Last news in Fakti

5 Октомври, 2023 12:46 8 091

ЕТЕМ отваря два шоурума в София и Пловдив

  • етем-
  • шоурум-
  • алуминиев системи-
  • архитектура

Водещата компания за производство на архитектурни системи очаква своите партньори и клиенти

ЕТЕМ отваря два шоурума в София и Пловдив - 1
Снимка: ЕТЕМ

Водещата компания за производство на архитектурни системи ЕТЕМ очаква своите партньори и клиенти в своите два шоурума в градовете София и Пловдив. В модерната среда на пространствата са изложени част от най-добрите алуминиеви системи и решения.


Посетителите ще могат да видят най-добрите прозоречни системи на ЕТЕМ, характерни с висока енергийна ефективност и модерен дизайн - EW70, Е75 и Е68, стъклени парапети, вертилируеми и окачени фасадни системи. Мострените системи са изложени на фона на палитра от естествени материали – бели или светло сиви стени, червени тухли и светъл дъб – в настилките и корпусните мебели. Комбинацията показва перфектните възможности за инкорпориране на отваряеми решения на ЕТЕМ в различна среда и интериор. Техният минималистичен и изчистен дизайн може да бъде интегриран във всеки архитектурен стил, било то класически, модерен или с индивидуални особености.


Всички изложени системи са групирани в експонирани витрини с черни рамки, които оформят по-интимни зони – своеобразни стаи в шоурумите и така посетителите могат да разгледат решенията в цял размер и да оценят качествата им.

ЕТЕМ отваря два шоурума в София и Пловдив



В София шоурумът на ЕТЕМ се намира на първия етаж в емблематичната сграда Capital Fort, чиято фасада е изпълнена със системата на компанията Е99.

ЕТЕМ отваря два шоурума в София и Пловдив



Шоурумът на ЕТЕМ Пловдив очаква своите посетители в сградата на Platinum Homes на бул. Марица 160 Б.

ЕТЕМ отваря два шоурума в София и Пловдив



Свързани новини