Last news in Fakti

12 Март, 2024 08:11 2 931 25

Шофьорът, помлял кола с деца и убил майка им, криволичел по пътя в Бургаско

  • загинала-
  • катастрофа-
  • бургаско

Съпругът на жертвата настоява за справедлива присъда

Шофьорът, помлял кола с деца и убил майка им, криволичел по пътя в Бургаско - 1
Снимка: Нова тв

Свидетели на челната катастрофа с жертва в Бургаско твърдят, че шофьорът, обвинен за инцидента, е криволичел по пътя. Това заяви в ефира на „Здравей, България” мъжът на загиналата жена Иван Дошев.

Зад волана била майката на жертвата, която е в болница с наранявания. В автомобила били и двете деца на младата жена – на 5 и 8 години, които са съответно с черепно-мозъчна травма и комоцио.

Съпругът на жертвата настоява за справедлива присъда.

„Децата към момента са извън опасност, в стабилно състояние. Все още не съм им казал, че майка им е починала, нямам смелост да го направя. Тъща ми е много зле психически. Шофьорът, блъснал колата им, дори не ме е потърсил. Дойде на крака в спешния кабинет, нямаше наранявания. Потърсих ви, защото искам да има широк обществен отзвук, достатъчно инцидента станаха в държавата ни. Погуби се един млад живот, настоявам за справедлив процес и този човек да поеме отговорност за смъртта на съпругата ми”, коментира Иван Дошев.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 заобикалял е дупки и неравности

    8 14 Отговор
    когато е неизбежен челен удър какво е можела да направи жертвата . Спирачка , ръчна , присвяткане, бибитка . ако е диабетно болен може да е припаднал убиеца . В Бургас никой не поправя улици . Затова има 3800 камери . Когато се случи трагедия да се разбере истината . При тежки инциденти може да има повече загинали и инвалидизирани . Застраховките са за това . Колана спасява живот .

    Коментиран от #4, #7, #8

  • 2 Сега една

    18 2 Отговор
    тежка условна присъда и повече така да не прави
  • 3 Шопо

    21 5 Отговор
    Това е резултата от камерите на пътя, повече камери повече катастрофи.
    Важното е пари да се събират, човешкия живот няма стойност.
    Математическата връзка между камери и катастрофи се нарича корелация.
  • 4 Кирчо

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "заобикалял е дупки и неравности":

    Дупките в насрещното платно са по малко от тези в моето, за щастие и този отсреща мисли така и се разминаваме някакси.
  • 5 Реалист

    15 3 Отговор
    За съжаление правосъдие в тази пропаднала държава начело със СС клуба на съдиите на Нотариуса няма как да има. Всеки трябва да се оправи сам. Съпругът трябва да изчака продажните съдии да пуснат пияндето условно и да си свърши сам работата

    Коментиран от #6, #10

  • 6 Шопо

    7 9 Отговор

    До коментар #5 от "Реалист":

    Когато убиеш убиеца ставаш като него - убиец.

    Коментиран от #15

  • 7 СИСИ БОАТА

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "заобикалял е дупки и неравности":

    НЕ---ЗАГРЯВАЛ Е ГУМИТЕ- СЛИКОВЕТЕ ТАКА РАБОТЯТ
  • 8 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 11 Отговор

    До коментар #1 от "заобикалял е дупки и неравности":

    Челният удар трябва да се избягва на всяка цена.......Аз съм избягвал челен удар,защото .....физическите закони учех внимателно до 8 клас,а после....установих ,че ги знам по рождение.Загиналата на всяка цена е трябвало да избегне челният удар.ВИнаги,може да се реагира така щото щетите да са минимални...Но само ако си много добре подготвен.Както съм казал...Автомобилът е буре с барут.....Трябва много внимателно и прецизно да се борави.Никога не търсете вината само в Другите,а я търсете единственно въввас и тогава .........ще живеете!пс...Сигурен съм ,че ще ти е интересно как дори не съм катастрофирал при избягване на челен удар........Скочихме с тойота карола в една слънчогледова нива....Огледах автомобила Заден ход и излязох на пътя......Проблемът....Бе нощ....и аз не виждах къде отивам....Разбра ли какво е Ангел Хранител.......Амортисьорите и издържаха .........Смених една предна гума не помня коя..Този случай съм го анализирал Досконално,99% от вас няма и да го помнят!Давайте пари за извънредни часове !!!Не сте подготвени за това движение,млади водачи!!!!!!
  • 9 Васил

    9 2 Отговор
    Правосъдие във България не думай ще го пуснат условно а шофьора ще забегне леко зад граница. Семерджиев и Местан колко години ги съдят и никакъв резултат.

    Коментиран от #12

  • 10 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Реалист":

    Ако нямаше хора искащи с пари да бъдат над закона,щеше ли да има пепи € или този убитият???
  • 11 Сила

    4 5 Отговор
    Другарю съпруг - милиционер(полицай) съчуФстваме ти, ние простосмъртните данъкоплатци..... Дреме ми за Ушко и родата му!!!

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Шопо

    10 1 Отговор

    До коментар #11 от "Сила":

    МВР е ОПГ, милиционерите винаги са били над закона.
  • 14 киро

    3 3 Отговор
    По бързата процедура и до живот за урок на всички пияници и наркомани
  • 15 мишкошопо

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "Шопо":

    а дано не ти се налага да избираш като онзи господин загубил съпругата си,аз изобщо няма и да го чакам де....дошъл на крака в спешното? Перфектно :)

    Коментиран от #24

  • 16 Трифонов

    5 2 Отговор
    Винаги съм се опитвал да убеждавам хората в една, според мен, изключително елементарна истина - смъртността и тежката травматичност вследствие на пътно-транспортни злополуки преди 20, 30 или 50 години, е била много по-висока, отколкото днес. Днес ще е много по-висока отколкото ще е след 20 години. И това при несравнимо повече хора, несравнимо повече коли, увеличена съществено средна скорост и степен на натовареност на пътищата. Обяснението е в колите - те станаха наистина много, много по-безопасни от преди и всяка година стават все по-безопасни. Глупостите, дето ние българите, обичаме да плещим, как новите коли не стрували и били много надценени, винаги се обръщат срещу нас. Ситроенчето на снимките е над 20 годишно. С ниво на защита при ПТП като отпреди 20 години. Хора, разберете! Нова кола се купува не с цел да бъдеш гъзар! По-скъпа кола също не се купува само и единствено с тази цел. Съвременен автомобил от клас С и нагоре, ти пази живота и здравето. Не се скъпете за кола. Във всеки момент, в който излезете на пътя с неадекватен от гл.т. на сигурността автомобил, сте с единия крак в гроба. А при настоящото мислене на българина за колите (как новите са боклуци, а старите - шедьоври), при всяко излизане на улицата, като пешеходци, СМЕ с крак и половина в гроба!

    Коментиран от #19

  • 17 Мемо

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "Иван":

    Значи, по тази логока, щом не е пил или използвал наркотици, може да убива хората безнаказано? С това мислене сме на този хал. Всеки търси вратичките в закона и никой не го спазва!
  • 18 ОФТАЛМОЛОГ ФЬООДОРОВ🤓

    1 1 Отговор
    МОЖЕ ДА Е КРИВО ГЛЕД🙄
  • 19 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 3 Отговор

    До коментар #16 от "Трифонов":

    При правилна подръжка- няма стари коли.Има подържани и неподържани коли.За разлика от самолета,където ти влизаш и НИЩО не зависи от теб при Управление на автомобила....ВСичко зависи от Човека зад Волана.Скъпите коли съм се наглеал се купуват от Бедни хора ,случайно хванали пари!!!Давайте пари да бъдете подготвени,а автомобил ви трябва да ви придвижи от точка А до точка Б и да закарате багаж.В софия има Метро и ако некарате обемен багаж ,колата и колелото са ви излишни разходи и рискове!
  • 20 Винаги съм се чудел

    5 0 Отговор
    на водачите, които избягват дупки за "да не прецакат окачването" все в насрещната лента. досега почти не съм видял някой да се набие в банкета в дясно.
  • 21 лекувам наркозависимост

    4 1 Отговор
    ето поредния случай с НЕпиян и НЕнадрусан шофер .... нали пияните и надрусаните ви бяха проблема , а жертвите се увеличават с всеки изминал ден от малоумници като тоя .... празни сте у главите като стой та гледай и сте НАГЛИ е там ви е проблема ...
  • 22 Алл

    0 1 Отговор
    Няма кво да чака справедливост.. ако не я свършиш сам тази работа. Само овцете чакат...
  • 23 Алчо

    2 0 Отговор
    Виждал съм обаче не веднъж жени с дете в колата да правят опасни глупости по пътя. Децата в колата са предпоставка за разсейване на не добрия шофьор.
  • 24 Шопо

    6 2 Отговор

    До коментар #15 от "мишкошопо":

    Не го жали милиционера, стигнали са го клетвите на клиентите.
    Аир да не види, ендък да му се просуне.
  • 25 той е в порочната система и знае

    0 0 Отговор
    как се измъкват чисти убийците на пътя ,сега от уважение към децата си и паметта на съпругата си да говори и изсветли порочните практики
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове