Last news in Fakti

19 Април, 2024 14:58 1 170 1

Чаби Алонсо: Добре, че не пуснахме втори гол

  • чаби алонсо-
  • уест хем-
  • байер леверкузен

Не ни беше удобно срещу "чуковете", заяви треньорът на Байер Леверкузен

Чаби Алонсо: Добре, че не пуснахме втори гол - 1
Снимка: YouTube

Треньорът на Байер Леверкузен - Чаби Алонсо, не остана особено доволен от тима си след реванша от 1/4-финалите на Лига Европа срещу Уест Хем (1:1), предаде ФОКУС.

"Подготвяхме се за вариант, в който Уест Хем ще ни пресира много силно. Не ни беше много удобно да играем в нашата формация. Честно казано, през първото полувреме съперниците бяха по-добри и ние се чувствахме не на място.

Много е важно, че не допуснахме втори гол, защото те определено играха по-добре от нас. За щастие, обърнахме нещата след почивката. И се радвам, че продължихме напред. Винаги има трудни моменти в Лига Европа", каза Алонсо.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.