Last news in Fakti

14 Ноември, 2014 13:55 24 197 3

Продават къщата от "Кръстникът" за 2.9 млн. USD

  • къща-
  • кръстникът

Къща в Статън Айлънд (един от петте административни центъра на Ню Йорк) е типичен пример как киноиндустрията може да повиши цената на даден имот в пъти. Типичен пример е този имот, който беше домът на Кръстникът от едноименния филм. Днес той се продава срещу 2.9 млн. USD, въпреки че са снимани само външните кадри от филма, а интериорните са от друг имот. Въпреки това собствениците са обзавели стаите точно както от филма.

Имението е построено през 1930 г. Състои се от 5 спални и 7 бани, гараж за 4 коли, басейн и фитнес зала. Имотът е изцяло реновиран.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Страхотно!......Един от компанията написа коментар във връзка с форума,но явно не е успял да го афишира в правоъгалничето!
  • 2 4o4kata we3e3e3e3iiiiii

    0 0 Отговор
    Къщата от Скарфейс треа пуснат да я пуснат да се продава че такава искам ....... ::(П:((:(:(::
  • 3 wulkan

    0 0 Отговор
    Въпреки, че нямам пари да купувам в Ню Йорк!