4 Август, 2024 18:18, обновена 4 Август, 2024 21:01 4 812 208

Мандатът е неизпълнен! Президентът Румен Радев ще приеме утре представителите на "Има такъв народ"

  • има такъв народ-
  • герб-
  • продължаваме промяната-
  • слави трифонов-
  • румен радев

Днес лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов съобщи чрез публикация във Фейсбук, че формацията връща в понеделник третия мандат за съставяне на редовен кабинет

Мандатът е неизпълнен! Президентът Румен Радев ще приеме утре представителите на "Има такъв народ" - 1
Снимка: БГНЕС

На 5 август, понеделник, в 12:00 часа на „Дондуков“ 2 държавният глава Румен Радев ще приеме представителите на парламентарната група "Има такъв народ", на която бе възложено да посочи кандидат за министър-председател. Това съобщиха от пресцентъра на президентската институция.

Днес лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов съобщи чрез публикация във Фейсбук, че формацията връща утре третия мандат за съставяне на редовен кабинет. „Сигурен съм, че българският избирател е мъдър и ще постъпи правилно на предстоящите избори“, посочи той за предстоящия пореден предсрочен парламентарен вот.

БТА припомня, че в събота от ГЕРБ-СДС потвърдиха, че няма да подкрепят създаването на редовно правителство с третия мандат, който президентът Румен Радев връчи на „Има такъв народ“. След почти тричасови разговори, провели се в сградата на бившия Партиен дом, от най-голямата политическа сила заявиха, че този парламент е твърде фрагментиран, а евентуално мнозинство ще бъде нестабилно.

В петък тази седмица депутатите от ИТН се срещнаха с представителите на „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) и с тези на „Възраждане“.

След срещата с ИТН от ПП-ДБ заявиха, че ще информират колективните си органи и ще вземат решение за третия мандат. По време на срещата с ПП-ДБ основен фокус на разговора бяха съдебната реформа, както и необходимостта от ограничаване правомощията на главния прокурор. Бяха представени и дискутирани основни приоритети в секторите здравеопазване, образование, отбрана.

Костадин Костадинов, лидер на „Възраждане“, заяви по време на срещата, че няма как да участват в правителство, в което има представители на ГЕРБ и ДПС.

По време на разговорите с „БСП за България“ двете политически сили констатираха много сходни виждания. Най-важното е, че водещо е общото разбиране за редовен кабинет, тъй като не е нормално за три години шест пъти да се отива на предсрочни парламентарни избори, коментира председателят на ПГ на „БСП за България“ Борислав Гуцанов.

С народните представители от ДПС, нечленуващи в парламентарна група, също бе постигнато съгласие. След срещата Станислав Балабанов коментира, че мнозинството в подкрепа на кабинет е нараснало на 48 души.

Първи бяха срещите, насрочени с независимите депутати от „Величие“, близки до Ивелин Михайлов. Единствена за срещата дойде Красимира Катинчарова, с която не бе постигнато съгласие. След това ИТН се срещна и с депутатите около бившия председател на ПГ на „Величие“ Николай Марков, с които установиха много общи теми и виждания. Независимият депутат Виктория Василева посочи, че те подкрепят политики и не претендират за постове.

Първият проучвателен мандат бе връчен на ГЕРБ-СДС. От партията на Борисов предложиха състав на кабинет и кандидат за министър-председател, но при гласуването в зала, номинираният Росен Желязков не получи необходимите гласове. При гласуването на предложението парламентарната група на ДПС се разцепи и това пренареди политическите сили в парламента. Така вторият мандат вместо при ДПС отиде при "Продължаваме промяната – Демократична България". Те го върнаха неизпълнен, след като го получиха.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    52 60 Отговор
    Това е моят президент! Гордея се с него!

    Коментиран от #7, #12, #37, #61, #68

  • 2 пожелание

    43 7 Отговор
    Да и даде по един златен каун на ИТН , защото много работиха в името на държавата и народа !!
  • 3 Абсурдистан

    48 14 Отговор
    Това беше и целта на недоразумениеето-да смачка самочувствието на Дългия. А иначе и на маломерноумните бе ясно, че правителство не може да има.
  • 4 Дебил

    42 6 Отговор
    Важното е, че има реклами с негри и "мравучкане". Държавата на идиотите.

    Коментиран от #109

  • 5 не мина

    36 3 Отговор
    широко прогласявания (още преди първия ) трети мандат. ИТН очаквано получи партньорска подкрепа от догановите сараи. Целта да покажат в ефир преговори за това кой е по по най държавник е постигната. Имат думата избирателите.
  • 6 Политически сговор

    27 10 Отговор
    Нарочно се губи време, за да продължи работата на служебното правителство, което има амбициите на редовно.
  • 7 преждевременна емоционална гордост

    26 19 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Той е с президентски имунитет и затова още не е разследван за връзките на пътя на копринката!

    Коментиран от #39

  • 8 Косачка

    47 20 Отговор
    България трябва да се върне към социалистическия строй с пълна национализация на всичко което откраднаха от народа за последните 34 години.

    Коментиран от #14, #17, #32

  • 9 президента ЩЕ ОБЯВИ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ И

    27 20 Отговор
    ВСИЧКИ ПАРТИИ ЩЕ БЪДАТ ПРАТЕНИ В СИБИР НА КАТОРГА !
  • 10 Инкогнито

    40 11 Отговор
    В България няма партии има само НПО, а те работят за чужди интереси. ГЕРБ, ППДБ, ДПС са НПО.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Мдаа.... .

    15 12 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Всеки и.. ДИ... т... е свободен да се гордее с каквото си иска.....
  • 13 така така

    11 21 Отговор
    Рая се маха от председателското място и става премиер от вдругиден.
  • 14 😁.........

    24 7 Отговор

    До коментар #8 от "Косачка":

    Изровете и бай Тошо🤣.

    Коментиран от #16

  • 15 Клоуни

    28 7 Отговор
    Без тях в следващия парламент
  • 16 Телеграм

    11 5 Отговор

    До коментар #14 от "😁.........":

    Ще го целуваш ли с език по устата?

    Коментиран от #22

  • 17 Мдааа

    14 6 Отговор

    До коментар #8 от "Косачка":

    Това си е бисер на простотията. Че нали най-големите комунасоциалисти разбраха, че сега може да се краде на воля. Те ще са и най-големите противници на връщането на соца. Такива, като теб така и не разбраха, че строя не е определящ, а хората населяващи тази територия!

    Коментиран от #108

  • 18 Хммм

    20 4 Отговор
    Чалгари в душата си.
  • 19 Рашо тупалката....

    21 6 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Значи тоя пе... Ал така се държал и удрял нашето момиче а, тоя дето го наричаш президент с него изобщо не се занимавай, аз тоа Лин ли е мин ли е, шъ гу набарам шъ му избия сичките зъби и после шъ му отпоря....онова де, сещаш се.
  • 20 Цайса

    18 16 Отговор
    Този човек на снимката теляка на Путин ли е?, на него прилича.

    Коментиран от #27

  • 21 На снимката

    25 15 Отговор
    Фатмака сякаш е напълнил шортите от кеф. Ще продължава да краде на воля.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Бекапе

    21 3 Отговор
    Ние сме в тежка политическа демографска икономическа морална КАТАСТРОФА...РАЗПАД НА ДЪРЖАВАТА Младите изчезват навън....в Европа спасяват се...

    Коментиран от #26, #29

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 С тая тъжна физиономия....

    14 16 Отговор
    Все едно на мунчо Митрофанова му е казала че Путин е загубил войната. 😄

    Коментиран от #30

  • 26 И не само

    7 4 Отговор

    До коментар #23 от "Бекапе":

    в Европа
  • 27 дедо..

    10 12 Отговор

    До коментар #20 от "Цайса":

    Руменчо ви каза правилно..и през вторио ми мандать ще гледате краварските ефки-през крив макарон..дако бг-то ги е платило-оти вова така е наредиль..
  • 28 Извратената българска Демокрация

    15 17 Отговор
    Народът ги направи последна дупка на кавала а те искаха да свирят първа цигулка. Не става така. Българите се довериха и излъчиха ГЕРБ да направят правителство заедно с други партии. но ПП, ДБ, БСП, ИТН и другите партии излъгаха народа и извратиха Демокрацията като отново искаха да сложат каруцата пред коня. Сега отиваме на избори заради тези авторитарни партии като ПП, ДБ, ДОС-Доган, Величие, ИТН, БСП които не изпълниха волята на народа. Чест прави на ИТН че връщат бързо мандата и не си играят игрички както ПП.

    Коментиран от #79

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 дедо..

    11 8 Отговор

    До коментар #25 от "С тая тъжна физиономия....":

    В укрофашагия вече се кефать-що кличко съобщи по бандерь тв- що зеления започва прговори със имперята-по поставените условия от вова..за примирие в региона.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 смразяващо ехо

    8 8 Отговор

    До коментар #8 от "Косачка":

    Да се върнем към социализма може да призовава само наследник на привилегирован номенклатурчик (заради привилегиите) или самия номиниран социалистически министър на културата (на комунизма)
  • 33 Мнение

    9 16 Отговор
    Ако българите искаме да си дадем шанс, трябва да осигурим повече тежест на единствените с воля и кометентност, които могат да проведат съдбоносните реформи в държавата - ПП/ДБ.

    Коментиран от #43

  • 34 Очаквано

    19 5 Отговор
    Шефа на малкото ДПС само тупкаше топката.

    Коментиран от #77

  • 35 ЕДГАР КЕЙСИ

    14 8 Отговор
    (П)РЕZЍДДЕНТА МИСТЪР КЕШ Е .................... КАТО "НАПИКАНО МУШКАТО" ................. НЕГОВИЯ "БАДЖАНАК" НЕ УСПЯ ДА НАПРАВИ МНОZИНСТВО ЗА ПРАВИТЕЛСТВО .........,......... ФАКТ !
  • 36 ЧОЧО

    25 5 Отговор
    Това се знаеше отдавна!ИТН не подкрепиха първия и втория а искат да се подкрепи третия.Е няма такова дебелоочие.

    Коментиран от #41

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Управляват

    10 4 Отговор
    си реално хората, след незаконните промени в Конституцията и незаконните калинки в КС. Незаконното НС избрано с реален вот 20% от имащите право на глас, което гласува всичко на служебното. Потъването продължава. Заплатите си ги взимат. Дреме им. Ще приемат всички антибългарски поправки и закончета и после по хасиенди и островчета. Българите ще викат ЩО ТАКА, но калинките на КС ще размахат пръст, БЪЛГАРИТЕ НЯМАТ право на Референдуми по меж. договори, Турция да ви пази небето. Варят ни бавно. Кака Лайен каза с бъдещата Пандемия трябва да се справим за СТО дни, а не за година? Как ще стане? Само бюджета им погледнете на ЕС? Погледнете им Бюджета, и ще разберем какви хора са в НС.
  • 39 Верно ли

    18 7 Отговор

    До коментар #7 от "преждевременна емоционална гордост":

    А кой разследва ниско интелигентните лъжи на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС?
  • 40 Тая снимка е

    13 8 Отговор
    след като е посрещнал ген.Деса след "пазар" с 16 гавази..............
  • 41 Много глупава опорка ползвате

    8 6 Отговор

    До коментар #36 от "ЧОЧО":

    И е смешно като папагали да повтаряте една и съща глупост на всеки втори пост! Голямо дъно е това, някой да няма бъдеще, продал го на мафията ГЕРБ, ПП и ДБ!
  • 42 Мадам Ирена

    6 4 Отговор
    Потомъкът ми ще е владетелят на феодалството
  • 43 Ко каза

    18 11 Отговор

    До коментар #33 от "Мнение":

    Дори ГЕРБ не са ударили такова дъно като ПП и ДБ! Аз по жалки лъжци и наглеци от тези недоразумения не съм виждал! Пък като ви видя по форумите и ми се повдига от този отпадък и национални предатели ПП и ДБ!

    Коментиран от #46

  • 44 Кут Кузлудуй

    8 12 Отговор
    Успех Ваня Григорова.
  • 45 Какво каза Радев?

    15 6 Отговор
    Поздравления за Светлана Каменова, която намери смелост да отстоява нормалността? Мъж да бие жена пред камерите?? Ей затова спрях да гласувам. Прави са хората, казващи че Радев в България говори едно, а на меж. форуми друго? Още един загубил гласа ми.
  • 46 Стой красив

    6 7 Отговор

    До коментар #43 от "Ко каза":

    Като ви пуснем беларуските пенсии ще се сетиш къде отиваш

    Коментиран от #50

  • 47 ТаУмВзе

    10 6 Отговор
    Територийката не и требва уж Правителство, просто Плацдарм срещу Русия. Следва КРАХ И ТВА Е.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Ей ся тиквата , ще каже как не може

    8 6 Отговор
    Да се състави правителство със първия мандат и защо това трябва да се случи със третия !!!! На другите избори вън европедерастията от парламента и всичко ще е точно !!!!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Фикри

    14 0 Отговор
    Целият свят ври и кипи, а тия ялови скотове немогат да се разберат да направят правителство.
    Защо има плащаме заплати като са толкова безполезни?

    Коментиран от #183

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 баба Гицка

    7 0 Отговор
    Тука има, тука нЕма... Дай си ми кукличките, на ти парцалките...
    Писна ни! До кога майтапи с Народа?

    Коментиран от #63

  • 60 Тц тц

    4 7 Отговор

    До коментар #57 от "!!!":

    Плешо е щатска и натовска подлога.
  • 61 Град Козлодуй

    11 9 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    господин Радев е Истинския Президент
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Мда

    8 9 Отговор
    Зеления чорап е виновника за всичко което става в държавата!
    Да не забрав яке, че е бащата на Киро Интелекта и Кака Асенка бездарника,
    Радефф с пътя на Копринката, драскачи, що не разследвате бе
    ?
  • 66 Мда

    5 5 Отговор

    До коментар #57 от "!!!":

    Не е теляка Путин, а пудела на Козяк.
  • 67 СТОЯН ДЕНЧЕВ Е ТУРЧИН СЪС

    4 9 Отговор
    СМЕНЕНО ИМЕ, А В ПАРЛАМЕНТА ИМА 240 РУСКИ АГЕНТЕ, КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ОСВЕН БАЛШОЙ ТЕАТЪР
  • 68 Град Козлодуй

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Приятна Вечер господине
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 стpeл0k

    4 2 Отговор
    законите се пишат от победителите (управата) и се изпълняват от победените (народа), които също така имат задължението да работят в бизнесите на управата, да им плащат данъци и да гласуват за тях. това се нарича демокрация, защото народа върши всичко, тоест от него зависи всичко, или казано като за пред пр0сти хора от западните ширини и балканския регион - той е шефа, суверена
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 пфф

    8 4 Отговор

    До коментар #34 от "Очаквано":

    Мрънкането на ИТН подсказва, че не е било само тупкане на топката.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ежко

    6 7 Отговор

    До коментар #28 от "Извратената българска Демокрация":

    Ти не разбра ли,че не е задължително да има правителство от партията с най-много гласове?Не разбра ли,че ГЕРБ не е партия ,а "Боко" ЕООД и никой не иска да се занимава с токсични формации?Не се ли сещаш,че ППДБ, ИТН,БСП,Възраждане, половината от Величие и половината от ДПС представляват много повече гласоподаватели от вас?Не се сещаш,че по-добре с временно правителство, отколкото с нефелно редовно....
    Айде пак си помисли по въпроса, защо никой не ви иска!
  • 80 Град Козлодуй

    4 2 Отговор
    Цирк
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Веселяка

    1 5 Отговор
    На изборите мисля да гласувам за Волен 🤪 естествено само за майтапа 😆 иначе ми е абсолютно все тая 🤣
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Град Козлодуй

    5 0 Отговор

    До коментар #81 от "Стойко":

    Лека нощ Ст
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК!

    9 5 Отговор
    $ ТАКЪВ ФАТМАК И МАНДАТ НЕ Е ДРАГ!
    ДОБР€, Ч€ Д€$И, МАЗНО ДА И ВЛ€ЗИ!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Гост

    1 1 Отговор
    Повече никога не гласуваме.Баста
  • 92 Не беше ли правилно

    2 2 Отговор

    До коментар #51 от "На кой е проект Трифонов":

    да напиша, че само с глупостите и лъжите на ПП и ДБ се занимавате? Жалко!

    Коментиран от #124

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Луд

    5 0 Отговор
    „Сигурен съм, че българският избирател е мъдър и ще постъпи правилно на предстоящите избори“, тази паплач ако беше мъдра вас ли щеше да избере , Единствения шанс на България да не бъде разкостена на 100% от чужди интереси е не нов месия а Революция . И тогава власт имащите когато чуят народ да замръзват от страх.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Ясемин А.Ч.

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Мдааа":

    Евала Ви правя. Коментар на място!
  • 109 топ дебил

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дебил":

    и реклама на дебело същество със синдром на Даун
    и двама европеидии с африканче чаве

    извира толерантност от секъде

    Ма нема кой да ни лекува вече
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 ти може да си българка

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    но не си европейка
    не уважаваш евроценностите
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 С ВАС СМЕ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ

    7 4 Отговор
    така беше

    Сега плюете по нега

    и заради вас ядем доматените люспи

    и ще ги ядем още години
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Държава на автопилот

    2 2 Отговор
    Много тъжна новина! Държавата за пореден път буксува и не се знае до кога ще продължи тази агония. Борисов беше свикнал 15 години да върти на малкия пръст баба Корни, Станишев, Първанов , Яне Янев , Волен Сидеров и разни фалшиви седесари.Но сега вече не му се получава играта, защото той не иска да даде пай от комисионната и път на младите , за това няма как да напрвят правителство. Лошото е , че не се знае до кога ще се повторя този сценарий. Дано Галя от посолството най-после да се намеси да въдвори ред.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Град Козлодуй

    3 0 Отговор

    До коментар #123 от "Стойко":

    Бъди Жив и Здрав

    Коментиран от #135, #138, #141, #187

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Стoйко

    4 0 Отговор

    До коментар #132 от "Град Козлодуй":

    Живи и здрави колега! След 2 месеца славуца довършен завинаги

    Коментиран от #170

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Никой не иска

    5 2 Отговор
    Да свали надутите цени!Народе,не купувай!А и никой не дума и дума по въпроса!!!Срамота!!!То и промоциите надути,та надути!Е,няма такава гавра с народа ни!
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Град Козлодуй

    2 2 Отговор

    До коментар #135 от "Стoйко":

    Благодаря

    Коментиран от #175, #177

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Град Козлодуй

    3 0 Отговор

    До коментар #53 от "Фикри":

    Алчност за Власт господине е това

    Коментиран от #190

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 СТАМАТ С МАГАРЕТО

    2 6 Отговор
    ИТН са Велики
  • 199 Милена

    4 6 Отговор
    Славчо е страхотен Политик
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Нищо ново

    8 0 Отговор
    Кво стана Славчо ,от първия ден искат мандат ,"дай ,дай ",е на получихте го и що не стана ?Не иска да е първия,не иска с втория ,ама с третия - подкрепете ни .Е не става така !Само театър разигравате ,щото сте кухи ?3 месеца вече ви търпим ,кой е по, по най ,игрички ,обиди ,тъпотии и резултат нула !Обирайте си крушите !

    Коментиран от #204

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Разкрит

    2 5 Отговор
    ИТН ГЕРБ ДПС са номер1 Слави Велик
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Жоро

    2 1 Отговор
    Евроатлантизма се изчерпа като Комунизма. Колко избори минаха и евроатлантиците не могат да съставят правителство? Бойко иска Трайно безработни да гласуват за него за да им каже да живеят на социални помощи.
  • 208 Не г-н Президентът

    1 0 Отговор
    ами целия Парламент да го приемат ма..афите дано!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове