато избират стоки говорят не на руски помежду си, когато плащат с магазинерката говорят на руски.... Когато се качват в колата пак не говорят на руски когато се карат на децата.....
  • 20 Кнаус 485

    6 0 Отговор

    До коментар #17 от "По какво ги":

    Преди да ме питаш ще ти отговоря, че паспортите им не съм гледал, ама целия блок знае, че са от Кривой рог....

    Коментиран от #22, #24

  • 21 Жмуц

    13 1 Отговор
    Отглеждаме украинци, а събираме капачки и по селата хората се лекуват само с ракия. Ще има Видовден!
  • 22 Е има и такива

    1 8 Отговор

    До коментар #20 от "Кнаус 485":

    украинци, хора различни, но заслушай се по морето - 90% от "украинците" говорят на руски. Те са наистина украински граждани, карат украински коли, но са от тия 8млн. руснаци които живееха в Украйна. Бягат от руската мобилизация много по-жестока от украинската. Естествено не споделят, че са руснаци ползват се със симпатията към украинците. Имат 400 000 апартхотела у нас и е логично да емигрират у нас.
  • 23 БАРС

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    ИЗВАНАРЕДНО ГЛУПАВ КОМЕНТАР
  • 24 Винкело

    8 0 Отговор

    До коментар #20 от "Кнаус 485":

    Украинците имат един дълбок, неизправим комплекс, и той е, че не са руснаци. Това ги кара да се овълчат срещу всичко руско. Като македонците, и при тях е същото. Обаче, безпогрешно можеш да ги познаеш, ако ти кажат "Кривой роХ" с "Х" накрая. Това е като на мене да ми махнеш мьекането и пипирудата, ми не става.
  • 25 БАРС

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Кнаус 485":

    СЛЕД КАТО ПОЗНАВАШ УКРАИНЦИ ОТ КРИВОЙ РОГ ТО ЗЕЛЕНСКИ ОТ ТАМ И Е ПОТОМЪК НА ХАЗАРСКОТО ПЛЕМЕ .ТА ЗНАЧИ ТАМ Е ПЪЛНО С ХАЗАРИ ВСЪЩТНОСТ ПОЗНАВАШ ТАКИВА
  • 26 Павел пенев

    2 0 Отговор
    Добре че са го намерили детето, в противен случай щяхме да обвиним Путин че го е отвлякъл,както 15,000 други украински деца. Простаци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове