Last news in Fakti

18 Август, 2021 13:51 4 040 6

Започна продажбата на имоти в най-големия проект на този остров

  • кипър-
  • проект-
  • продажба-
  • къщи-
  • жилища-
  • limassol greens

Limassol Greens ще се разпростира върху 140 хектара земя

След успешната реализация на ограничен брой парцели, инвеститорът на Limassol Greens започва разпродажбата на жилища и къщи в най-големия комплекс, който ще се появи на остров Кипър. Клиентите могат да избират между къщи с три до шест спални и апартаменти с две или три спални.

Дизайнът на вилите е дело на международното архитектурно бюро HKS. Благодарение на използването на най-новите дизайнерски решения, къщите хармонично се вписват в ладшафта, а стилният дизайн се допълва от функционални възможности. Комфортните и просторни помещения са в пълна хармония с околната среда, а именно прекрасни градини, решени в средиземноморски стил.

Комплексът с жилища Robin Apartments, се състои от две секции апартаменти. От тях се разкрива невероятна просторна гледка към поле за голф, соленото езеро, гората и морето. Жилищните сгради също са обкръжени от градини. На разположение на собствениците е басейн, зона за отдих и възможност за пикник и барбекю.

Limassol Greens е един от най-големите инвестиционни проекти в областта на недвижимите имоти в Кипър. Той ще бъде реализиран на площ от 140 хектара, включвайки в себе си 18 голф игрища, ултра съвременен клуб-хаус, 500 къщи и 250 апартамента, магазини, ресторанти, кафенета, е също така SPA център с открит басейн, фитнес, открити площадки за йога, открит амфитеатър и градина за култивирани растения.

Започна продажбата на имоти в най-големия проект на този остров

Започна продажбата на имоти в най-големия проект на този остров

Започна продажбата на имоти в най-големия проект на този остров


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    0 1 Отговор
    Аз пак да питам ,в английски или турски кипър

    Коментиран от #6

  • 2 нико

    5 0 Отговор
    18 голф игрища или игрище с 18 дупки? Някой май е бързал в преписването :)
  • 3 голям по-голям

    0 0 Отговор
    Е такива проекти май най се сгромолясват с трясък?
  • 4 Българин

    2 2 Отговор
    Аз си купих жилище от Кипър там са по ефтини от България
  • 5 леле КАКО

    0 4 Отговор
    Дали има купена там някаква малка къщурка , за мис Бикини , за благодарност , че е обслужила Вожда- Тиква ? Само питам де. Що ли да не се провери ?
  • 6 Кико

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    Кога признаха северната част за държава?