Last news in Fakti

15 Февруари, 2022 17:45 3 165 9

Най-голямата офис сделка за 2022 г. у нас е факт

  • офиси-
  • софия-
  • сделка

Клиент нае 9000 кв.м в "Мегапарк"

Най-голямата офис сделка за 2022 г. у нас е факт - 1

Нов 10-годишен договор за офис наем беше подписан между офис комплекса „Мегапарк" и най-големия му настоящ наемател – глобална изследователска компания за клинични разработки и аналитични услуги. Става дума за площ от 9000 кв.м.

Решението на наемателя очертава две важни тенденции в сегмента. От една страна, компанията затвърждава своите дългосрочни позиции на българския пазар като голям работодател, а от друга – дава пример за избор на иновативна и стимулираща офис среда за своите служители с грижа за техния комфорт, продуктивност и креативност.

До момента в „Мегапарк“ са инвестирани 1,4 млн. лв. за цялостно обновяване на общите части. Обособени са самостоятелни зони за работа и отдих с повече възможности за нетуъркинг в неформална среда, като новият интериорен дизайн е вдъхновен от идеята за повече удобство и уют на служителите и посетителите, т.нар. “Living Room” концепция. На място се предлагат услуги от най-висок клас за лично удобство – салон за красота, фитнес център, заведения, химическо чистене. В непосредствена близост е и търговски център The Mall, който поддържа най-голямата отворена зона за хранене, супермаркет и много магазини.

„Подписването на нов 10-годишен договор със знаков наемател с високи изисквания към офис средата и услугите, които получава, е висока оценка както за Мегапарк като офис комплекс, така и за пропърти мениджмънт екипа на Lion’s Head. Мегапарк е една от малкото сгради в България, които поддържат такова дългогодишно партньорство с първокласен наемател“, споделя Елица Ценова, директор „Инвестиции и управление на активи“ в Lion’s Head и управител на „Мегапарк“ ЕООД.

Предстои откриването и на myFlex, нов тип споделени офиси и coworking пространство с помещения за срещи, събития и обучения за корпоративни клиенти, което включва 250 работни места на 2500 кв. м площ. Проектът е в синхрон с тенденциите за устойчива среда, като се предвиждат инсталации за пречистване на въздуха, естествени материали и оптимално използване на естествената светлина.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дааа

    7 2 Отговор
    И нас това какво ни засяга.....

    Коментиран от #3, #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 САТЪРА НА ХАНА

    9 0 Отговор
    КОМПАНИЯ ЗА ОПИТИ ВЪРХУ БЪЛГАРСКИТЕ МИШКИ НАЕЛА ОФИСА :)

    Коментиран от #5

  • 5 Мутафчийски

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Позна.
  • 6 Badjoto

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дааа":

    Мутрите стават по-богати хахахаха
  • 7 Опа

    3 0 Отговор
    Ех, как пък винаги използвате думи като най голямата най великата и най, най най. Не ставате ли малко смешни. Иначе, Ок, все пак си е успешна сделка.
  • 8 Кико

    2 1 Отговор
    Бях в ППД 5 години, когато бяхме 70 души офиса на Камбаните.

    Преместихме се в Мегапарк и 3ма колеги починаха за една година. Скапана сграда.
  • 9 Йеронимус БОШ

    1 1 Отговор
    Да не би ГЕРБ да се местят от НДК ?